صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
    با تشکر از جناب بهنام
    داشتن یک مشاور خوب و با تجربه و یادآوری نکات مهم در خصوص یک سهم میتونه مشوق سهامدار باشه تا رسیدن به تارگت مورد نظر..جا داره به نوبه خودم از زحمات و تحلیلهای شما در این روزهای پایانی سال تشکر و قدردانی کنم و پیشاپیش عید باستانی نوروز را تبریک و تهنیت عرض کنم و آرزوی موفقیت و سلامتیو روزهای خوش برای جنابعالی و سایر دوستان بورسی.@};-@};-@};-
    خواهش میکنم

تا فاذر به 600 تومن برسه،بنده در این تاپیک خواهم بود
    بعدش هم همون طور که گفتم،دیگه نمیخوام بنویسم ( دلیلش رو هم شما میدونین و هم بقیه بچه ها )

به هر شکل بابت لطفتون سپاسگزارم

بنده هم برای شما دوست عزیز،سالی همراه با شادی و سلامتی روز افزون آرزومندم @};-
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• mamadzar
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 396

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      خواهش میکنم

تا فاذر به 600 تومن برسه،بنده در این تاپیک خواهم بود
      بعدش هم همون طور که گفتم،دیگه نمیخوام بنویسم ( دلیلش رو هم شما میدونین و هم بقیه بچه ها )

به هر شکل بابت لطفتون سپاسگزارم

بنده هم برای شما دوست عزیز،سالی همراه با شادی و سلامتی روز افزون آرزومندم @};-
      درود به بهنام عزیز

می دونم اینجا جاش نیست و اینجا تاپیک فاذره ولی چون بحث ننوشتون شد می خواستم اینجا یه عرض کوچیکی داشته باشم .
      قبل از هر چیز بگم به این تصمیمتون احترام می ذارم ( والا من اگه جای شما بودم مدت ها پیش این تصمیم رو می گرفتم ) و صرفا چیزی که می گم یه پیشنهاده .

بهنام جان اینو درک می کنم که دیگه نخوای در مورد سهما بنویسی ولی اگه برات مقدور باشه یه تاپیک آموزشی بزنی ( بدون اسم بردن و تحلیل هیچ سهمی ) تا تجربیات ارزشمندتو در اختیار بقیه دوستان بذاری ( صد البته به صلاحدید خودت ) من و تمامی دوستان ازت ممنون خواهیم شد . من به شخصه با اینکه خیلی کم شده در سهمی همراهت باشم ( و البته خیلی وقتا پشیمون شدم ;) ) ولی همیشه از نکات آموزشی مطالبت استفاده کردم .

به هر حال بهنام جان شما هر تصمیمی که بگیری بابت مطالبی که تا الان هم زدید تمامی دوستانی که شما رو می شناسند ممنونتون خواهند بود @};-@};-
      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
        درود به بهنام عزیز

می دونم اینجا جاش نیست و اینجا تاپیک فاذره ولی چون بحث ننوشتون شد می خواستم اینجا یه عرض کوچیکی داشته باشم .
        قبل از هر چیز بگم به این تصمیمتون احترام می ذارم ( والا من اگه جای شما بودم مدت ها پیش این تصمیم رو می گرفتم ) و صرفا چیزی که می گم یه پیشنهاده .

بهنام جان اینو درک می کنم که دیگه نخوای در مورد سهما بنویسی ولی اگه برات مقدور باشه یه تاپیک آموزشی بزنی ( بدون اسم بردن و تحلیل هیچ سهمی ) تا تجربیات ارزشمندتو در اختیار بقیه دوستان بذاری ( صد البته به صلاحدید خودت ) من و تمامی دوستان ازت ممنون خواهیم شد . من به شخصه با اینکه خیلی کم شده در سهمی همراهت باشم ( و البته خیلی وقتا پشیمون شدم ;) ) ولی همیشه از نکات آموزشی مطالبت استفاده کردم .

