کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قرار بود بشه...چیزی از کنسل شدن نگفتن.......خزر با قیمت امروز داره 83 معامله میشه...بازم 18 درصد پایین تر از خرینگ96 با 10 برابر شناور...و....20 تومان زیان...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
الان دیدن داره حال فروشندگان 236....وقتی بی تحلیل میخرن..و..بدتر بی تحلیل میفروشند....ضرر نوش جانشان...گوارای وجود.....تبریک به اباد عزیز...تقریبا با خریدن خزر 30 درصد جلوتر از بقیه بازارم......................تمحرکه هم...بزودی...و..پلاسک نیز
تمحرکه هم پر..یاد این شعر افتادم...پر پرواز نداره...ولی پرواز میکنه.....دهه شصتیا یادشونه...ماله کارتونه میو میو عوض میشه...این کودک درون منم ...نمیخواد بزرگ شه
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
فكر كنم امروز هر كى خزر را خريد كه خريد! وگرنه ديگه به قول mey خزر پر!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه ابجی....فعلا تا مجوز بازی داره.....بعیده پرواز کنه....
الان دیدن داره حال فروشندگان 236....وقتی بی تحلیل میخرن..و..بدتر بی تحلیل میفروشند....ضرر نوش جانشان...گوارای وجود.....تبریک به اباد عزیز...تقریبا با خریدن خزر 30 درصد جلوتر از بقیه بازارم......................تمحرکه هم...بزودی...و..پلاسک نیز
ممنون از می عزیز ،،، و تشکر از راهنمایی ها.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
آفتابی..همراه با رگبار پراکنده....اگه میخوای بخری به دید مجمع بگیر...با یک سومشم نوسان بگیر حوصلت سر نره.....تو سهم هی تجدید دارایی دار....شرکت تو مجمع...و..صبر...بهترین کاره....انهم این سهم که شناوری نداره...زیان نداره....
[emoji593][emoji593]تحول قطعهسازی با اجرایی شدن قراردادهای جدید خودرو/ ایران به قطب قطعهسازی اروپا تبدیل میشود
عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم وصنعت ایران گفت: با توجه به قراردادهای جدید خودروسازان کشور با بزرگان اروپا و تولید خودروهای روز، صنعت قطعهسازی در ایران متحول میشود.
[emoji96]با ما همراه باشید [emoji668][emoji668][emoji668]
===================
[emoji320] @VIP_Bourse_Plus
لینک خبر:
عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم وصنعت ایران گفت: با توجه به قراردادهای جدید خودروسازان کشور با بزرگان اروپا و تولید خودروهای روز، صنعت قطعهسازی در ایران متحول میشود.
نظر