کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دوست عزیز کف حمایتی سهم هر روز بالاتر میرود....امروز هم که دیدید چه طور صف فروش بلعیده شد....280 حمایت سهمه....منتظر 260 نباش
مجمع نزدیکه و هر لحظه امکان بسته شدن سهم برای گزارش 12 ماهه هم وجود داره ...
نظرات و نکات مهمی که استاد عزیز آقا بهنام فرمودند هم جای تامل بسیار دارد...
اینکه همینطوری روی هوا تارگت بدیم که نمیشه...
صبح همه بخیر.میلاد اسوه ی جوانمردی و معرفت و وفاداری رابه همه سهامدارهای با وفای اذراب تبریک میگم
طبق پیش بینی ها روند امروز مثبته.دوستانی که جا موندند حواسشون باشه که شاید فقط تا کمتر از یک ساعت فرصت ورود داشته باشند و بعد صف خرید بشه .معامله حدود یک میلیون سهم درسته برای اذر اب چیزی نیست ولی در این بازار بی رمق این حجم در 15 دقیقه نشان از مقبولیت سهم داره و نباید به سادگی از این نکته بگذریم.نظر شخصی
امان از بي پولي....
دوستان براي بار چندم خبر موثق دارم كه همين روزا قرارداد بويلر ها مياد و براي رد كردن 300
يه تعديل 25 %براي 93 در مرحله اول ميده...
اگه كسي قصد خريد داره اينم در نظر بگيره
و صرفا رو اين خبر خريد نشه بهتره...
دوستان عزیز تازه رسیدیم به جایی که چهارشنبه بودیم.این پولبک ها و کف سازی ها که کف سهم رو تا 282 بالا اورده منطقا خوبه اما این پولبک های متعدد شده مثل شاگردی که مدام تو کلاس اول درجا میزنه و بهونش اینه که میخوام پایه ام محکم بشه.البته بازم متذکر میشم که شرایط محیطی دلیل بیشتر این پولبک هاست نه المان های سهم.به هر عنوان اسمون و زمین دست به دست هم دادند که روزهای باقیمانده تا مجمع یکی پس از دیگری بسوزند و قیمت سهم ترقی چندانی نداشته باشه.امیدوارم دست کم در مجمع انقدری چنته ی مدیران پر باشه که بعد از باز شدن دوباره نماد از شرمندگی هممون در بیان.
خلاصش کنم اگه خوشبین باشیم فردا پایانی به محدوده ی 291 نزدیک خواهد شد و در بهترین حالت قبل از تعطیلات 300 رو لمس خواهد کرد که خود من پایانی هفته رو 297-298 تخمین میزنم.
دوستان گلم همونطور که ديروز عرض کردم سهم تا حدي روند قابل پيش بيني رو طي کرد.اگه افت مقطعي شاخص در ساعات اوليه نبود مطمئنا پاياني به رقم فوق نزديکتر ميشد و همانطور که صبح عرض کردم احتمال بالايي داشت صف خريد هم بشه اما به هر عنوان حجم بالاي امروز هم ستون هاي مسير صعود رو محکمتر کرد و فرصت ورود سرمايه ي جديد به سهم رو داد.هنوز هم معتقدم پاياني اين هفته 295-297 خواهد بود و گذر از 300 همونطور که چند روز قبل گفتم احتمالا يکشنبه ي اتي محقق بشه.انشالله
نظر