صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad m
    ستاره دار(2)
    • Aug 2012
    • 969

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    [/2014/09/x692x6e51orjqlwct2ij-1.png[/img]

تا آبان ماه و آذر ماه انتظار اتفاق خاصی در این سهم نیست جز روند خنثی و نزولی.
    با سلام خدمت جناب ahmad m
    بنده اعداد حدود 150 تومان را در نظر دارم همراه با افت و خیز البته اگر 200تومانی که جناب دکتر فرمودند شکسته شود ..نظر شما چگونه است؟[/QUOTE]

سلام
    محاسبات بنده حمایت مهم فعلی 206 تومان هست در صورتی که این سطح معتبر شکست شود حمایت مهم سطح 178تومان هست و انتظار یک برگشت به سطح شکسته شده 206 خواهد بود و بعد از آن نظر شخصی بنده محدوده 144 تومان که تقریباً نزدیک به عدد شما میباشد. به عنوان یک سناریو
    با توجه به اینکه این سهم سهامدار هایی با خرید بالای 300 داره بیان بعضی اهداف قیمتی ممکنه از نظر اخلاقی زیاد صحیح نباشه. ولی بیان این اهداف هر چند هم به احتمال 10 درصد هم به واقعیت بپیونده شاید کمک کنه به کسانی که حداقل سهم خود را در آن محدوده به فروش نرسانند.
    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• riskman
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 208

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
      برای یک ماه آتی تضمینی وجود نداره ! ولی امیدوار به صعودی پایدار هستم !
      بازیهای دور 200 بسیار هولناک خواهد بود! کماکان از اندک نقدینگی برای خریدی هر چند کوچک استفاده می کنم!
      سکوت در این شرایط بهتره تا مبادا ناخواسته با گفتن مطلبی با سفته بازان و نوسانگیران همراه شویم!
      بچه ها مواظب باشید !!!

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2938

با سلام خدمت دوستان
        امروز 5 سبتامبر هست
        خواستم یادآوری کنم

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        با سلام خدمت عزيزان و بزرگواران
        چند خطی مربوط به شکل خدمت دوستان عرض میکنم

در اين شكل بيشتر سعي داشتم از بعد زماني به فاذر نگاه كنم

در T1 كه يك فيبوي زماني پروجكشن است ملاحظه ميكنيد كه مدت زمان موج 1 و 3 با چه دقتي به هم نزديك هستند. مدت زمان موج يك 68 هفته و موج سه 66 هفته زمان سپری کرده است. در بالاي همان موج‌ها به صورت دقيق‌تر ميتوانيد مشاهده كنيد.

حالا شايد بپرسيد كه اين تقارن به چه درد ميخورد؟

اصولا روند گذشته ميتواند شما را به اين واقعيت نزديك كند كه يك سهم به چه ميزان از اصول و روشهاي تكنيكال پيروي ميكند تا در اينصورت بتوان توقع داشت در آينده نيز با تقريب خوبي و به همان ميزان به اصول تكنيكي پايبند باشد.
        نكته ديگر اينكه در ارتباط با موجهاي ايمپالس و كاركشن ميتوانيد مقالات و كتب فراواني را بيابيد كه نتايج تحقيقات خود را منتشر كرده اند. این تحقيقات نشان از اين دارد كه رابطه معنا داري بين موجهاي 1و 3 و 5 از يك سو و 2 و 4 از سوي ديگر وجود داشته و خواهد داشت.

در T2 همچنان كه مشاهده ميكنيد اين ارتباط بين دو موج 2و 4 در قالب يك فيبوي زماني پروجكشن نمايش داده شده و نسبتهايي كه ممكن است در آنها انتهاي موج 4 یا شروع موج 5 اتفاق بيافد مشخص شده است.
        براي بدست آوردن PRZ زماني نياز است ریتریسمنت زمانی موج سه (T3) هم كشيده شود و نقاط تراكم نسبتهاي فيبو از جمله محدوده‌هایی هستند كه با احتمال بيشتري ميتوان شروع موج 5 را در آنها انتظار داشت.
        با اين تفاسير ميتوان محدوده‌ي زماني 5 تا 26 سبتامبر را محدوده اوليه PRZ زماني براي سهم در نظر گرفت.
        و محدوده دوم فيبوي 61.8 (T2) و 100 (T3) هم به عنوان ناحيه دوم

