صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
    بازار بی درو پیکر تر از این حرفهاست .معامله ی بلوکی فاذر چی شد؟
    البته دید من هم بلند مدته ولی در مورد کل بازار عرض میکنم امیدوارم دید های میان مدت که به بلند مدت تبدیل شدن به سالها مدت تبدیل نشن
    من دلم نمیخواد بچم بگم مادرم فاذر برام به ارث گذاشت بگه مادرم تو فاذر کلی سود کرد و بعد .........
    معامله بلوکی که یکشنبه آینده هست ( 25 اسفند ماه )

شما اگه دیدگاه میان مدتی و بلند مدتی داشته باشین،برنده اید
    رشد این سهم در میان مدت و به ویزه بلند مدت شارپ خواهد بود

من نمیدونم فرزند شما چند سالشه
    ولی به جای شما باشم در این قیمتها،قدری هم برای فرزندم میخرم

این جوری فرزندتون هم در سود شما شریک خواهد بود
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• ahmadreza
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 1294

بهنام جان با اين وضع پيش اومده براي بازار هنوز هم معتقيد فاذر تا برج ٣ امسال به ٦٠٠ ميرسه؟

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
        بهنام جان با اين وضع پيش اومده براي بازار هنوز هم معتقيد فاذر تا برج ٣ امسال به ٦٠٠ ميرسه؟
        دوست گرامی

تحلیل گذشته همچنان به قوت خودش باقیه

فاذر 600 تومنی تا پایان خرداد ماه + پتانسییل تعدیل مثبت در گزارش 12 ماهه

وقتی سهمی با وجود تعدیل مثبت 52 درصدی منفی میخوره،در برگشت مثبت رشد بسیار شارپ و سریع خواهد بود
        اضافه کنید درجا زدن چند ماهه و همچنین افت سهم از 380 تومن تا اینجا رو که پتانسیل صعودی سهم رو دو چندان میکنه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• paiezan
          عضو فعال
          • May 2012
          • 317

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          دوست گرامی
          دلایل زیادی وجود داره که باعث میشه تحلیل تکنیکال قابل اتکا نباشه

توی همون تحلیل تکنیکال ما صف خرید نداریم
          صف فروش نداریم
          حجم مبنا نداریم
          گره معاملاتی نداریم
          بسته شدن نماد رو نداریم

و ...

شما که میگی تحلیل تکنیکال پاسخگو هست
          کف سهم کجاست ؟

دقیق بگین ؟

تارگت 6 ماهه سهم چقدره ؟
          تارگت یک ساله سهم چقدره ؟

بر اساس کدوم اصل تکنیکال سهمی که 52% تعدیل مثبت داده از 270 میرسه به 234 تومن ؟

توی بازاری که خوب و بد دارن منفی میخورن،تکنیکال هیچ کاربردی نداره

سلام اقا بهنام عزیز

این که تکنیکال پاسخگو هستش میتونه درست باشه ولی و فقط ولی در یک بازار طبیعی که نوسانات قیمت بر پایه عرضه و تقاضا تعیین بشه.
          وگرنه به قول شما دریک بازار هیجانی و بی منطق به هیچ عنوان کاربردی نداره .

ما همیشه اصلاح شاخص رو داشتیم ولی درکنار اون شیفت بازار رو از سهام شاخص ساز به سمت شرکتهای کوچیک هم داشتیم .
          نه این که 95 درصد شرکتها توی اصلاح بیان و صف فروش باشن .به قول شما سهمی که 52 درصد تعدیل مثبت میده چرا صف فروشه .
          یا بسیاری از سهام دیگه.بسته به نوع حرکت اصلاحی یا پیشرو میشه بر اساس سطوح فیبوناچی تارگتهای سهم رو مشخص کرد

در ضمن از تحلیلهای بسیار جامع شما بسیار ممنون
          انشاا... همیشه بتونیم از وجود شما استفاده کنیم

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

درود بر آقا بهنام گرامی
            با کمال احترام باید عرض کنم که دلایل شما برای قابل اتکا نبودن تحلیل تکنیکال غیر قابل اتکا است
            همه محدودیتهایی که از آنها نام بردید از صف فروش و خرید، حجم مبنا، گره معاملاتی و بسته شدن نماد که بنا به هر دلیلی مختص بازار بورس ایران شده، همه و همه قوانینی هستند که تاثیرشان را بر روی قیمت در بازه زمانی مشخص میگذارند.