به هر حال بهنام جان شما هر تصمیمی که بگیری بابت مطالبی که تا الان هم زدید تمامی دوستانی که شما رو می شناسند ممنونتون خواهند بود @};-@};-
        درود بر شما

خب بنده جوری پاسخ میدم که به این تاپیک مربوط باشه

شما کافیه به گذشته برگردین و سابقه همین تاپیک رو بررسی کنید
        خیلی خوب یادمه،روزی که شروع به تحلیل فاذر کردم و پیشنهاد به خریدش دادم،قیمتش 174 تومن بود

زمانش هم میشه کمتر از 16 ماه پیش و آبان ماه 91

خب حالا شما یه حساب و کتاب ساده انجام بدین

در این مدت فاذر یه افزایش سرمایه 233.3333 درصدی داده
        یه 58 ریال هم سود نقدی داده
        درسته ؟

قیمت امروز سهم 2666 ریال بود
        حالا اینو ضرب در 3.3333 کنید
        میشه چقدر ؟

میشه 8887 ریال
        با سود نقدی 58 ریالی،رندش میکنیم به 890 تومن

در عرض 16 ماه سهم 174 تومنی شده 890 تومن
        میشه در حدود 411.5% گین
        میشه ماهی 25.7%

شما بگین
        سود کمی هستش ؟؟

این سود معادل خواب یک سال سرمایه در یک حساب بلند مدته
        ولی اینجا بازدهی یک ماهه این سهمه

تازه من نیومدم رو 380 حساب کنم
        دارم با قیمتش روز میگم

پس مشاهده میکنید که با صبر و سهامداری،شما میتونستین سرمایه خودتون رو بیش از 5 برابر کنید
        و البته این پایان کار نیست و رشد فاذر تازه شروع شده

به وقتش براتون حساب میکنم که فاذر چقدر بازدهی داده

حالا اینا رو برای چی گفتم ؟

برای اینکه به شما نشون بدم وقت خودم رو توی این 16 ماه تلف کردم

خب بنده اومدم وقت گذاشتم،تحلیل نوشتم و سهم 174 تومنی شده اینی که دارین می بینین

از کسی هم طلبکار نیستم
        هر کسی هم که خرید و سود کرد،نوش جونش
        امیدوارم خدا بیش از این بهش بده
        خیلی هم از این بابت خوشحالم

بحث بنده چیه ؟

بنده میگم حالا با همه این تفاسیر،چی نصیب من شد ؟

تشکر که نکردن،هیچ
        بدهکار هم شدیم

خب وقتی من می بینم این جوریه،مگه دیوانه ام که باز بیام و وقت خودم رو برای نوشتن تحلیل و پست های 30 - 20 خطی که محاسبات هم داره،تلف کنم ؟

از این به بعد وقتم رو فقط برای خودم و دوستان خودم صرف میکنم

دیگه حداقلش اینه که اون دوست من میاد و بعد از چند برابر شدن سرمایه اش،یه تشکر خشک و خالی میکنه و این جوری خستگی به تن من نمیمونه و می بینم کارم ارزش داشته

سودش که دربست متعلق به خودشه
        من دنبال سود گرفتن از دوستم نیستم

بعد از یک سال و اندی که از باز کردن تاپیکم میگذره،تازه به این نتیجه رسیدم که فروم نویسی و نوشتن تحلیل رایگان هیچ ارزشی نداره

تا حالا وقتم رو برای دیگران میذاشتم و فلان سهمی رو که نداشتم،تحلیل میکردم
        ولی از این به بعد این کار رو نمیکنم
        آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/03/17, 13:22.
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• farshidn
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 142

درود بر شما

خیلی خوب یادمه،روزی که شروع به تحلیل فاذر کردم و پیشنهاد به خریدش دادم،قیمتش 174 تومن بود

زمانش هم میشه کمتر از 16 ماه و پیش و آبان ماه 91

خب حالا شما یه حساب و کتاب شاده انجام بدین

درسته ؟

میشه چقدر ؟

میشه 8887 ریال

میشه در حدود 411.5% گین
          میشه ماهی 25.7%

شما بگین
          سود کمی هستش ؟؟

دارم با قیمتش روز میگم

پس مشاهده میکنید که با صبر و سهامداری،شما میتونستین سرمایه خودتون رو بیش از 5 برابر کنید

از کسی هم طلبکار نیستم

بحث بنده چیه ؟

تشکر که نکردن،هیچ
          بدهکار هم شدیم

خب وقتی من می بینم این جوریه،مگه دیوانه ام که باز بیام و وقت خودم رو برای نوشتن تحلیل و پست های 30 - 20 خطی که محاسبات هم داره،تلف کنم ؟

