صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )
    نوش دارو پس از مرگ سهراب جهت امیدورای دوستان و کسانی که مثل خودم خرید سنگین انجام دادن و به امید پاییز نشستن
    یک کارشناس ارشد بازار سرمایه عنوان کرد:

بررسی روند شاخص کل از منظر امواج الیوت و پیش بینی افق پیشرو
    حرکت شاخص کل از حیث موج شماری الیوت از مرداد ماه سال 91 در قالب یک موج صعودی از محدوده 24 هزار واحد شروع شده است به طوریکه تاکنون در این فرآیند صعودی شاهد تکمیل موج یک صعودی، دو اصلاحی و سه صعودی در محدوده 89 هزار و پانصد واحد بودیم.

حرکت شاخص کل از حیث موج شماری الیوت از مرداد ماه سال 91 در قالب یک موج صعودی از محدوده 24 هزار واحد شروع شده است به طوریکه تاکنون در این فرآیند صعودی شاهد تکمیل موج یک صعودی، دو اصلاحی و سه صعودی در محدوده 89 هزار و پانصد واحد بودیم.
    سلیمانی کارشناس ارشد بازار سرمایه با بیان این مطلب به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: اخیراً اصلاح شاخص کل در قالب موج چهار و پایان اصلاح در محدوده 80 هزار واحد را شاهد بودیم بنابراین با بررسی های صورت گرفته در خصوص تکمیل الگوی کنج نزولی شکل گرفته به این اطمینان رسیدیم که موج اصلاحی چهار به پایان رسیده است و ما در ابتدای موج پنج صعودی قرار داریم.
    سلیمانی پیرامون روند حرکتی شاخص در قالب موج پنچ صعودی خاطر نشان کرد: این حرکت جدید شاخص کل در قالب موج پنج ادامه دارد که خود شامل نوسانات و ریز موج هایی در قالب پنج موج کوتاه مدتی در روند موج پنج بلندمدت شاخص کل به شرح زیر شکل خواهد گرفت:

شاخص کل بازار سرمایه در بازه زمانی هفتگی
    هم اکنون شاخص در ابتدای موج یک از پنج بزرگ می باشد که انتظار می رود تا پایان بهمن ماه در محدوده 85 هزار واحد به پایان برسد سپس در قالب موج دو از پنج بزرگ تا محدوده 82 هزار واحد اصلاح خواهد کرد که انتظار حمایت را دراین محدوه برای شروع موج سه صعودی از پنج بزرگ را در پایان اسفند ماه 92 داریم.
    بنابراین حرکت اصلی این موج صعودی در فروردین ماه 93 ادامه پیدا خواهد کرد که انتظار می رود در هفته پایانی فروردین ماه به نقطه اوج خود برسد سپس در اردیبهشت ماه باید با یک اصلاح کوچک در قالب موج چهار از پنج اصلی رو به رو شویم و با نزدیک شدن به فصل مجامع انتظار برگشت در جهت صعود برای شروع موج پنج از پنج اصلی را خواهیم داشت.
    این کارشناس ارشد بازار سرمایه در خصوص اهدافی که موج انتهایی می تواند به آن دست پیدا کند اظهار کرد: از منظر امواج الیوت برای شاخص انتظار داریم تا قبل از شروع فصل پاییز به سطح 120 هزار واحد دست پیدا کنیم ولی در صورت همراهی و بهبود واقعی متغیرهای تأثیرگذار بر اقتصاد همچون بهبود نرخ رشد اقتصادی، شاخص کل توانایی دست یابی به سطح 140 هزار واحد را هم خواهد داشت در غیر این صورت در همان محدوده 120 هزار واحدی انتظار برگشت و شروع روند اصلاحی را داریم.
    در خاتمه سلیمانی در خصوص سیکل های رونق و رکود در بازار سرمایه کشور عنوان کرد: اگر بپذیریم که در بازار سرمایه کشور ما سیکل های رونق و رکود حدود 2.5 سال طول می کشد بنابراین همزمان با پایان موج پنج بزرگ از سری امواج الیوت سیکل رونق بازار سرمایه که از مرداد ماه سال 91 شروع شده است در پاییز سال 93 به پایان خواهد رسید.
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2938

در اصل توسط mehrnoush پست شده است View Post
      سلام،
      تو تایم فریم ماهیانه به نظرم موج 1 بزرگ از فوریه سال 2009 شروع شده و تا آپریل 2011 ادامه داشته (تقریبا 2 سال) که بعد از اون موج 2 بزرگ شروع شده تا حدودا تا ژانویه 2013 هم ادامه داشته و از اون موقع قیمت وارد موج 3 بزرگ شده.

