کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با استفاده از داده های دوستان تکنیکال، از دیروز فک کنم سهم اصلاح برای صعود به مقاومت بعدی آغاز کرده
میخاستم ببینم از نظر دوستان تکنیکالی، انتهای این اصلاح چه قیمتیه؟؟فکر میکنم حد پایین قیمت امروز، کف حمایتی سهم بوده باشه...
از نظر بنیادی مشکلی در سهم نیست، ممنون میشم دوستان تکنیالی نظرشون بدن
درود بر دوستان
آموخته های ناچیز بنده از تکنیکال به شکل زیر نمایش داده میشه
هدف همچنان که قبلا گفتم 440 است. مطمئن هستم توقع ندارید تا آن هدف به صورت یک سره و با +4 های پیاپی محقق شود
باید واقعی به بازار سرمایه نگریست.
هر افزایش ناگهانی و شارپی، نزولی شدید را به همراه دارد مگر اینکه دلایل بنیادی جدی وجود داشته باشد
کافی است که به شاوان و رتکو در چند ماه گذشته نگاهی بیاندازید.
مطلوب من حرکت آهسته و پیوسته صعودی همچون فاذر است.
انتظار داشتم 3885 ریال بعنوان قله تاریخی فاذر(دیتای تعدیل شده) که با فیبوی 61.8 تقریبا مطابق شده بعنوان مقاومت جدی سهم باشد.
اما نشد همانند خیلی انتظارات که محقق نمیشود.
مشاهده میکنید که روی فیبوی 50 فاذر عقب نشست.
اینکه کف کجاست شاید 354 و نهایت 340 .
340 مقاومت جدی است و اگر به آنجا برسد پولبک حسابی محسوب شده و باعث انرژی مضاعف سهم برای صعود خواهد شد
اما ممکن هم هست با آنجا نرسیم
{برای من که با دیدگاه بلند مدت این سهم را خریده ام اگر سه برابر این هم افت کند خیالی نیست. (فرض محال)
حالا حالا ها در سود هستیم (تشکر از آقا بهنام عزیز برای معرفی این سهم و تاکیدهای عالمانه ایشان بر ارزشمندی سهم)}
به معاملات امروز که نگاه کنید
کندل های پایانی گواه این هستند که بیش از این انتظار افت سهم بیهوده است.
شاید هم فردا برویم برای صف خرید.
چند نکته:
1- هیچ قطعیتی در پیش بینی بازار وجود ندارد سخن وارن بافت را در رابطه با پیش بینی به یاد بیاورید
2- اگر قصد نوسان گرفتن دارید به علم تکنیکال مجهز شوید و از هیچکس تارگت قبول نکنید
3- ممکن است که تارگت اعلامی از طرف شخصی درست در آید
ولی مطمئن باشید که خیلی از عوامل دیگر در این مهم دخیل است
4- از بازار لذت ببرید. اگر استرس دارید از معامله حذر کنید
5- شب قبل از خواب مسواک بزنید /.:biggrinsmiley.:/
پرداخت سود سهام صنایع آذراب از هفته آینده
شرکت صنایع آذر آب از تاریخ 26 آذر ماه سال جاری سود سهام سال مالی 92 را پرداخت خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، شرکت صنایع آذر آب با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد با وجود تلاش های پیگر این شرکت و به دلیل همخوانی اطلاعات سود سهام با سیستم رایانه ای بانک صادرات، پرداخت سود سهام این شرکت نسبت به برنامه زمانبندی اعلام شده قبلی با تأخیر مواجه شده است.
گفتنی است این شرکت در ادامه گزارش خود افزود سهامداران این شرکت می توانند از طریق سیستم بانک صادرات و از تاریخ 26 آذر ماه 92 سود سهام خود را دریافت کنند.
از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر