فنر سازی زر ( خزر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : فنر سازی زر ( خزر )

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    جناب orumbourse نظرات شما ارزنده و راه گشا است و از این بابت تشکر می کنم ،،،، خزر هم ممکنه هنوز هم اصلاح بکنه که یکی از دلایل ان هم جو بازار هست به خصوص گروه خودرو ، در خکار هم در اصلاح قبلی گروه خودرو ، تاثیر پذیر بود و تا نزدیک 200 اصلاح کرد و مجددا تا بالای 300 صعود کرد. خزر هم اگر مشکلی در تجدید نداشته باشه قیمت های فعلی ارزنده است و پایین تر که بهتر ، بنابراین با توجه به جو فعلی بازار خرید پله ای برای کاهش میانگین خرید مناسب است .درود
    امروز 100 تای دیگر در کف قیمتی (2555 ریال ) اضافه شد. درود
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

امروز 100 تای دیگر در کف قیمتی (2555 ریال ) اضافه شد. درود
      اباد عزیز....امروز منم اضافه کردم....قیمت امروز سهم بعده مجمع....81 تومان.....حقیقی عمده هم تا دیروز 2.100 اضافه کرده...امروزم احتمالا اضافه کرده......سهمی که 215 درصد تجدید دارایی داره...شناور فوق العاده کم...نسبت به هم ردیفاش...و...البته هر روز هم کمتر میشه...ترس نداره خریدش.................تجدید دارایشم...از ملکه..که بدون دردسره....نسبت به ماشین الات...........85 درصد شناور هم فریز شده.......از همین قیمت امروز...راحت 40...50 درصد تو شرایط نرمال میده....اگه بخوره به بازار خوب که عدد بالاتر میره...........بدترین قطعه ساز...تو این بازار داره 30...35...درصد بالاتر از خزر قیمت میخوره...........این نیز بگذرد...همان جور ..که تکمبا...فنوال ..شفارس..کماسه.و..گذشت.....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        اباد عزیز....امروز منم اضافه کردم....قیمت امروز سهم بعده مجمع....81 تومان.....حقیقی عمده هم تا دیروز 2.100 اضافه کرده...امروزم احتمالا اضافه کرده......سهمی که 215 درصد تجدید دارایی داره...شناور فوق العاده کم...نسبت به هم ردیفاش...و...البته هر روز هم کمتر میشه...ترس نداره خریدش.................تجدید دارایشم...از ملکه..که بدون دردسره....نسبت به ماشین الات...........85 درصد شناور هم فریز شده.......از همین قیمت امروز...راحت 40...50 درصد تو شرایط نرمال میده....اگه بخوره به بازار خوب که عدد بالاتر میره...........بدترین قطعه ساز...تو این بازار داره 30...35...درصد بالاتر از خزر قیمت میخوره...........این نیز بگذرد...همان جور ..که تکمبا...فنوال ..شفارس..کماسه.و..گذشت.....
        mey عزیز ممنون از اینکه اطلاعات خوبی اعلام می کنید ،،، خزر هم همانطور که قبلا گفتم ممکنه با جو بازار اصلاح کنه که در آن صورت یک پله دیگه اضافه خواهم کرد . امروز به همین مقدار نقد بودم. درود
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
          سلام به دوستان گرامی
          متاسفانه بعد از بازی روی خزر و کشوندن سهم از 320 تومن به 260 تومن اونم بی دلیل! بعد از آمدن خبر تایید افزایش سرمایه مجدد صف خرید شد. البته این کار خوشایند بنده نبود چون یک سری از افراد را نگران و مجبور به فروش کرد. متاسفانه مسیولیت این کار هم با مدیزان سایپا می باشد. چه افرادی قبل از اینکه این سهم خبر افزایش سرمایه اش بیاد از 150 تومن خریدند و روی 320 خالی کردن!!! جز مدیران سایپا کسی دیگر میتواند این کار را بکند! این سهم رانتی است و رانت آن هم دست مدیران سایپا است! بنابراین به مدیران سایپا هشدار می دهم اگر دوباره این کار انجام شود و بخواهید با دارایی مردم بازی کنید این بار شفافتر اسم میدهم.
          در مورد شرکت خزر قابل ذکر است که گویا تعدیل خوبی در ماه آینده خواهد داشت! میزان و مبلغ بماند اما به هر حال این سهم تو این قیمت ها بسیار خوب است.
          موفق و سلامت و پرسود باشید
          ..اینجا بورسه...هشدار ماله فیلماست....به تریدت برس.....اعصابت خرد نکن....خدا روزی رسانه....یه زمانی تکمبا 192 روز قبل مجمع 20 میل صف فروش بود...ملت فرداش نزدیک 30 میل 182...فروختند......اخر داستان....خریدار های ان روز..چند ماه بعد...با 90...تا 110 درصد سود خارج شدند.....و..تکمبا شد...یه خاطره خوب.....یا همین شفارس 5 ماهه پیش......خیالت جمع...2 ماه دیگه خزر هم به خاطرات خوش قبلی اضافه میشه....اگه میبینی....اعصابت به هم میریزه..و..احتمال داره تصمیم احساسی بگیری....یه مدت اصلا به سهم نگاه نکن..........باشه یادگاری....خزر 81 تومانی
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