ریز موج های 1 از 3 بزرگ رو در تایم فریم روزانه نشون دادم. به نظرم الان در موج b اصلاحی هستیم.

ممنون میشم اگه ایرادی می بینید بگید تا تصحیح کنم.

سلام دوست عزیز
      ضمن تشکر از تحلیل شما، چند نکته را عرض میکنم

1- در تایم فریم ماهانه با 1 و 2 و 3 شما کاملا موافقم. ولی از 4و 5 چیزی به میان نیاورده اید

2- اگر با فیبوی اکستنشن هم استارتی که فرمودید به همراه 1و 2 را ملاک قرار دهید، موج 3 در 261.8 فیبو اتفاق افتاده که شرایط موج 3 را تایید میکند. دلیل دیگر مکدی 24و52و18 هست که نقاط پیک رو نمایش میدهد. با استفاده از آن موج سه را متشکل از دو 5 موج تصور میکنم که استارد اول معلوم است همان (2) و استارت دوم تاریخ 8 سبتامبر شروع شده است.

3- موج 4 را در تاریخ 26 بهمن تمام شده میدانم با دلایلی که در پست 1914 ذکر کردم. ولی نکات اشاره شده در پست 1916 توسط آقای محمدی را قابل ملاحظه میدانم که منتظریم راست آزمایی سناریوها مشخص گردد.

4- موج 5 میتواند با یکی از اهداف 380 ، 420 یا 470 در نظر گرفت

خبر خوب هم برای دوستان فاذری
      نشانه های تشکیل الگوی سر و شانه کف پدیدار شده.
      هدفی که این الگو تعیین میکند 320 خواهد بود
      کندل برگشتی امروز نیز تاکیدی بر تغییر است
      شنبه یا نهایتا یکشنبه روند صعودی فاذر ادامه خواهد یافت.
      این مهم مصادف شده با رسیدن شاخص کل به حمایتهای جدی و برگشت بازار
      به امید و توکل به خدا که چنین شود

پ ن:
      - دو سبد سهام دارم که 63% و 40% آنها فاذر است
      - فاذر را با تحلیلهای آقا بهنام عزیز شناختم و از 16 مرداد اولین خریدم را انجام داده ام و بعد از آن 10 بار دیگر اضافه کرده ام
      اگر سودی عاید شده از ایشان سپاسگذارم و اگر ضرری هم بوده که تاکنون نبوده خود را مسئول میدانم.
      امیدوارم فرهنگ حاکم بر فضای سایبر چنان ارتقاء یابد که بنده و دیگر دوستان از تحلیلهای خوب امثال آقا بهنام بی بهره نشویم.
      آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2014/02/26, 23:30.

نظر

• A-Mohammadi
        کاربر فعال
        • Feb 2013
        • 341

در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• mehrnoush
          عضو جدید
          • Jan 2014
          • 7

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post

سلام دوست عزیز

1- در تایم فریم ماهانه با 1 و 2 و 3 شما کاملا موافقم. ولی از 4و 5 چیزی به میان نیاورده اید

2- اگر با فیبوی اکستنشن هم استارتی که فرمودید به همراه 1و 2 را ملاک قرار دهید، موج 3 در 261.8 فیبو اتفاق افتاده که شرایط موج 3 را تایید میکند. دلیل دیگر مکدی 24و52و18 هست که نقاط پیک رو نمایش میدهد. با استفاده از آن موج سه را متشکل از دو 5 موج تصور میکنم که استارد اول معلوم است همان (2) و استارت دوم تاریخ 8 سبتامبر شروع شده است.

3- موج 4 را در تاریخ 26 بهمن تمام شده میدانم با دلایلی که در پست 1914 ذکر کردم. ولی نکات اشاره شده در پست 1916 توسط آقای محمدی را قابل ملاحظه میدانم که منتظریم راست آزمایی سناریوها مشخص گردد.

پ ن:
          - فاذر را با تحلیلهای آقا بهنام عزیز شناختم و از 16 مرداد اولین خریدم را انجام داده ام و بعد از آن 10 بار دیگر اضافه کرده ام
          اگر سودی عاید شده از ایشان سپاسگذارم و اگر ضرری هم بوده که تاکنون نبوده خود را مسئول میدانم.
          امیدوارم فرهنگ حاکم بر فضای سایبر چنان ارتقاء یابد که بنده و دیگر دوستان از تحلیلهای خوب امثال آقا بهنام بی بهره نشویم.

