صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

تو بازار بدی باز شد اما برای خرید جذاب بود

نظر

• haghighat123
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 77

سلام آقا بهنام. خوبید؟
      شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی چون شما همیشه تحلیل های جامع و کاملی ارائه می دهید، که مطمئنا ناشی از صرف وقت زیاد است. گفتم این سوال را بپرسم.
      به نظر شما چرا چند ماه است که بازار اینقدر نزولی شده ؟ حتی با وجود خبرهای مثبت بازهم بازار معمولا نزولی است. آیا عده ای عمدا بازار را منفی می کنند؟ آیا لجبازی حقوقی ها با سازمان همچنان ادامه دارد؟
      به نظر شما تا چند ماه ممکن است این روند نزولی ادامه پیدا کند؟
      ممنون از صبر و تحلیل های بسیار جامع شما.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط haghighat123 پست شده است View Post
        سلام آقا بهنام. خوبید؟
        شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی چون شما همیشه تحلیل های جامع و کاملی ارائه می دهید، که مطمئنا ناشی از صرف وقت زیاد است. گفتم این سوال را بپرسم.
        به نظر شما چرا چند ماه است که بازار اینقدر نزولی شده ؟ حتی با وجود خبرهای مثبت بازهم بازار معمولا نزولی است. آیا عده ای عمدا بازار را منفی می کنند؟ آیا لجبازی حقوقی ها با سازمان همچنان ادامه دارد؟
        به نظر شما تا چند ماه ممکن است این روند نزولی ادامه پیدا کند؟
        ممنون از صبر و تحلیل های بسیار جامع شما.
        درود
        سپاسگزارم

ما سه نوع بازار داریم

1 - بازار صعودی

2 - بازار نزولی

3 - بازار خنثی

حالا هر کدوم اینها یه سری زیر مجموعه دارن
        یک بار در تاپیک تحلیلیهای تلفیقی به تفصیل در مورد انواع بازارها و استراتژی مناسب در بازارهای مختلف نوشتم ( اگر قدری حوصله داشته باشین و مطالب سال گذشته رو جستجو کنین،میتونه براتون مفید باشه )

بازار کنونی بهترین فرصت به جهت تشکیل سبد سهام و سرمایه گذاری با دیگاه میان مدتی و بلند مدتی هستش

بازا بورس چند ماهه که روند نوسانی داره ( روند خنثی )

خب آیا روند خنثی ادامه دار خواهد بود ؟
        خیر

روند خنثی بالاخه باید یک جایی تموم بشه و بازار راهشو مشخص کنه
        یا باید روند صعودی آغاز بشه
        یا بازار وارد روند نزولی بشه

حالا با توجه به افتهای سنگین سال گذشته و درجا زدن سهام تاپ و با ارزش،به نظر شما کدوم حالت منطقی هست ؟

مشخصه
        چشم انداز بازار مثبته و روند بازاربورس در میان مدت و بلند مدت صعودیه
        حالا این مفت بودن قیمت سهام تاپ و با ارزش به کنار ...

شما بازارهای موازی رو بررسی کنین ؟

بازار مسکن که به طور کامل راکده و هیچ ارزشی برای سرمایه گذاری نداره

سکه و طلا و همچنین ارز هم که روندشون تثبیت شده و هیچ جذابیتی برای سرمایه گذاری ندارند ( در میان مدت و بلند مدت روندشون کاهشی هست )

بازار خودرو هم که ارزش سرمایه گذاری نداره

دیگه به جز بانکها و بورس کجا باقی میمونه ؟

دو حالت داره :

یا شما در بانک سپرده گذاری میکنین که پولتون به طور غر مستقیم وارد بورس میشه ( توسط بانک )
        یا خودتون به صورت مستقیم سرمایه گذاری میکنید

پس در نتیجه بازار بورس تنها بازار جذاب برای سرمایه گذاری هست

صبور باشید و تنها در صنایع و سهام تاپ سرمایه گذاری کنید ( با دیدگاه میان مدتی و بلند مدتی )
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• haghighat123
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 77

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          درود
          سپاسگزارم

ما سه نوع بازار داریم

1 - بازار صعودی

از پاسخ کامل شما سپاسگذارم.

