کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان به نظرم حقوقی محض رضای من و شما سهم نمیخره! اونم چه حقوقی هایی؟ که همشون شخصی هستن و به فکر شاخص و فلان هم نیستن! بلکه با توجه به آینده سهم و شاید رانت اطلاعاتی که از شرکت بهشون میرسه، داران برا خودشون ثروت سازی می کنن .
درود بهنام عزیز.پیشنهادی دارم!چندوقتی هستش که می بینیم افرادی که کم تحمل بودن و گه گاهی با نوشته هاشون باعث ناراحتیت می شدن دیگه رفتن و جمعی که در حال حاضرهستن واقعا به نوشته ها و افکار مثبت شما اعتماد و ایمان دارند موندن.لطفا صفحه خودت رو فعال کن و طی یک قاعده مشخص که اولینش عدم پیشنهاد خردید و فروش سهم هست رو براش بذار و اونجا رو جایی فقط برای تبادل نظر قرار بده.شخصا من و مطمئناخیلی دیگه از دوستان فقط به قصد مطالب شما اینجا میان.امیدوارم بازم صفحه شما رو باز و پرکاربر ببنیم.البته کاربرانی که قدرشناس باشند.خوش باشید
درود بهنام عزیز.پیشنهادی دارم!چندوقتی هستش که می بینیم افرادی که کم تحمل بودن و گه گاهی با نوشته هاشون باعث ناراحتیت می شدن دیگه رفتن و جمعی که در حال حاضرهستن واقعا به نوشته ها و افکار مثبت شما اعتماد و ایمان دارند موندن.لطفا صفحه خودت رو فعال کن و طی یک قاعده مشخص که اولینش عدم پیشنهاد خردید و فروش سهم هست رو براش بذار و اونجا رو جایی فقط برای تبادل نظر قرار بده.شخصا من و مطمئناخیلی دیگه از دوستان فقط به قصد مطالب شما اینجا میان.امیدوارم بازم صفحه شما رو باز و پرکاربر ببنیم.البته کاربرانی که قدرشناس باشند.خوش باشید
درود بر گودرزی عزیز
حرف شما به طور کامل درسته
بیشتر دوستان برای بنده شناخته شده هستند و نیتشون برای بنده آشکار هست
از جمله خود شما و برادر گرامیتون یعنی براکت عزیز هم از دوستان بنده هستید
خودتون هم خوب میدونین که اهل کلاس گذاشتن نیستم
ولی بنده یه عهدی با خودم بستم
خیلی از بچه ها میدونن که صبر بنده خیلی خیلی زیاده و اگه حرفی بزنم پاش هستم و زیرش نمیزنم
اگه یادتون باشه عرض کرده بودم که صبر میکنم فاذر به 600 برسه و اونوقت در مورد تاپیک تصمیم خواهم گرفت
این چند وقته فاذر کم بالا و پایین نشد و کم حرف نشنیدم
ولی همچنان اینجا هستم و حداقل تا زمانی که فاذر بشه 600 تومن اینجا خواهم بود
بالاخره باید معلوم بشه که تحلیل بنده درست بوده یا کشک بوده
اهل ادعا کردن نیستم و حالم از این کار بهم میخوره
اما اگه پای اعتبار و آبروم وسط باشه هیچ رقمه کوتاه نمیام
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
حرف شما به طور کامل درسته
بیشتر دوستان برای بنده شناخته شده هستند و نیتشون برای بنده آشکار هست
از جمله خود شما و برادر گرامیتون یعنی براکت عزیز هم از دوستان بنده هستید
خودتون هم خوب میدونین که اهل کلاس گذاشتن نیستم
ولی بنده یه عهدی با خودم بستم
خیلی از بچه ها میدونن که صبر بنده خیلی خیلی زیاده و اگه حرفی بزنم پاش هستم و زیرش نمیزنم
اگه یادتون باشه عرض کرده بودم که صبر میکنم فاذر به 600 برسه و اونوقت در مورد تاپیک تصمیم خواهم گرفت
این چند وقته فاذر کم بالا و پایین نشد و کم حرف نشنیدم
ولی همچنان اینجا هستم و حداقل تا زمانی که فاذر بشه 600 تومن اینجا خواهم بود
بالاخره باید معلوم بشه که تحلیل بنده درست بوده یا کشک بوده
اهل ادعا کردن نیستم و حالم از این کار بهم میخوره
اما اگه پای اعتبار و آبروم وسط باشه هیچ رقمه کوتاه نمیام
درود مجدد من به شما بهنام عزیز.از لطف شما به خودم و برادرم سپاسگذارم.با تمام علاقه شخصی خودم به شما و نوشته هاتون باید بگم که خواستتون برام مهمتر هستش.به شخصه به تمام تحلیلهاتون معتقدم و بهش پایبند.برای شما آرزوی سلامتی میکنم و یادآور می شم بابت نیت خوب و مثبتتون به طور حتم تحلیلهاتون درست وبی عیب نقصه.پاینده و برقرارباشید
نظر