کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من فاراک دارم فاذر ندارم ولی فاذر رو هم سهامداری کنید. هر روز داره تو صندوق های سرمایه گذاری پول وارد می شه ضمنا صندوق های داخل بانکی هم دارند پول هاشون رو وارد بورس می کنند.
سهم خوبیه, در بلند مدت رشد بالایی داره ولی حس میکنم زیاد شفاف نیست...
والبته نقد شوندگي خوبي هم نداره...و توي بازار پايه هست....!! ولي براي بخشي از سبد گزينه مناسبيه...
اگر بياد توي بازار فرا بورس يا بازار اصلي بايد به صورت جدي بهش فر كرد...
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
والبته نقد شوندگي خوبي هم نداره...و توي بازار پايه هست....!! ولي براي بخشي از سبد گزينه مناسبيه...
اگر بياد توي بازار فرا بورس يا بازار اصلي بايد به صورت جدي بهش فر كرد...
میدونید که بنده علاقه زیادی هم به سهام ریسکی دارم و احتمالا همین روزها کیسون هم وارد میشیم و میندازیم توی قلّک...
فاراک و فاذر هر دو خوبند و ارزش سهامداری رو دارند.
فاراک نمی دونم حقوقی چه برنامه ای داره که هماهنگ شده دارند قیمت رو خیلی بالا می برند تو مجمعش هم مدیرعاملش خواست یه چیزهایی بگه که یکی از اعضا هیات مدیره اجازه نداد و سعی کرد اخبار و جو منفی بده .
تازه چندتا حقوقی و یک کارگزاری (بقیه رو نمی دونم) تازه رو قله نظرشون مثبت شده البته به خاطر اینکه تا اینجا نمی شد خوب جمع کرد ولی رو قله ها تکنیکال ها معمولا خارج می شن مثل خکاوه و خزامیا و خساپا که معاملاتش بالاست ولی خوب شناوری سهم هم یکم پایینه.حالا اخبار ش چیه انشالله در روزهای آینده به بازار مخابره خواهد شد.
نظر