سلام، اولش که داشتم تکنیکال یاد می گرفتم پیش خودم می گفتم این که چیزی نیست!! چند تا حرکت موج و یه سری ابزار راحت میشه اهداف قیمتی رو دربیاریم. حالا که دارم کار می کنم میبینم که زهی خیال باطل!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در پاسخ به فرمایشات شما دوست عزیز یه سری مطلب رو عرض می کنم اما قبلش می خوام بگم که بنده هیچ گونه تعصبی در تحلیل خودم ندارم و با کمال میل اگه ایرادی در اون باشه قبول می کنم. پس خواهش می کنم اگه مجددا اشکالی مشاهده می فرمایید به بنده گوشزد کنید.

1- از نظر بنده موج 3 هنوز تمام نشده و به همین دلیل به موج 4 و 5 اشاره نکرده ام.
          2- با توجه به اینکه بنده در تحلیل بازار سهام در تعیین درصدهای فیبوناچی از درصد تغییر قیمت استفاده می کنم به نظرم قیمت تاکنون تنها تا محدوده 0.618 درصد پروجکشن موج یک بزرگ رو حرکت کرده.
          3- در مکدی 24.52.18 تنها شاهد کج شدن سر مکدی هستیم و ممکنه برگرده به سمت بالا اما به نظرم از روی مکدی 6.13.4 می تونیم بگیم که در موج 2 از 3 بزرگ هستیم.
          4- با توجه به اینکه موج 3 از نظر زمانی نمی تونه کمتر از موج 1 و 2 باشه به نظرم این موج تا حداقل یک سال آینده ادامه داشته باشه و بنده انتظار اهداف قیمتی 1500 تومان رو در انتهای این موج دارم.

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

درود
            نمای لوگاریتمی
            تایم فریم روزانه

دیتای تعدیل شده

نظر

• arash1990
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 76

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post

سلام دوست عزیز

پ ن:
              خیلی خوبه که شما ضرر نکردید تا حالا
              من از 336 وارد شدم 15000 تا
              الان من 3 پله دیگه میخوام وارد بشم پله اول به امید خدا 5000 تا شنبه یا یکشنبه...

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
                ميشه نمودار رو تحليل كنيد؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

فاذر :
                  در نمای الیوت ویو بنظر میرسد اکنون در ریزموجهای موج 4 از 3 اصلی قرار داشته باشد و انتظار میرد پس ازتکمیل موج 4 از 3 ، به سمت شروع موج 5 برای تکمیل موج 3 اصلی اقدام نماید .

در بررسی الگوهای احتمالی سهم ، در صورت بازگشت سهم از محدوده 243-240 ، احتمال تشکیل الگوی هارمونیک باترفلای قوت میگیرد .
                  از نمایی دیگر بازگشت سهم از یکی از سطوح حمایتی 243 یا 228 و سپس به شرط شکستن مقاومت 275 ، الگوی سروشانه کف نیز میسر میشود .

نظر

• بورس خوشبختی
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 49

اینم توهم امشب ما چشمام باز نمیشه :.thumbsupsmileyanim

[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]" پرواز را بخاطر بسپار ...پرنده مُردنیست..." [/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]فروغ فرخزاد[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
                    [RIGHT]
                    [/RIGHT]

نظر

• ahmadreza
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 1294

اگه بازار منفي نبود الان فاذر صف خريد بود صبح صف خريد شد ولي چون بازار منفي شد صفش ريخت با اين حال بازم داره مثبت معامله ميشه

نظر

• masoudtb
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 54

اطلاعيه عرضه عمده 95 /9 درصد از سهام شرکت صنايع آذرآب (مديريتي غير کنترلي) در تاريخ 25 /12 /1392

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 839

در اصل توسط masoudtb پست شده است View Post
                          اطلاعيه عرضه عمده 95 /9 درصد از سهام شرکت صنايع آذرآب (مديريتي غير کنترلي) در تاريخ 25 /12 /1392
                          منبع؟؟؟

دیگه شورشو درآوردن.............بابا نمیخای بفروشی نفروش...............چرا دق میدی

نظر

• masoudtb
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 54

نظر

• creator_65
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 269

باز این داستان عرضه بلوکی شروع شد،این از فروش پارسیان توسط ایران خودرو هم داره بدتر میشه

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

سلام دوستان
                                دوستمون صولت خان مثل اینکه اعصاب معصاب ندارن
                                شما و خودم را توصیه میکنم به صبوری عزیز دل
                                ولی از اینا گذشته
                                امروز فاذر برا خودش تو بازار منفی، یلی بودا
                                اون هم به همت وفاداریش به الگوی تکنیکال ;)
                                البته با کسب اجازه از دوستان بنیادی کار
                                به امید خدا بریم تا 320

نظر

در حال کار...
                                X