صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

باسلام:
    دوستان عزیز آیا اشتباه نمی کنید که به صف فروش رفته اید ؟
    فاذر بزودی فقط از طریق چند پروژه ای پی اس 800ريالی اعلام خواهد کرد .
    1- پروژه سیراف به مبلغ 300 میلیارد تومان است و با حاشیه سود حداقل 15 درصدی هم به چه سودی می رسد ؟ولی معمولا حاشیه سود 30 تا 35 درصد است .
    2- ساخت بویلر و مخازن تامین و غیره که حداقل 100 میلیارد تومان است و با حاشیه سود حداقل 15 درصدی هم به چه سودی می رسد ؟ولی معمولا حاشیه سود 30 تا 35 درصد است .

به نظر بنده شما باید در روزهای گذشته با دیدن نوع معاملات فاذر متوجه می شدید که نباید به این سادگی از فاذر خودتان دل بکنید .
    ومن الله توفیق .

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11251

دو حمایتی پیش رو سهم است 333 و 317 باید از یکی از این دو سطوح برگرده

فردا به اولین حمایتش می رسه ..... قبلا هم گفتم بازیگران این سهم و ونفت یکی هستند

ونفت قراره جمع بشه ... ببینیم این هم فردا جمع میشه .... یا به شنبه کشیده میشه

فعلا تنها نظاره گر بازار هستم .... و هیجان ها که فروکش کنه روند طبیعی سهم شروع خواهد شد

نظر

• علی منعم
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 110

از یکی از دوستان مطلع شنیدم میگفت همونطوری که مپنا را از 160 بردن 1300 فاذر را هم میبرن تا 1200
        خودتون بررسی کنید
        بنیادی سهم هم مثل اینکه چندتا قرارداد خفن بسته میخواد تعدیل مثبت خفن بده
        قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز و گرامی نیاز به گفتن شنبه نیست ، همین لحظه کم و کیف موضوع را خدمتتان عرض می نمایم .
          نام پروژه سیراف می باشد که نام منطقه ای در سی تا چهل کیلومتری عسلویه می باشد .
          مبلغ قرارداد 70 میلیون دلار نبوده بلکه 76 میلیون و اندی یورو می باشد .و مربوط به شرکت انرژی سپهر و سرمایه گذار اصلی بانک صادرات است .و انشاالله قسمتی از پروژه و همچنین شناسایی سود آن بخش تا عید نوروز به انجام خواهد رسید .
          و من الله توفیق .

در اصل توسط hamedshir پست شده است
          راستی نام این قرارداد70 میلیون دلاری"syrup"هست وکارفرما شرکت نفت هستش. اطلاعات دقیقتر رو شنبه بهتون میدم.

نظر

• omidvar
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 796

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
            باسلام:
            دوست عزیز و گرامی نیاز به گفتن شنبه نیست ، همین لحظه کم و کیف موضوع را خدمتتان عرض می نمایم .
            مبلغ قرارداد 70 میلیون دلار نبوده بلکه 76 میلیون و اندی یورو می باشد .و مربوط به شرکت انرژی سپهر و سرمایه گذار اصلی بانک صادرات است .و انشاالله قسمتی از پروژه و همچنین شناسایی سود آن بخش تا عید نوروز به انجام خواهد رسید .
            و من الله توفیق .
            سلام
            حاج حمید تو صدرا لیدر شما بودی هرچی گفتی گفتیم چشم بعدشم ابرومون رفت وقتمون رفت اعصابمون رفت سرمایمون بعداز چند سال یه فطره شد مخلص کلوم خوشی نبردیم از صدرا حالا خدا وکیلی فاذر تکرار صدرا نباشه دیگه چیزی واسمون نمونده ها یجور نشه از خونه بیرونمون کنن بریم کارتون خواب بشیم با لای اون مرامت درست اطلاع رسانی کن مرحمت زیاد
            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• smm
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 61

باسلام:
              و من الله توفیق .
              سلام؛ مطمئن هستید برنده ی فاز F سیراف معلوم شده؟ سپهرانرژی سهامدار 100% و تامین مالی پروژه ی پتروشیمی مگامتانول سیراف بود و نه مجتمع پالایشگاه میعانات گازی سیراف. فکر کنم اشتباه شده باشد.
              http://www.sirafco.com/ مگامتانول سیراف
              http://sirafrefineries.ir/ طرح فراگیر پالایشی سیراف
              در مورد سهم فاذر در طرح سیراف (ک 8 تا پالایشگاه 60 هزاربشکه ای میعانات گازی هست) تا کنون خبر موثقی نیومده. اگه کسی خبری داره با کد بگه ک بشه فهمید. البته خوداین 8 تا پالایشگاه قطعن کلی پول تزریق میکنه ک فاذر هم گین خوبی میگیره. اما خبر موثق من ندیدم.

