شرکتهای سرمایه گذاری استانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : شرکتهای سرمایه گذاری استانی

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    فعلا ورود به این سهم ها یه جورایی قمار هست ولی ما در قیمت های زیر ۴۵ و ۵۰ تومن قمار زدیم ببینیم چی میشه
    این نمونه پست چند ماه پیش من برای خرید سهم استانی زیر ۵۰ تومان
    گفتیم داریم قمار میکنیم. هیچ کسی را هم اغفال نکردیم.
    فعلا که قمارمون با یه سود شیرین قبل عید بهمون حال داد بعدش هم خدا بزرگه
    منظور از قمار همین ریسک های کنار سهم هست.
    در یه پست دیگه گفته بودم فقط از سود حاصل از سهم های دیگه استانی میخرم که اگر قفل شدن نگرانی برام نداشته باشه. اصلا چیکارشون دارم بزا ۵ سال قفل باشن. سهمی خریدیم که ۵ سال هم قفل باشه نگرانش نیستیم.
    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/04/21, 23:04.

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3147

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      این نمونه پست چند ماه پیش من برای خرید سهم استانی زیر ۵۰ تومان
      گفتیم داریم قمار میکنیم. هیچ کسی را هم اغفال نکردیم.
      فعلا که قمارمون با یه سود شیرین قبل عید بهمون حال داد بعدش هم خدا بزرگه
      والله نوش جانتان.امیدوارم براتون طلا بشه.چون خودمم خیلی دارم.

اما تعجبم از شماست چرا من که دارم اطلاعات درست مربوط به این شرکتها رو منتقل می کنم،شما موضعگیری می کنید؟!

من میگم اینها پرتفوی غیر بورسی ندارند

خب شما بیا بگو حرفم غلطه....چرا موضع می گیرید؟

10 تا پست بیارم بالا که در اون پستها صحبت از پرتفوی غیر بورسی استانیها شده؟آیدیهایی که تو بورسی روشون حساب می کنند.....خب من میگم غلطه...دارم راهنمایی می کنم.شما چرا موضع می گیرید؟....نمی فهمم به خدا.......

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
        اگر در کنار تبلیغات برای سهامی که داریم ریسکهای آن را هم بگوییم خب خیلی خوبه اما نگوییم چی؟

چه بسا بسیاری از افراد کوتاه مدتی با تبلیغات خریدند ارزنده هم بوده 40 تومان....اما الان که 2 ماهه بسته هست به زمین و زمان بیراه میگن.

اما ما همان موقع گفتیم اگراین سهام را بخرید ممکن است سود کنید،اون هم تپل ، اما کنارش هم گفتیم که اینها سهام روی کاغذ هستند و ممکنه برا زمان زیادی بسته شوند.
        ریسک مهمی اگر داشتند من خودم هشدار میدادم نه شما که هنوز زوده برات این حرفها.... سهم 40تومانی که 5تومان تقسیم سود داشته و پس از توقف پرتفویش نیز بیش از 30درصد رشد داشته هشدار دادن داره؟؟؟

مگه شما همانی نیستی که رفتی غدام بالای 30هزار تومانی خریدی من اومدم هشدار دادم بهت که بفروش نمی ارزد و میریزد پایین؟؟

شرط میبندم که اصلا نه به حرف خودت اعتقاد داری نه به تحلیل نه با چارت خودت چون با غدام تا 10هزار تومان پایین رفتی و هر روز انجا ضجه میزدی نه حد زیان رعایت کردی نه هشدار ما قبول کردی

لینک مبحث
        و ادامه تحلیلهای!!!!!! ایشان در غدام

در اصل توسط توپ4گوش پست شده است View Post
        غدام نمیارزد 30هزار تومان چه رسد به بالاتر از آن!!

در سهم خروج سرمایه نیز دیده شده اما برخی گروهها چون آنرا پروژه کرده اند سهامداران خرد وارد شده اند در واقع برخی کدهای بزرگ خارج شده اند و کدهای خرد وارد شده اند که بعید هست کدهای خرد بتوانند ببرند بالا

غدام 31هزارتومان چه خبرتون هست!!! یه حساب دودوتا چهارتا هم باید کرد قبل از خرید هر سهمی!!!

یعنی هر سهم غدام معادل 22سهم فملی میارزد!!! یا معادل 24سهم فارس!!! یا معادل 22سهم تاپیکو و تیپیکو!!!!