و این تاثیر در تحلیل تکنیکال قابل بررسی است.

پس از بررسی های عمیق تکنیکی و بر اساس تحقیقات گسترده و همچنین بررسی رفتار روانی خریدار و فروشنده ها که سوابق آن در روندهای گذشته به ثبت رسیده، محققان علم تکنیکال به این نتیجه رسیده اند که رابطه معنا داری بین این رفتار عمدتا روانشناسانه با نسبتهای فیبوناچی وجود دارد.

خدمت شما بزرگوار عرض کنم که نسبتهای فیبو آیینه تمام نمای رفتار روانشناسانه خریدارها و فروشنده ها در هر بازاری است که بر پایه عرضه و تقاضا استوار است.
            با اتکاء به همین استدلال‌ها می‌شود نتایج تحقیقات را به بازار ایران نیز گسترش داد. و نبا به اطلاعات گذشته به نسبت خیلی خوبی تحلیل تکنیکال در این بازار نیز با همین محدودیت‌هایی که شما به آن اشاره کردید قابل اتکا است.
            بررسی مختصر بنده بر روی همین سهم عالی فاذر نشان میدهد که اگر یک نفر با تحلیل بنیادی همچون شما بزرگوار از تاریخ 9 بهمن 91 (شروع موج 3) با این سهم همراه شده، تا 26 بهمن 92، به سودی معادل 288 درصد دست یافته است صرف نظر از سود مجمع.
            اما اگر با دیدی تکنیکال با این سهم در همان بازه زمانی همراه میبود به بازده ای معادل 683 درصد دست میافت.
            اختلاف میشود 394 درصد.
            یعنی اگر با دید یک تحلیل گر تکنیکال سعی میشد که صرفا در روندهای مثبت حضور میداشت به این بازده دست میافت.
            البته فرمایش شما مبنی بر "معما چو حل گشت آسان شود" هم کاملا صادق است.
            ولی تصور کنید که اگر میشد با یک تقریب خوب 50 درصدی نیز با روندهای اصلاحی همراه نشد، 288 درصد بازده به 470 افزایش میافت.
            باور بفرمایید که خیلی دقیق و با اتکاء به فن تکنیکال میشد فهمید که آستانه 261.8 فیبو میتواند یک مقاومت جدی برای سهم باشد و اتمام موج 3.
            بعد آز آن هم میشد تصور کرد که این اصلاح تا کجا باید انجام شود.

اما کف دقیق سهم کجا است؟
            کف دقیق سهم محدوده ی 2174 تا 2131 ریال است. به دو دلیل
            1- واقع شدن این منطقه بر روی فیبوی 50 درصد ریتریسمنت موج 3
            2- وجود پیوت قبلی در این نقطه در تاریخ 26 بهمن
            تا رسیدن به آن محدوده، حمایتهای کوتاه مدت دیگر هم است که اعتبار این محدوده از دیگر نقاط بیشتر است
            در صورت شکسته شدن این حمایت ....
            محدوده ی 1938 تا 1988 ریال محدوده ی حمایتی بعدی است
            در خاتمه یک درخواست دوستانه
            آقا بهنام گل، لطفا تاپیکتون رو راه بیاندازید
            سئوال داشتم در خصوص پلوله. میخواستم تحلیلتون رو راجع به این سهم بدونم

نظر

• mass0ood
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 429

دوست گرامی
              دلایل زیادی وجود داره که باعث میشه تحلیل تکنیکال قابل اتکا نباشه

توی همون تحلیل تکنیکال ما صف خرید نداریم
              صف فروش نداریم
              حجم مبنا نداریم
              گره معاملاتی نداریم
              بسته شدن نماد رو نداریم

و ...

شما که میگی تحلیل تکنیکال پاسخگو هست
              کف سهم کجاست ؟

دقیق بگین ؟

تارگت 6 ماهه سهم چقدره ؟
              تارگت یک ساله سهم چقدره ؟

بر اساس کدوم اصل تکنیکال سهمی که 52% تعدیل مثبت داده از 270 میرسه به 234 تومن ؟

توی بازاری که خوب و بد دارن منفی میخورن،تکنیکال هیچ کاربردی نداره
              در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
              درود بر آقا بهنام گرامی
              با کمال احترام باید عرض کنم که دلایل شما برای قابل اتکا نبودن تحلیل تکنیکال غیر قابل اتکا است
              همه محدودیتهایی که از آنها نام بردید از صف فروش و خرید، حجم مبنا، گره معاملاتی و بسته شدن نماد که بنا به هر دلیلی مختص بازار بورس ایران شده، همه و همه قوانینی هستند که تاثیرشان را بر روی قیمت در بازه زمانی مشخص میگذارند.

