صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابوذر
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 614

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
    محض اطلاع شما اون نظر شخصی منه ابوذر جان درسته هیچ شخصی بی عیب نیست ولی منظور من صالح آبادی کارش درست نیست امروزم

توضیحات علی صالح آبادی در بیان علل سقوط شاخص، کمیسیون اقتصادی مجلس را قانع نکرد.( هدف حافظ )
    در خصوص این مردک صالح آبادی من با شما صد درصد موافقم که با شاخص قلابی که فکر کنم از سال 86 به بعد درست کرد که سود نقدی را جزئ قیمت سهم محاسبه کرد واز قیمت سهم در روز بازگشایی کم میکرد وسپس باز گشایی میکرد که در واقع اولین دستکاری شاخص محسوب میشود واگر این کار را نمیکرد در بازگشایی شرکتهای بزرگی مثل فولادو اخابر وشبندر وفارس و.. به ازای هر یک تومانی که قیمت انها پایین باز شود روی شاخص تاثیر زیادی دارد حال حساب کنید سهمی مثل فولاد که بطور میانگین 50 تومان سود تقسیم میکند بعد مجمع قرار باشد به قیمت 50 تومان کمتر باز شود چه مقدار شاخص را پایین میکشد ولی با این کار نه تنها شاخص منفی نمیشود بلکه گاها مثبت هم میشود چونکه این شرکتها معمولا به همان اندازه که سود میدهند افت نمیکنن. و از اواخر سال گذشته را هم که همه میدانن که با بستن فارس در دومرتبه افت شاخص را به گردن90 درصد بازار انداخت 90 درصد بازار بین 40 تا 70 درصد افت داشته ولی فارس 20 درصد .وبا معاملات بلوکی سهام شاخص ساز به تعداد زیاد جلوی افت شاخص را میگرفتن ویا مثبت میکردن در حالی که کل بازار یک دست قرمز پوش بود .شاخص کمترین منفی ویا مثبت بود.اگر این دستکاریها نیود شاخص الان به جرات بین 40 تا 50 هزار بیشتر نبود.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11252

سهم درنقطه ایده ال خرید قرار داره
      فاذر230تومانی جز5سهم تاپ بازار خواهد بود

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

یک شنبه در منفی کامل چند هزار تا دیگه به آذرابهای قبلی اضافه کردیم تا میانگین خرید را پایین بیاوریم.

نظر

• nima2012
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 123

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
          محض اطلاع شما وبرخی دوستان دیگر در دولت قبل من فراور گرفتم 7000تومان شد 99 تومان !!!ادر عرض حدود یکسال!!همین اذراب شد 39 تومان!! اگر اشتباه نکنم .وبسیاری دیگر وحتی سهامی از بورس اخراج شدند که هیچ اسم ورسمی از انها نیست نمونه ان پارس قوطی که در گوگل اسم وادرس وتلفنی پیدا میشود ولی وقتی به ان زنگ میزنی میبینی که 5 سال است که ان شماره واگذار شده ومال یک خانه است !!یعنی اصل پولت کلا پریده !!ویک کلاه گشاد سرت رفته وهیچ کس در سازمان بورس جوابگوی شما نیست از این سهم ها من چندتا دارم که ان موقع با پولش میشد یک خانه خرید!!اما الان فقط یک برگه بی ارزش سهم بیش نیست!!
          آقا شمام که مثه من شانس نداری...
          هرچه فروختم بالا رفت و هرچه خریدم پایین اومد...

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

با سلام خدمت دوستان و همسنگرای آذرآبی عزیز
            خیلی وقته که از این تاپیک نفسی بر نمیاد و فاذر بدجوری اذیت کرده الان کلا فاذر با گروه خودرو که میگن لیدر بازاره گره خورده اول صبح صف فروش 16 میلیونی خودرو باعث شد بعضی از سهام هم صف فروش بشن اما بعد از قریب به 1 ساعت خودرو خودشو میکنه ولی بعضی از زیر مجموعه هاش و فاذر نمیتونن این کارو انجام بدن و باید تا آخر وقت منتظر موند بلکه پایانی مثبت بشه .نمیدونم این اتفاقات واسه فاذر کی قراره به اتمام برسه و کلا نتیجه این همه قرارداد کی میخواد تعدیل واقعی رو اعمال بکنه و تعدیلاش نسوزن امیدوارم با فرار شاخص از فاز نزولی خودش فاذر هم به قیمتهای خوبی برسه ولی گمون میکنم تو قیمتهای بالای 300 کلی بفروشن تازه اگه برسه به اونجا که میرسیم به برج 8 پارسال تازه سر به سر میشیم.خدا خودش همه چی رو ختم به خیر کنه!!!
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• ابوذر
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 614

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
              با سلام خدمت دوستان و همسنگرای آذرآبی عزیز
              خیلی وقته که از این تاپیک نفسی بر نمیاد و فاذر بدجوری اذیت کرده الان کلا فاذر با گروه خودرو که میگن لیدر بازاره گره خورده اول صبح صف فروش 16 میلیونی خودرو باعث شد بعضی از سهام هم صف فروش بشن اما بعد از قریب به 1 ساعت خودرو خودشو میکنه ولی بعضی از زیر مجموعه هاش و فاذر نمیتونن این کارو انجام بدن و باید تا آخر وقت منتظر موند بلکه پایانی مثبت بشه .نمیدونم این اتفاقات واسه فاذر کی قراره به اتمام برسه و کلا نتیجه این همه قرارداد کی میخواد تعدیل واقعی رو اعمال بکنه و تعدیلاش نسوزن امیدوارم با فرار شاخص از فاز نزولی خودش فاذر هم به قیمتهای خوبی برسه ولی گمون میکنم تو قیمتهای بالای 300 کلی بفروشن تازه اگه برسه به اونجا که میرسیم به برج 8 پارسال تازه سر به سر میشیم.خدا خودش همه چی رو ختم به خیر کنه!!!
              متاسفانه سهم دست یه عده نوسانگیر افتاده .البته کلا بازار اینچنین شده وتا کمی سهمی رشد میکند خالی میکنن همین خودرو را ببیهید امروز چه مقدار نوسان داشته منفی کامل به مثبت 1درصد و دوباره منفی!!