2 - بازار نزولی

3 - بازار خنثی

حالا هر کدوم اینها یه سری زیر مجموعه دارن
          یک بار در تاپیک تحلیلیهای تلفیقی به تفصیل در مورد انواع بازارها و استراتژی مناسب در بازارهای مختلف نوشتم ( اگر قدری حوصله داشته باشین و مطالب سال گذشته رو جستجو کنین،میتونه براتون مفید باشه )

بازار کنونی بهترین فرصت به جهت تشکیل سبد سهام و سرمایه گذاری با دیگاه میان مدتی و بلند مدتی هستش

بازا بورس چند ماهه که روند نوسانی داره ( روند خنثی )

خب آیا روند خنثی ادامه دار خواهد بود ؟
          خیر

روند خنثی بالاخه باید یک جایی تموم بشه و بازار راهشو مشخص کنه
          یا باید روند صعودی آغاز بشه
          یا بازار وارد روند نزولی بشه

حالا با توجه به افتهای سنگین سال گذشته و درجا زدن سهام تاپ و با ارزش،به نظر شما کدوم حالت منطقی هست ؟

مشخصه
          چشم انداز بازار مثبته و روند بازاربورس در میان مدت و بلند مدت صعودیه
          حالا این مفت بودن قیمت سهام تاپ و با ارزش به کنار ...

شما بازارهای موازی رو بررسی کنین ؟

بازار مسکن که به طور کامل راکده و هیچ ارزشی برای سرمایه گذاری نداره

سکه و طلا و همچنین ارز هم که روندشون تثبیت شده و هیچ جذابیتی برای سرمایه گذاری ندارند ( در میان مدت و بلند مدت روندشون کاهشی هست )

بازار خودرو هم که ارزش سرمایه گذاری نداره

دیگه به جز بانکها و بورس کجا باقی میمونه ؟

دو حالت داره :

یا شما در بانک سپرده گذاری میکنین که پولتون به طور غر مستقیم وارد بورس میشه ( توسط بانک )
          یا خودتون به صورت مستقیم سرمایه گذاری میکنید

پس در نتیجه بازار بورس تنها بازار جذاب برای سرمایه گذاری هست

صبور باشید و تنها در صنایع و سهام تاپ سرمایه گذاری کنید ( با دیدگاه میان مدتی و بلند مدتی )

ازپاسخ کامل شما سپاسگذارم.