پ.ن: سهم فاذر در پرتفو بیشترین مقدار است.

راستی دوست عزیز، "و انشاالله قسمتی از پروژه و همچنین شناسایی سود آن بخش تا عید نوروز به انجام خواهد رسید" چطور میشه ی طرح ک حداقل 5-6 سال طول عمر ساخت و پری کامیشنینیگ و کامیشنینگ هست تا عید بتونن سود شناسایی کنن؟؟؟
              مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز اگر بخواهم از خودم دفاع کنم و توضیح دهم ، حداقل چند صفحه ای باید توضیح دهم ، به همین خاطر بهتر است صفحات تالار صدرا را به عقب بروید و یک مرور بنمایید و خواهید دید که صدرا هنوز از جایی که من وارد شدم و به جایی که رساندم هنوز عبور نکرده است . در واقع هنوز بعد از بنده کسی کاری برای صدرا نکرده است . البته شاید با توجه به درخواستهای دوستان مجبور شوم چراغ خاموش برای صدرا کار کنم . ولی به کسی قولی نمی دهم .
                ومن الله توفیق .

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                سلام
                حاج حمید تو صدرا لیدر شما بودی هرچی گفتی گفتیم چشم بعدشم ابرومون رفت وقتمون رفت اعصابمون رفت سرمایمون بعداز چند سال یه فطره شد مخلص کلوم خوشی نبردیم از صدرا حالا خدا وکیلی فاذر تکرار صدرا نباشه دیگه چیزی واسمون نمونده ها یجور نشه از خونه بیرونمون کنن بریم کارتون خواب بشیم با لای اون مرامت درست اطلاع رسانی کن مرحمت زیاد

نظر

• طیب واقعی
                  Banned
                  • Nov 2014
                  • 105

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب و احترام وافر...

بله استاد حقیقت همین است که شما میفرمایید متاسفانه توی تالار همسایه یه عده سفته باز و دروغگو به رهبری کاربر طیب خیلی علیه شما سمپاشی کرده و شما را تخریب کردند! اما این حقیر یقین دارم که ماه هرگز پشت ابر نخواهد ماند و حرف حق یک روزی بر همه نمایان میشود. این حقیر نیز مانند خیلی های دیگر گول حرفهای کذب طیب و گروهش را خورده و در صدرا متضرر شدم. اگر از اول به صحبتهای شما گوش میکردم و صدرای 300 تومانی را با فاذر 210 تومانی تعویض میکردم اکنون به سود مینشستم اما حیف که گول حرفهای آن حرامخواران تالار همسایه را خورده و زیان دیدم. این طیب... معلوم نیست با چند نام کاربری آنجا مینویسد و از دین و شرع هم برای تحلیلهای دروغین خود مایه میگذارد! خداوند به راه راست هدایتش کند. باعث و بانی بدبختی خیلی از سهامدارن شده و هر کسی هم مثل شما بخواهد اعتراض کند فوری مسدودش میکنند.
                  باسلام:
                  دوست عزیز اگر بخواهم از خودم دفاع کنم و توضیح دهم ، حداقل چند صفحه ای باید توضیح دهم ، به همین خاطر بهتر است صفحات تالار صدرا را به عقب بروید و یک مرور بنمایید و خواهید دید که صدرا هنوز از جایی که من وارد شدم و به جایی که رساندم هنوز عبور نکرده است . در واقع هنوز بعد از بنده کسی کاری برای صدرا نکرده است . البته شاید با توجه به درخواستهای دوستان مجبور شوم چراغ خاموش برای صدرا کار کنم . ولی به کسی قولی نمی دهم .
                  ومن الله توفیق .
                  آخرین ویرایش توسط طیب واقعی؛ 2014/11/27, 20:54.

