صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    باسلام وعرض ادب

بهنام جان ................................... ما چکاره ایم ؟!!!!!!!! بازار همه چیزرو به اثبات میرساند .......تا بوده همین بوده

تمامی بنیادی کارا بیشترین سود را از بازار سیو میکنند ولی همیشه از جانب ............ متهم به توهم هستند .......................تا بوده چنین بوده ........پس بی خیال .................................

بگذار تو عالم خودشون خوش باشند ..............
    درود بر طیب خان عزیز
    البته من هیچ وقت اهل ادعا کردن نبودم و نخواهم بود
    خدا رو شکر توی این بازار این قدر سود و زیان دیدم که برام عادی شده
    خیلیها مینویسن که خودشون رو بزرگ کنن
    ولی من نیازی به این کارها ندارم
    همین که تونسته باشم به حتی یک نفر سودی برسونم،برام کافیه
    هیچ ادعایی هم ندارم که بخوام بگم،این سهم ناشناخته بوده و فقط من اونو کشف کردم
    اصلا همچین چیزی نیست
    اگه من این سهم رو تحلیل کردم،خیلی از دوستان دیگه از من بهتر تحلیل کردند
    از جمله شما که همیشه براتون احترام خاصی قایلم
    توی بازار بورس دست بالای دست بسیاره
    اگه بهنام 10 ساله که داره توی این بازار کار میکنه
    خیلیها هستن که به اندازه سن بهنام و حتی بیشتر توی این بازار تجربه دارند
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2122

سلام جناب بهنام همراهتان هستیم نگران حجم مبنا باید بود . ارقام اعلامی قابل دسترسی است

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
        سلام جناب بهنام همراهتان هستیم نگران حجم مبنا باید بود . ارقام اعلامی قابل دسترسی است
        درود بر نیکای عزیز
        از بابت حجم مبنا نگرانی نداشته باشید
        این سهم تارگتش خیلی بالاست
        کافیه نمادش برای گزارش 12 ماهه متوقف بشه
        اونوقت همه این درجا زدنها جبران میشه
        اما من فعلا با این سهم کار دارم
        بعد از رسیدن به تارگت 600 تومنی،یه تحلیل جدید انجام میدم
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

با توجه به رفتار فاذر اونهایی که نمیتوانند فاذر بخرند بهتره فاراک را بخرند

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

فاذر امروز مقاومت محکمی داشت (( بخاطر اون 1.1 میل سهم را عرضه کردند )) با توجه به جو بازار و همچنین واکنش خریداران سهم فاذر - فعلا هدف اول 450 تومان را یک ضرب نشانه میگیرد/

نظر

• کامل
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 558

با عنایت به واگرایی مثبت , شاخص کل بازار فردا هم مثبت خواهد بود .

1392/3/4

نظر

• امير سينا
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 483

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                فاذر امروز مقاومت محکمی داشت (( بخاطر اون 1.1 میل سهم را عرضه کردند )) با توجه به جو بازار و همچنین واکنش خریداران سهم فاذر - فعلا هدف اول 450 تومان را یک ضرب نشانه میگیرد/
                1 میل رو ک حقوقی عرضه کرده...
                به نظرم 415 رو فعلا بزنه ، روند نزولی کوتاه مدتی که شکل گرفته از بین میره و میشه گفت میره واسه تارگت های بالاتر...

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

باید خدمت دوستان عرض کنم که سهم در کوتاه ترین زمان ممکن به 600 تومن خواهد رسید
                  دنبال سطح مقاومتی برای سهم نباشید
                  در پستهای قبلی هم عرض کرده بودم که گزارش 12 ماهه از اهمیت بسیار زیادی برخورداره
                  برای اعلام سود حداقل 65 تومنی،باید نماد سهم بسته بشه
                  و اونوقت میتونه بالای هر سطح مقاومتی باز بشه
                  باز هم عرض میکنم
                  هیچ نوع تحلیلی به اندازه روانشناسی بازار روی این سهم جواب نمیده
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• محمدسعید
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 263

با سلام
                    این قانون درست است؟
                    اگر سهمی به مدت 5 روز کاری پی در پی در حداکثر قیمت معامله شود(فقط +4) وارد گره معاملاتی می شود که می شود سه شنبه برای فاذر؟