هواستان باشد نمیارزد و گرونه !! اگر برگشت ممکنه باز صف فروش شود!!!!البته با صف خرید امروز بسته شد!!!
        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2022/04/21, 23:36.
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3147

الحمدالله که دیگه بعضی از پستها رو نمی بینم.

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3147

من میگم این شرکتها اگر مثل ادم شروع به کار کنند ممکنه تا چند سال سود تقسیم نکنند........خب این یک تحلیل و احتماله.....شما بیا بگو نه تحلیلتان غلط است.....چرا موضع می گیرید؟

خب چند تا شرکت سرمایه گذاری تو بورس هست که 100 درصد سود تقسیم کنه؟که اینها کنند...

تو این دو سه سال با استانیها مثل مستقیمها رفتار شده....چون اصلا شرکتی وجود نداره. یعنی سود در آمده از 36 شرکت مستقیم تقسیم شده بین سهامدارها......آیا این تکرار پذیر هست؟

همین الان هم تمام سود تقسیم شده 36 شرکت بین مردم تقسیم نشده....کلی از این سودها نگهداری میشه و در جاهایی خرج میشه.....مثل تسویه حساب شرکتهای تعاونی.....مثل تنخواه به شرکتهای استانی......بابا حرف درست که موضعگیری نداره.

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3147

قضاوت با خوانندگان با سواد و محترم سایت.

همچنان اطلاعات دقیق و موثق و بدون غلط سهام عدالت را در اختیار سهامداران قرار میدهم.

قیمت این سهامها 40 تومان نیست .سهامتان را نفروشید به این قیمتها.....اینها به زودی سر و سامان می گیرند اگر انشالله عده ای بگذارند.

بنده یکی از 55 هزار نفری بودم که بین 50 میلیون نفر مبلغ نقدی 500 هزارتومان را واریز کردم(5 سال پیش) و الان سهام 532 هزار تومانیم 1 میلیونی هست.

اون موقع هنوز بعضیها سهام عدالت را نمی توانستند تلفظ کنند.

بنده سود سالیانه این 55 هزار نفر رو که به اشتباه نصفه ریخته شد دو برابر کردم.4 سال پیش و حقشون و حقم را گرفتم.(البته رقمش ناچیز بود و ارزشی نداشت اما ثابتش کردم)
              آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2022/04/21, 23:36.

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

.................
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
                  زمانی که یک سهم به قیمت های ناچیز و زیر ارزش ذاتی رسیده بیای و از بین ده ها نقطه مثبت سهم یک عیب پیدا کنی و جار بزنی هنر نیست، این باعث میشه چند تا سهامدار خرد ناآگاه سهامشان را مفت از دست بدن،
                  با همین روش خیلی ها پالایش را در قیمت زیر ۷ و ۶ از دست دادن و با همین روش خیلی ها سهام استانی زیر ۵۰ و ۴۰ را از دست دادن.
                  ما که سرد و گرم بازار را چشیدیم میگیم چی بهتر از مفت خری /:.grlim:./
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/04/22, 07:53.

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

برگرداندن پرتفوی غیربورسی شرکت‌های استانی سهام عدالت

ناشناسسازمان خصوصي سازي/ملی19

از آنجا که در سال گذشته پرتفوی غیربورسی سهام عدالت از پرتفوی شرکت‌های استانی و پرتفوی سهام عدالت در دست مردم به دلیل تاسیس و ایجاد یک شرکت هلدینگ خارج شده است لذا ضرورت دارد که مردم در جریان تاسیس این شرکت هلدینگ قرار بگیرند و هر چه سریع‌تر مردم از مزایای تاسیس این شرکت هلدینگ منتفع بشوند.
                    در حال حاضر با گذشت بیش از یکسال از حذف شرکت‌های غیر بورسی، این هلدینگ تاسیس نشده است و بیم آن می‌رود که این شرکت هیچ گاه تاسیس نشود و سهام غیر بورسی هم برای همیشه از پرتفوی 49‌میلیون سهامدار عدالت حذف شود. ارزش بالای این پرتفوی ( حداقل بیش از سی هزار میلیارد تومان ) از اهمیت بالای این موضوع صحبت می کند و متاسفانه بی توجهی به آن منجر به سلب اعتماد مردم خواهد شد و امید است که با جلوگیری از بروز این اتفاق و یا شفاف سازی بیشتر در خصوص این موضوع، گام مثبتی را در افزایش سطح رضایت مردم در جامعه برداریم.
                    از میان ۴۹ شرکتی که زیر مجموعه سهام عدالت هستند، ۱۳ شرکت از آنها در زیر مجموعه شرکت‌های غیر بورسی قرار می‌گیرند و اکنون در پرتفوی سهامداران شرکتهای استانی و مردم لحاظ نشده‌اند. مطابق ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت، مدیریت این چند شرکت غیربورسی باید در دست شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی باشند.

