شرکتهای سرمایه گذاری استانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3145

پاسخ : شرکتهای سرمایه گذاری استانی

مرداد 1400

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    اینها شرکتهای روی کاغذ هستندو فعلا،هیچ گونه فعالیتی ندارند-تاکید می کنم هیچگونه فعالیتی ندارند- و فرآیند پذیرششون در بورس بسیاربسیار با چشم پوشی بوده هست.

گفتم که حواستون و حواسمون باشه،ممکنه بخریم سود کنیم ضرر کنیم،اما حواسمون به این هم باشه احتمال بلوکه شدن پولها در پشت بسته شدن نمادها به مدت طولانی امری غیر ممکن نیست.
    البته امیدوارم زودتر آیین نامه اجرایی رو اصلاح کنند و یک تصمیم اساسی بگیرند.

قبلا پیشنهادم رو دادم ببینیم چه می کنند.

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

وقتی دارا یکم و پالایش را داران به محدوده ناوشون سوق میدن، قطعا استانی ها که از پرتفوی بهتر و سوددهی بهتر برخوردارن هم به سمت ناو حرکت خواهند کرد.

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3145

باید دید آیین نامه جدید سهام عدالت چه معجونیست!

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

سلام و صبح بخیر

گزارش ماهانه مربوط به اسفند ماه چند تا از این شرکت ها باز کردم

همه انها این اشتباه بزرگ را مرتکب شدند

امدند 70 درصد افزایش سرمایه هلدینگ فارس را اضافه کردند

اما قیمت 1130 مربوط به قبل ریز شدن سهام فارس را برایش حساب کردند

اینطور 10 درصد الکی به ارزش سبدش اضافه شده

اما در مورد سوال جناب پرواز

نه

فکر نمی کنم قیمت به ناو برسه تعداد شرکتها خیلی زیاده

و بعد همگی بزرگ هستند

تازه 100درصد سهام انها هم سهام شناور است

پول خیلی زیادی می خواد

از این گذشته وقتی تاپیکو و .... 50 درصد ناوشون معامله می شوند چرا اینها مثلا 80 درصد معامله بشوند؟
          ( البته خودم سهامدار این شرکتها هستم )
          آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2022/04/21, 06:39.
          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
            سلام و صبح بخیر

نه

و بعد همگی بزرگ هستند

پول خیلی زیادی می خواد

از این گذشته وقتی تاپیکو و .... 50 درصد ناوشون معامله می شوند چرا اینها مثلا 80 درصد معامله بشوند؟
            سلام، پالایش و دارا یکم را به زیر کشیدن و شناورشون را جمع کردن، کاری که با بعضی استانی ها هم کردن و هنوزم ادامه داره.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              سلام و صبح بخیر

نه

و بعد همگی بزرگ هستند

پول خیلی زیادی می خواد

آیا پرتفوی تاپیکو پی به ای عملیاتی بین 5تا6 دارن و سود عملیاتی مثل پرتفوی سهام عدالت تقسیم میکنن؟؟
              شاید جواب سوال شما در این نهفته باشه که باید قیمت به ناو این گروه بالاتر از بقیه سرمایه گذاری ها باشه
              البته به قول شما تنها نکته منفی این گروه شناوری این سهام است
              ولی از یه جایی به پایین دیگه فروش این گروه توجیه نداره
              و کسی که سهم 43 تومانی بخره سودی که بابت این سهام دریافت میکنه سالانه حداقل 2 برابر سود بانکی است پس برای صندوقهای بلند مدت سرمایه گذاری بدون ریسک محسوب میشه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• nima3
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 208

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                آیا پرتفوی تاپیکو پی به ای عملیاتی بین 5تا6 دارن و سود عملیاتی مثل پرتفوی سهام عدالت تقسیم میکنن؟؟
                شاید جواب سوال شما در این نهفته باشه که باید قیمت به ناو این گروه بالاتر از بقیه سرمایه گذاری ها باشه
                البته به قول شما تنها نکته منفی این گروه شناوری این سهام است
                ولی از یه جایی به پایین دیگه فروش این گروه توجیه نداره
                و کسی که سهم 43 تومانی بخره سودی که بابت این سهام دریافت میکنه سالانه حداقل 2 برابر سود بانکی است پس برای صندوقهای بلند مدت سرمایه گذاری بدون ریسک محسوب میشه
                سلام
                تمام جان چه جوری این دوبرابر سود بانکی را حساب کردی ؟خرید من 43 تومان بود ولی دیر جنبیدم ، بگیریم 38 تومن با 45 ریال سود تقسیمی ، یعنی 12 درصد،،،،،، سال بعد یعنی 3 برابر میشه سودش ؟
                البته من بخشی از سبدم را به سهامDPS بالا مثل پردیس و ومدیر اختصاص دادم و قصد دارم بتدریج آنرا اضافه کنم.سهام های استانی هم از این گروه هستند که وسکرد خریدم.
                امیدوارم این روندی که اعتقاد دارید عملی شود.

