کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر نمی کنم زیر 300 رو دیگه ببینه...... در صورتی هم که بیاد بعیده حجم اونچنانی بخوره
از فاذر هیچی بعید نیست پیش بینی در موردش خیلی سخته زمانی که 2 سال پیش هدف 600 رو در پیش داشت به راحتی از 375 به 185 کشیدن البته کلیت بازار ریخت ولی خب بعد دوبار به 360 برگشت باید ببینیم تکلیف افزایش سرمایه و قراردادهای نفتی پیش رو چه خواهد شد با این معاملات 10 روزه اخیر و جابه جایی تقریباً 300 میلیونی سهام معادلات رو پیچیده تر کرد خروج امیران و احتمالاٌ دار و دسته اش و ورود چند حقوقی جدید باید منتظر بشینیم تا پایان آذر آیا استارت صعود زده خواهد شد یا خیر فعلا مثل دیگ بخار سر بسته میمونه یا سوپاپ اطمینان یواش یواش باعث فرو کش کردن جو میشه یا این دیگ خواهد ترکید و آماده استارت خواهد شد تا پایان آذر!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
یه رنج 8.5 میلیونی مثبت روی فاذر زدند.قیمت پایانی رو چهار و نیم تومن بالا برد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در بررسی ساختار موج های اصلاحی اخیر هر دو موج بعد از طی کردن 1.618 فیبوی زمانی قادر به اصلاح قیمیتی بیش از 61.8 نبوده اند
و این نشان از کاهش شدید قدرت فروشنده ها و از طرفی غلبه خریدار دارد
از طرفی حرکت و جنب و جوش سهامدارهای تازه نیز جالب است و نوید شکسته شدن خط روند نزولی میانمدت را میدهد
تحلیل زمانی نشان میدهد که دو روز آینده این اتفاق رخ خواهد داد و فاذر بالای خط روند یعنی محدوده ی 330 به حرکت صعودی خود ادامه خواهد داد.
باسلام خدمت دوستان سهامدار فاذر و آنها که قصد ورود به سهم را دارند
همانطور که در پست قبل عرض کردم، با نشانه های موجود به نظرم اینبار پتانسیل لازم برای شکسته شدن خط روند نزولی میان مدت ممکن است
کسی که مثلا از 270 یا 290 با سهم بوده بهتر است که با سهم بماند. (استراتژی)
اما برای ورود به سهم باید منتظر ماند و دید که فاذر با این خط قرمز چه میکند.
اگر امروز حتی با صف خرید سنگین هم از این خط گذشت که احتمال بند این است
ولی برای ورود بهتر است که کمی صبور باشید.
اگر چه حتی مثل موجی که در مستطیل آبی رنگ مشخص کردم این موج نیز یک موج ایمپالس قوی باشد.
ولی قوانین میگوید که یک پولبک به این خط روند معتبر لازم است
در ضمن به حرکت RSI توجه ویژه داشته باشید.
اینچنین پست ریسکی آن هم قبل از معاملات از بنده بعید است. ولی به درخواست دوستی عزیز نظرم را با شما به اشتراک گذاشتم
موفق و پیروز باشید
باسلام خدمت دوستان سهامدار فاذر و آنها که قصد ورود به سهم را دارند
همانطور که در پست قبل عرض کردم، با نشانه های موجود به نظرم اینبار پتانسیل لازم برای شکسته شدن خط روند نزولی میان مدت ممکن است
کسی که مثلا از 270 یا 290 با سهم بوده بهتر است که با سهم بماند. (استراتژی)
اما برای ورود به سهم باید منتظر ماند و دید که فاذر با این خط قرمز چه میکند.
اگر امروز حتی با صف خرید سنگین هم از این خط گذشت که احتمال بند این است
ولی برای ورود بهتر است که کمی صبور باشید.
اگر چه حتی مثل موجی که در مستطیل آبی رنگ مشخص کردم این موج نیز یک موج ایمپالس قوی باشد.
ولی قوانین میگوید که یک پولبک به این خط روند معتبر لازم است
در ضمن به حرکت RSI توجه ویژه داشته باشید.
اینچنین پست ریسکی آن هم قبل از معاملات از بنده بعید است. ولی به درخواست دوستی عزیز نظرم را با شما به اشتراک گذاشتم
موفق و پیروز باشید
سلام ضمن تشکر از اینکه تحلیلتونو رو در اختیارمون قرار دادین بنظرتون با توجه به معاملات 4شنبه اصلاح رو شروع میکنه؟
الان داشتم يك تحليلي تو فروم ميخوندم كه كه تارگت ٦٠٠ تومني واسه سهم داده بودن
ببينيد هيجانات بازار سهم رو به خيلي جاها ميبره ولي اونچه كه ما بايد بدونيم ارزش بنيادي سهمه مثلا همين فاذر قيمت بنياديش ١٧٠ تومنه حالا ممكنه ٣٠٠ يا ٦٠٠ يا حتي بيشتر تو بورس معامله بشه ولي با دانستن ارزش واقعي حداقل ميفهميم چقدر داريم ريسك ميكنيم
يادمه ونفت ٣٠٠ بود و من نوشتم ارزش بنياديش ٢٠٠ تومنه و يكي از دوستان گفت كاش ما ونفت ٢٠٠ تومني داشتيم خلاصه امروز ميبينم دعاش براورده شده است
الان سهمهاي زيادي تو اين بازار خراب وجود دارن كه ده تا سي درصد زير ارزش واقعي معامله ميشوند مثلا ونيكي ١٤٠ تومني رو دارن ١١٦ هم ميفروشن
حالا نميدونم خريد سهم به چند برابر ارزش واقعي تو اين بازار چه توجيهي داره
البته من دراز مدت فكر ميكنم
ببينيد هيجانات بازار سهم رو به خيلي جاها ميبره ولي اونچه كه ما بايد بدونيم ارزش بنيادي سهمه مثلا همين فاذر قيمت بنياديش ١٧٠ تومنه حالا ممكنه ٣٠٠ يا ٦٠٠ يا حتي بيشتر تو بورس معامله بشه ولي با دانستن ارزش واقعي حداقل ميفهميم چقدر داريم ريسك ميكنيم
يادمه ونفت ٣٠٠ بود و من نوشتم ارزش بنياديش ٢٠٠ تومنه و يكي از دوستان گفت كاش ما ونفت ٢٠٠ تومني داشتيم خلاصه امروز ميبينم دعاش براورده شده است
الان سهمهاي زيادي تو اين بازار خراب وجود دارن كه ده تا سي درصد زير ارزش واقعي معامله ميشوند مثلا ونيكي ١٤٠ تومني رو دارن ١١٦ هم ميفروشن
@trader_meta
واقعا !! تحلیل بسار مضحکی بود
فاذر میتونه سود بالای 80 تومنی اعلام کنه و.........