دیگه حداقلش اینه که اون دوست من میاد و بعد از چند برابر شدن سرمایه اش،یه تشکر خشک و خالی میکنه و این جوری خستگی به تن من نمیمونه و می بینم کارم ارزش داشته

بعد از یک سال و اندی که از باز کردن تاپیکم میگذره،تازه به این نتیجه رسیدم که فروم نویسی و نوشتن تحلیل رایگان هیچ ارزشی نداره

بهنام خان
          واقعاً خسته نباشید. من به نوبه خودم ازشما سپاسگذارم نه فقط بخاطر سهامی نظیر فاذر، وبصادر و وساپایی که معرفی نمودید بلکه از شما صداقت و صبوری نیز آموختم. البته امیدوارم بازهم از تحلیلهای خوب شما بی بهره نمونم.
          سپاسگذارم

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

استاد بهنام عزیزم در این مدت از مطالب و تحلیلها و معرفی سهام بینهایت استفاده کردم و همیشه چون استاد بزرگی بشما مینگرم که من را با بازار مالی بنحو احسن آشنا کرد.
            در رابطه با فاذرو وبصار و وساپا که با معرفی شما تهیه کردم اصلا در پی منافع اولیه نبودم . فقط و فقط ایمان به تحلیلهایت داشتم و میخواستم این باور و ایمانم قوی تر شود که شد.
            سپاسگزارم.
            اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.
            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• beraket
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 48

درود بهنام عزیز
              من هم مثل دیگر دوستان از راهنمایی بی دریغتان کمال تشکر را دارم فقط بهنام عزیز لطفا راهی برای ارتباط با خودتان برای ما و دوستان واقعی خود مد نظر داشته باشید لطفا چون تصور نداشتن پشتوانه محکم و استواری چون شما برایمان واقعا ضربه بزرگی می باشد و کماکان به نظر شما کاملا احترام می گذاریم.
              البته در خصدرا هم کنار شما خواهیم ماند تا انتها

نظر

• bnz
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 381

با سلام به بهنام عزیز من هم با فاذر از 360 تومان هستم وتا آخر استادم
                /:.Heart.:/

نظر

• rahnama
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 770

استاد بهنام عزیز :

میشه چقدر ؟

میشه 8887 ریال

استاد بهنام عزیز لطفا در مورد جمله رنگی توضیحاتی مطرح فرمائید . چون متاسفانه اطلاعاتی راجع به این موضوع ندارم. ممنونم.
                  اینستاگرام من :
                  منتظر شما عزیزان هستم.
                  www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• tvihn
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 312

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                    استاد بهنام عزیز :

میشه چقدر ؟

میشه 8887 ریال

استاد بهنام عزیز لطفا در مورد جمله رنگی توضیحاتی مطرح فرمائید . چون متاسفانه اطلاعاتی راجع به این موضوع ندارم. ممنونم.
                    با اجازه استاد، به خاطر افزایش سرمایه 233.3333 درصدی تعداد کل سهمها شدن 3.3333 برابر پس اگه افزایش سرمایه نبود قیمت هرسهم 8887 میشد.

نظر

• mamadzar
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 396

درود بر شما

زمانش هم میشه کمتر از 16 ماه پیش و آبان ماه 91

خب حالا شما یه حساب و کتاب ساده انجام بدین

درسته ؟

میشه چقدر ؟

میشه 8887 ریال

میشه در حدود 411.5% گین
                      میشه ماهی 25.7%

شما بگین
                      سود کمی هستش ؟؟

دارم با قیمتش روز میگم

از کسی هم طلبکار نیستم

بحث بنده چیه ؟

تشکر که نکردن،هیچ
                      بدهکار هم شدیم

بهنام عزیز من زیاد مطلب نمی زنم و بیشتر از محضر شما و دوستان استفاده می کنم ، مطالب شما رو هم همیشه پیگیری می کنم . در استادی شما در تحلیل شکی نیست . همیشه اینو گفتم که جنس تحلیل شما با اکثر تحلیلگرا متفاوته . به شخصه اصول تحلیل شرکتای تجهیزاتی و پیمانکاری رو از شما یاد گرفتم و خیلی از مسائل تحلیل بنیادی با تحلیلای شما برای من جا افتاد .