اما در سال گذشته طی جلساتی که در شورای عالی بورس صورت گرفت قرار شد برای مدیریت این ۱۳ شرکت غیر بورسی، هلدینگی را تحت عنوان شرکت سرمایه‌گذاری امید ایرانیان راه‌اندازی کنند. اما مطابق قانون، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی حق تشکیل و مدیریت این ۱۳ شرکت غیر بورسی را ندارد، حتی ابلاغیه سه بندی در خصوص شورای عالی بورس می‌گوید که آن‌ها فقط حق دخالت در مقررات و دستورالعمل‌ها را دارند اما در حال حاضر چنین فرآیندی در حال انجام است .
                    حذف پرتفوی غیر بورسی سهام عدالت باعث شده است که نه تنها مردم بخشی از داراییشان را در پرتفوی سهام عدالت مشاهده کنند بلکه حتی بهره مندی آنها از سود نقدی هم با حاله ای از ابهام مواجه شود چرا که شرکتهای بورسی موجود در پرتفوی سهام عدالت سودشان را به حساب سپرده گذاری ریختند اما شرکتهای غیر بورسی سودشان را به حساب سازمان خصوصی سازی ریختن و لذا با توجه به واریز سود سهام عدالت از طریق سپرده گذاری به نظر می رسد که مردم از سود واریز شده به حساب سازمان خصوصی سازی محروم بمانند.
                    لذا با توجه به اهمیت موضوع و منتفع شدن میلیون ها سهامدار (49 میلیون سهامدار) به نظر می رسد که پیگیری این موضوع در جهت برگرداندن پرتفوی غیر بورسی به شرکتهای سرمایه گذاری استانی و پرتفوی سهام عدالت مردم حتی المقدور تا زمان تاسیس شرکت هلدینگ ( که تاسیس این شرکت هم همانطور که عنوان شد با قوانین مطابقت ندارد)امری ضروری به نظر می رسد تا مردم از مزایا و منافع دارایی غیر بورسیشان در سهام عدالت بهره مند شون

زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3147

پست های من مربوط به امروز و دیروز نیست که به قیمت 40 تومان ربط داشته باشه.من نه اینجا در هیچ پستی صحبت خرید و فروش نمی کنم.هر کس خودش می داند.

من از ابتدای سهام عدالت دارم پست می زنم اما متاسفانه بعضیها تا سهمی رو می خرند وارد تاپیک می شوند و کاسه داغ تر از آش می شوند.اگر اینطوره که میگید زمانیکه این سهمها 80 تومان هم بوده من داشتم به قول شما این سهم را می کوبیدم پس اگر کوبیدن من باعث شده طرف 80 تومان بفروشه خدا پدرم را بیامرزه چون الان 40 تومان دو برابرش رو میذاره سر جاش.

اما اینطور نیست من دارم اطلاعات سهم رو میدم اما متاسفانه آگاهانه یا نا آگاهانه مغلطه می شود.

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3147

ناو این شرکتها در حال حاضر،به روز،یک چیزی حدود 95-100 تومانه و اعداد عجیب قیمتها با عث صف فروششون هستند.

من مدتهاست اینها رو در تاپیک سهام عدالت توضیح می دهم.
                        14 ماه پیش موقعیکه همه این شرکتها بالای 100 تومان بودند من این پست رو زدم.اون موقع هیچکس تو باغ نبود اصلا.

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3147

بیشتر این سهامها برای افراد بی بضاعت جامعه هست(3 دهک پایین) که دارند سهامشون رو از روی ندانستن یا ناتوانی مالی،به ثمن بخس می فروشند.البته کسانی هم هستند که توانایی خوبی دارند و آگاه به قیمت هم هستند ولی خب دوست دارند بفروشند.

