مهركام پارس ( خمهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soheil17
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 110

پاسخ : مهركام پارس ( خمهر )

سمند/:.ph34r-smiley.:/ بدجور پو کوند مارو نه دیروز گذاشت مثبتشو بخوره امروزم که خوب از خجالت سهم دراومد صف فروش /:.zzzzzz.:/

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

ای بابا وارد شدم رکب خوردم.1825 خریدم.مجبور شدم 1770 بخرم میانگین اومد 1805
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• soheil17
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 110

:.thumbsdownsmileyan صبر صبر صبر

نظر

• soheil17
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 110

آخ آخ برشکست نشی استاد

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط soheil17 پست شده است View Post
            آخ آخ برشکست نشی استاد
            lمثلا با خچرخش تعویض کردم.مثلا زرنگی کردم:((
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

تجدید دارایی 261 تا 284 درصده..یعنی خمهر سود ساز با فروش 800 میلیاردی داره.47...49 تومان..معامله..میشه...خریخت ....نیمه تعطیل داره..87..معامله..میشه..
              این..کنترل ها...بی جهت ..نیست...شپلی را هم 220..تا 240..کنترل کردند..1 ماهه شد 570..
              خمهر هم..همین راه را میره..
              من که 4 ماهه ..در این سهم..عذاب کشیدم..نهایت 2 ماه دیگه هم..نظاره گر پدر سوخته بازی اینها خواهم بود..تا به حقم برسم...
              ولی انصافا...خیلی خبیثند.....
              بر ذات کثیفتان لعنت..
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• soheil17
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 110

#خمهر
                (گزارش اصلاحی)
                مهرکام پارس دردوره 1 ماهه منتهی به 97/05/31 از محل فروش محصولات خود مبلغ 336,531 میلیون ریال درآمد داشته است

این شرکت براساس عملکرد 5 ماهه مبلغ 2,007,846 میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به گزارش قبل 2% رشد داشته است.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

خوساز هم از قبل دارم....ولی خمهر 180 تومانی بسیار بهتر از خوساز 380 تومانیست...دیگه زمان زیادی نمانده تا حقمان را از سهم..بگیریم..
                  ولی هر چقدر هم بازدهی بده بازهم...شیرینی لازمه را نداره...چون با خباثت تمام..سهامدار را زجر دادند...
                  سهم 200 درصد هم بازدهی بده..باز هم..مرده شور ریخت سمند..و اراذل همراهش را ببره..
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

میخواهم با کله برم..دیوار...به مردک..ابله..گفتم..یه مقداری حمایتی بخر.الان فهمیدم..ابله 15 درصد سهممحمایتی ابلهانه فروخته..مردک بی خاصیت میخنده...کلا..این خمهر روانی کرد..ما را...

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

جناب می متشکرم
                      سهم خوبی به ما معرفی کردی
                      البته قدم من هم خوب بود برا سهم
                      فردا بالای30میلیون صف میشینند.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                        جناب می متشکرم
                        سهم خوبی به ما معرفی کردی
                        البته قدم من هم خوب بود برا سهم
                        فردا بالای30میلیون صف میشینند.
                        ارادت داریم..جناب ..کیانوش...خدا پدرتم..بیامرزه..پاقدم..خوبی دارید

نظر

• captin
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 42

شنبه روز مهمی است برای شکست مقاومت
                          سمند امروز اول بار کامل صفو داد و فکر کرد میتونه کنترل کنه ولی دید این بار دیگه از اون خبر ها نیست

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

.نکته خوب داستان..اینه..که ترس بازار از سمند ریخته.....و بالاخره..به این..نتیجه رسیده..که سمند داشته به...کدها دوستان..میزده...
                            از الان به بعد..با توجه..به شکست..مقاومت سنگین..سهم....سهم..مانند جارو برقی..نقدینگی جذب خواهد کرد..
                            سمند..اگر قصد خروج کامل داشت...بلوکی راحت میفروخت..برای خرینگ مشتری بود..برای خمهر هم..مطمئنا..مشتری بیشتری وجود داشت....
                            کلا سابقه سمند...پر است از *** کاریهای بی حد..مرز...
                            چطور تا 7..8..روز پیش رنج..منفی سنگین..میکشید.....الان..که تقاضا برای خرید بالا رفته..و راحت..میتواند بفروشد...4 .میل..میفروشه...و تمام...
                            من بسیار امیدوارم..که سهم بازدهی تاریخی بده...مطمئنا..این همه..***..کاری..برای 20..30..درصد نبوده...
                            بنظر..چون...پالان خودی ها را پر کردند...دیگه سهم...وارد..مرحله..تارگت..مچ شده...
                            ..پ. ن...توصیه به خرید ندارم..متن.فوق لرای سهامدارن ..قدیمیست...و صرفا..یه نظر ساده است...هیچ خبر موثقی هم از پشت این داستانها دارم..

نظر

• احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

عزیز
                              این نقطه های اضافی را نگذارید . متن را مبهم و خواننده را گیج میکند . ممنون

نظر

• mba
                                عضو عادی
                                • Nov 2014
                                • 266

در اصل توسط mba پست شده است View Post
                                شنیده شده در مجمع خمهر اخبار خوبی از افزایش سرمایه اعلام میشه ... افزایش سرمایه حداقل 300 درصدی که باعث شکستن سقف قبلی (281 تومان) خواهد شد ... همین امسال، حتی شاید تا آخر شهریور ...

داریم نزدیک میشیم به این پیش بینی /:.winksmiley02.:/ صبر و سهامداری با سهام ارزشمند همیشه نتایج خیره کننده خواهد داشت ... حالا حالا ها جای رشد داره مهرکام ، تارگت نهایی رو اساتید بدن ولی من که زیر 500 تومن خمهر فروش نیستم ...

نظر

در حال کار...
                                X