با صحبتاتونم 100% موافقم . فعالیت روی اون تاپیک چیزی جز اعصاب خوردی برای شما نداشت . اون جمله ام رو هم کاملا جدی گفتم که اگر من جای شما بودم خیلی زودتر این کارو می کردم . اصلا درس اصلی که من از شما و خیلی دیگه از دوستان تحلیلگر توی این فروم گرفتم درس تحلیل بنیادی یا تکنیکال نبود ، درس کمک بدون چشم داشت به بقیه بود . شما هم واقعا صعه صدر داشتید که با اون همه حوصله جواب همه ی دوستان رو می دادید .

این پیشنهادیم که دادم برای این بود که که اگه یه وقت دلتون برای فروم نویسی تنگ شد;) تاپیک آموزشی هم کمتر زمانبره هم اعصاب خوردی تاپیک تحلیلی رو نداره .

باز هم بابت زحمتایی که کشیدین و تمام اون پست های 20-30 خطی که برای من و کسایی که شما رو می شناسن بسیار ارزشمند بوده تشکر می کنم و آرزو می کنم هرجا هستید شاد و سلامت باشید .
                      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• ali20005
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 230

درود بهنام عزیز
                        البته درسته مورد بی مهری عده ای نابخرد قرار گرفتی و آزرده خاطر شدی ، شاید دوستان به زبان از زحماتت تشکر نکنن ولی مطمئن باش خدا لبخند رضایتی رو که رو لب دوستان به خاطر راهنمایی شما شکل گرفته رو میبینه و محبتهای شما بی جواب نخواهد ماند. ما که خیلی دوست داریم بمونید.
                        پ ن:
                        فردی چند گردو به بهلول داد و گفت:
                        «بشکن و بخور و برای من دعا کن.»بهلول گردوها را شکست ولی دعا نکرد.آن مرد گفت:«گردوها را می‌خوری نوش جان، ولی من صدای دعای تو را نشنیدم!»بهلول گفت :
                        «مطمئن باش اگر در راه خدا داده‌ای،خدا خودش صدای شکستن گردوها را شنیده است!»
                        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                        [/CENTER]

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
                          درود بهنام عزیز
                          البته درسته مورد بی مهری عده ای نابخرد قرار گرفتی و آزرده خاطر شدی ، شاید دوستان به زبان از زحماتت تشکر نکنن ولی مطمئن باش خدا لبخند رضایتی رو که رو لب دوستان به خاطر راهنمایی شما شکل گرفته رو میبینه و محبتهای شما بی جواب نخواهد ماند. ما که خیلی دوست داریم بمونید.
                          پ ن:
                          فردی چند گردو به بهلول داد و گفت:
                          «بشکن و بخور و برای من دعا کن.»بهلول گردوها را شکست ولی دعا نکرد.آن مرد گفت:«گردوها را می‌خوری نوش جان، ولی من صدای دعای تو را نشنیدم!»بهلول گفت :
                          «مطمئن باش اگر در راه خدا داده‌ای،خدا خودش صدای شکستن گردوها را شنیده است!»
                          درود بر شما
                          دوست گرامی

شما اشتباه برداشت کردین
                          منظور بنده این نبود که بیاین و از من تشکر کنین
                          بدترین کار اینه که من بیام و فلان سهم رو تحلیل کنم و بعدش چشم انتظار تشکر دیگران باشم و بخوام منت سر کسی بذارم

توی بازار بورس دست بالای دست بسیاره
                          پس هیچ دلیلی برای منم منم کردن،وجود نداره
                          همه شاگرد هستند و بازار بورس محل کسب تجربه بیشتر
                          حالا توی این بازار اونی برنده هست که شاگرد زرنگ تر و باهوش تری باشه

در مورد اون مثلی هم که نوشتین،بنده به این داستان کوتاه اشاره میکنم :

نیکی ما به دیگران ازائی ندارد

در زمانهای قدیم پسرک فقیری در شهری زندگی می کرد که برای گذران زندگی و تامین مخارج تحصیلش دستفروشی می کرد. از این خانه به آن خانه می رفت تا شاید بتواند پولی بدست آورد. روزی متوجه شد که تنها یک سکه 10 سنتی برایش باقیمانده است و این درحالی بود که شدیداً احساس گرسنگی می کرد. تصمیم گرفت از خانه ای مقداری غذا تقاضا کند. بطور اتفاقی درب خانه ای را زد. دختر جوان و زیبائی در را باز کرد. پسرک با دیدن چهره زیبای دختر خجالت زده و دستپاچه شد و بجای غذا، فقط یک لیوان آب درخواست کرد!