نظر

• سرمايه
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 38

آقا بهنام عزيز جسارتا يك مطلبي رو عرض كنم خدمتتون كه شايد حرف دل خيلي از كاربراي كم تجربه مثل من باشه ولي اونو يا ميترسن بگن يا مفهوم رو درست نميرسونن.
            الان ديگه صحبت از فاذر و ديگر سهم هاي تاپ گذشته مشكل كلي خود بازاره، جو خراب حاكم بر بازار وقتي مثل گرگي كه چشمش گرسنس تمام فاكتور هاي مثبتي كه شايد براي به ثمر رسيدن اون ها سهامدار خونه دل خورده به راحتي ميدره واقعا بذر نااميدي رو ميكاره.
            شما تو پست بالا در رابطه با افت هاي سنگين گذشته منطق رو محور قرار داديد براي پاسخ به پرسشتون و كاملا هم درست ميفرماييد چون هدفتون ارج نهادن به كيفيت مطالب سايت، به بورس و در كل فرهنگ فعاليت در بازار سهام هست اما واقعا كو منطق!!!؟ به نظر شما كم لطفي اي كه امروز بازار در حق فاذر كرد اصلا بويي از منطق برده بود كه ما به حكميت منطق در بازار اميد داشته باشيم به خدا وقتي اخبار ميگه رييس جمهور فلان جا با پسر عمه پادشاه فلان جا چايي نخورده تمام ستون فقراتمون ميلرزه چون ميدونيم به زور هم كه شده يجوري به ايران ربطش ميدنو بقيه ماجرا رو هم كه ميدونيد= شاخص/:.wacsmiley.:/، مذاكرات هم تمامه تيتر هاش شده مشكلات به قوت خود باقيست اما فضاي حاكم بر نشست مثبت است كه اگه يه بنده خدا بتونه اين جمله رو تحليل كنه من دستشو ميبوسم. خود اين مشكلات مثل گُله از اونور خبر تسخير موصول عراق به سبزه هم آراستش ميكنه
            حالا خواهشي كه دارم اگر در توانتون و در تخصصتون هست كمي در تاپيك تحليل هاي تلفيقيتون به تحليل خود بازار بر اساس واقعيتي كه الان حاكمه بپردازيد چون قطعا به دليل سابقتون تو اين بازار شايد شرايط مشابه رو پشت سر گذاشتين و از تجربتون به ما بگيد. عذرخواهي ميكنم كمي طولاني شد.
            [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط سرمايه پست شده است View Post
              آقا بهنام عزيز جسارتا يك مطلبي رو عرض كنم خدمتتون كه شايد حرف دل خيلي از كاربراي كم تجربه مثل من باشه ولي اونو يا ميترسن بگن يا مفهوم رو درست نميرسونن.
              الان ديگه صحبت از فاذر و ديگر سهم هاي تاپ گذشته مشكل كلي خود بازاره، جو خراب حاكم بر بازار وقتي مثل گرگي كه چشمش گرسنس تمام فاكتور هاي مثبتي كه شايد براي به ثمر رسيدن اون ها سهامدار خونه دل خورده به راحتي ميدره واقعا بذر نااميدي رو ميكاره.
              شما تو پست بالا در رابطه با افت هاي سنگين گذشته منطق رو محور قرار داديد براي پاسخ به پرسشتون و كاملا هم درست ميفرماييد چون هدفتون ارج نهادن به كيفيت مطالب سايت، به بورس و در كل فرهنگ فعاليت در بازار سهام هست اما واقعا كو منطق!!!؟ به نظر شما كم لطفي اي كه امروز بازار در حق فاذر كرد اصلا بويي از منطق برده بود كه ما به حكميت منطق در بازار اميد داشته باشيم به خدا وقتي اخبار ميگه رييس جمهور فلان جا با پسر عمه پادشاه فلان جا چايي نخورده تمام ستون فقراتمون ميلرزه چون ميدونيم به زور هم كه شده يجوري به ايران ربطش ميدنو بقيه ماجرا رو هم كه ميدونيد= شاخص/:.wacsmiley.:/، مذاكرات هم تمامه تيتر هاش شده مشكلات به قوت خود باقيست اما فضاي حاكم بر نشست مثبت است كه اگه يه بنده خدا بتونه اين جمله رو تحليل كنه من دستشو ميبوسم. خود اين مشكلات مثل گُله از اونور خبر تسخير موصول عراق به سبزه هم آراستش ميكنه
              حالا خواهشي كه دارم اگر در توانتون و در تخصصتون هست كمي در تاپيك تحليل هاي تلفيقيتون به تحليل خود بازار بر اساس واقعيتي كه الان حاكمه بپردازيد چون قطعا به دليل سابقتون تو اين بازار شايد شرايط مشابه رو پشت سر گذاشتين و از تجربتون به ما بگيد. عذرخواهي ميكنم كمي طولاني شد.
              خواهش میکنم

دوست گرامی

این نخستین باری نیست که بازار هیجانی و احساسی رفتار میکنه
              آخرن بارش هم نخواهد بود

