کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
Amiran54
Well-Known Member
بزودی اطلاعیه های شفاف سازی مبنی بر مجوز افزایش قیمت در سهامهای خودرویی خواهد آمد و همه سهام متوقف خواهند شد برای خودرو بدلیل تعداد سهام پایین و تیراژ بالا بازای هر ۱۰۰ هزار خودروی تولیدی ۱۰۰ سود ناخالص که البته با در نظر گرفتن هزینه افزایش یافته تولید بازای هر ۱۰۰ هزار خودرو حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان سود عملیاتی خواهد ساخت ولی سایپا کمتر بدلیل تعداد سهام بیشتر و زیان انباشته بیشتر ولی برای سایپا هم با توجه بقیمت پایینتر قابل توجه خواهد بود .
بنده..کنترل اینگونه..سهم..را بیشتر در مواقعی دیدم..که سهم ها قراره رشد بالایی کنند...سهم.را تا 183 جمع میکنن..سپس با 100 تا ..تا 177 پایین می اورند..
فبیرا ملک هایش را یکی متری 2..و دیگری را متری 2/5..کارشناسی کرده...دیگه..ارزش ملک...مهرکام...متری 2 نباشه..متری 1/5تا 1/6....است.یعنی 30..35 درصد کمتر از فبیرا...
10 هکتار هم زمین صنعتی در کرمانشاه داره....دیگه انجا هم..متری کمتر از 150..نیست..که...عقل..منطق..میگه....فروش سهم با این شرایط ..اشتباهه.....
لاشه..خمهر..بعد مجمع...بالاتر از خریخت..با 100 تومان زیان انباشته..و 30..40..تومان زیان 97..خواهد بود..
تازه الان در اوج حقارت خودرویی ها هستیم..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
FOX.)
سهامداران صبور خودرویی ها در انتظار اخبار مثبت و آغاز حرکت انفجاری سهام خودرویی لحظه شماری می کنند.
kitco
قطعاتی ها بزودی افزایش نرخ سنگین میگیرند.....
خمهر جا نمودید.....تجدید ارزیابی داره میاد....تاییدیه گرفته .
جهرودی مدیر عامل سایپا(خبر رسمی) اعلام کردند تمام قطعات مورد نیاز را پیش پیش و حتي قبل از خروج ترامپ يعني اوايل سال 97 و حتي اواخر 96 براي تا پایان سال خرید کرديم و انبار قطعات تكميله .
شرکت 100000 هزار متر زمین در فرامان کرمانشاه داره...
گزارش کارشناسی کهرام را خواندم...زمین شرکت ..تقربا د بیابانه..کل شهرک..50 تا کارخانه نداره...فاصله زیادی هم با کاشان داره..انجا را متری 80..کارشناسی کردند....بنظرم..زمین..کرمانشاه..حداقل متری 150..200..کارشناسی میشه....زمین تهران هم.متری 1/5..کارشناسی بشه..افزایش سرمایه..حداقل 275..تا 280 درصد..میشه..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
هر جوری حساب میکنم..کف افزایش سرمایه..270..280..درصده..زمین..خکاوه..94 متری 1/540..کارشناسی شده...کیلومتر 14.....از 94 تا الان قطعا..افزایش قیمت اتفاق افتاده
..خمهر کیلومتر 10...
لاستیک سهند زمین 18000..متریش را سال 91..در کیلومتر 8 بر ازادگان متری 1540..فروخت...
این بازی دادن های سهم...بیخود نیست..
زمین بسیار بزرگ324000 متری پارس الکتریک سال 90..303 میلیارد کارشناسی شده..متری 940..تومان...
خمهر زمینش 144000 متره..یه 40...یه 100.....فرق زمین 40 با 324...متری 30..40 درصده...و فرق 100 با 324...حداقل 20 درصد...
در نتیجه به قیمت سال 90...زمین..خمهر..حدود 1200..قیمت داشته...
وقتی فبیرا زمین بر فتحش را متری 2..و 2/5 کارشناسی میکنه...دیگه نباید..زمین..خمهر..زیر متری 1/500..1/600...باشه..
