کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز گروه خراب کرد. بیشترین بازیها در فاراک است.
بیشترین ارزش داد و ستدها هم امروز مال رمپنا بود با ۱۴۰ میلیارد ریال! امروز صف فروش بود و احتمال اینکه فردا صف خرید بشود هم هست. چون خیلی حجم خورد. باید بررسی شود.
سپس خصدرا بود که ۱۱۰ میلیارد ریال داد و ستد شد و یک نوسان معکوس ده درصدی داد. (من احساس میکنم این بیشتر تحت تاثیر بازار بود و از خودش چیزی نداشت.)
سپس فاراک قرار گرفت با ۶۰ میلیارد ریال. که این هم بسیار حجیم در کف داد و ستد شد. بسیار حجیم.
و در نهایت مانند همیشه فاذر که از قضا حجمش هم هر روز دارد کمتر میشود... با ۲۰ میلیارد ریال داد و ستد. و اینکه با تلاش شدید حقوقی و تمایل فاحش بازیگر حقوقی به کشاندن قیمت به سمت پایین صف فروش شد. بارها صف فروش شد و جمع شد و در نهایت ۱/۵ میلیون صف فروش بدون خریدار ماند. بازیگر حقوقی بسیار آشکار دارد قیمت را به سمت پایین هدایت میکند. در کف با کدهای حقیقیاش کد به کد میکند و قیمت را پایین میکشاند. ابتدای بازار عرضه نمیکند و به تدریج قیمت را پایین میکشاند. تلاش میکند شمعها قرمز (سیاه-تو پر-منفی) ثبت شوند. در قیمت بالاتر میتوانست راحت هرچقدر دوست دارد بفروشد ولی نفروخت و اینجا صف فروش ایجاد میکند و در صف سهام عرضه میکند! کاملا مشخص است که قیمت دارد توسط بازیگر حقوقی دستکاری میشود. کاملا مشخص است.
و البته به نگر من دارند اشتباه میکنند. و امیدوارم به زودی متوجه اشتباهشان بشوند. این بازیها روی هر نمادی و در هر زمانی جواب نمیدهد. اگر سهام ارزش داشته باشد یک وقت میبینی با ایجاد صف فروش کاذب و دستکاری قیمتی و بازی درآوردن خریدارانی تحریک شدند و سهامت را از چنگت درآوردند!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خیلی شیک ومجلسی زدن زیر همه اتفاقات مثبت شرکت و دارن دو دستی چوب حراج به سهامشون میزنن
البته من حق میدم بهشون چون اینها نوسانگیرانی هستن که تو 178 تومن وارد شدن و دارن سود شناسایی میکنن!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
سلام.
امروز هم باز داشتند کلک روزهای گذشته را میزدند تا اینکه یک حقوقی یک باره ۱۵۰ هزارتا خرید. انگار این حقوقی با آنها هماهنگ نبود. از زمانی که آن حقوقی خرید بازیشان را (اگر دقت کرده باشید) قطع کردند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
همه چیز مطابق سناریو پیش میرود
نمادی که چهار روز است تا ساعت 12:30 به زور حجم مبنا میخورد
الان در 09:01:40 حجم مبنا را دادند و اطلاعیه ی از قبل تهیه شده هم آمد روی کدال
فردا هم اجازه 20 درصد رشد میدهند میشود 2550 ریال
و تمام
این یاداشت که ارسال کردم تصورم این بود که 255 تومان یک مقاومت جدی است که برای عبور از آن نیاز است حجم های 30 میلیونی در سهم ایجاد بشود تا از آن عبور کند
ولی این مقاومت به راحتی شکسته شد و سهم تا 300 رفت
به نظرم 255 به کف حمایتی خوبی تبدیل شده است.
خرید در این محدوده کم ریسک است.
سهمی که حجم معاملات روزانه اش به طور میانگین بین 20 تا 40 برابر حجم مبنایش معامله میشود! ارزش نگهداری را بدون توجه کردن به نوسانات قیمتش دارد!! به همین دلیل بنده با اینکه به طور کلی از بازار به طور موقت خروج کرده ام اما حتی یک دونه از این سهم رو جرعت نکردم بفروشم!! چون به تجربه و به کررات مشاهده کردم خروج همانا و جا ماندن از این سهم نازنین همانا... حقوقی بازیگرسهم با فروش تنها 1000 برگه سهم سیگنال خرید و پایان اصلاح قیمتی رو به عمد و یا غیر عمد به بازار مخابره نمود. کم شدن تدریجی حجم معاملاتش از 33 میلیون 10 روز گذشته تا 4 میلیون امروز هم گواه این گمانه زنی است... بعضی شاید منتظرند سهم حتمآ باید تا فیبوی 61.8 را تاچ کرده تا اقدام به خرید کنند!! و مسئله را خیلی ساده و تصنعی در نظر گرفته که شاید حقیقت امر بدین گونه کلید نخورد...یا حق@};-@};-
فاذر به پیروی از فاراک در آستانه صف خرید... فاراک هم اکنون 86 میلیون صف خرید
[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
نظر