اما از بُعد قيمت

همانگونه كه ملاحظه ميكنيد ريتريسمنت 50 و 61.8 از جمله ترازهايي در فيبو ریتریسمنت قيمت هستند كه امكان برگشت سهم در آنها زياد است
        در فاذر فيبوي 50 با قيمت 214 تومان، حمایت جانانه‌اي را در اين مدت از خود نشان داده است. همانگونه كه ملاحظه ميكنيد در اين چند وقته 4 بار قيمت به اين ناحيه حمله كرده كه نتوانسته از آن عبور كند. همين موضوع خيال سرمايه گذار را راحت ميكند كه اين قيمت براي فاذر يك حمایت جدي و قابل اتكا است كه فروشندهاي سهم حاضر نيستند به كمتر از آن سهم را بفروشند.

از طرف ديگر در پايين نمودار انديكاتور MACD را مشاهده ميكنيد. كه به طور وحشتناكي واگرايي را به نمايش ميگذارد.

خدمت جناب تمام هم سلام عرض میکنم. خوب هستید قربان؟

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

الحمد الله انقدر تحلیل تکنیکال جالب دیدم که حقیقتش کمی خجالت می کشم نمودار در و داغون خودمو اپ کنم....
          جناب احم ام و مهدی 1400 واقعا تحلیل های بسیار مناسبی را ارائه فرمودند.... من امروز بنا بر استراتژی وارد سهم شدم...

دلائل من برای ورود به سهم بدین شرح است...
          1- کلاغه خبر داده شرکت به زودی یک تعدیل بالای 20% را به بازار اعلام خواهد نمود...
          2- رسیدن نمودار به کف تکنیکالش که نمودارشو خدمت دوستان با خجالت کشیدم!!!...بسیتر البته شبیه نقاشی هستش....البته یک واگرایی خوشکل هم دیده میشه....که احتمال برگشت قیمتی را برای سهم تا محدوده 240 متصورم....

3- اختلاف قیمت پایانی و قیمت تابلو سهم که در منفی 3 فردا میفروختن و من هم برداشتم....
          امیدوارم درست تحلیل کرده باشم...
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            الحمد الله انقدر تحلیل تکنیکال جالب دیدم که حقیقتش کمی خجالت می کشم نمودار در و داغون خودمو اپ کنم....
            جناب احم ام و مهدی 1400 واقعا تحلیل های بسیار مناسبی را ارائه فرمودند.... من امروز بنا بر استراتژی وارد سهم شدم...

1- کلاغه خبر داده شرکت به زودی یک تعدیل بالای 20% را به بازار اعلام خواهد نمود...
            2- رسیدن نمودار به کف تکنیکالش که نمودارشو خدمت دوستان با خجالت کشیدم!!!...بسیتر البته شبیه نقاشی هستش....البته یک واگرایی خوشکل هم دیده میشه....که احتمال برگشت قیمتی را برای سهم تا محدوده 240 متصورم....

.....
            سلام دکتر جان عاشق اون کلاغه هستم، دفعه قبل هم فکر کنم کلاغه غپینو رو گفته بود.
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• VADI Broker
              عضو جدید
              • May 2014
              • 12

3- اختلاف قیمت پایانی و قیمت تابلو سهم که در منفی 3 فردا میفروختن و من هم برداشتم....
              امیدوارم درست تحلیل کرده باشم...

فاذر سهمی بود ک قبلا تو زیان بوده این جریان واسه 2 سال پیش است تقریبا و سودآوری سهم به خاطر تورمی بود داشتیم و در حالت رکودی امسال این شرکت توانایی سودسازی زیادی نداره که پیش بینی ها هم این طور نشون میده....از لحاظ نموداری هم 240 میتونه قیمت خوبی باشه ولی فشار فروش تو قیمت های 220 خیلی زیاد میتونه باشه.

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

197 را به خاطر بسپارید....

