کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خزر...مفت ترین سهمه بازاره...داره 77 قیمت میخوره..و..کنترل هم میشه...احتمالا به خاطر بلوک..تدبیر....تقریبا 2 هفته هم از ارسال مدارک به سازمان گذشته....و..و..احتمالا کمتر از 2 هفته دیگه مجوز صادر میشه.....دیروزم سادات 350 تا دیگه خریده.....ملت میرن 30 میل خاذین 91 تومانی با شناور وحشتناک میخرن...خزر را 77...میفروشن.....20 درصد زیر قیمت خاذین....اندکی صبر سحر نزدیک است...:.thumbsupsmileyanim
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
اگر اين حرفاي شما واقعيت داشت اينجوري با كله نميخورد زمين و برنمي گشت!! امروزم خودشو كشت تا ٢٤٢ تومن بسته شد!!! فردا و پس فردا هم منفيه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقلا برای خودت احترام..قائل باش...یه روز میگی با سادات صحبت کردم..میگه تا 540 میخرم..یه روز.........بنده ...واقعیت را طبق کدال گفتم....دیگه 215 درصدش...کدال موجوده......فردا..یا 10 روز دیگه هم منفی باشه....سهمه 77 تومانی با این شناور کم...به دید مجمع سودخوبی میده.میانگینم هم 251 است...80 بعده مجمع....ضرر خاصی نکردم.......هر کی پایین تر بخره...سود بیشتری میبره.....
خدا را شکر:.thumbsupsmileyanim.....زیان سال 94 را از 12 تومان...به صفر رساند.........فردا بابت این تعدیل...یا کاهش عالی زیان.....بسته میشه.......مبارک خریدار:D ....سمانه عزیز...نباید دیروز تو کف قیمتی میفروختی...به امید سودتان در سهم های دیگه
به فرض كه صفر اعلام بشه!! خب خيلى بده يه سهم ٢٤٠ تومنى سودش صفر باشه! اصلا ببنده باز كنه اگر قرار بود بالاتر باز بشه مطمئن باشيد الان وضعش اين نبود! حتما صف خريد ميشد!! پس زياد نه به سهم اعتماد كنيد نه به برنامه هاش!
به فرض كه صفر اعلام بشه!! خب خيلى بده يه سهم ٢٤٠ تومنى سودش صفر باشه! اصلا ببنده باز كنه اگر قرار بود بالاتر باز بشه مطمئن باشيد الان وضعش اين نبود! حتما صف خريد ميشد!! پس زياد نه به سهم اعتماد كنيد نه به برنامه هاش!
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخواد بالا باز شه یا پایین...مهم نیست...مهم اینه که خرینگ با 20 زیان ..و...220 میل شناور...داره 103 معامله میشه...خزر ...بدون زیان..و...شناوری یک دهم خرینگ.... 77........یعنی 35 درصد پایین تر......امروزم...تو جو نافرم بازار...خوب بود...هر چی جلوتر بریم..نزدیک تر بشیم به مجوز...روند بهتر میشه............کمترین ریسک به ریوارد...حد اقل تو گروه خودرو را خزر داره.............توصیه میکنم...اگه همین حدود یا پایین تر باز شد...خرید داشته باشی....قطعا ضرر نخواهید کرد.....یه سود خوب...یا خیلی خوب هم...بدست میارید......باور بفرمایید..خیلی وقت ها بازار...اشتباه میکنه......فقط تو هیچ سهمی تک سهم نشید...که استرس باعث میشه...بیشتر مواقع....تصمیمات درست اتخاذ نشه...
نظر