کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازه زمانی مورد اشاره بنده از پایان اسفند تا پایان خرداد 93 بود و روند سهم رو همچنان صعودی میدونم ( در میان مدت و بلند مدت )
خب پس صبور باشید و سهامداری کنید
بنده همچنان به فاذر 600 تومنی در میان مدت معتقد هستم و به هیچ عنوان سهمم رو نمیفروشم
سلام بهنام خان
نوشته های جنابعالی قدرت قلبی برای ما، لااقل روزی یه پست بزنید در حد حال و احوال چون از تحلیلهای شما با خبریم و غیر قابل تغییر.
ما همچنان روی فاذر صبوریم تا به هدفمان برسیم، البته وبصادر رو بنا به تحلیلی فعلاً عوض کردم و منتظرم دوباره باهاش سهامداری کنم.
ممنونم
سلام بهنام خان
نوشته های جنابعالی قدرت قلبی برای ما، لااقل روزی یه پست بزنید در حد حال و احوال چون از تحلیلهای شما با خبریم و غیر قابل تغییر.
ما همچنان روی فاذر صبوریم تا به هدفمان برسیم، البته وبصادر رو بنا به تحلیلی فعلاً عوض کردم و منتظرم دوباره باهاش سهامداری کنم.
ممنونم
درود
فرشید جان
حرف تازه ای نیست
همون طور که بارها عرض کردم،فاذر یک سهم میان مدتی و بلند مدتیه
پس بهترین کار سهامداری با همین دیدگاهه
و البته برای کسی که نقدینگی داره،بهترین فرصت به جهت کم کردن میانگین وجود داره
اگر هم کسی تک سهم فاذره و به هیچ عنوان نقدنگی نداره،باید صبور باشه تا به نتیجه مطلوب برسه
همون طور که بارها عرض کردم،فاذر یک سهم مان مدتی و بلند مدتیه
پس بهترین کار سهامداری با همین دیدگاهه
و البته برای کسی که نقدینگی داره،بهترین فرصت به جهت کم کردن میانگین وجود داره
اگر هم کسی تک سهم فاذره و به هیچ عنوان نقدنگی نداره،باید صبور باشه تا به نتیجه مطلوب برسه
بهنام جان
برای من همین مهمه که وقتی تحلیل کردی با هر نوسانی دنبال تغییر تحلیل نیستید و محکم و استوار روی اون هستید.
بازه زمانی مورد اشاره بنده از پایان اسفند تا پایان خرداد 93 بود و روند سهم رو همچنان صعودی میدونم ( در میان مدت و بلند مدت )
خب پس صبور باشید و سهامداری کنید
بنده همچنان به فاذر 600 تومنی در میان مدت معتقد هستم و به هیچ عنوان سهمم رو نمیفروشم
با سلام خدمت همه دوستان خصوصا بهنام خان
پس از چند سالی که سهام دارم و تحلیلهای دوستان رو مطالعه میکنم اولین بار است که خدمت دوستان مینویسم. با توجه به افق روشن سهم جای هیچ نگرانی وجود ندارد و رشد سهم را در صورت صبوری خواهیم دید و همه دوستان رو دعوت میکنم به صبر و صبر و صبر آگاهانه که البته تحلیل قبل از خرید و تحقیق چراق راه ما بوده و در این راه استاد گرامی بهنام خان از مدتها قبل راهنمایی ارزشمندی داشته اند که اینجانب از ایشان متشکرم.انشااله دوستان ثمره صبر خود را خواهند دید.
شرمنده .بنده بعداینکه تاپیک روزدم پشت سیستم .شرمنده بنده روعفوبفرمایید.همونطورکه تونمودارملاحظه میکنیدسهم دارای یه خط حمایتی باشیب روبه بالا از2009هستش .درضمن مایه خط پیووت داریم که حمایت افقی سهم هست که بارهاهم به عنوان حمایت هم به عنوان مقاومت تاحالا عکسالعمل نشونداده.وهمونطورکه مشاهده میکنیددرقیمت218تومن این 2خط باهم تلاقی پیداکردن.که احتمال بسیارقوی سهم مهایتاتااین قیمت اصلاح خواهدکرد.که اگراینطورنشه سهم حتی تاقیمت160تومنم ممکنه پایین بیاد.
بهنام جان اگه 4 نفر مثل شما توی سهم های دیگه تاپیک داشتن و رویه درست حضور در بورس و روحیه سهامداری رو به بقیه القا میکردن درصدی از مشکلات فعلی بورس حل میشد.اگرچه عامل اصلی این رکود رو چیز دیگه ای میدونم.اگه من و دوستان دیگه تحت جو روانی بازار سهم رو نفروختیم فقط بخاطر تعالیم شماست که الحق بهترین رویه بورسی رو دارید و سهامداری میکنید.و هیچ وقت توصیه به نگاه کوتاه مدت و نوسانگیری نداشتید.
حداقل منفعت حضور شما و دوستان دیگه اینه که افراد ناواردی مثل من دوچار اشتباه نمیشن و با تصمیم اشتباه هم به خودشون و هم به بقیه ضرر نمیزنن.
پیشنهاد من اینه که شما دوباره فعال بشید ولی این بار هدفمندانه.یعنی مثلا یک یا دو روز در هفته در تاپیک به طور کل در مورد بورس آموخته ها و تجربیاتتونو در اختیار ما قرار بدید و حالا اگه کسی هم سوالی داشت شما و دوستان باتجربه جواب بدید.اینجوری هم وقت شما زیاد گرفته نمیشه و هم خسته نمیشید.
البته اگه قبول هم نکنید برای من قابل درکه و محترم.چون در نهایت زحمات به دوش شما میافته و شاید لزومی به انجام این کار نبینید.
یه توصیه هم به دوستان دارم که انقد سوالات تکراری مطرح نکنید و اگه مثل بنده تازه واردید دست کم 15 صفحه آخر تاپیک هارو ورق بزنید و اگه جوابتونو پیدا نکردید سوال بپرسید.
شرمنده بابت پرچونگی
نظر