ممنون
                    یا علی
                    دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• امير سينا
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 483

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
                      با سلام
                      این قانون درست است؟
                      اگر سهمی به مدت 5 روز کاری پی در پی در حداکثر قیمت معامله شود(فقط +4) وارد گره معاملاتی می شود که می شود سه شنبه برای فاذر؟

ممنون
                      یا علی
                      جدیدا فک کنم شده 10 روز ، و در شرایطی که حجم مبنا پر نشه میره گره، و در سهم هایی هم که حجم مبنا پایینی دارن به نظر ناظر بر میگرده و یه جورایی سلیقه ای هست...
                      در مورد فاذر هم نخیر دوست عزیز ، این سهم امروز 5 برابر حجم مبنا معامله شد...پس از گره خبری نیست...

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

با سلام
                        این قانون درست است؟

ممنون
                        یا علی
                        درود
                        بله دوست گرامی،درسته
                        فاذر سه روزه که صف خرید داره و تنها روی 4% مثبت معامله میشه
                        اگر تا دوشنبه به همین شکل پیش بره،روز سه شنبه وارد گره معاملاتی خواهد شد
                        یعنی روز سه شنبه میتونه با قیمت حداکثری 4617 ریال معامله بشه
                        آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/05/25, 23:28.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• امير سينا
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 483

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          درود
                          بله دوست گرامی،درسته
                          یعنی روز سه شنبه میتونه با قیمت حداکثری 4167 ریال معامله بشه
                          پس یعنی ربطی به حجم مبنا نداره بهنام جان؟
                          یعنی هر سهمی 5 روز سقف قیمت بود روز شیشم میره گره؟

نظر

• محمدسعید
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 263

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            درود
                            بله دوست گرامی،درسته
                            یعنی روز سه شنبه میتونه با قیمت حداکثری 4167 ریال معامله بشه
                            با عرض سلام مجدد
                            یک شنبه و دوشنبه هر کدام 4 در صد می شود 411 تومان
                            سه شنبه با گره معاملاتی می شود(گره 12 در صد؟) 460 تومان
                            درست است؟
                            دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
                              پس یعنی ربطی به حجم مبنا نداره بهنام جان؟
                              یعنی هر سهمی 5 روز سقف قیمت بود روز شیشم میره گره؟
                              گره معاملاتی وضعیتی است که در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید يا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میليارد سهم و بیشتر ( بالای ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه ) و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدمتقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد يا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛ 2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛ 3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد.

ماده 26: فهرست شرکتهای مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.

ماده 27:مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم ( زیر ۱۵ میلیارد تومان سرمایه ) با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود

ماده 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی میشوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحله گشایش، با دامنه نوسان 2 برابر دامنه نوسان روزانه قيمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوسته معاملات در دامنه نوسان روزانه قیمت انجام میشود. قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.

تبصره: در صورت عدمانجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پايانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته خواهد بود

البته بورس یه سری شاخصهای کیفی هم داره
                              یعنی این قانون در مورد هر سهمی صدق نمیکنه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

با عرض سلام مجدد
                                یک شنبه و دوشنبه هر کدام 4 در صد می شود 411 تومان
                                سه شنبه با گره معاملاتی می شود(گره 12 در صد؟) 460 تومان
                                درست است؟
                                با عرض شرمندگی
                                بنده عدد 4617 ریال رو به اشتباه 4167 ریال اعلام کردم
                                البته اصلاحش کردم
                                ببینید، اگر سهم هر روز 4% مثبت بخوره،کلوز دوشنبه میشه 4112 ریال
                                روز سه شنبه در مرحله اول دامنه از 4% به 8% درصد تغییر میکنه
                                یعنی سقفش میشه 4440 ریال
                                اگر متعادل نشد،اونوقت 4% دیگه به سقف 4440 ریالی اضافه میشه که در نهایت به عدد 4617 ریال میرسیم
                                البته ...
                                فاذر با گره معاملاتی یا بدون گره معاملاتی به تارگت 600 تومنی خواهد رسید
                                پس خیلی خودتون رو درگیر این مسایل نکنید
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X