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3145

به تقسیم سود این 2-3 سال اخیر نگاه نکنید.در این 2-3 سال اصلا مجمعی وجود نداشته یا بهتر بگم اصلا شرکتی وجود نداشته که سود تقسیم کنه.

سودها از 36 شرکت گرقته شده و مستقیم توسط خصوصی سازی و سپرده گذاری ریخته شده به حساب مردم.

فردا که این شرکتها از روی کاغذ در اومدند و مثل ادم یک شرکت شدند و مدیرعامل و هیئت مدیره پیذا کردند،شاید تا چند سال همون 10 درصد قانونی رو هم به زور تقسیم کردند!!!!
                  (چرا؟چون تنها منبع درآمدشون همین سودهای سالیانه است و قطعا به منابع پولی زیادی برای فعالیت نیاز دارند بنابراین ممکن است سیاست تقسیم سود کم را در پیش بگیرند)

تعجبم عده ای به خاطر اینکه خودشان این سهام رو خریده اند،چرا چشم بر واقعیت بسته اند؟!!!!

تکرار می کنم این شرکتها ارزنده هستند اما الان هیچی نیستند.معامله روی این شرکتها ممکن است به سود یا ضرر منتهی شود اما این موضوع نباید باعث شود که واقعیات رو نگفت.

توصیه می کنم که کسانی که میخوان روی این سهام معامه کنند،حتما این تاپیک رو به دقت بخوانند.امیدوارم معاملشون تبدیل به سود بشه.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

به تقسیم سود این 2-3 سال اخیر نگاه نکنید.در این 2-3 سال اصلا مجمعی وجود نداشته یا بهتر بگم اصلا شرکتی وجود نداشته که سود تقسیم کنه.

سودها از 36 شرکت گرقته شده و مستقیم توسط خصوصی سازی و سپرده گذاری ریخته شده به حساب مردم.

فردا که این شرکتها از روی کاغذ در اومدند و مثل ادم یک شرکت شدند و مدیرعامل و هیئت مدیره پیذا کردند،شاید تا چند سال همون 10 درصد قانونی رو هم به زور تقسیم کردند!!!!
                    (چرا؟چون تنها منبع درآمدشون همین سودهای سالیانه است و قطعا به منابع پولی زیادی برای فعالیت نیاز دارند بنابراین ممکن است سیاست تقسیم سود کم را در پیش بگیرند)

تعجبم عده ای به خاطر اینکه خودشان این سهام رو خریده اند،چرا چشم بر واقعیت بسته اند؟!!!!

تکرار می کنم این شرکتها ارزنده هستند اما الان هیچی نیستند.معامله روی این شرکتها ممکن است به سود یا ضرر منتهی شود اما این موضوع نباید باعث شود که واقعیات رو نگفت.

توصیه می کنم که کسانی که میخوان روی این سهام معامه کنند،حتما این تاپیک رو به دقت بخوانند.امیدوارم معاملشون تبدیل به سود بشه.
                    زمانی که پالایش زیر ۷ تومن را هم میکوبیدن ما به همراه حقوقی و مفت خرها داشتیم جمع میکردیم.
                    عالی کار میکنید مرسی که هستید
                    ببینیم بعد باز شدن هم میتونید زیر ۵۰ تومن برامون نگه دارید :.thumbsupsmileyanim
                    ما زیر ۵۰ جمع میکنیم طمع زیاد کنید ممکنه سرتون بی کلاه بمونه از ما گفتن
                    اگه بتونم زیر ۴۰ باز خرید کنم همینجا یک تشکر ویژه خواهم کرد
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/04/21, 21:42.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      زمانی که پالایش زیر ۷ تومن را هم میکوبیدن ما به همراه حقوقی و مفت خرها داشتیم جمع میکردیم.
                      درود
                      اول که الان سهام اینا متوقف هست دوم اینکه زیاد توجه نباید کرد به این حرفها

لوکس ترین سهام بازار سرمایه و سودسازترین شرکتها و کارخانجات و پتروشیمها و پالایشیها و.... در سبد همین شرکتهای سرمایه گذاری استانی هست

