صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناظر بورسی
    ناظر سایت
    • Jun 2013
    • 14

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

درود

کاربران گرامی از پرداختن به مسائل حاشیه ای و غیر تحلیلی خودداری کنید در غیر اینصورت با حذف مطلب و محدودیت کاربری مواجه خواهید شد.

سپاس
    با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
      اقا بهنام گفته به ٦٠٠ ميرسه پس ميرسه منم تك سهم فاذرم!
      اگه مطمئني خوب بمون باهاش. اما مطمئن باش ديگه اين قيمت هاي بالاي 200 رو تا مدتها نميبينه
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• masoudtb
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 54

دستکاری در این سهم زیاداست تمام سهم های بورسی سود های خود راچند برابر کرده اند ولی آذراب چی !!!! آذراب فقط بابت بخشش جرائم بانکی از زیان بیرون آمد وبه سود رسید که اونم بابت بخشش جرائم بانک ملی بود ودرمجمع قرار شد که با بخشش جرائم بانک تجارت تعدیل اعلام کنند که هیچ خبری نشد......اگر جرائم بخشیده شده پس تعدیل کجاست اگر بخشیده نشده که بازهم ازبی لیاقتی مدیریت آذراب هستش که نتوانسته از بخشش جرائم استفاده کند.........

نظر

• masoudtb
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 54

فاراک بابت تسعیر نرخ ارز سود خود رابالای 100تومان اعلام کرد چرا آذراب نباید سود خودرا تعدیل کند فقط یک جواب دارد ..در آذراب مدیریت شدیدا درحال کلاه برداری و حساب سازی است ..........................

نظر

• masoudtb
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 54

باید برای تغییرمدیریت و هیئت مدیره درخواست بدیم . این مدیریت که هیچ کاری تا الان نکرده فقط حرف زده وعده داده. خود هیئت مدیره داره نوسان ازسهم میگیره این چه هیئت مدیره ای هستش که سهام خودش رو فروخته وزیر یک درصد آمده.دوسال پیش زیان فاراک از آذراب بیشتر بود ولی الان سود فاراک چهار برابر آذراب هست . سودی که فاراک در مجمع تقسیم کرده باسودی که آذراب تقسیم کرده مقایسه کنید.....این مدیریت اگر کار بلد بود سهم به این روز نمی افتاد.........

نظر

• خوشحال
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 247

دوستان با این مدیریت به نظر من سهم زیر ۲۰۰ تومان می شود تنها راه نجات بورس استعفای صالح ابادی است

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

اذراب در حال حاضر بیشتر از 150 تومن ارزش نداره و بالاتر از این قیمت حباب محض هست
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• beraket
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 48

شاخص (ملاک گوسفندها) الان حدود 80000 هست تقریبا از 89000 که راه افتاده دقت کنید به ازاء هر 900 واحد فاذر 4% منفی خورده البته ما نمودارشو خطی اکه در نظر بگیریم اگه شاخص بخواد به اون عدد کوفتی 77000 برسه تا دل باعث و بانیش خنک بشه پس فاذر باید 5 تا منفی 4% دیکه رو نوش جان کنه (هر 600 واحد یه منفی 4%)
                  امروز قیمت کلوز 231 تومان هست پس تا اون شاخص کوفتی قیمت میشه 185 تومان که امیدواریم و دعا می کنیم زودتر برگرده
                  فاذر حکایت اون شعر سعدی که میگه جوهر اگر در خلا افتد همان نفیس هست
                  دعا کنیم فاذر عزیز زودتر پر افتخار و سربلند مسیر صعودی را که حقش است بپیماید

نظر

• saeed1133
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 72

دلم خیلی برای بهنام عزیز تنگ شده...جایش خالی....
                    دوستان عزیز فاذری دیشب نشستم از روی دلتنگی تاپیک بهنام عزیز رو از ابتدا مرور کردم و نزدیک 30 صفحه رو خوندم...واقعا کیف کردم و خیلی حسرت خوردم که باید دوری این تحلیلگر خبره رو به خاطر حرف و حدیث ها و مزاحمت های یه عده ...تحمل کنیم...اونهایی که بهنام رو میشناسند میدونند همیشه کاملا محتاطانه و دقیق تارگت میدهد و صد البته کارنامه ایشان کاملا درخشان است....دوستان بنده به شخصه به تارگت 600 ایشان مطمئن بودم و مطمئن تر شدم...این که سهم تا کجا پایین میاد و نمیدونم ولی مطمئنم که به جایگاه اصلیش میرسه...

