کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام:
دوست عزیز آقا جلال ثابت :بنده قبلا گفتم حالا هم می گویم .فاذر 7200ريالی تازه اول کار فاذر است .و بعد از آن حرکت بسمت اهداف بالاتر .
ومن الله توفیق .
سلام دوست عزيز واسه چندمين بار پياپى عرض ميکنم غصه اين روزا رو نخور تمام ميشه ميره امروز کدوم سهم کف سوراخ نکرد که فاذر ريزشى نباشه پس دوست عزيز به فاند سهم و بنياد سهم اعتقاد دارى صبر پيشه کن و اهداف خودت رو به سمت ميان مدت وبلند مدت سوق بده.در آخر سلامتى همه مريضا و شفاى عاجل اونها رو از خدا دارم سلامتى مهمتر از پوله!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
احتمال میدهم منفی شنبه باعث متعادل شدن سهم شود و اگر اینطور نشد حداکثر دو روز منفی کافی است که به تارگت قیمتی برسد و در آنجا حمایت شود حمایت بعدی خط قرمز که قله قبلی است که شکسته شده و طبق قواعد باید تبدیل به حمایت شود
بعد از آن خط میانی چنگال بعنوان حمایت بعدی خواهد بود
اما آیا بعد از آن به حرکت خود ادامه خواهد داد؟
احتمالا خیر. چرا که اندیکاتور هنوز به منطقه ی اشباع فروش نرسیده و تا آنجا کمی باید در جا بزند و زمان بخرد تا صعود بعدی
البته بنده از خدا میخواهم حرکت صعودی سهم ادامه پیدا کند
یادتون نرود که فاذر 92 درصد رشد کرده و در بازگشت تا امروز تنها 13 درصد بازگشت داشته
در ادامه نماهای به روز شده را مشاهده بفرمایید
سلام خدمت دوستان
یک احتمال بدبینانه برای ادامه راه
فکر میکنم آن صعود عالی را میشود در قالب موج 1 از 5 دانست
و با این فرض هماکنون در موج 2 از 5 هستیم
این یک احتمال است
دوستان بررسی کنند
باسلام:
دوستان عزیز : اینکه می گویند چاه کن همیشه ته چاه است ، یک واقعیت است . بنده امروز تصمیم گرفتم پولی را که از فروش ثرود در قیمت 4500ريال در دستم بود را امروز خرید کنم (البته با تشکر از دوستی که زمان دقیق فروش ثرود را فرموده بودند ) .
بشنوید از دلیل ضرب المثل : بنده امروز دستور خرید فاذر را با قیمت 2820ريال ارسال کردم و در نهایت تعجب دیدم که خریدم با قیمت 2772ريال انجام شد . در حالیکه 155 هزار خرید در همین قیمت در سیستم موجود بود . و فروشنده سعی می کرد با کد به کد و پایین آوردن سهم ! سهم جمع کند . بنده که از مجمع تا کنون حتی یک سهم فاذر نفروخته ام و 7500 ريال نخواهم فروخت و شاید تا بالای هزار تومان هم نفروشم . پس امروز چاه کن از کد خودش زد به کد بنده .
ومن الله توفیق .
باسلام:
بله دوست عزیز . اخبار بسیار خوبی در فاذر هست و همانطور که می دانید ، بنده به اندازه کافی به آنها اشاره کرده ام(سه تا چهار هزار میلیارد تومان پروژه و ای پی اس بالای 800ريالی در مرحله بعدی .....) . البته در فاذر مرد شریفی است که بنده همیشه گفته ام ایشان منبع خیرات و دلیل برکت خداوند و قدم مبارکشان منشا برکات الهی است و کشور عزیزمان همیشه از برکات وجود این مردان خدا بهره برده است . بنده آرزو می کنم سایه ایشان همیشه بر سر فاذر و فاذریون باشد تا برکات الهی هم مستدام بماند . .
من الله توفیق
در اصل توسط جلال ثابت پست شده است
در اصل توسط hamid672003 پست شده است
باسلام:
دوست عزيز آقا جلال ثابت :بنده قبلا گفتم حالا هم مي گويم .فاذر 7200ريالي تازه اول کار فاذر است .و بعد از آن حركت بسمت اهداف بالاتر .
ومن الله توفيق .
در اصل توسط جلال ثابت پست شده است
در بازار مثبت تارگت نجومي دادن کار سختي نيست...مرد ميخواد تو اين بازار از فاذر 720 تومني بگه
حميد جان.. اخباري هست از فاز...پارس جنوبي...وزير صنعت...فاينانس...شاد باشيد
سلام خدمت دوستان
یک احتمال بدبینانه برای ادامه راه
فکر میکنم آن صعود عالی را میشود در قالب موج 1 از 5 دانست
و با این فرض هماکنون در موج 2 از 5 هستیم
این یک احتمال است
اگر موج 2 از 5 باشه تا 250 افت میکنه؟با حرکت امروزش؟
دوستان بررسی کنند
نظر