در بازار بورس بارها و بارها خرید و فروشهای احساسی و به دور از تحلیل رو دیدیم

نظر بنده به طور کامل با نظر شما متفاوته

احساسات و رفتارهای هیجانی هیچ جایی در بازار بورس نداره
              برنده کسی هست که منطقی به بازار نگاه میکنه و از روی منطق تصمیم میگیره
              اینکه نمیشه ما امروز بگیم آذراب ارزشمنده
              تحلیلش کنیم
              بگیم سودش فلان قدره
              بعد فردا بیایم بگیم نه جو بازار خرابه
              آذراب به درد نمیخوره
              تحلیل باید پایه و اساس علمی داشته باشه و یه تحلیلگر باید روی نظر خودش ثابت قدم باشه
              تحلیلگری که هر روز یه تحلیل متفاوت از بازار بورس ارایه میده،تحلیلش به درد خودش میخوره

نمیدونم شما چند سال تجربه در بازار بورس دارین
              آیا افت سنگین بارار بورس در سال 84 و نفوذ شاخص به زیر 8000 واحد رو به یاد دارید ؟
              پاییز همون سال باما بود 500 تومن
              فرآور بود 850 تومن
              کروی بود 340 تومن

یک سال بعد و در پاییز 85 قیمتها چقدر بود ؟

کاما 7800 تومن + سود تقسیمی مجمع که یادم نیست
              فرآور 7500 تومن +500 تومن سود تقسیمی مجمع
              کروی 1200 تومن + 85 تومن سود تقسیمی مجمع

خیلیها تازه روی این قیمتها خریدند

کچاد در زمستان سال 85 صف فروش میلیونی داشت و 500 تومن بود
              پاییز 86 همون سهم رسید به 1500 تومن

میایم جلوتر
              افت بازرهای جهانی طی سالهای 86 و 87 رو به یاد دارید ؟
              همون بامای 7800 تومنی با یه افزایش سرمایه شد 200 تومن
              همون فرآور 7500 تومنی با یه افزایش سرمایه 300 درصدی رسید به 98 تومن
              بله،تنها و تنها 98 تومن !!!!!!!!
              کروی رسید به 120 تومن

بعضیها اینجا فروختند

دوباره همون سیکل تکرار شد
              باما تا 2000 تومن رشد کرد
              فرآور تا 600 تومن رشد کرد
              کروی به 500 تومن رسید

و باز خریدهای هیجانی روی این قیمتها انجام شد

یه زمانی اخابر 158 تومنی صف فروش داشت
              بنده هم سهامدارش بودم
              خیلی هم اذیت کرد
              ماه ها درجا زد

ولی همون سهم یک ساله رسید به 400 تومن ( توجه کنید که اخابر یک سهم بسیار سنگینه )

مپنا یه زمانی 110 تومن بود و بیش از 100 میلیون صف فروش داشت
              اما همون سهم در عرض یک سال نیم رسید به 450 تومن

مگه همین شبندر 2 سال پیش عرضه نشد ؟
              میگفتن زیان انباشته داره
              روی 110 تومن صف فروش بود
              پارسال به چه قیمتی رسید ؟
              1800 تومن
              با بیش از 200 تومن سود

تازه اونجا بعضیها از ارزشمندی شبندر میگفتن

یه زمانی آذراب بود 32 تومن
              فاراک هم بود 29 تومن

خیلیها میگفتن اینا به درد نمیخورن
              زیان ده هستند

البته زیانده بودند
              زیان انباشته سنگینی هم داشتند
              ولی امروز کجا هستند

آذراب حدود 936 تومن قیمت داره
              فاراک 875 تومن هست

از افزایش سرمایه هر دو سهم صرف نظر کردیم

اصلا شما بگین 7 سال زمان برده

فاذر بیش از 28 برابر شده
              فاراک بیش از 29 برابر شده

مگر همین فاذر در پاییز سال 91 قیمتش 200 تومن نبود
              مگر صف فروش نداشت
              حالا بالای 900 تومنه

مگر مپنای 184 تومنی صف فروش 18 میلیونی نداشت ( پاییز 91 )
              پارسال تا 1300 رفت
              نرفت ؟

در مورد اهمیت فاکتور حجم معاملات به ویژه روی دو نماد فاذر و مپنا بنده ده ها پست نوشتم
              برین تاپیکها رو ورق بزنین

همون مپنا چقدر روی 280 - 250 تومن نوسان کرد
              آخرش چی شد ؟
              مگه بعضیها از ترس فروش حقوقی مپنای خودشون رو زیر 300 نفروختن
              این چی بود ؟
              هیجان بود یا منطق ؟

خب مشخصه که رفتار احساسی بود
              نتیجه چی شد ؟

بردن یا باختن ؟

حالا هم همینه ...