نظر

• A-Mohammadi
                      کاربر فعال
                      • Feb 2013
                      • 341

قبل از هر چیز سهم یک بازدهی 600 درصدی را با حساب تعدیل با افزایش سرمایه در بازه کمتر از یک سال تجربه کرده و سهم نیاز به اصلاح داشته و دارد و اصلا غیر عادی نیست.
                      و اما نمودار سهم بررسی نشون میده حمایت مهم 218 تومان که برای سهم دارای اعتباز میباشد روند کاهشی قیمت را با یک موج اصلاحی برگشتی همراه سازد. کف کوتاه مدتی سهم محدوده 180 تومان تراز 61.80 درصد فیبوناچی میباشد.
                      در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                        اذراب در حال حاضر بیشتر از 150 تومن ارزش نداره و بالاتر از این قیمت حباب محض هست
                        تکنیکالی ممکنه 150 رو لمس کنه ولی ارزش سهم بیشتر از اینهاست
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• (حیدری)
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 1030

باسلام وخسته نباشید به دوستان صبور در فاذر
                          دوستان من قبلا از این سهم سود بردم .
                          ولی این بار در سه پله 330و260و240وارد شدم وحدود 50درصد سبدم را فاذر کردم فردا اگه خدا بخواد می خوام یه پله دیگه بخرم چون به این سهم ایمان دارم.وبا خواندن پستهای اقا بهنام بیشتر از گذشته به این سهم اعتقاد پیدا می کنم.
                          درسته که بازیگران این سهم ،سهم رابه زیر کشیدند.اما یه روز هم میشه که به خاطر منافع خودشان این سهم را به عرش خواهند برد.
                          به امید روزهای خوب در این سهم
                          موفق باشید.
                          در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• نورانی
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 41

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post

قبل از هر چیز سهم یک بازدهی 600 درصدی را با حساب تعدیل با افزایش سرمایه در بازه کمتر از یک سال تجربه کرده و سهم نیاز به اصلاح داشته و دارد و اصلا غیر عادی نیست.
                            و اما نمودار سهم بررسی نشون میده حمایت مهم 218 تومان که برای سهم دارای اعتباز میباشد روند کاهشی قیمت را با یک موج اصلاحی برگشتی همراه سازد. کف کوتاه مدتی سهم محدوده 180 تومان تراز 61.80 درصد فیبوناچی میباشد.
                            ممنون ازشما.گویانمودارتون لگاریتمیه وتعدیل شده.بنده درصفحه قبل یه نمودارتعدیل نشده گذاشتم که باقیمت218شماهمخانی داره.بازهم ممنون

نظر

• afshin75
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 26

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                              یعنی اگر شما مدیرعامل این شرکت بودید حاضر بودید کل شرکت را 150 میلیارد بفروشید؟؟؟!! جمع تجهیزات و مواد اولیه ای که شرکت در حال حاضر در اختیار داره بیشتر از 230 میلیارد و حدود 200 میلیارد ارزش ساختمانها و سوله های شرکت است..به پتانسیل سود آوری و مشارکت در قراردادها هم کاری نداشته باشیم ارزش سهم بیشتر از این قیمتی است که شما حساب کردید

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

براي يك سهامداري كه تو بورس ايران ميخواد يه شبه پولدار بشه ارزش شركتها خيلي مهم نيست . خكاوه به نظرتون ارزش شركتش چندميليادرده ولي زير 100 داره معامله ميشه.!
                                آذراب از 80 تومن تا 1080 تومن رشد كرد پس دليلي براي رشدش تو ميان مدت نداره . به نظرم ممكنه بازم قيمت هاي 150 رو ببينه
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X