نرخ بهره امریکا و قیمت نفت هیچ تاثیری بر روی فاذر نداره و.......
منتظر ماندن برای فاذر 170 تومنی شما حتی بعد از افزایش سرمایه 200 درصدی خنده داره..........
.
.
.
البته بجز جنگ چیز دیگه ای نمیونه فاذر 170 تومنی رو محقق کنه
.
.
.
.
@trader_meta
درود
این روش شما همیشه جواب نمیده،علی الخصوص روی سهم هایی که با قرارداد کار میکنند،فاذر یا هر سهمی مثل این ،با یه قرارداد ممکنه سودش 50 درصد هم بالا بره.
بهرحال چیزی که کاملا واضحه تو این بازار خراب و درب و داغون سهمی مثل فاذر خودش رو خوب نگه داشته.فکر کنم جزوء سهم هایی باشه که کمترین افت رو داشته.
تا زمانیکه زیر 280 یا حتی 275 تومن تثبیت نشده ،همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اگر توجه كنيد من نگفتم كه الان فاذر بخريد يا الان بفروشيد تحليل من اينه كه باتوجه به اخرين گزارش شركت قيمت اين سهم الان ١٧٠ تومنه حالا بقول دوستمون ممكنه اين شركت قراردادي بگيره و يكعده حاضر باشن اصلا سهم رو ٤٠٠ هم بخرم تحليل بنده اينه كه قيمت واقعي اين سهم الان اينه ولي خوشبيني شما ميتونه سهم رو تو هر كجايي ببره ولي وقتي ارزش واقعي رو بدونيد حداقل ميدونيد داريد چه مقدار ريسك ميكنيد
ولي اگر به هر دليل سهم خاست بريزه ميدونيم تا ١٧٠ تومن ريزش خيلي عادي محسوب ميشه
ونفت رو در فرومش نوشتم ارزشش ٢٠٠ تومنه داشت ٣٠٠ معامله ميشد يكي گفت كاش ما ونفت ٢٠٠ داشتيم الان دعاش مستجاب شده و حتي خدا بيشتر هم تحويلش گرفته
فاذر میتونه سود بالای 80 تومنی اعلام کنه و.........
نرخ بهره امریکا و قیمت نفت هیچ تاثیری بر روی فاذر نداره و.......
منتظر ماندن برای فاذر 170 تومنی شما حتی بعد از افزایش سرمایه 200 درصدی خنده داره..........
.
.
.
البته بجز جنگ چیز دیگه ای نمیونه فاذر 170 تومنی رو محقق کنه
.
.
.
.
شما فكر ميكني سهم در بورس مثل تيم فوتبال ميمونه
و روش تعصب داري
ولي بورس با فوتبال فرق ميكنه
تحليل بنده مضحك شما بفرماييد با اعداد به من و دوستان ثابت كنيد كه سهم ارزشش بيشتره
حرف مفت زدن و رو هوا حرف زدن كه كاري نداره
شركت خودش صورت مالي داده منكه واسش درست نكردم
حالا بيشتر ميرزه بفرما ما رو هم روشن كن
شما فكر ميكني سهم در بورس مثل تيم فوتبال ميمونه
و روش تعصب داري
ولي بورس با فوتبال فرق ميكنه
تحليل بنده مضحك شما بفرماييد با اعداد به من و دوستان ثابت كنيد كه سهم ارزشش بيشتره
حرف مفت زدن و رو هوا حرف زدن كه كاري نداره
شركت خودش صورت مالي داده منكه واسش درست نكردم
حالا بيشتر ميرزه بفرما ما رو هم روشن كن
@trader_meta
اصلا ما بلد نیستیم
شما با همون صورت مالی شرکت و البته علم غیبتون ثابت بفرما فاذر باید بشه 160 تومن
بنده که در مطلب شما تحلیلی ندیدم و فقط از روی شانس مطلب ونفت رو گفتید اونم فقط به دلیل کاهش قیمت نفت و عدم توجیه اقتصادی پروژه قشم با این مدل قیمت نفت
دوست عزیز فاذر ارزش بالای 600 تومن داره و تنها در صورت جنگ یا بلای طبیعی فاذر 160 تومنی شما محقق میشه
نظر