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

متاسفانه تبلیغات متعصبانه از این سهم زمانی که در محدود 300 بود باعث ضرر خیلی از سهامدارن حقیقی شد
                امیدوارم این سهم تجربه ای باشه تا دیگه با تبلیغات دیگران توی چاه نریم و فقط به اصول سرمایه گذاری و تکنیکال و فندیمتال بها بدیم نه به حرف یه عده دیگه
                این سهم هنوزم جا برای اصلاح داره ظاهرا
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  متاسفانه تبلیغات متعصبانه از این سهم زمانی که در محدود 300 بود باعث ضرر خیلی از سهامدارن حقیقی شد
                  امیدوارم این سهم تجربه ای باشه تا دیگه با تبلیغات دیگران توی چاه نریم و فقط به اصول سرمایه گذاری و تکنیکال و فندیمتال بها بدیم نه به حرف یه عده دیگه
                  سهمی که نه تو مجمع سود میده نه شرایط با ثباتی داره و با یه تلنگر از سوددهی به زیاندهی میرسه و پی به ای نجومی گرفته قیمتش تو این بازار باید چند باشه؟

الان باز میان میگن ارزش بازارش جکه و پتانسیلش فلانه و قرارداداش بیسار..... سهمی که سالی دو قرون میندازه کف دست سهامدار چرا باید باهاش سهامداری کرد؟ نوسانگیری یه بحث دیگس
                  آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/07/13, 21:42.

نظر

• ehsanksh
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 179

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    میشه بفرمایید کدوم سهم تو این بازار برا کسانی که سهامداری کردن ضرر نداشته که شما گیر دادی به فاذر اخه این شرکت چه مشکلی داشته تعدیل مثبت نداده ؟؟ روند کار و قراردادهاش بد بوده ؟
                    شناور و حجم مبناش کم بوده که مثلا یه عده بادش کرده باشن؟واقعا درست نیست این جور تحلیل کردن فعلا به خاطر بی ثباتی تصمیمات مدیران شرایط کل مملکت به یه تلنگر بنده البته سود اوری فاذر هم از کل مملکت جدا نخواهد بود ولی این ربطی به شرایط شرکت نداره اگر شرایط سیاسی و اقتصادی ثبات پیدا کنه همچنان فاذر سود اور و یکی از بهترین گزینه های سرمایه گذاری خواهد بود.
                    ضمنا من ندیدم تو تاپیک کسی شاکی شده باشه که شما دلداری میدید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                      میشه بفرمایید کدوم سهم تو این بازار برا کسانی که سهامداری کردن ضرر نداشته که شما گیر دادی به فاذر اخه این شرکت چه مشکلی داشته تعدیل مثبت نداده ؟؟ روند کار و قراردادهاش بد بوده ؟
                      شناور و حجم مبناش کم بوده که مثلا یه عده بادش کرده باشن؟واقعا درست نیست این جور تحلیل کردن فعلا به خاطر بی ثباتی تصمیمات مدیران شرایط کل مملکت به یه تلنگر بنده البته سود اوری فاذر هم از کل مملکت جدا نخواهد بود ولی این ربطی به شرایط شرکت نداره اگر شرایط سیاسی و اقتصادی ثبات پیدا کنه همچنان فاذر سود اور و یکی از بهترین گزینه های سرمایه گذاری خواهد بود.
                      خوب راست میگی خلایق هرچه لایق
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• poya59
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 199

همراه اول سهمی است که تو این چراغ خاموشی 40 درصد سود داشته

نظر

• فروغ فرخ زاد
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 106

دوست من خودتو واسه حرفای همچی آدمایی ناراحت نکن.خداروشکر 1ساله تو تاپیکیم وخوبو بدو تشخیص میدیم
                          جواب ......... خاموشیست

نظر

• ابوذر
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 614

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                            دوست من خودتو واسه حرفای همچی آدمایی ناراحت نکن.خداروشکر 1ساله تو تاپیکیم وخوبو بدو تشخیص میدیم
                            جواب ......... خاموشیست
                            امروز تو شیران که بالای 20 درصد بازگشایی شد .گفتم ممکنه ما هم مثل این شیران مزد صبرمان را بگیریم یا نه!!

نظر

• negah
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 250

در اصل توسط negah پست شده است View Post
                              احساس میشود در این سهم 2 یا 3 سهامدار

با تعداد بالا هفتگی نوسان گیری میکنند.

با سلام

حدود 2 ماه قبل این مطلب رو در ص244 نوشتم
                              اما دوستان توجهی نفرمودند. همون زمان سر به سر خارج شدم.
                              کسانی هم که حرفه شان باد کردن سهم و انداختن
                              به خلق الله است خیلی حرفه ای با هم هماهنگ هستند.
                              [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

میلی به رشد سهم دیده نمیشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X