پس از بررسی های عمیق تکنیکی و بر اساس تحقیقات گسترده و همچنین بررسی رفتار روانی خریدار و فروشنده ها که سوابق آن در روندهای گذشته به ثبت رسیده، محققان علم تکنیکال به این نتیجه رسیده اند که رابطه معنا داری بین این رفتار عمدتا روانشناسانه با نسبتهای فیبوناچی وجود دارد.

خدمت شما بزرگوار عرض کنم که نسبتهای فیبو آیینه تمام نمای رفتار روانشناسانه خریدارها و فروشنده ها در هر بازاری است که بر پایه عرضه و تقاضا استوار است.
              با اتکاء به همین استدلال‌ها می‌شود نتایج تحقیقات را به بازار ایران نیز گسترش داد. و نبا به اطلاعات گذشته به نسبت خیلی خوبی تحلیل تکنیکال در این بازار نیز با همین محدودیت‌هایی که شما به آن اشاره کردید قابل اتکا است.
              بررسی مختصر بنده بر روی همین سهم عالی فاذر نشان میدهد که اگر یک نفر با تحلیل بنیادی همچون شما بزرگوار از تاریخ 9 بهمن 91 (شروع موج 3) با این سهم همراه شده، تا 26 بهمن 92، به سودی معادل 288 درصد دست یافته است صرف نظر از سود مجمع.
              اما اگر با دیدی تکنیکال با این سهم در همان بازه زمانی همراه میبود به بازده ای معادل 683 درصد دست میافت.
              اختلاف میشود 394 درصد.
              یعنی اگر با دید یک تحلیل گر تکنیکال سعی میشد که صرفا در روندهای مثبت حضور میداشت به این بازده دست میافت.
              ولی تصور کنید که اگر میشد با یک تقریب خوب 50 درصدی نیز با روندهای اصلاحی همراه نشد، 288 درصد بازده به 470 افزایش میافت.
              باور بفرمایید که خیلی دقیق و با اتکاء به فن تکنیکال میشد فهمید که آستانه 261.8 فیبو میتواند یک مقاومت جدی برای سهم باشد و اتمام موج 3.

اما کف دقیق سهم کجا است؟
              تا رسیدن به آن محدوده، حمایتهای کوتاه مدت دیگر هم است که اعتبار این محدوده از دیگر نقاط بیشتر است

سلام به جناب بهنام عزیز و آقا مهدی و دیگر دوستان در این محفل گرم و صمیمی

بنده بارها اعلام کردم که هیچ ادعایی در تحلیل ندارم و شاگرد شما بزرگواران هستم.

اما چند وقتیه که جسته و گریخته از برخی اساتید می شنوم که می گن تکنیکال جواب نمی ده و جالب اینکه اکثر این اساتید هم fundamentalist هستند!
              در حالی که اگر سهام شرکت های مختلف رو بررسی کنیم به این واقعیت پی می بریم که تمام اون ها از قوانین تکنیکال پیروی می کنن.
              هیجان در تمام بازارها وجود داره و فقط مختص بورس ایران نیست.
              در مورد محدودیت ها هم، بنده با نظر آقا مهدی موافقم و این محدودیت ها بیشتر زمان تارگت ها رو به تاخیر میندازه.

اگر نگاهی به بازار فارکس بندازیم به وضوح هیجانات خرید و فروش رو در زمان پخش اخبار مرتبط، می بینیم.
              این در حالیست که با وجود هیجان، باز هم قیمت ها به سطوح حمایت و مقاومت و خطوط روند پاسخ می دهند.

در تحلیل تکنیکال حباب و هیجان هم پیش بینی شده. تکنیکال صرفاً قوانین خشک و سفت و سختی نیست که فقط در شرایط خاص باشه.
              تکنیکال اقیانوس وسیعی از دانش هست که فیبوناچی، خطوط روند و مقاومت و ... قسمتی از اون هستند.