mey عزیز ممنون از اینکه اطلاعات خوبی اعلام می کنید ،،، خزر هم همانطور که قبلا گفتم ممکنه با جو بازار اصلاح کنه که در آن صورت یک پله دیگه اضافه خواهم کرد . امروز به همین مقدار نقد بودم. درود
            یه فرقی که خزر با بقیه داره ..اینه ..که هر روز تو منفی داره شناور سهم کم میشه....امروز تو این بازار...خاذین با ان شناور قطعه ساز 35 درصد بالاتر از خزر قیمت داشت......بازار.....2زاریش دیر میوفته......

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

کلا تو این 1 ساعت...26000 ..ترید شده....بوی خچرخش 230..40...میده....

نظر

• samaneh110
                عضو عادی
                • May 2016
                • 229

معاملاتش خیلی کمه که!!!

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

معاملاتش خیلی کمه که!!!
                  یکی از روشهایی که یه مدت برای جمع کردن سهم روال شده...خرید با تعداد کد بالاست...مثلا...امروز طرف اردر های 3 تا اردر 400 تایی باسه کد گذاشت......دقیقا با سه کد.......این سهم به همراه پلاسک.....به دید مجمع نون اساسی میدن....تو تا پیک خچرخش 200 تومانی...1 ماه تنها بودم....تو قیمت های 400....تند تند بالا میومد تاپیک....

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

معاملاتش خیلی کمه که!!!
                    یکی از روشهایی که یه مدت برای جمع کردن سهم روال شده...خرید با تعداد کد بالاست...مثلا...امروز طرف اردر های 3 تا اردر 400 تایی باسه کد گذاشت......دقیقا با سه کد.......این سهم به همراه پلاسک.....به دید مجمع نون اساسی میدن....تو تا پیک خچرخش 200 تومانی...1 ماه تنها بودم....تو قیمت های 400....تند تند بالا میومد تاپیک......سهمی که شناور کمی داره..تو گروهش 35 درصد از قیمت کمترین همگروهی هاش پایین تره......فروشش...نقره داغ شدن را به همراه داره

نظر

• samaneh110
                      عضو عادی
                      • May 2016
                      • 229

ممنون از اطلاعات خوب شما
                      برنامه سهمو چطور میبینید؟ من شنیدم تعدیل خوبی هم داره

