صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3061

باسلام وعرض ادب

زمان کد به کد هاشون فرارسیده ................. و سهامدار حقیقی از ترس خواهد فروخت

رالی جدید بزودی شروع خواهد شد ........................ جنس روند فاذر صعودیست

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

بسمه تعالي

اطلاعيه
      شماره پیگیری: 118280

شركت: آذرآب

كد صنعت: 281302
      نماد: فاذر

موضوع: لغو آگهی (اطلاعیه) دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30

پيرو آگهی منتشره در تاریخ 1392/03/08 در خصوص دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت09:00 روز یکشنبه مورخ1392/03/19 به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه در تاریخ مذکور برگزار نمی گردد و تصمیم گیری در خصوص دستور جلسات ذیل به مجامع بعدی که تاریخ آن متعاقبا اعلام میگردد موکول گردید

ب- دستور جلسه:

"استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی
      تصویب صورت هاي مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30
      انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
      انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
      تعیین پاداش هیئت مدیره
      تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
      ساير موارد"
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

بازی بیرون کرد حقیقی ها و غیر خودی ها شروع شد
        فردا هم خریدار سهم خواهیم بود این سهم پایینی نداره ولی تا دلتون بخواد بالاش بالاست
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

فکر میکنم اصلاح سهم به 2تا کندول ختم بشه یعنی فردا انتظار برگشت رو دارم

فکر میکنم هرکس مجمع رو از دست بده
          و بخواد خارج بشه و بفروشه حدودا نصف قیمت فروخته و شاید هم کمتر
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

امروز خریدار سهم هستیم
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              فکر میکنم اصلاح سهم به 2تا کندول ختم بشه یعنی فردا انتظار برگشت رو دارم

فکر میکنم هرکس مجمع رو از دست بده
              و بخواد خارج بشه و بفروشه حدودا نصف قیمت فروخته و شاید هم کمتر
              از فردا که سهم به مدار رشد برگرده یه الگوی سرشونه کف هم میسازه با هدف 570 تومان
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کامل
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 558

مجمع سالیانه آذر اب

1392/03/19

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط کامل پست شده است View Post
                  مجمع سالیانه آذر اب

1392/03/19
                  لغو شده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

امروز یک پله روی 4118 ریال خرید شد
                    فردا هم یک پله دیگه اضافه خواهد شد
                    این درجا زدن سهم ظاهرش ناخوشاینده،اما نتیجه بسیار مطلوبی به دنبال داره
                    چون باعث میشه سهم یه حرکت شارپ انجام بده
                    دوستان به طور حتم خاطرشون هست که از اوخر آبانماه تا اواخر بهمن ماه 91 سهم مرتب در دو بازه قیمتی در حال نوسان بود
                    مدتی بین 245-225 بازی میکرد
                    و مدتی هم بین 225-195 بازی کرد
                    3 ماه روند خسته کننده و نوسانی داشت
                    ولی سرانجام سطح 245 رو شکست و در عرض 2 ماه قیمت از 201 تومن به 445 تومن رسید
                    یعنی بیش از 100% رشد قیمت
                    در حال حاضر هم در حدود یک ماه و نیم هست که نتونسته بالای 450 تومن تثبیت بشه
                    توی این مدت تا زیر 330 تومن هم افت کرد
                    ولی دوباره خیلی سریع تا 442 تومن رشد کرد
                    باید منتظر تلاش سوم سهم برای شکست سطح استراتژیک 450 تومن باشیم
                    تبیت بالای این سطح = فاذر 600 تومنی در گام اول
                    به وقتش به سراغ گامهای بعدی هم خواهیم رفت
                    گرچه رسیدن به 600 خیلی زمان نمی بره
                    چون رشد سهم بسیار سریع و قوی خواهد بود
                    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/02, 15:38.
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• rezapiano
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 25

انتظار اصلاح به سطح ۳۹۶تا۳۸۲را دارم یعنی برگشتشا دریک شنبه ی هفته اینده میبینم و در صورت تاچ این محدوده اضافه خواهم کرد در غیر این با سهام موجود میمانم

نظر

• محمدسعید
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 263

امروز روی فیبوی 23 درصد واکنش خوبی نشان داد ولی با فعالیت های حقوقی دوباره به سمت پایین کشیده شد.
                        احتمال می دهم فردا در فیبوی 38 درصد واکنش بهتری را شاهد باشیم و در آخر وقت صف خرید برای هفته آینده چیده شود.(خرید در زیر 395 عالی می باشد.)

یا علی
                        آخرین ویرایش توسط محمدسعید؛ 2013/06/02, 19:43.
                        دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

سناریو احتمالی فاذر از دید بنده اینجوریه که یه سروشونه کف ایجاد میکنه بعدش میاد و مقاومت 460 رو میشکنه با هدف حدودا 570 تومان
                          بهتره دوستان اجازه بدن فردا سهم از -4 معاملاتش شروع بشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

دوستان توجه کنید که توی هیئت مدیره مهدي اعتصام و علي قلي پور به نمایندگی صدرا و دانایان باید حذف بشن و مدیران جدید باید معرفی بشن علت تعویق مجمع هم همین بوده ولی مشکل اینه که هنوز دانایان رو بیرون نکردن و دانایان هم ظاهرا قیمت بالای 600 رو برای فروش عنوان کرده
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

فاذر روز 28 فرورین به سطح 450 تومن واکنش منفی نشون داد و نتونست در عبور از این سطح موفق باشه
                              از اون روز به بعد 32 روز کاری داشتیم

در این مدت در مجموع بیش از 144 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفته
                              یعنی بیش از 48% کل سهام شرکت

اگر قیمت کلوز رو ملاک قرار بدیم از این 32 روز،17 روز منفی بوده و 15 روز مثبت
                              اما حجم معاملات در روزهای مثبت به مراتب بیشتره

حجم معاملات روزهای مثبت = 90.6 میلیون سهم

حجم معاملات روزهای منفی = 53.4 میلیون سهم

بالاترین حجم معامله در روزهای منفی = 10.261 میلیون سهم

بیشترین حجم معامله در روزهای مثبت = 23.98 میلیون سهم

بارها عرض کردم آلارم اولیه رو در برای تشخیص روند آتی سهم،حجم معاملات سهم میده

حجم معاملات فاکتوری بسیار مهم در هر نوع تحلیلی به حساب میاد

آلارمی که میشه از این مقایسه گرفت اینه که رشد شارپ سهم بسیار نزدیکه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• محمدسعید
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 263

در اصل توسط آسمان آبی پست شده است
                                وقتی سهام صدرا هم آمد توی لیست سهم فردا رو منفی خورد و بعدش اسم صدرا از لیست سهامدارن حذف شد ولی بعدش از 325 تا 440 تومان با صف خرید سنگین همراه شد
                                امکانش هست داستان سهام صدرا برای سهام دانایان هم تکرار بشه و از فردا سهم با صف خرید سنگین همراه بشه البته اولش باید حسابی سهم جمع کنن بعدش حرکت شروع بشه
                                به نظر من حجم معامله فردا میتونه بالای 30 میلیون باشه
                                دوستان کمربندها رو محکم کنید این اسب وحشی فردا باید راه بشه

سایت همسایه
                                دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

در حال کار...
                                X