حتی استراتژی های جالب و سودآوری در حرکات شارپ و هیجانی در تکنیکال هست که در تحلیل بنیادی دیده نمی شه.
              بنده با اطلاعات اندک خودم سهام ثشرق و فاذر و ... رو تحلیل کردم، در سایت هم موجوده. برای فاذر خط حمایت مهمی تعیین کردم که درست هم بود.
              به دلایلی که این روزا پوشیده هم نیست این خط شکسته شد. الگوی سر و شانه در حال تشکیل بود fail شد و ... این روزها هم استراحت سهم رو شاهد هستیم در حالی که هنوز روند کلی منفیه.

در ثشرق دقیقا و بسیار زیبا، قیمت به تارگت کف دوقلو واکنش نشون داد و بسیاری از سهام های دیگه که حتماً اساتید محترم تحلیل کردند.

بنده تحلیلگر حرفه ای نیستم. مطمئناً حرفه ای ها دقیقاً این نقاط رو شناسایی می کنن و هدف ها و کف ها رو تعیین می کنن.
              من تحلیل هام روزانه و کوتاه مدت و حداکثر میان مدته و دلیل حضورم هم در این تالار، یادگیریه.
              دوباره تاکید می کنم. من شاگرد اساتیدی مثل شما هستم. فقط دیدم که داره به تکنیکال ظلم می شه، منم اون پست رو گذاشتم.

البته اینو هم اضافه کنم (البته واضح و مبرهن است) که تحلیل بنیادی بسیار راهگشاست در بازارهای سهام

با تشکر فراوان از شما دوستان و سروران گرامی

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                درود بر آقا بهنام گرامی

اختلاف میشود 394 درصد.

اما کف دقیق سهم کجا است؟
                در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post

سلام به جناب بهنام عزیز و آقا مهدی و دیگر دوستان در این محفل گرم و صمیمی

بنده بارها اعلام کردم که هیچ ادعایی در تحلیل ندارم و شاگرد شما بزرگواران هستم.

اما چند وقتیه که جسته و گریخته از برخی اساتید می شنوم که می گن تکنیکال جواب نمی ده و جالب اینکه اکثر این اساتید هم fundamentalist هستند!
                در حالی که اگر سهام شرکت های مختلف رو بررسی کنیم به این واقعیت پی می بریم که تمام اون ها از قوانین تکنیکال پیروی می کنن.
                هیجان در تمام بازارها وجود داره و فقط مختص بورس ایران نیست.
                در مورد محدودیت ها هم، بنده با نظر آقا مهدی موافقم و این محدودیت ها بیشتر زمان تارگت ها رو به تاخیر میندازه.

اگر نگاهی به بازار فارکس بندازیم به وضوح هیجانات خرید و فروش رو در زمان پخش اخبار مرتبط، می بینیم.
                این در حالیست که با وجود هیجان، باز هم قیمت ها به سطوح حمایت و مقاومت و خطوط روند پاسخ می دهند.

در تحلیل تکنیکال حباب و هیجان هم پیش بینی شده. تکنیکال صرفاً قوانین خشک و سفت و سختی نیست که فقط در شرایط خاص باشه.
                تکنیکال اقیانوس وسیعی از دانش هست که فیبوناچی، خطوط روند و مقاومت و ... قسمتی از اون هستند.

حتی استراتژی های جالب و سودآوری در حرکات شارپ و هیجانی در تکنیکال هست که در تحلیل بنیادی دیده نمی شه.
                بنده با اطلاعات اندک خودم سهام ثشرق و فاذر و ... رو تحلیل کردم، در سایت هم موجوده. برای فاذر خط حمایت مهمی تعیین کردم که درست هم بود.
                به دلایلی که این روزا پوشیده هم نیست این خط شکسته شد. الگوی سر و شانه در حال تشکیل بود fail شد و ... این روزها هم استراحت سهم رو شاهد هستیم در حالی که هنوز روند کلی منفیه.

در ثشرق دقیقا و بسیار زیبا، قیمت به تارگت کف دوقلو واکنش نشون داد و بسیاری از سهام های دیگه که حتماً اساتید محترم تحلیل کردند.

بنده تحلیلگر حرفه ای نیستم. مطمئناً حرفه ای ها دقیقاً این نقاط رو شناسایی می کنن و هدف ها و کف ها رو تعیین می کنن.
                من تحلیل هام روزانه و کوتاه مدت و حداکثر میان مدته و دلیل حضورم هم در این تالار، یادگیریه.
                دوباره تاکید می کنم. من شاگرد اساتیدی مثل شما هستم. فقط دیدم که داره به تکنیکال ظلم می شه، منم اون پست رو گذاشتم.

