کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاذر داره کف محکمی توی این قیمت 320-310 میسازه
قطعا این قیمت سکوی پرتاب خوبی برای سهم خواهد بود
فاذر 500-600 تومانی در راه است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام -یکی از بچه ها در بورس برای یکی دوسال آینده قیمت بالای 3500تومنی رابرای آذرآب پیش بینی کرده که البته خود من حرفاشو قبول دارم تا ببینیم چه شود باسهم قطعا خواهیم ماند.باتشکر
قیمت سهم 500و احتمالا 600 رو بدون دادن گزارش لمس میکنه ولی بعدش چند وقتی استراحت میکنه تا اخبار رسمی قرار دادها منتشر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام -یکی از بچه ها در بورس برای یکی دوسال آینده قیمت بالای 3500تومنی رابرای آذرآب پیش بینی کرده که البته خود من حرفاشو قبول دارم تا ببینیم چه شود باسهم قطعا خواهیم ماند.باتشکر
بالا باز شدن فاراک به ضرر این سهم تمام میشود. نمیدانم چرا اینقدر فشار فروش در فاذر بالا رفته یعنی کی داره میفروشه اینهمه سهم رو؟؟؟؟؟؟؟
بالا باز شدن فاراک به ضرر این سهم تمام میشود. نمیدانم چرا اینقدر فشار فروش در فاذر بالا رفته یعنی کی داره میفروشه اینهمه سهم رو؟؟؟؟؟؟؟
بالابازشدن فاراک نشانه ی ارزشمندی گروه تجهیزاتیهاست که بعضیهاشون رو نمیزارن قیمت واقعی خودرانشان دهند تاکل سهم های دست مردم راجمع کنندونماد سهم راببندندووقتی سهم باز بشه همه انگشت به دهن بمونن وافسوس بخورند.درمورد حجم مورد معامله فاذرهم میبینیدکه این سهم رامیبلعند خیلی راحت وافسوس برای آنهایست که میفروشند.پس جای هیچ نگرانی نیست.فقط منتظر گزارشای ...این سهم خواهیم بود.باتشکر
فاذر میتونه یه رالی افزایش تا قبل از مذاکرات داشته باشه
حالا بنا به کشش بازار آخر هفته دیگه میتونه قیمت سهم 350 تا 387 تومان رو تجربه کنه
خدا خواست و ما توانستیم
دوست عزیز فاذر تقریبا چند روزی درا میزنه تا م دی و مومنتن 8 و ار اس ای 13 با هم همهت بشن و اغاز روند!!!
ما که از نوشته شما چیزی دست گیرمون نشد ولی ما همچنان خریدار سهم هستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
فاذر
سهم پس از برخورد به سقف کانال در 340 روند اصلاحی را در پیش گرفته و به سمت کف کانال در حرکت است . در نمودار قیمت یه دوقلوی سقف کوچولو و در RSI سر و شونه سقف مشاهده می شود که نشان از اصلاح تا کف کانال در حوالی 280 دارد .
اگر RSI حمایت خط بنفش رنگ را از دست بدهد با توجه به منفی بودن فاز مکدی احتمال خروج از کانال تقویت پیدا می کند ، در نمودار هفتگی نیز واگرایی منفی در RSI مشهود است که کار را برای صعود دوباره سخت تر می کند .
این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............
نظر