دختر که متوجه گرسنگی شدید پسرک شده بود بجای آب برایش یک لیوان بزرگ شیر آورد.

پسر با دقت و آهستگی شیر را سر کشید و پس از تشکر گفت : "چقدر باید به شما بپردازم؟ " دختر پاسخ داد: "چیزی نباید بپردازی، مادرم به ما آموخته که نیکی ما به دیگران ازائی ندارد"پسرک گفت: "پس من از صمیم قلب از شما سپاسگذاری می کنم"

سالهای سال از این ماجرا گذشت تا اینکه آن دختر جوان که حالا برای خودش خانمی شده بود به شدت بیمار شد. پزشکان محلی از درمان بیماری او اظهار عجز نمودند و او را برای ادامه معالجات به شهر دیگری فرستادند تا در بیمارستانی مجهز، متخصصین بهتری نسبت به درمان او اقدام کنند.

دکتر هوارد کلی، جهت بررسی وضعیت بیمار و ارائه مشاوره فراخوانده شد. هنگامیکه متوجه شد بیمارش از چه شهری به آنجا آمده برق عجیبی در چشمانش درخشید. بلافاصله بلند شد و بسرعت بطرف اطاق بیمار حرکت کرد. لباس پزشکی اش را بر تن کرد و برای دیدن بیمارش وارد اطاق شد. در اولین نگاه او را شناخت.

سپس به اطاق مشاوره بازگشت تا هر چه زود تر برای نجات جان بیمارش اقدام کند.

از آن روز به بعد آن زن بیمار را مورد توجهات خاص خود قرار داد و سر انجام پس از یک تلاش طولانی علیه بیماری، پیروزی از آن دکتر کلی و تیم بزشکی بیمارستانش گردید.

آخرین روز بستری شدن زن جوان در بیمارستان بود. به درخواست دکتر صورتحساب پرداخت هزینه درمان زن جهت تائید نزد او برده شد. آن پزشک گوشه صورتحساب چند کلمه ای نوشت و آنرا درون پاکتی گذاشت و برای آن زن جوان ارسال نمود.

زن جوان از باز کردن پاکت و دیدن مبلغ صورتحساب واهمه داشت. مطمئن بود که باید تمام عمر را بدهکار باشد. سرانجام تصمیم گرفت و پاکت را باز کرد. چیزی توجه اش را جلب کرد. چند کلمه ای روی قبض نوشته شده بود. آهسته آنرا زیر لب خواند : "بهای این صورتحساب قبلاً با یک لیوان شیر پرداخت شده است" امضاء. دکتر هوارد کلی !

تو نیکی می کن و در دجله انداز

که ایــزد در بیــابــانــت دهـد بـاز!

یا بقول حافظ که می گوید :

تو بندگی چو گدایان بشرط مزد مکن

که خواجه خود روش بنده پروری داند

و حاصل کلام :

عشق بورزید تا به شما عشق بورزند
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• ali20005
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 230

البته منظور من این نبود که شما به خاطر تشکر و ... اینکارو میکنید و اگه اینطوری برداشت شد من از شما عذر خواهی میکنم. که تشکر خشک و خالیه ما به درد کسی نمیخوره، باز هم معذرت.
                            [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                            [/CENTER]

نظر

• ehsanksh
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 179

جناب بهنام عزیز
                              تواضع و فروتنی و نگاه بسیار زیبای شما به دنیا واقعا ستودنی است کاش همه بتونیم به همین زیبایی به دنیا و ادمها نگاه کنیم
                              پیروزی و سربلندی و شادی شما را از صمیم قلب ارزو دارم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

فردا باید حسابی هواسا به سهم باشه اگه بتونه 2759 رو رد کنه میتونه 2900 رو بزنه باید دید امروز در مقاومت 2759 خوب حمایت میشه؟؟!!!
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X