شما اگه صبرت زیاد نباشه و بخوای از روی احساس خرید و فروش کنی،چیزی به جز زیان نصیبت نمیشه
              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/06/11, 15:08.
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• سرمايه
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 38

توضيحات فوق العاده بود،مرسي
                بنده حدودا يكسال و چند ماه هست كه در بازار فعالم و خيلي دوست دارم بيشتر بر اساس روانشناسي بازار خريد و فروش داشته باشم تا تكنيكال. الان سوال من اينه كه در مثال هايي كه لطف كرديد آورديد در اون زمان هم ايران گريبانگير التهابات سياسي بود و اين افت و خيز ها رو داشتيم يا نه ثبات سياسي حاكم بود ولي فقر تحليلي بازارو اذيت ميكرد ؟ ما ميتونيم اثرات برايند مذاكرات رو براي فاذر ناديده بگيريم يا نه ؟
                در آخر هم آقا بهنام به خداي احد و واحد قصدم فقط يادگيري هست نه اذيت كردن كسي، من متولد 65 هستم متولدين دهه شصت هم كه قطعا ميدونيد تو زمينه ي شغلي الان دچار چه مشكلاتي هستن از همين رو من به خريد فروش سهام واقعا به چشم شغل نگاه ميكنم و تنها كاريه كه دارم پس به من حق بديد خيلي ريز بهش نگا كنم و سطحي از كنارش نگذرم.ممنون
                [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• peyman_zdfy
                  Banned
                  • Feb 2013
                  • 247

من هم دلواپسم!!
                  دلواپس عمر و جوونی و تخصصم!دلواپس جوونهای هم سن وسال خودم که اکثرا دارای مدرک و تخصص و شعور بالای اجتماعیند!دلواپس ذخایر و معادن کشورم که ده درصد ذخایر دنیا را به خود اختصاص میده ولی هنوز نتونسته اند جمعیتی را که حدود یک درصد جهان را تشکیل میده سر و سامان بدند!دلواپس خزانه ای که در مدت هشت سال با فروش بالاترین میزان نفت که به ادعای خودشان بیش از مقدار فروش و درآمد پنجاه سال کشور بود خالی شده!دلواپس جوانانی که نه شغل و نه درآمد درست و حسابی دارند و نه مسکن و سرپناهی!نگران جوانان ازدواج کرده ای که آمار طلاقشان بیداد میکند!نگران خانواده هائی که برای سیر کردن شکم و گذران زندگی دست به هر .... میدهند!نگران اینکه داریم خسرالدنیا و الاخره میشویم..اینکه نه توانستیم از منابع و امکانات مملکت که حقمان است استفاده ببریم از دین و ارزشهای مذهبی هم دور شده ایم!دلواپس دلواپسانی که اگر قصد و نیتی مبنی بر کسب منافع شخصی و گروه خودشان باشد چگونه در محضر الهی و مردم پاسخگو باشند!!!

