کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
#فاذر
شرکت: صنايع آذرآب
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) دوره منتهی به 1394/09/30 سرمایه ثبت
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت صنايع آذرآب طی نامه شماره مورخ 1394/10/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 1,000,000 میلیون ریال مبلغ 380 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
بدون تغییر نسبت به پیش بینی قبلی
پوشش 63درصدی در 9ماهه
دو تا خبر خوب امروز:
گزارش حسابرس در دقایق پایانی بازار که از نظر من باعث تحرکاتی شد و نکته مهم در این گزارش اشاره به افزایش سرمایه از محل انباشته، مطالبات حال شده سهامداران علاوه بر اورده نقدی بود.
و گزارش حسابرسی نشده عملکرد 9 ماهه که نشان از پوشش 241 ریالی در9 ماهه و رشد 28 درصدی نسبت به سال گذاشته داشت. با توجه به ماهیت شرکت های پیمانکاری این پوشش در نوع خودش عالی هست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به نظرم موج 5 بزرگ هست به نظرم حداقل تارگتش 600 هست
هدف بالای 900 تومنه ولی ممکنه عمر من قد نده یا موهای سرم همرنگ دندونام بشه!
برخی سهم ها مشکل صعود شارپ روی تابلو دارند بنظر میاد فاذر هم در این مقطع به اون دچار شده ولی ممکنه با متوقف شدن برای تعدیل و بازگشایی خوب ، شکاف بوجود اومده با بقیه رو جبران کنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هدف بالای 900 تومنه ولی ممکنه عمر من قد نده یا موهای سرم همرنگ دندونام بشه!
برخی سهم ها مشکل عدم صعود شارپ روی تابلو دارند بنظر میاد فاذر هم در این مقطع به اون دچار شده ولی ممکنه با متوقف شدن برای تعدیل و بازگشایی خوبی ،این فاصله با بقیه سهم ها رو جبران کنه.
باید دید ساختار موجش چطور میشه منم گفتم حداقلش 600 میتونه بالای 900 هم ببینه
باید دید ساختار موجش چطور میشه منم گفتم حداقلش 600 میتونه بالای 900 هم ببینه
میبینه حتی من با تخفیف گفتم 900 تومن.
شما مطمئن باشید اونایی که با حجم های میلیونی فاذر رو میخرند به سودهای 50 درصدی قانع نیستند اونا برای سودهای حداقل بالای 100 درصد سرمایه گذاری میکنند. البته من به کسی نه میگم بخره، نه میگم بفروشه،هرکسی مسئول خرید و فروش خودشه.
با اجازه آرومبورس عزیز
من این سهم رو بالای 2000 تومان میبینم
این سهم فقط و فقط سهامداری میخواد[/QUO
جناب صمیمی دلیل را هم میگید
سلام دوست عزيز دلايلش رو من بهت ميگم:
1-حضور در پروژه بزرگ سيراف
2-کسب رتبه درجه 1 پيمانکارى در زمينه ساخت تجهيزات نيروگاهى
3-نياز کشور به ساخت نيروگاه هاى جديد که فاذر قهار ترين بويلر سازه
4-فاينانس پروژ بانياس
5-مصوبه جديد شرکت نفت که الزام کرده در پروژه هاى نفت و گاز حتما يه شريک ايرانى حضور پيدا کنه
6-کاهش زيان فنرژى
7-تعديل از محل تسعير نرخ ارز
8-قراردادهايى که هنوز صداش در نيمده که اگه رو بشه به اندازه قيمت امروز سهم سود رو افزايش ميده
9- افزايش سرمايه پيش روى سهم
و خيلى چيزايى که من شما که رانت نداريم بى خبريم اما حقوقيهايى که هر روز ميان بالاى 1% اطلاع دارن
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
4-فاينانس پروژ بانياس
5-مصوبه جديد شرکت نفت که الزام کرده در پروژه هاى نفت و گاز حتما يه شريک ايرانى حضور پيدا کنه
6-کاهش زيان فنرژى
8-قراردادهايى که هنوز صداش در نيمده که اگه رو بشه به اندازه قيمت امروز سهم سود رو افزايش ميده
و خيلى چيزايى که من شما که رانت نداريم بى خبريم اما حقوقيهايى که هر روز ميان بالاى 1% اطلاع دارن
در کنار اینها کاهش قیمت فلزات باعث کاهش بها مواد اولیه مصرفی میشه و از این ناحیه میتونه سودش رو تعدیل مثبت بده.حالا چقدرش رو نمیدونم ولی بی تاثیر نیست.
هر چقدر قیمت نفت پایین بیاد بطبع اون قیمت فلزات هم میاد پایین و این چون در ساخت محصولات فلزی هست پس بها مواد اولیه مصرفی هم براش ارزون تمام میشه.
حالا کی این تعدیل رو میده،شاید در صورت های مالی 12 ماهه دیده بشه.
4-فاينانس پروژ بانياس
6-کاهش زيان فنرژى
دوست عزیز مپنا بویلر یک سر و گردن در بویلرسازی از فاذر قوی تره اصلا قابل مقایسه نیستن
نظر