البته اینو هم اضافه کنم (البته واضح و مبرهن است) که تحلیل بنیادی بسیار راهگشاست در بازارهای سهام

با تشکر فراوان از شما دوستان و سروران گرامی
                درود

خب لزومی نداره که ما نظر همدیگر رو بپذیریم
                داره ؟؟!!

تحلیل تکنیکال داریم تا تحلیل تکنیکال

اینی که بگیم اگه این جوری بشه،اون جوری میشه،اگه اون جوری بشه،این جوری میشه،اگه فلان سطح بشکنه ،فلان میشه
                این تحلیل نیست
                این کشکه

تحلیل یعنی اینی که یه تحلیلگر رو نظرش ثابت قدم باشه و بتونه روندهای میان مدتی و بلند مدتی رو درست پیش بینی کنه
                هر کسی 4 تا نمودار آپلود کنه،تکنیکالیست نیست

اون نمودار از کجا میاد ؟
                شما دیتا رو از سایت میگیری و میدی به نرم افزار آمی بروکر و یه نمودار تحویلت میده
                تا اینجاش رو همه بلدن

اونی تحلیلگره که بتونه درست تفسیر کنه
                و البته هر روز نباید نظرش تغییر کنه

بعدم کاری نداره،همین فاذر اینجا هست
                بیاین ازش نوسان بگیرین و بعدش تعریف کنین که چی بود و چی شد
                من نوسان نمیگیرم
                آخه بلد نیستم ؟؟!!

شما که بلد هستین ازش نوسان بگیرین
                البته نوسان کاغذی رو همه بلدن
                اینکه بگیم اینجا میفروختم و اینجا میخریدم و آخرش بگیم میشد این قدر نوسان هنر نیست

حکایت اون بابایی هست که یه کاسه ماست رو ریخته بود تو دریا و میگفت اگه همه اش دوغ بشه،چی میشه !!!

بهترین نوع تحلیل برای سهمی مثل فاذر،فقط و فقط روانشناسی بازار هست و بس
                نه تکنیکال و نه بنیادی
                هیچ کدوم اندازه روانشناسی بازار ارزش ندارن

طبق همون تحلیل تکنیکال،کف سهم خیلی بالاتر بود
                چرا افت کرد ؟

طبق تحلیل بنیادی سهم تعدیل مثبت داد
                چرا افت کرد ؟

بالاخره سهم از یه سطح و قیمتی برمیگرده
                و البته حدس زدن کف قیمتی روی قیمت 227 تومن کار خیلی سختی نیست
                چرا ؟

چون سهم هفته دیگه برمیگرده

در پایان باید بگم که نظر بنده همینه
                دوست دارین بپذیرین
                دوست هم ندارین،نپذیرین
                (کوروش بزرگ)

نظر

• mass0ood
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 429

درود

خب لزومی نداره که ما نظر همدیگر رو بپذیریم
                  داره ؟؟!!

تحلیل تکنیکال داریم تا تحلیل تکنیکال

اینی که بگیم اگه این جوری بشه،اون جوری میشه،اگه اون جوری بشه،این جوری میشه،اگه فلان سطح بشکنه ،فلان میشه
                  این تحلیل نیست
                  این کشکه

تحلیل یعنی اینی که یه تحلیلگر رو نظرش ثابت قدم باشه و بتونه روندهای میان مدتی و بلند مدتی رو درست پیش بینی کنه
                  هر کسی 4 تا نمودار آپلود کنه،تکنیکالیست نیست

اون نمودار از کجا میاد ؟
                  شما دیتا رو از سایت میگیری و میدی به نرم افزار آمی بروکر و یه نمودار تحویلت میده
                  تا اینجاش رو همه بلدن

اونی تحلیلگره که بتونه درست تفسیر کنه
                  و البته هر روز نباید نظرش تغییر کنه

بعدم کاری نداره،همین فاذر اینجا هست
                  بیاین ازش نوسان بگیرین و بعدش تعریف کنین که چی بود و چی شد
                  من نوسان نمیگیرم
                  آخه بلد نیستم ؟؟!!

شما که بلد هستین ازش نوسان بگیرین
                  البته نوسان کاغذی رو همه بلدن
                  اینکه بگیم اینجا میفروختم و اینجا میخریدم و آخرش بگیم میشد این قدر نوسان هنر نیست

حکایت اون بابایی هست که یه کاسه ماست رو ریخته بود تو دریا و میگفت اگه همه اش دوغ بشه،چی میشه !!!