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط سرمايه پست شده است View Post
                    توضيحات فوق العاده بود،مرسي
                    بنده حدودا يكسال و چند ماه هست كه در بازار فعالم و خيلي دوست دارم بيشتر بر اساس روانشناسي بازار خريد و فروش داشته باشم تا تكنيكال. الان سوال من اينه كه در مثال هايي كه لطف كرديد آورديد در اون زمان هم ايران گريبانگير التهابات سياسي بود و اين افت و خيز ها رو داشتيم يا نه ثبات سياسي حاكم بود ولي فقر تحليلي بازارو اذيت ميكرد ؟ ما ميتونيم اثرات برايند مذاكرات رو براي فاذر ناديده بگيريم يا نه ؟
                    در آخر هم آقا بهنام به خداي احد و واحد قصدم فقط يادگيري هست نه اذيت كردن كسي، من متولد 65 هستم متولدين دهه شصت هم كه قطعا ميدونيد تو زمينه ي شغلي الان دچار چه مشكلاتي هستن از همين رو من به خريد فروش سهام واقعا به چشم شغل نگاه ميكنم و تنها كاريه كه دارم پس به من حق بديد خيلي ريز بهش نگا كنم و سطحي از كنارش نگذرم.ممنون
                    خواهش میکنم

هر سهم و صنعتی یک دوره صعودی داره و یک دوره نزولی

و البته شرایط متفاوت باعث میشه گاهی یک صنعت در بهترین شرایط بنیادی باشه و گاهی در بدترین شرایط بنیادی

سهام خورویی در سالهای 78،79 و حتی 80 ازجمله بهترین سهام بازار بودند
                    زمانی خساپا بیش از 2000 تومن بود و زمانی به زیر 100 تومن رسید

چه دلایلی باعث شد که ساروم در سال 82 به قیمت 14000 تومن برسه و چه عواملی باعث کاهش ارزش سهم به قیمت 300 تومن شد

این تفاوت در وضعیت شرکت رو نشون میده

خب ما در چند سال گذشته رشد دلار رو داشتیم
                    برای همین سهام پالایشگاهی و پتروشیمی به شدت رشد کردند

و در مقابل سهام ریالی مثل خودروییها و بانکی ها و لیزینگی ها به شدت افت کردند

اما در حال حاضر چشم انداز سهام ریالی به مراتب بهتر از سهام دلاری هست

یادتون باشه که هیچ سهمی و صنعت نه تا ابد رشد میکنه و نه تا ابد افت میکنه

پس به جای رفتارهای احساسی وهیجانی صنایع پیشرو رو شناسایی کنین و روی تاپ ترین سهام این صنایع سرمایه گذاری کنید
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

برید بررسی کنید که چرا این دو نفر اینجوری قبل از بسته شدن میفروختن و از امروز هم کدهای فرعی رو فروش میزدن؟؟
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ابوذر
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 614

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        خواهش میکنم

دوست گرامی

این نخستین باری نیست که بازار هیجانی و احساسی رفتار میکنه
                        آخرن بارش هم نخواهد بود

در بازار بورس بارها و بارها خرید و فروشهای احساسی و به دور از تحلیل رو دیدیم

نظر بنده به طور کامل با نظر شما متفاوته

احساسات و رفتارهای هیجانی هیچ جایی در بازار بورس نداره
                        برنده کسی هست که منطقی به بازار نگاه میکنه و از روی منطق تصمیم میگیره
                        اینکه نمیشه ما امروز بگیم آذراب ارزشمنده
                        تحلیلش کنیم
                        بگیم سودش فلان قدره
                        بعد فردا بیایم بگیم نه جو بازار خرابه
                        آذراب به درد نمیخوره
                        تحلیل باید پایه و اساس علمی داشته باشه و یه تحلیلگر باید روی نظر خودش ثابت قدم باشه
                        تحلیلگری که هر روز یه تحلیل متفاوت از بازار بورس ارایه میده،تحلیلش به درد خودش میخوره

نمیدونم شما چند سال تجربه در بازار بورس دارین
                        آیا افت سنگین بارار بورس در سال 84 و نفوذ شاخص به زیر 8000 واحد رو به یاد دارید ؟
                        پاییز همون سال باما بود 500 تومن
                        فرآور بود 850 تومن
                        کروی بود 340 تومن

یک سال بعد و در پاییز 85 قیمتها چقدر بود ؟

کاما 7800 تومن + سود تقسیمی مجمع که یادم نیست
                        فرآور 7500 تومن +500 تومن سود تقسیمی مجمع
                        کروی 1200 تومن + 85 تومن سود تقسیمی مجمع

