شرکتهای سرمایه گذاری استانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : شرکتهای سرمایه گذاری استانی

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    امیر خان!

خیلی قشنگ تو بررسی هایی که کردید نکات مثبت و منفی به اشتراک میگذارید.

علت موضع گرفتن یکی از دوستان که بهشون (بابت پست های قوی که مینویسن) ارادت دارم برام جای سوال بود.

من به شخصه تخریبی از سمت شما بابت مثلا بز خر کردن این استانی ها ندیدم.

استانی ها راه خودشون میرن و فروشنده هم حالا حالاها دارن. الان خود من سهام به صورت انفرادی گذاشتم برای فروش خیلی وقت خبری نیست (همون اوایل بخشی فروش رفت تمام)

بانک ملت که یک ریال هم برای مادرم نفروخت! باز کارگزاری فارابی و بانک ملی حدود ۳ میلیون و خورده ای به حسابمون واریز کرد.
    درود بر جناب مدافع عزیز
    نه داره از یکطرف سرخ میکنه کافیه دقت کنیم...

عرض شود به حضورتان که امیر خان میفرمایند که شرکتهای استانی و سهامداران ان دیگه مالک شرکتهای غیر بورسی سهام عدالت نیستند!! بعد میفرمایند که شرکتهای استانی دیگه اینقدر سود تقسیم نمیکنند شاید ده درصد سود تقسیم کنند!!!

و بعد میگه شرکتهای غیر بورسی عدالت میایند در پرتفوی یک هلدینگ جدید و این هلدینگ متعلق به 50میلیون سهامدار عدالت مستقیم و غیر مستقیم و حتی افرادی که فروختند میباشد!بجز استانیها

همه را با ایهام اشعار و تک سطری نوشته ...

می بینید برای این 3تا سطر چه جوری پیچونده مبحث و چند صفحه رفته جلو؟؟ مثل تحلیل شاخص که میکند یه کانال میکشد میگه کف کانال یا؟ بعد اگر نشد میگه سقف یا؟!!!

شک نکنید که ایشان فروخته اند در کف قیمت چون علاوه بر سهام عدالت مقداری هم بالای صد تومان از استانیها خریده بود الان بدنبال اینه که باز از طریق شرکتهای خارج بورس باز سهم گیرش بیاد مجانی!!!! صحبتهاش به سهامدار نمیخورد

من خودم حدس می زنم که هولدینگ تشکیل میدهند از شرکتهای غیر بورسی و سهامداران روش مستقیم و غیر مستقیم که نفروخته اند و شرکتهای استانی سهامدار هستند

البته یه روش بهتر میتوانند اجرا کنند کلیه سهام عدالت مستقیم و غیر مستقیم و بورسی و غیر بورسی و استانی .. بذارند در پرتفوی یک هلدینگ و بطور دقیق همه را سهامدار کنند و پرونده اینهمه شرکتهای عجیب و غریب استانی هم ببندند و اینکه روش مستقیمها هم بتوانند سهام این هلدینگ را هر زمان خواستند بفروشند بدین ترتیب میشه فروش سهام عدالت را هم ازاد کرد بدون انکه تاثیر منفی بر بورس و شرکتهای ان بگذارد
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3146

الحمدالله که لیست سیاه وجود دارد.

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3146

کسانیکه قبلا در یک مبحثی اشتباه کرده اند و اشتباهشان رو شده است الان نمی توانند فراموش کنند .

کسی که آیدی عوض میکنه و ایدی جدید میسازه معلومه آیدی قبلیش بی اعتبار شده.مجبوره با ایدی جدید بیاد.خان جانان.

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

اکثر مطالبی که این دوستمون درباره استانی ها گذاشته زمانی که باز بودن و ۴۰ تومن معامله میشدن سمت و سوی بولد کردن ابهامات این سهم ها داشته،
          حالا اگر سهامدار استانی با دیدن این پست ها سهم ۱۱۰ تومنی خودش را ۴۰ تومن فروخته باشه یعنی ۷۰ تومن زیر قیمت فروخته،
          از طرفی ایشون دلسوزانه به فکر ۱۰ تومن پرتفوی غیربورسی این سهامداران هست که بهشون برسه !!
          ما که گیج شدیم ...
          از همه اینها بگذریم امیدوارم زودتر باز بشن و هرچه پایینتر بتونیم سودهای مجامع امسال را هم به استانی تبدیل کنم /:.grlim:./

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3146

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
            پست های من مربوط به امروز و دیروز نیست که به قیمت 40 تومان ربط داشته باشه.من نه اینجا در هیچ پستی صحبت خرید و فروش نمی کنم.هر کس خودش می داند.