بهترین نوع تحلیل برای سهمی مثل فاذر،فقط و فقط روانشناسی بازار هست و بس
                  نه تکنیکال و نه بنیادی
                  هیچ کدوم اندازه روانشناسی بازار ارزش ندارن

طبق همون تحلیل تکنیکال،کف سهم خیلی بالاتر بود
                  چرا افت کرد ؟

طبق تحلیل بنیادی سهم تعدیل مثبت داد
                  چرا افت کرد ؟

بالاخره سهم از یه سطح و قیمتی برمیگرده
                  و البته حدس زدن کف قیمتی روی قیمت 227 تومن کار خیلی سختی نیست
                  چرا ؟

چون سهم هفته دیگه برمیگرده

در پایان باید بگم که نظر بنده همینه
                  دوست دارین بپذیرین
                  دوست هم ندارین،نپذیرین
                  در مورد نپذیرفتن حرف همدیگه، حق با شماست.

تحلیل تکنیکال هم همینه و با چرا و چگونه و برای چی، کار نداره و فقط به نمودار قیمت توجه می کنه.

اتفاقاً با اصول امواج الیوت، فیبوناچی و در مرحله بعد الگوهای هارمونیک قیمتی، با دقت زیادی تارگت ها مشخص می شه
                  و باز هم اتفاقاً، اکثر الگوها و قوانین تکنیکال بر اساس اصول روانشناسی بازاره!
                  تحلیل بنیادی هم یه کف مشخص می کنه و یه سقف، بعدشم سهم رو به دست روزگار می سپاره تا هدف!!!

البته به قول شما گفتن این چیزا اینجا فایده نداره. چون هم شما میدونی هم بقیه دوستان. قصد منم بحث کردن با شما استاد عزیز نیست
                  هرچی هم که باشه شما تجربه و علمت بیشتر از منه و مسلماً من باید از شما یاد بگیرم.

منم با تحلیل روانشناسی بازار مخالف نیستم.. خب به هر حال هر تحلیلی که بهتر و کامل تره، استفاده از اون عاقلانه تر هم هست.

با تشکر از شما بهنام عزیز

نظر

• yesman
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 541

با سلام

بعد ار مدتها در این چند روز اخیر چربش قدرت خریدار به فروشنده کاملا مشخصه. الان زمان خریده برای اونهایی که ندارن و دوستانی که دارن سهامداری کنند. خریدار 59 فروشنده 185
                    این تفاوت چیزهای زیادی برای گفتن داره.

در این چند روز هم در لیست سهامداران عمده هم شاهد اضافه شدن یک حقیقی و یک حقوقی بودیم که به فال نیک میگیریم. معامله عمده هم این سری انجام خواهد شد.
                    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                      در مورد نپذیرفتن حرف همدیگه، حق با شماست.

تحلیل تکنیکال هم همینه و با چرا و چگونه و برای چی، کار نداره و فقط به نمودار قیمت توجه می کنه.

اتفاقاً با اصول امواج الیوت، فیبوناچی و در مرحله بعد الگوهای هارمونیک قیمتی، با دقت زیادی تارگت ها مشخص می شه
                      و باز هم اتفاقاً، اکثر الگوها و قوانین تکنیکال بر اساس اصول روانشناسی بازاره!
                      تحلیل بنیادی هم یه کف مشخص می کنه و یه سقف، بعدشم سهم رو به دست روزگار می سپاره تا هدف!!!

البته به قول شما گفتن این چیزا اینجا فایده نداره. چون هم شما میدونی هم بقیه دوستان. قصد منم بحث کردن با شما استاد عزیز نیست
                      هرچی هم که باشه شما تجربه و علمت بیشتر از منه و مسلماً من باید از شما یاد بگیرم.

منم با تحلیل روانشناسی بازار مخالف نیستم.. خب به هر حال هر تحلیلی که بهتر و کامل تره، استفاده از اون عاقلانه تر هم هست.