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

با فاذر سهامداري كنيد
                    اين سهم زود ادمو پولدار ميكنه!!!
                    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

پتانسیل های موجود، عامل اقبال سهامداران به "فاذر"

پتانسیل های موجود، عامل اقبال سهامداران به "فاذر"

شرکت آذرآب از جمله مجموعه هایی است که سهام آن طی ماه های گذشته با اقبال سهامداران و فعالان بازار سرمایه همراه شده است، به گونه ای که "فاذر" از ابتدای مهر ماه امسال تا چهارشنبه هفته گذشته بازدهی مثبت 74.85 درصدی را برای سهامداران خود به ارمغان آورده است . براساس گزارش بورس نیوز، پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 93 شرکت آذرآب طی عملکرد نیمه نخست سال مالی جاری خبر از پوشش 50 درصدی سود برآوردی 255 ریالی می دهد . در همین ارتباط، مدیر مالی شرکت آذرآب در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: بخش عمده ای از قراردادهای در دست اجرای شرکت به پروژه های نیروگاهی و صنایع نفت و گاز اختصاص دارد و بهره برداری از پروژه ها در سایر حوزه ها همچون معدنی از اهمیت کمتری برخوردارند. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که برخی از پروژه ها در بخش معدنی همچون پروژه سیمان تهران از جمله مهمترین طراح هایی بود که طی سال های قبل توسط "فاذر" اجرایی شده است . محمد جابری به مهمترین پروژه ها در بخش نیروگاهی و نیز نفت و گاز اشاره کرد و اظهار داشت: اغلب پروژه ها براساس جدول زمانبندی تعیین شده در بودجه امسال در حال اجرا هستند و برنامه ریزی های لازم جهت خرید دستگاه ها و تجهیزات لازم انجام پذیرفته است . وی افزود: پروژه پتروشیمی بوشهر و نیز بویلر پالایشگاه نفت اصفهان از جمله مهمترین این موارد هستند که مراحل اجرای آنها طبق برآوردها در حال انجام است . مدیر مالی شرکت آذرآب در خصوص انعقاد قرارداد جدید نیز گفت: همانطور که از طریق سامانه کدال اطلاع رسانی شد، در حال حاضر پروژه جدید از سوی "فاذر" منعقد نگردیده و در صورت انعقاد قرارداد جدید پس از بررسی تأثیر اجرای آن بر وضعیت سودآوری شرکت، به طور قطع اطلاع رسانی لازم صورت می پذیرد . جابری پیرامون نحوه تأمین هزینه های ناشی از اجرای قراردادهای در دست اجرا ابراز داشت: این مجموعه تمام تلاش خود را جهت تأمین منابع مالی لازم جهت بهره برداری از پروژه ها از محل پیگیری مطالبات از کافرمایان و نیز درآمدهای محقق شده ناشی از اجرای قراردادهای تکمیل شده، بکار می برد تا از این محل هزینه های لازم فراهم شود و از راهکارهای دیگر استفاده نشود . وی افزود: هرچند تحریم های اعمالی مشکلاتی را برای شرکت های فعال در حوزه های مختلف همچون "فاذر" به همراه داشته، اما با بکارگیری راهکارها و برنامه هایی می توان گفت موانعی بر سرراه نقل و انتقالات وجوه بانکی و دریافت لوازم مورد نیاز از منابع خارجی وجود ندارد . مدیر مالی شرکت آذرآب در خاتمه در بیان دلایل اقبال سهامداران به سرمایه گذاری در سهام "فاذر" گفت: این مجموعه از دارایی های ثابت و اموال برخوردار است و با توجه به عملکرد "فاذر" از ابتدای سال مالی جاری تاکنون از پتانسیل رشد سودآوری و پوشش کامل بودجه برآوردی برخوردار است. برهمین اساس به نظر می رسد پتانسیل های موجود در این مجموعه و عملکرد مناسب آن موجب استقبال سهامداران جهت خرید سهام این مجموعه شده است.
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

فقط در 3 دقیقه!!!

302 18,920,008 3,527 3,539 25,000 1
                        2 1,885 3,510 3,540 1,000 1
                        1 2,000 3,470 3,610 11,400 3

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

هم اکنون نیازمند حجم مبنا هستیم!!!

نظر

• وحید83
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 92

نظر

• mehrnoosh25
                              عضو عادی
                              • Sep 2014
                              • 47