من از ابتدای سهام عدالت دارم پست می زنم اما متاسفانه بعضیها تا سهمی رو می خرند وارد تاپیک می شوند و کاسه داغ تر از آش می شوند.اگر اینطوره که میگید زمانیکه این سهمها 80 تومان هم بوده من داشتم به قول شما این سهم را می کوبیدم پس اگر کوبیدن من باعث شده طرف 80 تومان بفروشه خدا پدرم را بیامرزه چون الان 40 تومان دو برابرش رو میذاره سر جاش.

اما اینطور نیست من دارم اطلاعات سهم رو میدم اما متاسفانه آگاهانه یا نا آگاهانه مغلطه می شود.

جهت یادآوری

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3146

بیشتر این سهامها برای افراد بی بضاعت جامعه هست(3 دهک پایین) که دارند سهامشون رو از روی ندانستن یا ناتوانی مالی،به ثمن بخس می فروشند.البته کسانی هم هستند که توانایی خوبی دارند و آگاه به قیمت هم هستند ولی خب دوست دارند بفروشند.

یک عده هم که با پولهای کلان در حال خرید...........

چرا نمادها بسته نمیشه تا تکلیف این شرکتها مشخص بشه و به قیمت واقعی برسه؟

در این تاریخ یعنی 8 ماه پیش اکثر این سهام حدودا 60 تومان بوده اند.من به 60 تومان گفته ام ثمن بخس!! این یعنی چی؟

شاید معنی ثمن بخس را نمی دانید/:.sadsmiley.:/

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3146

دیگه هر کسی هر چیزی باید بفهمه فهمیده.شاید بعضیها نمی خواهند حقیقت را بدانند.

از این به بعد در این تاپیک با کسی بحث نمی کنم.فقط اطلاعات صحیح را میذارم و غلط ها را مشخص می کنم.

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3146

دیگه هم هر آیدی رو که در پستهایش نشانی از ............... ببینم،می برم تو لیست سیاه.

اگر جوابتان را ندادم خوشحال نباشید که حق گفته اید.بدانید که خوانده نشده اید.

نظر

• Amir.tala
                    ستاره دار (2)
                    • Dec 2015
                    • 3146

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    فارس من| معاملاتی شدن سهام عدالت منتظر آیین‌نامه و تصمیم شورای عالی بورس | خبرگزاری فارس

ظاهرا دارن مقدمات ورود شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت به بورس را فراهم میکنن
                    با این سهام ارزش پرتفوی سهام عدالت استانی میاد به محدوده 145 تا 150 تومان
                    اگر این مهم تا قبل از بازگشایی این نمادها انجام بشه و بازار هم با همین فرمون به رشد خودش ادامه بده ارزش پرتفوی استانی ها میاد به محدوده 200 تومان
                    هر روز سهام استانی 43 تومانی داره جذاب تر میشه

این 13 شرکت غیر بورسی(که الان دو تاشون بورسی شدند) از ابتدا در سبد سهام عدالت بوده است (به همراه اون 36 شرکت بورسی)
                    زمانیکه ما نه روش مستقیم داشتیم نه غیر مستقیم،این 49 شرکت برای حدودا 50 میلیون سهامداربوده است.

موقعیکه روش مستقیم و غیر مستقیم در اومد فقط روی 36 شرکت محاسبات انجام شد و سهم مستقیمها و غیر مستقیمها مشخص شد که پرتفوی غیر مستقیمها را دادند به شرکتهای استانی و با اون پرتفوی وارد بورس شدند و معاملات آغاز شد.

بنابراین اون 13 شرکت الان برای همان 50 میلیون سهامدار اولیه هست و استانیها هیچ سهمی از این شرکت ها ندارند.

اولین بار این مسئله اشتباه از جانب شما مطرح شد با این عنوان ""سبد غیر بورسی استانیها"" که من گفتم اشتباه هست.