با تشکر از شما بهنام عزیز
                      توی همون کتاب تحلیل تکنیکال جان موفی که هم من خوندم و هم شما مطالب زیادی نوشته
                      تکیه اصلی تکنیکال روی فاکتور حجم معاملات هستش،نه چهار تا خط کشیدن
                      از اتفاق تکیه بنده هم روی همین فاکتور بسیار مهمه و البته نوع معاملات هم باید در کنار حجم معاملات بررسی بشه

بنده سال گذشته فاذر 200 تومنی و 190 تومنی و 180 تومنی خریدم و به قول شما انداختمش یه گوشه
                      از اون خریدها هم یه چیزی حدود 15 - 13 ماه گذشته

در حال حاضر قیمت فاذر رو میگیم 230 تومن که ضرب در 3.3333 میشه 767 تومن
                      58 ریال هم سود مجمع داده
                      ولی رندش میکنیم روی 770 تومن

200 شده 770
                      تازه بعد از این همه افت
                      یعنی چند درصد ؟
                      285% سود خالص

اصلا میگیم توی 15 ماه
                      میشه ماهی چقدر ؟

ماهی 19%

بنده دوست ندارم از این شاخه به اون شاخه بپرم
                      چرا ؟

چون تارگت سهم رو 600 میدونم
                      یعنی از همین جا 160% دیگه میده
                      و البته تارگت بلند مدتش حدود 1000 تومنه که اونو ندید میگیریم

با همین 600 سود خالص بنده در یه بازه زمانی 20 - 18 ماهه میرسه به چقدر ؟

900% خالص

اگه 20 ماه هم بگیریم میشه 45% ماهانه

شما اگه بهتر میتونی گین بگیری،بفرما بگیر
                      بنده علاقه ای به خرید و فروش الکی و وارد کردن استرس به خودم ندارم

سهمم رو روی کف خریدم
                      مسافرتم رو میرم
                      تفریحم سر جاشه
                      توی افت قیمت هم عین خیالم نیست

آخرش هم سهم 200 تومنی بنده میشه 2000 تومن
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 839

درود بر بهنام عزیز و سایر دوستان

من یه نکته کوچولو بگم

به نظر بنده هم تکنیکال خوبه هم بنیادی
                        ولی به شرطی که توش حرفه ای بشی نه بقول بهنام 4 تا خط بکشی

کتاب lose-win رو اگه خونده باشین میفهمین که هیچی نمیشه روانشناسی بازار
                        روانشناسی چیزی هس که با تجربه به دست میاد نمیشه آموزش بدی

به نظر بنده اگه رو تکنیکال تسلط داشته باشی و امواج الیوت رو بلد باشی نمودارهای بلندمدت رو دنبال کنی و سهام بنیادی(باتحلیل بنیادی) بخری ماکزیمم سود رو میگیری

فقط سوار بر موج ها صعودی بلندمدت بشی

دکتر بهزادی یکی از اساتید بنام تکنیکال و الیوت هست ایشون خودش گفتن تو سال 92 اوج رونق بورس فقط 120 درصد گین گرفتن (درحالیکه تو شاخص 82000 هم خارج شدن)

حالا همه تکنیکال کارا میشن دکتر بهزادی؟؟ خب پس گین خیلیا 120 درصد هم نبوده

اگه تکنیکال کار حرفه ای باشی عمرا بخاطر 10 درصد نوسان سرمایتو به خطر بندازی
                        تکنیکال کارای مبتدی و متوسط نوسان کوتاه مدت میگیرن
                        تکنیکال کارای حرفه ای فقط سوار بر موجای صعودی میان مدت و بلندمدت میشن

نظر

• goudarzi1980
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 40

درود بهنام عزیز.من شخصا کاری باتکنیکال و گراف ندارم!وجودشما و اعتقادراسخت به تحلیلی که می کنی برای من کافیه.اولین اصل به نظرم اعتماد به نفس تحلیگربازاره که شخصا ملاحظه نمودم که شما حتی کوچکترین تغییری در هیچ کدوم از حرفهات ندادی.سپاسگذارم

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 2124

خوشبختانه این صف خرید و متاسفانه قانون قیمت پایانی ساعت 12!
                            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• mass0ood
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 429

توی همون کتاب تحلیل تکنیکال جان موفی که هم من خوندم و هم شما مطالب زیادی نوشته
                              تکیه اصلی تکنیکال روی فاکتور حجم معاملات هستش،نه چهار تا خط کشیدن
                              از اتفاق تکیه بنده هم روی همین فاکتور بسیار مهمه و البته نوع معاملات هم باید در کنار حجم معاملات بررسی بشه

بنده سال گذشته فاذر 200 تومنی و 190 تومنی و 180 تومنی خریدم و به قول شما انداختمش یه گوشه
                              از اون خریدها هم یه چیزی حدود 15 - 13 ماه گذشته