تقسیم سود حداکثری هم همیشه انجام خواهند داد این سودی هم که تقسیم کردند با احتساب شرکت در افزایش سرمایه از نقدی شرکتهای سرمایه پذیر بوده و بیش از 90درصد شرکتهای پرتفوی اینا اصلا نیاز به افزایش سرمایه از اورده ندارند

بعد اینکه هنوز هم ما سود طلبکاریم چون شرکتهای غیر بورسی اینا هم که سود ساز هستند و برخی دیگه سود ساز نیز شده اند انها نیز باز تقسیم میکنند از مجامع سال قبل!! و این سود واریز فقط متعلق به شرکتهای بورسی بوده بقیه طلبکاریم که گفتند میدهیم
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3145

بعضیها حتی سواد خواندن یک پست رو هم ندارند متاسفانه.شایدم دارند اما اینجوری وانمود می کنند.

همان بهتر که بروند در لیست سیاه

بارها گفته ام که هیچ وقت داشتن یا نداشتن یک سهام تاثیری بر اطلاع رسانیم نخواهد داشت.

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3145

در مورد همین سهام غیر بورسی اینها....

بارها دراین تاپیک نوشته ام.

اما هنوز بعضیها نمی دانند که این شرکتهای استانی هیچ پرتفوی غیر بورسی ندارند و اون 13 شرکت غیر بورسی(که الان دیگه 2 تاشون بورسی شده اند) مستقیما برای 50 میلیون ادمه و هیچ ربطی به استانیها نداره.اقا اون 13 شرکت هیچ ربطی به استانیها ندارندددددددددددد.داد بزنم؟حالا باز بیا بگو پرتفوی غیر بورسی اینها...............بازم بیا بگو.......کم نیاری؟

گاهی میگم بابا چرا اطلاعات به اینها میدی بذار اینها فکر کنند استانیها غیر از 36 شرکت بورسی،شرکتهای غیر بورسی هم دارند.....بذار در رویا باشند

اما بازهم میگم.استانیها ارزنده هستند.اما فعلا روی کاغذند.

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3145

8 ماه پیش...............گفته اید.

هفته آینده شاهد خداحافظی سهم های استانی با قیمت زیر ۶۰ تومن خواهیم بود.
                            خرید استانی های ۶۰ تومنی مثل خرید صندوق پالایش با قیمت ۴ هزار تومن هست.

اگه بتونم زیر ۴۰ باز خرید کنم همینجا یک تشکر ویژه خواهم کرد
                            از 80-90 دارید می خرید........کار خوبی هم می کنید.به من هم ربطی نداره.

اما بعد از 8 ماه که گفته اید با 60 خداحافظی می کنیم الان زیر 60 هستند!!!!به 40 هم رسیده اند.

من دنبال کوبیدن این استانیها نیستم در پرتفوی خودم و اطرافیانم هم زیاده ....اما سعی کرده ام اطلاعات دقیق و درست در این تاپیک بگذارم.
                            آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2022/04/21, 22:34.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

8 ماه پیش...............گفته اید.

از 80-90 دارید می خرید........کار خوبی هم می کنید.به من هم ربطی نداره.
                              اما بعد از 8 ماه که گفته اید با 60 خداحافظی می کنیم الان زیر 60 هستند!!!!به 40 هم رسیده اند.
                              من دنبال کوبیدن این استانیها نیستم در پرتفوی خودم و اطرافیانم هم زیاده ....اما سعی کرده ام اطلاعات دقیق و درست در این تاپیک بگذارم.
                              اونجایی که زیر ۶۰ جمع میکردیم و شما فقط میکوبوندی و ما میگفتیم جمع کنید اگر جمع کرده بودید تو موج صعودی بعد از اون که تا ۷۵ هم رفت و من محدوده ۷۰ فروختم میتونستید کلی سود کنید.
                              ولی حق با شماست
                              شما به کار خود و ما هم به کار خود ادامه میدیم. این دفعه هم ما سهم زیر ۵۰ و ۴۰ جمع میکنیم و شما به تلاش و آگاه سازی خود ادامه بده ما هم استفاده می بریم.

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3145

اگر در کنار تبلیغات برای سهامی که داریم ریسکهای آن را هم بگوییم خب خیلی خوبه اما نگوییم چی؟

چه بسا بسیاری از افراد کوتاه مدتی با تبلیغات خریدند ارزنده هم بوده 40 تومان....اما الان که 2 ماهه بسته هست به زمین و زمان بیراه میگن.

اما ما همان موقع گفتیم اگراین سهام را بخرید ممکن است سود کنید،اون هم تپل ، اما کنارش هم گفتیم که اینها سهام روی کاغذ هستند و ممکنه برا زمان زیادی بسته شوند.

نظر

در حال کار...
                                X