خیلیها تازه روی این قیمتها خریدند

کچاد در زمستان سال 85 صف فروش میلیونی داشت و 500 تومن بود
                        پاییز 86 همون سهم رسید به 1500 تومن

میایم جلوتر
                        افت بازرهای جهانی طی سالهای 86 و 87 رو به یاد دارید ؟
                        همون بامای 7800 تومنی با یه افزایش سرمایه شد 200 تومن
                        همون فرآور 7500 تومنی با یه افزایش سرمایه 300 درصدی رسید به 98 تومن
                        بله،تنها و تنها 98 تومن !!!!!!!!
                        کروی رسید به 120 تومن

بعضیها اینجا فروختند

دوباره همون سیکل تکرار شد
                        باما تا 2000 تومن رشد کرد
                        فرآور تا 600 تومن رشد کرد
                        کروی به 500 تومن رسید

و باز خریدهای هیجانی روی این قیمتها انجام شد

یه زمانی اخابر 158 تومنی صف فروش داشت
                        بنده هم سهامدارش بودم
                        خیلی هم اذیت کرد
                        ماه ها درجا زد

ولی همون سهم یک ساله رسید به 400 تومن ( توجه کنید که اخابر یک سهم بسیار سنگینه )

مپنا یه زمانی 110 تومن بود و بیش از 100 میلیون صف فروش داشت
                        اما همون سهم در عرض یک سال نیم رسید به 450 تومن

مگه همین شبندر 2 سال پیش عرضه نشد ؟
                        میگفتن زیان انباشته داره
                        روی 110 تومن صف فروش بود
                        پارسال به چه قیمتی رسید ؟
                        1800 تومن
                        با بیش از 200 تومن سود

تازه اونجا بعضیها از ارزشمندی شبندر میگفتن

یه زمانی آذراب بود 32 تومن
                        فاراک هم بود 29 تومن

خیلیها میگفتن اینا به درد نمیخورن
                        زیان ده هستند

البته زیانده بودند
                        زیان انباشته سنگینی هم داشتند
                        ولی امروز کجا هستند

آذراب حدود 936 تومن قیمت داره
                        فاراک 875 تومن هست

از افزایش سرمایه هر دو سهم صرف نظر کردیم

اصلا شما بگین 7 سال زمان برده

فاذر بیش از 28 برابر شده
                        فاراک بیش از 29 برابر شده

مگر همین فاذر در پاییز سال 91 قیمتش 200 تومن نبود
                        مگر صف فروش نداشت
                        حالا بالای 900 تومنه

مگر مپنای 184 تومنی صف فروش 18 میلیونی نداشت ( پاییز 91 )
                        پارسال تا 1300 رفت
                        نرفت ؟

در مورد اهمیت فاکتور حجم معاملات به ویژه روی دو نماد فاذر و مپنا بنده ده ها پست نوشتم
                        برین تاپیکها رو ورق بزنین

همون مپنا چقدر روی 280 - 250 تومن نوسان کرد
                        آخرش چی شد ؟
                        مگه بعضیها از ترس فروش حقوقی مپنای خودشون رو زیر 300 نفروختن
                        این چی بود ؟
                        هیجان بود یا منطق ؟

خب مشخصه که رفتار احساسی بود
                        نتیجه چی شد ؟

بردن یا باختن ؟

حالا هم همینه ...

