صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رها519
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 173

فعلا که کندل امروز هیچ خوب به نظر نمیرسه
    /:.negaran.:/
    از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز با توجه به قراردادهای در دست انجام در کل سود سالهای بعد از قیمت سهم در امروز بالاتر خواهد بود .و من الله توفیق .

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
      چقدر در روند قیمت و سود سازی و ..... تاثیر میگذاره؟منبع خبر موثق هست؟
      البته با کمال احترام.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

فاذر داره کف محکمی توی این قیمت 320-310 میسازه
        قطعا این قیمت سکوی پرتاب خوبی برای سهم خواهد بود
        فاذر 500-600 تومانی در راه است
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• چاردیواری
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 265

با سلام -یکی از بچه ها در بورس برای یکی دوسال آینده قیمت بالای 3500تومنی رابرای آذرآب پیش بینی کرده که البته خود من حرفاشو قبول دارم تا ببینیم چه شود باسهم قطعا خواهیم ماند.باتشکر

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

قیمت سهم 500و احتمالا 600 رو بدون دادن گزارش لمس میکنه ولی بعدش چند وقتی استراحت میکنه تا اخبار رسمی قرار دادها منتشر بشه
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مافیای بازار
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 7

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
              با سلام -یکی از بچه ها در بورس برای یکی دوسال آینده قیمت بالای 3500تومنی رابرای آذرآب پیش بینی کرده که البته خود من حرفاشو قبول دارم تا ببینیم چه شود باسهم قطعا خواهیم ماند.باتشکر
              بالا باز شدن فاراک به ضرر این سهم تمام میشود. نمیدانم چرا اینقدر فشار فروش در فاذر بالا رفته یعنی کی داره میفروشه اینهمه سهم رو؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• چاردیواری
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 265

در اصل توسط مافیای بازار پست شده است View Post
                بالا باز شدن فاراک به ضرر این سهم تمام میشود. نمیدانم چرا اینقدر فشار فروش در فاذر بالا رفته یعنی کی داره میفروشه اینهمه سهم رو؟؟؟؟؟؟؟
                بالابازشدن فاراک نشانه ی ارزشمندی گروه تجهیزاتیهاست که بعضیهاشون رو نمیزارن قیمت واقعی خودرانشان دهند تاکل سهم های دست مردم راجمع کنندونماد سهم راببندندووقتی سهم باز بشه همه انگشت به دهن بمونن وافسوس بخورند.درمورد حجم مورد معامله فاذرهم میبینیدکه این سهم رامیبلعند خیلی راحت وافسوس برای آنهایست که میفروشند.پس جای هیچ نگرانی نیست.فقط منتظر گزارشای ...این سهم خواهیم بود.باتشکر

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

فاذر میتونه یه رالی افزایش تا قبل از مذاکرات داشته باشه
                  حالا بنا به کشش بازار آخر هفته دیگه میتونه قیمت سهم 350 تا 387 تومان رو تجربه کنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• samanmba
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 450

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    فاذر میتونه یه رالی افزایش تا قبل از مذاکرات داشته باشه
                    حالا بنا به کشش بازار آخر هفته دیگه میتونه قیمت سهم 350 تا 387 تومان رو تجربه کنه
                    دوست عزیز فاذر تقریبا چند روزی درا میزنه تا م دی و مومنتن 8 و ار اس ای 13 با هم همهت بشن و اغاز روند!!!

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
                      دوست عزیز فاذر تقریبا چند روزی درا میزنه تا م دی و مومنتن 8 و ار اس ای 13 با هم همهت بشن و اغاز روند!!!
                      ما که از نوشته شما چیزی دست گیرمون نشد ولی ما همچنان خریدار سهم هستیم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پرشانس
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 12

به نقل از سایت همسایه
                        امیدوارم دوستان عجول اجازه بدن سهم فردا از منفی 4 شروع بشه اینجوری تکنیکال به روند هم برخورد میکنه و باید آماده حرکت بشیم

d1-mofid-securities-co-temp-file-screenshot-43346.png

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

اندکی صبر سحر نزدیک است...
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• چاردیواری
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 265

اقایون فروشنده وقتی اخبار افزایش سرمایه مجدد...درصدی وتعدیلهای توپول مپول توپ ازراه رسیدندبشینید وافسوس این روزها رو بخورید ما که خوشحال میشیم که شماها بفروشید وماهم دعاگوی شما عریزان دل برادر هستیم.خریدار پر وپا قرص سهم خواهیم بود.خداخیرتان دهد انشا.ا...

نظر

• تنها
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1109

فولای از سهامداران بالای یک درصد خارج شد فروش 4 میلیون توسط فولای برا اعمال افزایش سرمایه از محل سود انباشته
                              8 میلیون دیگه برا فروش روزهای اینده داره

نظر

• پایتخت
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 91

فاذر
                                سهم پس از برخورد به سقف کانال در 340 روند اصلاحی را در پیش گرفته و به سمت کف کانال در حرکت است . در نمودار قیمت یه دوقلوی سقف کوچولو و در RSI سر و شونه سقف مشاهده می شود که نشان از اصلاح تا کف کانال در حوالی 280 دارد .
                                اگر RSI حمایت خط بنفش رنگ را از دست بدهد با توجه به منفی بودن فاز مکدی احتمال خروج از کانال تقویت پیدا می کند ، در نمودار هفتگی نیز واگرایی منفی در RSI مشهود است که کار را برای صعود دوباره سخت تر می کند .

این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............

نظر

در حال کار...
                                X