نظر

• KEYAN5533
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 215

197 را به خاطر بسپارید....
                  سلام
                  ببخشید این حمایت هست یعنی؟
                  به نظرم معلوم نیست میتونه180 رو هم ببینه با این بازار
                  /.:blushsmiley:./

نظر

• servat
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 25

در اصل توسط VADI Broker پست شده است View Post
                    فاذر سهمی بود ک قبلا تو زیان بوده این جریان واسه 2 سال پیش است تقریبا و سودآوری سهم به خاطر تورمی بود داشتیم و در حالت رکودی امسال این شرکت توانایی سودسازی زیادی نداره که پیش بینی ها هم این طور نشون میده....از لحاظ نموداری هم 240 میتونه قیمت خوبی باشه ولی فشار فروش تو قیمت های 220 خیلی زیاد میتونه باشه.
                    با سلام
                    با تحلیلهای جناب بهنام، فاذرسودسازی زیادی داشت. حالا طبق تحلیل فوق، برعکس شده است و سودسازی زیادی نداره.
                    نمی دانم تحلیل قبلی درست بود یا این یکی! فقط می دانم خیلی ها با این سهم حسابی ضرر کرده اند.
                    با آن تعصبی که روی خرید این سهم بود و هر کسی نظر مخالفی و یا نقدی می نوشت به شدت با او برخورد می شد خدا به خیر کند عاقبت ما را.
                    البته توجیه هم داره که بازار خرابه و همه سهم ها نصف شده اند! این هم نصف شده است. بنده غیر از این سهم، سهم های دیگری هم داشته ام که البته رشد خوبی هم داشتند والان هیچ کدام نصف نشده اند.
                    فاذر که داره هی می ره پایین.
                    درسی بسیار مهم گرفتیم البته به قیمت دود شدن میلیون ها تومان پولمان.

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                      سلام
                      ببخشید این حمایت هست یعنی؟
                      به نظرم معلوم نیست میتونه180 رو هم ببینه با این بازار
                      استراتژی شخصی من اینه که اگر زیر این سطح تثبیت بشه...
                      با شناسایی ضرر جزئی خارج خواهم شد...

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

فروش فاذر همراه با ضرر ...به دلیل فعال شدن حد ضرر....

نظر

• علی نظامی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1033

به نظر فعلا برای خرید تا حدود 175 میشه صبر کرد

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

آیا کار به فیبوی 61.8% میکشه ؟ فعلا که روز به روز سهماداریمون تو فاذر جز ضرر نبوده پس با سهم میمونیم چون همون اول حد ضرر رو رعایت نکردیم پس میمونیم همچنان
                            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

فروش فاذر همراه با ضرر ...به دلیل فعال شدن حد ضرر....
                              درود بر دکتر گرامی
                              واقعا باید به شما تبریک گفت
                              اول برای تعیین یک استراتژی مشخص در معاملات
                              دوم به دلیل تعهد به این استراتژی
                              و احیانا بابت اندک ضرری که حاصل شده کسی را مقصر نمیدانید
                              نکته اموزنده ای بود برای بنده

دوستانی داریم در این فروم که البته محترم هستند ولی به وقت ضرر به دنبال مقصری غیر از خود میگردند و مایلند که کاسه ای را به سر دیگری بشکنند
                              البته در حال تجربه اندوزی هستند ولی خب این تجربه را به قیمت بدست میآورند. غافل از اینکه قبل از انجام معامله باید مقدمه را رعایت کرد

بنده دیروز اندک فرصتی که دست داد مجددا در 4- اضافه کردم
                              متاسفانه امروز ممکن نشد که اضافه کنم

اما دلایل بنده
                              - همچنان واگرایی در مکدی موجود است
                              - بحث کلاغه هم سر جاش محفوظه
                              - نکته دیگر اینکه دیروز داشتم نگاه میکردم P/E فاذر از همه‌ی هم گروهاش کمتر شده بغیر از اندک فاصله ای از فجام
                              خب این یعنی اینکه فاذر از فاراک و فلامی و فاما چیزهایی کم داره که از نظر من اینطور نیست

اینها همه پتانسیهای برگشت سهم است ولی برگشت از نظر من صعود مداوم نیست
                              دیروز به وضوح هیجان را میشد مشاهده کرد. آخر وقت ملاحظه کردید دو میلیون صف فروش تشکیل شد ولی امروز خبری از آنها نبود که هیچ در پایان معاملات نیز قدرت خریدار به فروشنده میچربید
                              این منطقه همچنان که فرمودید منطقه برگشت است. منتظر میمانیم که این برگشت صورت بگیرد

نظر

• farda1
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 178

خبر مهمی که از فاذر شنیدم برای شما هم میذارم امیدوارم کمک کنه البته خودم این سهم رو ندارم

نظر

در حال کار...
                                X