شما اگه صبرت زیاد نباشه و بخوای از روی احساس خرید و فروش کنی،چیزی به جز زیان نصیبت نمیشه
                        باسلام پیرو نوشته های ارزشمند شما بنده همان سال فراوری بخاطر اینکه مثل الان سیستم بورس نبود وما که در تهران هم نبودیم کارگزاریها در طول ساعات کاری 3بار دستور خرید وفروش میگرفتند واطلاعات هم مثل الان روی سایت اگر هم میامد سیستمی نبود که ما ببینیم وکار گزاران تعدادشان کم بود(3 تا) وخیلی اذیت میکردن من به حساب اینکه فراوری میخواهدببندد برای افزایش سرمایه این سهم را خریدم .و حتی کار گزار جواب ما را برای چه میخواهد ببند را نمیداد.به قیمت 7000تومان که سال بعد به 99 تومان رسید یعنی کمتر از 1/70ولی آذراب 70 تومان من در آذراب سود کردم در این مدت ولی هنوز جدا از تورم سالیانه به اصل پولی که برای فراوری دادم بعد از 8 سال نرسیدم.آذراب یک شرکت پیمانکاری بزرگ است که اگر در دولت گذشته آن را ذلیل کردن با ندادن پروزه و یا با کشورهای مثل بلا روس کار کرد وپولش را خوردن ولی الان در این دولت دیگر فرق میکند.وآثار آن را در همین یک سال داریم میبینیم.در این بورس باید سهام ارزشمند را خرید وهمانند یک سرمایه گذاری به آن نگاه کرد ونه سود کوتاه مدت بانکی.میبخشید که طولانی شد.باتشکر از زحمات شما.

نظر

• audi
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 46

از مدیر بخش عذر میخوام سوال در تاپیک مورد نظر مطرح شد
                          آخرین ویرایش توسط audi؛ 2014/06/11, 18:37.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط audi پست شده است View Post
                            بهنام عزیز سلام
                            ببخشید وقتتون رو میگیرم . مزاحم همیشگی چه در فرابورس آسیا و چه در اینجا ببخشید.
                            از جنابعالی در خصوص این موضوع راهنمایی میخواستم
                            مقداری کچینی دارم که حسابی در ضررم نزدیک 50 درصد در ضرر
                            به نظر شما با توجه به سود اعلامی سال جدیدش همچنان با سهم بمونم یا ردش کنم . متاسفانه به دید بلند مدت گرفته بودم که با این ریزشها همراه شد و بدتر از آن حد ضرر هم در کار نبود .
                            البته این رو هم بگم که در سبدم فاذر بیشترین وزن رو دارد
                            ممنونم
                            درود بر شما
                            خواهش میکنم

به دلیل اینکه نمیخوام از موضوع تاپیک دور بشیم،پاسخ شما رو در تاپیک تحلیلهای تلفیقی نوشتم

شاد باشید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2016&page=723
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• audi
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 46

در اصل توسط audi پست شده است View Post
                              بهنام عزیز سلام
                              ببخشید وقتتون رو میگیرم . مزاحم همیشگی چه در فرابورس آسیا و چه در اینجا ببخشید.
                              از جنابعالی در خصوص این موضوع راهنمایی میخواستم
                              مقداری کچینی دارم که حسابی در ضررم نزدیک 50 درصد در ضرر
                              به نظر شما با توجه به سود اعلامی سال جدیدش همچنان با سهم بمونم یا ردش کنم . متاسفانه به دید بلند مدت گرفته بودم که با این ریزشها همراه شد و بدتر از آن حد ضرر هم در کار نبود .
                              البته این رو هم بگم که در سبدم فاذر بیشترین وزن رو دارد
                              ممنونم

آقا عذر میخوام حواسم پرت بود درا این تاپیک پست زدم اگه ایراد نداره در تاپیک خود شما مطرح میکنم مساله رو
                              ممنون

نظر

• Saied.h
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 31

پیمان جان روزی که رفتم سربازی و بعدش تو فلان وزارت خانه کار کردمو تا الان که به خاطر لطف بعضیا و بند پ از کار بیکار شدم تنها چیزی که دیدم دزدی بوده و بس، زندگی تو ایران یعنی تبعیض مرکز و اطراف، یعنی تبعیض زبان،یعنی رابطه به جای زابطه پس بیخیال چند وقته سهما تعدیل مثبت میدن منفی باز میشن چه فایده ناله ما شاخص آبادی ککشم نمیگزه میاد شبکه 2 با کمال پررویی میگه بورس از فروردین تا حالا 5% افت داشته در حالی که سهما 30تا40% افت داشتن /:.weirdsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X