کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
هر چى نزديكتر ميشيم به زمان صدور مجوز افزايش سرمايه خزر به نظر ميرسه بايد نزديك بشيم به صف خريد و رفتن بالاى ٣٠٠!! اما برعكس داره مياد پايين و رفت ٢٦٠ تومن و بعدش ٢٤٥ و ...!! اين يعنى مجوز هم بياد فكر نكنم اتفاقى براى خزر بيوفته!!! پس بفروشيد بياييد بيرون تا همين پول باقيماندتونم صفر نشده!! من واقعا دلسوزانه دارم ميگم! خدا كنه بره ١٠٠٠ تومن همه سود كنن! اما اين روند سهم چيز ديگه اى نشون ميده!
ميگم چند وقته ميخوام يه چيزى بگم ميترسم كارشناسان ناراحت بشن! اما امشب گفتم باداباد بزار بگم! اين تحليلاى كشكى به نام تحليل تكنيكال و ... چيه به خدا!!! همه را سركار گذاشتن!! هر سهمى را خبر رانتى بياد و يه سرى ادم كه خبرو دارن بخرن برود بالا بعد دو سه برابر شد بعد افراد بيچاره اى مثل من و من بگيرن سهمو ول كنن و برگرده و ....! آخه تو تكنيكال چى ميگن؟!!! به عنوان مثال: الگوى سر و شانه و مثلا اگر خزر ٢٨٠ را رد كند ميرود مقاومت بعدى ٣٢٠ و اگر اونو رد كنه مقاومت بعدى ٣٨٠ تومن و...! آخه اين چه مسخره بازيه اى است!!! اگر قيمت اينو رد كنه ميره به اون قيمت!!! خب ننه بزرگ منم اينو ميدونه! اين كه ٣٢٠ را رد كنه با دو سه ميليون صف دو سه روز مثبت ميخوره تا بره ٣٨٠!!! تازه اونم قطعى نيست!!! تحليل درست اينه كه بگن آيا رد ميكنه يا نه!! وگرنه الكى قيمت را رو هوا گفتن با يه اگر!!! به قول ضربالمثل ميگه اگر را كاشتن در نيومد!!! (شايد)! به هر حال همه تو بورس سر كارن و چقدر هم اين تحليل تكنيكال براى اونايي كه ميدونن كلاسه! اما خداوكيلي ننه بزرگ منم روند سهمو نگاه كنه و با واژه اگر ميتونه همه اينارو بگه! بازم عذر ميخواما از همه كارشناسان كه كلى كار كردن و اگر را زياد استفاده ميكنن!!!
ملت همیشه در صحنه عادت دارن سهم را گران بخرند...ارزان بفروشند...خزر 83 تومانی...هیچ دلیلی برای فروشش متصور نیستم...انهم نزدیک صدور مجوز.....25 درصد ارزانتر از زیانده ترین قطعه ساز...به بنده دلیل خوبی برای نگهداری میده....اگر یک دلیل منطقی..برای فروشش پیدا میکردم...قطعا فروش میزدم.....غپاک حقوقی مثبت میخرید ...ملت رنج منفی میزدن.....یه ماهه با 44 درصد سود خارج شدم....اگر قیمت قبل مجمع سهم110 بود میگفتم...نان انچنانی نخواهد داد...نه 83.....خرینگ را 263 خریدم...ملت از سر کول هم برای فروش بالا میرفتند...همان خرینگ را در بدترین شرایط با احتساب تجدید دارایی 390 فروختم.......بعد گذشت چند سال هنوز دلیل فروش 22 میل سهم تکمبا 182را نفهمیدم.....قول میدم خودشون هم نفهمیدن.......احتمالا هم فروشندگان خزر 83 و پایین تر....افسوس این فروش بی دلیلشان را خواهند خورد.....و صد البته....خزر ارزانتر...بدهند...فبه المراد...
موندم..چجوری ملت خپارس را 100 بعده مجمع میخرند...انوقت..خزر را 83 و پایینتر میفوشند...یا پلاسک را 70......کاملا خزر احساسی ترید میشه...1 ساعت گذشته 30 تا معامله شده.....
نظر