خشتک ما را پرچم..کردن..با این..کنترل هایشان..ولی تا حقم را از این..بی همه چیزا نگیرم...نمیفروشم....دیگه چیزی..نمانده..نهایت..20..روز تا 1 ماه...دیگه..اصلا 2 ماه دیگه..
خدا را شکر فقط 15 درصد پرتفوی خمهر بوده..با بقیه..توانستیم..سود خوبی از بازار بگیریم...اینا فعلا همین پدر سوخته بازی را در بیارن....تا به 30 درصد برسانم..
سهم اگر طلا بود..تک سهم..نشوید..اینجا ایران..مهد دزدانه..
هیچ عادتی در بورس خطرناک..تر..و اشتباه تر از تک سهمی..نیست..در بهترین.حالت بیش از 30 درصد پرتفوی را به هر سهم اختصاص ندهید....الان.کسانی که در خمهر 160..170..تومانی تک سهم شدند..عملا از سود ..این..مدت بازار بی بهره شدند..
زمین بسیار بزرگ324000 متری پارس الکتریک سال 90..303 میلیارد کارشناسی شده..متری 940..تومان...
خمهر زمینش 144000 متره..یه 40...یه 100.....فرق زمین 40 با 324...متری 30..40 درصده...و فرق 100 با 324...حداقل 20 درصد...
در نتیجه به قیمت سال 90...زمین..خمهر..حدود 1200..قیمت داشته...
وقتی فبیرا زمین بر فتحش را متری 2..و 2/5 کارشناسی میکنه...دیگه نباید..زمین..خمهر..زیر متری 1/500..1/600...باشه..
خشتک ما را پرچم..کردن..با این..کنترل هایشان..ولی تا حقم را از این..بی همه چیزا نگیرم...نمیفروشم....دیگه چیزی..نمانده..نهایت..20..روز تا 1 ماه...دیگه..اصلا 2 ماه دیگه..
خدا را شکر فقط 15 درصد پرتفوی خمهر بوده..با بقیه..توانستیم..سود خوبی از بازار بگیریم...اینا فعلا همین پدر سوخته بازی را در بیارن....تا به 30 درصد برسانم..
سهم اگر طلا بود..تک سهم..نشوید..اینجا ایران..مهد دزدانه..
هیچ عادتی در بورس خطرناک..تر..و اشتباه تر از تک سهمی..نیست..در بهترین.حالت بیش از 30 درصد پرتفوی را به هر سهم اختصاص ندهید....الان.کسانی که در خمهر 160..170..تومانی تک سهم شدند..عملا از سود ..این..مدت بازار بی بهره شدند..
مرسی که هستید
شپترو امروز با 90 هزار رو مثبت 10 معامله شد درباره شپترو که زمین هاش تو خوزستانه اینهمه سهم مثبت خورد خمهر بنظرم همه عقب موندگی ها را جبران میکنه جناب mey خمهر تک سهمم و به گفته شما از بازار جا موندم ولی دلم قرصه
مرسی که هستید
شپترو امروز با 90 هزار رو مثبت 10 معامله شد درباره شپترو که زمین هاش تو خوزستانه اینهمه سهم مثبت خورد خمهر بنظرم همه عقب موندگی ها را جبران میکنه جناب mey خمهر تک سهمم و به گفته شما از بازار جا موندم ولی دلم قرصه
دادا...یه خاطره بگم..
شفارس 600 بود..کسی نگاهش نمیکرد.....شب مجمع رفت 740..بسته شد.. بعد مجمع 100 درصد بالا باز شد.....
شفارسی که کسی نگاهش نمیکرد..را ..با احتساب افزایش سرمایه ..1400 فروختم...
خمهر هم..مثل روز برام روشنه بازدهی عالی خواهد داشت...به امید خدا خستگی را از تنت بیرون خواهد کرد.....الان..قسمت اعظم..تریدرها...فکر نکنم..در سال 97 تا اینجا 30 درصد سود کرده باشند...مطمئنم...سودی عالی خواهد داد..
سهم..وقتی مفته باید خریدش...
خرینگ را چند ماه 80..90...بازی میدادن...بعد مدتی شد 180...190..
شپلی را 3 ..4 ماه 220..240..بازی دادن...20 روزه شد 550..
نظر