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

ممنون از اطلاعات خوب شما
                        برنامه سهمو چطور میبینید؟ من شنیدم تعدیل خوبی هم داره
                        تعدیل ..اصلا مهم نیست...مهم اینه که سهم با 215 درصد تجدید دارایی ملک...و..شناور اندک سهم که انصافا خوب جمع کردن..رشد عالی داره...الان خرینگ با 8 برابرشناور..و..بنیاد بمراتب بدتر.........110 قیمت میخوره...تو این بازار بی جون...یعنی 40 درصد بالاتر ازخزر...البته از من بپرسن میگم ..شناور خرینگ 20 برابر خشرقه........این سهمو بعده مجمع بالا 130..40...میشه فروخت......یه خوبیش اینه...که..سریع مثل بقیه زیر مجموعه خساپا ...تجدید دارایی را ثبت میکنند...تو روزی که خودرویی ها تقریبا درصد منفی هستن..سهم تو 2 ساعت کلا 220 فروشنده داشته اونم تو مثبت.....سهم حسابی خشک شده....کل شناور گردشی سهم...13...15...میله...که فقط تو این 10 روزه 5 میلشو حقیقی عمده جمع کرده...یه مقداریش هم بنده..و..چند تا از دوستان داریم.....کلا جون میده برای مجمع رفتن...​اینم مثل هر تحلیلی میتونه اشتباه باشه...
                        آخرین ویرایش توسط mey؛ 2016/06/07, 10:43.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          یکی از روشهایی که یه مدت برای جمع کردن سهم روال شده...خرید با تعداد کد بالاست...مثلا...امروز طرف اردر های 3 تا اردر 400 تایی باسه کد گذاشت......دقیقا با سه کد.......این سهم به همراه پلاسک.....به دید مجمع نون اساسی میدن....تو تا پیک خچرخش 200 تومانی...1 ماه تنها بودم....تو قیمت های 400....تند تند بالا میومد تاپیک......سهمی که شناور کمی داره..تو گروهش 35 درصد از قیمت کمترین همگروهی هاش پایین تره......فروشش...نقره داغ شدن را به همراه داره
                          mey عزیز در این تاپبک تنها نیستی حقیر هم هست اگر خزر اصلاح کند باز هم خرید می کنیم غپاک 33 درصدی داد اینم احتمالا این مقدار سود رو 2 ماهه خواهد داد . امید به خدا

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

mey عزیز در این تاپبک تنها نیستی حقیر هم هست اگر خزر اصلاح کند باز هم خرید می کنیم غپاک 33 درصدی داد اینم احتمالا این مقدار سود رو 2 ماهه خواهد داد . امید به خدا
                            اباد عزیز....احتمالا تا 20 روز دیگه مجوزش میاد...کلا مجوز گروه سایپا را زود صادر میکنه سازمان.....امروزم.یه مقدار تو منفی اضافه کردم... خزر 80 تومانی.... یعنی یه سود حداقل40 درصدی..به دید 2 ماهه....ملت میرن خرینگ 110 میخرن..خزر با یک دهم شناور را 80 حراج میکنند...2 ماه دیگه...خزر میشه یه خاطره خوش

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، تشریح کرد؛
                              حسن امیری افزود: اگر شرکتی عدد مربوط به تجدید ارزیابی را در حساب‌های سال مالی 94 خود ثبت کند حتی اگر فرآیند مربوط به برگزاری مجامع و ثبت مربوطه به سال 95 محول شود، امکان بهره برداری از این ظرفیت قانونی هنوز وجود دارد.

وی در پایان بیان داشت: بنابراین اگر اکنون شرکتی باشد که بخشی از عملیات مربوط به تجدید ارزیابی دارایی‌هایش را که شامل فرآیندهای انتخاب کارشناس و ثبت در حسابهای مالی سال 94 باشد را انجام داده باشد، می‌تواند از ظرفیت ماده 17 این قانون استفاده کند و افزایش سرمایه خود را انجام دهد.
                              عصر بازار- شرکت‌ها از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌ها به دنبال این هستند که بتوانند ترازنامه خود را در وضعیت مناسب‌تری از اقلام تاریخی نشان بدهند و IFRS به عنوان استانداردی برای ارایه صورت‌های مالی شرکت‌ها بر "ارزش منصفانه" و "به روز شدن ارزش دارایی‌ها" استوار است.

نظر

• samaneh110
                                عضو عادی
                                • May 2016
                                • 229

سلام دوستان
                                این یعنی چی؟ تاثیرش روی خزر چیه؟ چرا همش منفیه پس!!

نظر

در حال کار...
                                X