الانم می دانم که باز هم قبول نمی کنید این مسئله مثل روز روشن را،اما نوشتم که یادگاری باشد تا موعدش برسد.

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3146

من حدسم اینه که بسته ماندن این نمادها،از ضرب العجل 31 اردیبهشت هم رد خواهد شد.

آیین نامه اصلی رو در حال اصلاح هستند و بعیده 1 ماهه آماده بشه.

در هر صورت انشالله یک کار صحیح انجام بشه.

آیین نامه قبلی نصفش انجام نشد!!

نظر

• فین
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1158

[QUOTE=Amir.tala;975397]من حدسم اینه که بسته ماندن این نمادها،از ضرب العجل 31 اردیبهشت هم رد خواهد شد.

آیین نامه قبلی نصفش انجام نشد!![/QUOT
                        تقریبا مطمئنم سهام 40 تا 45 تومانی اسفند تا دو ماه دیگه بالای 80 تومان باز خواهد شد و یک بازدهی 100 درصدی خواهد داشت.

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3146

انشالله که سود خوبی بده به خریدارانش

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد زمان معاملاتی شدن سهام عدالت گفت: شورای عالی بورس هنوز در این زمینه تصمیم نگرفته است.

او افزود: ‌ابتدا باید آ‌ئین‌نامه اجرایی سهام عدالت اصلاح و تصویب شود که هنوز روند اصلاح آن تمام نشده است بعد از آن باید ترتیبات برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی انجام شود سپس شورای‌عالی بورس در مورد معاملاتی شدن سهام عدالت تصمیم‌گیری می‌کند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار این را هم گفت: اول باید در آئین‌نامه اجرایی که توسط یک کارگروه انجام می‌شود روش برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مشخص شود انتخابات هیأت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی انجام شود و روال این شرکت‌ها به حالت عادی برگردد، صورت‌های مالی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به صورت شفاف روی کدال قرار گیرد و بعد از آن در مورد معاملاتی شدن سهام عدالت در شورای‌عالی بورس تصمیم‌گیری می‌شود.
                            عمده سود سهام عدالت قبل از سال جدید پرداخت شد

عشقی همچنین در مورد سود سهام عدالت گفت: عمده سود سهام عدالت قبل از سال جدید پرداخت شد در مورد سود شرکت‌های غیربورسی حاضر در پرتفوی سهام عدالت هم سود ناچیزی در حد زیر ۱۰ درصد از کل سود پرداخت شده باقی مانده است که برنامه‌ریزی می‌کنیم چگونه پرداخت شود و هنوز در این زمینه هم تصمیم‌گیری نشده است.

براساس این گزارش، سهام عدالت مرکب از پرتفوی ۴۹ شرکت است که ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی است و این سهام متعلق به ۴۹ میلیون ایرانی است و از این ۴۹ میلیون نفر ۳۰ میلیون نفر روش مدیریت غیرمستقیم یعنی از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را برگزیده‌اند و حدود ۱۹ میلیون نفر روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند و درحال‌حاضر این سهام در بورس قابل خرید و فروش نیست برای معاملاتی شدن آن اول باید آئین‌نامه اجرایی اصلاح و بعد از آن با مصوبه شورای‌عالی بورس معاملات آن آغاز شود.

منبع: فارس
                            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3146

من حدسم اینه که بسته ماندن این نمادها،از ضرب العجل 31 اردیبهشت هم رد خواهد شد.

آیین نامه قبلی نصفش انجام نشد!!

یک هفته دیگه به 31 اردیبهشت باقی مانده است.

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3146

سود 20 تومانی برای هر سهم استانی در سال جدید،یعنی تقسیم سود 4 برابری اون 36 شرکت زیرمجموعه نسبت به سال قبل.که بعیده!!!
                                اطلاعات و محاسبات اشتباه زیاده.

هیچ سهمی از اون 13 شرکت غیر بورسی سهام عدالت برای استانیها نیست.

هر کی گفت هست یا نمی دونه یا اطلاعات اشتباه داره.

همانطور که گفتم فردا آخرین روز تعلیقه و بعیده اینها باز بشوند.

سهام استانی ارزنده است البته با قبول ریسکهای بالاشون که یکیش همین بسته ماندن طولانیست که قبلا هشدار دادم.

نظر

در حال کار...
                                X