یک عده هم که با پولهای کلان در حال خرید...........

چرا نمادها بسته نمیشه تا تکلیف این شرکتها مشخص بشه و به قیمت واقعی برسه؟

8 ماه پیش اینو گفتم.بعد 2 ماه پیش سازمان یادش اومد که باید نمادها رو ببنده.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود

من کمتر آنلاین میشم. دیدم بحث تو این تاپیک داغ!

از چند صفحه قبل مطالب این تاپیک خوندم.

ترجیح دادم لایک نکنم تا باعث ایجاد سوء تفاهم نشود.

من اگر تو تاپیکی مطلبی مینویسم یا تاپیکی رو بالا میارم بیشتر دنبال نظر دیگر دوستان خصوصا از جهت بازگو کردن نکات تاریک و منفی هستم!

الحمدالله هیچ کسی هم نظر ولو منفی نمینویسد! من که استقبال میکنم! حداقلش این کمک میکند در مورد سهمی که بهش نظر دارم واقع بینانه تر نگاه کنم.
                            آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2022/04/23, 09:34.

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

امیر خان!

خیلی قشنگ تو بررسی هایی که کردید نکات مثبت و منفی به اشتراک میگذارید.

علت موضع گرفتن یکی از دوستان که بهشون (بابت پست های قوی که مینویسن) ارادت دارم برام جای سوال بود.

من به شخصه تخریبی از سمت شما بابت مثلا بز خر کردن این استانی ها ندیدم.

استانی ها راه خودشون میرن و فروشنده هم حالا حالاها دارن. الان خود من سهام به صورت انفرادی گذاشتم برای فروش خیلی وقت خبری نیست (همون اوایل بخشی فروش رفت تمام)

بانک ملت که یک ریال هم برای مادرم نفروخت! باز کارگزاری فارابی و بانک ملی حدود ۳ میلیون و خورده ای به حسابمون واریز کرد.

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                آیا پرتفوی تاپیکو پی به ای عملیاتی بین 5تا6 دارن و سود عملیاتی مثل پرتفوی سهام عدالت تقسیم میکنن؟؟
                                شاید جواب سوال شما در این نهفته باشه که باید قیمت به ناو این گروه بالاتر از بقیه سرمایه گذاری ها باشه
                                البته به قول شما تنها نکته منفی این گروه شناوری این سهام است
                                ولی از یه جایی به پایین دیگه فروش این گروه توجیه نداره
                                و کسی که سهم 43 تومانی بخره سودی که بابت این سهام دریافت میکنه سالانه حداقل 2 برابر سود بانکی است پس برای صندوقهای بلند مدت سرمایه گذاری بدون ریسک محسوب میشه
                                سلام

جناب تمام

سهام عدالت فوق العاده ارزشمند هستند ناو بورسی شون 115ت است

برای 13 شرکت غیر بورسی هم 10 ت لحاظ کنم میشه 125 ت

( الان تو سایت tse ناو بورسی را زده 125 ت که اشتباه است دلیل اشتباه ان هم این است که در ارزش گذاری هلدینگ فارس دچار خطا شده و در حالی سهامش 74 درصد زیاد شده با قیمت قبل محاسبه شده و باعث شده 10 ت بالاتر محاسبه بشه)

حالا 40/125 میشه 0.32
                                پس این شرکتها با p/nav 0.32 معامله شوند که بسیار ارزنده هستند

اما نکته مورد نظر من این بوده که نباید دچار احساسات نشویم و قیمت هر سهم به ناو در اکثر مواقع زیر 80 درصد است و از سوی دیگر 0.32 درصد هم خیلی پایین است

و به نظر در محدوده 50 الی 70 درصد ناو هم در بلند مدت خواهد رسید

( اگر هم بالاتر رفت که چه بهتر )

نکته دیگر این است این شرکتها امسال 6 ت سود می سازند
                                اما این سود توزیع شده است
                                سود تلفقی اینها 18 ت است

نکته دیگر این است سود کاملا عملیاتی است

مقایسه هم با تاپیکو فقط برای درک بهتر بوده که ان 50 درصد ناو معامله میشه تازه امسال 350 ت میسازه (100 از ستاره و 250 از باقی سهام) اما سود ستاره توزیع نمیشه و 250 ت توزیع خواهد کرد ( که کاملا عملیاتی است)
                                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

در حال کار...
                                X