در حال حاضر قیمت فاذر رو میگیم 230 تومن که ضرب در 3.3333 میشه 767 تومن
                              58 ریال هم سود مجمع داده
                              ولی رندش میکنیم روی 770 تومن

200 شده 770
                              تازه بعد از این همه افت
                              یعنی چند درصد ؟
                              285% سود خالص

اصلا میگیم توی 15 ماه
                              میشه ماهی چقدر ؟

ماهی 19%

بنده دوست ندارم از این شاخه به اون شاخه بپرم
                              چرا ؟

چون تارگت سهم رو 600 میدونم
                              یعنی از همین جا 160% دیگه میده
                              و البته تارگت بلند مدتش حدود 1000 تومنه که اونو ندید میگیریم

با همین 600 سود خالص بنده در یه بازه زمانی 20 - 18 ماهه میرسه به چقدر ؟

900% خالص

اگه 20 ماه هم بگیریم میشه 45% ماهانه

شما اگه بهتر میتونی گین بگیری،بفرما بگیر
                              بنده علاقه ای به خرید و فروش الکی و وارد کردن استرس به خودم ندارم

سهمم رو روی کف خریدم
                              مسافرتم رو میرم
                              تفریحم سر جاشه
                              توی افت قیمت هم عین خیالم نیست

آخرش هم سهم 200 تومنی بنده میشه 2000 تومن
                              در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                              درود بر بهنام عزیز و سایر دوستان

من یه نکته کوچولو بگم

به نظر بنده هم تکنیکال خوبه هم بنیادی
                              ولی به شرطی که توش حرفه ای بشی نه بقول بهنام 4 تا خط بکشی

کتاب lose-win رو اگه خونده باشین میفهمین که هیچی نمیشه روانشناسی بازار
                              روانشناسی چیزی هس که با تجربه به دست میاد نمیشه آموزش بدی

به نظر بنده اگه رو تکنیکال تسلط داشته باشی و امواج الیوت رو بلد باشی نمودارهای بلندمدت رو دنبال کنی و سهام بنیادی(باتحلیل بنیادی) بخری ماکزیمم سود رو میگیری

فقط سوار بر موج ها صعودی بلندمدت بشی

دکتر بهزادی یکی از اساتید بنام تکنیکال و الیوت هست ایشون خودش گفتن تو سال 92 اوج رونق بورس فقط 120 درصد گین گرفتن (درحالیکه تو شاخص 82000 هم خارج شدن)

حالا همه تکنیکال کارا میشن دکتر بهزادی؟؟ خب پس گین خیلیا 120 درصد هم نبوده

اگه تکنیکال کار حرفه ای باشی عمرا بخاطر 10 درصد نوسان سرمایتو به خطر بندازی
                              تکنیکال کارای مبتدی و متوسط نوسان کوتاه مدت میگیرن
                              تکنیکال کارای حرفه ای فقط سوار بر موجای صعودی میان مدت و بلندمدت میشن
                              می دونم این تاپیک جای این بحث نیست، اما ...

جناب بهنام عزیز با نظرت موافقم. خب هر استراتژی هدف خودش رو داره دیگه. شما هم سود 285% رو با توجه به تحلیل و علم خودت به دست آوردی و خیلی هم خوبه.
                              فقط امیدوارم دلخور نشده باشی از من. من همیشه از نظرات و تحلیل های خوبت استفاده میکنم.

جناب صولت الدوله قشقایی
                              حرف شما متین. اما هیچ کسی با تمام سرمایش نوسانگیری نمی کنه!!! فکر نمی کنم با عقل هم جور در بیاد!
                              من خودم فقط با 15-10% سرمایم این کار رو می کنم. اونم در شرایط خوب بازار و در موج های 3 و 5 الیوت و البته در برخی موارد خاص دیگه!
                              الان هم 80% سرمایم رو به دید میان مدت سرمایه گذاری کردم.

قبلاً هم گفتم، اصولاً هدف من از اومدن به اینجا تبادل نظر و یادگیری بیشتره و هیچ ادعایی هم در هیچ زمینه ای ندارم

با تشکر از شما دوستان خوب و عزیزم

نظر

• goudarzi1980
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 40

دوستان به نظرتون معامله بلوکی می تونه تاثیری مثبت هر چند کوچک روی سهم بذاره؟

نظر

در حال کار...
                                X