کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من فرصت زيادى به همه دادم امروزم اونايي كه فروختن بعدا افسوس ميخورن! اما خب اشكال نداره سهم هاى جايزه هنوز داريد و اونارو رو ٢٠٠ خواستيد بفروشيد نخواستيد هم وايسيد افزايش سرمايه بعدى باز اضافه بشه همينطور هى اضافه در اضافه...! يادتونه گفتم خزر ١٠٠٠ تومنى!!! بازم تو دلتون بخنديد!!!
هنوز وقت بالا رفتن خزر نیست بنده یواش یواش دارم پلاسک می خرم بزار بقیه بهم بخندن البته صبر هم دارم دیدی در خزر هم سود خوبی کردیم و هم نوسان گرفتیم و هم سهام مجمع رو در 1170 ریال فروختیم منتظر سهام جایزه هستیم
يادم باشه يه وقت ويزيت ازتون بگيرم!! اخه مگه وقت بالا رفتنو شما تعيين ميكنيد!!! به هر حال خزر كه رفت بقيه هم كه ميخوان بيان روى ١٥٠ تومن فرصت خريد ميدم و شايدم شنبه اخرين فرصت باشه
يادم باشه يه وقت ويزيت ازتون بگيرم!! اخه مگه وقت بالا رفتنو شما تعيين ميكنيد!!! به هر حال خزر كه رفت بقيه هم كه ميخوان بيان روى ١٥٠ تومن فرصت خريد ميدم و شايدم شنبه اخرين فرصت باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هیچ دقت نداری ، یه روز میگی خزر بدرد نمی خوره ، یه روزی میگی خزر هزار تومانی ، تو و من هیچی کلفت تر از تو من قیمت سهم رو تعيين نمی کنند. اگر من و تو تعيين کننده بودیم اینجا نبودیم کی کفتم قیمت سهم رو من تعيين می کنم فقط گفتم الان وقت مناسب بالا رفتن نیست . بنده 117 تومان سهام اولیه را فروختم چون تو سود بودم سهام جایزه رو دارم بالا بره به نفع من هم هست اما دقت کن اگر نزدیک به ازاد شدن سهام جایزه بره بالا بهتره شایدم اختمال ثبت و ازاد شدن نزدیکه
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
هفته آينده دوشنبه سهام هاى جايزه تو كارگزارى قابل معامله است مباركتون باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دیروز زنگ زدم به شرکت اتفاقا راجب ثبت افزایش سرمایه گفت فعلا اداره ثبت افزایش سرمایه ثبت نکرده تازه اگه دوشنبه هم ثبت بشه چند روز طول میشکه تو سپرده گذاری به ثبت برسه
نظر