صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

باز دوباره حقوقی دارد اذیت می‌کند. ۳۰۰ هزارتا فروخته. همه گروه صف هستند به جز فاذر.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
      DPS چندسال اخیرش نمی دونم دقیق چقدربوده ولی یادمه یه برهه زیاد تقسیم کرد و سهامدارا کیف کردن حسابی. نوبتی هم که باشه ...
      سلام. آن زمان اوجش بود اگر درست خاطرم باشد که داشتند همزمان بیشترین دزدی‌ها را هم انجام می‌دادند.
      (فرهنگیان از فاراک می‌دزدید و پرنا هم از فاذر)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

می‌خواهند انگار فاذر را صف فروش کنند. در میان صف‌های خرید گروه!
        کاش هر کسی که بفروش است می‌فروخت سریعتر بازی تمام می‌شد.

البته... اینها به نگر من دارند اشتباه می‌کنند. امیدوارم رو دست بخورند که بدانند روی سهام درست و حسابی نمی‌توان و نباید از این بازی‌ها در آورد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

فاذر تقریبا دارد دیگر صف فروش می‌شود.
          دو و نیم میلیون حجم خورده که نیم میلیون فروش حقوقی در میان این دو و نیم میلیون فروش بوده!
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

امروز گروه خراب کرد.
            بیشترین بازی‌ها در فاراک است.
            بیشترین ارزش داد و ستدها هم امروز مال رمپنا بود با ۱۴۰ میلیارد ریال! امروز صف فروش بود و احتمال اینکه فردا صف خرید بشود هم هست. چون خیلی حجم خورد. باید بررسی شود.
            سپس خصدرا بود که ۱۱۰ میلیارد ریال داد و ستد شد و یک نوسان معکوس ده درصدی داد. (من احساس می‌کنم این بیشتر تحت تاثیر بازار بود و از خودش چیزی نداشت.)
            سپس فاراک قرار گرفت با ۶۰ میلیارد ریال. که این هم بسیار حجیم در کف داد و ستد شد. بسیار حجیم.
            و در نهایت مانند همیشه فاذر که از قضا حجمش هم هر روز دارد کمتر می‌شود... با ۲۰ میلیارد ریال داد و ستد. و اینکه با تلاش شدید حقوقی و تمایل فاحش بازیگر حقوقی به کشاندن قیمت به سمت پایین صف فروش شد. بارها صف فروش شد و جمع شد و در نهایت ۱/۵ میلیون صف فروش بدون خریدار ماند. بازیگر حقوقی بسیار آشکار دارد قیمت را به سمت پایین هدایت می‌کند. در کف با کدهای حقیقی‌اش کد به کد می‌کند و قیمت را پایین می‌کشاند. ابتدای بازار عرضه نمی‌کند و به تدریج قیمت را پایین می‌کشاند. تلاش می‌کند شمع‌ها قرمز (سیاه-تو پر-منفی) ثبت شوند. در قیمت بالاتر می‌توانست راحت هرچقدر دوست دارد بفروشد ولی نفروخت و اینجا صف فروش ایجاد می‌کند و در صف سهام عرضه می‌کند! کاملا مشخص است که قیمت دارد توسط بازیگر حقوقی دستکاری می‌شود. کاملا مشخص است.
            و البته به نگر من دارند اشتباه می‌کنند. و امیدوارم به زودی متوجه اشتباهشان بشوند. این بازی‌ها روی هر نمادی و در هر زمانی جواب نمی‌دهد. اگر سهام ارزش داشته باشد یک وقت می‌بینی با ایجاد صف فروش کاذب و دستکاری قیمتی و بازی درآوردن خریدارانی تحریک شدند و سهامت را از چنگت درآوردند!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

امروز فاذر ۸/۵ میلیون حجم خورد که ۱/۵ میلیونش فروش حقوقی بود و ۱/۵ میلیون هم در صف فروش گذاشته بود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

خیلی شیک ومجلسی زدن زیر همه اتفاقات مثبت شرکت و دارن دو دستی چوب حراج به سهامشون میزنن
                البته من حق میدم بهشون چون اینها نوسانگیرانی هستن که تو 178 تومن وارد شدن و دارن سود شناسایی میکنن!!!
                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• PULP
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 162

در قیمت های زیر 200 و روز بازگشایی حدود 10 میلیون رو حقیقی برداشت. همین 7 روز کاری اخیر فقط 80 میلیون معامله داشته

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام.
                    امروز هم باز داشتند کلک روزهای گذشته را می‌زدند تا اینکه یک حقوقی یک باره ۱۵۰ هزارتا خرید. انگار این حقوقی با آنها هماهنگ نبود. از زمانی که آن حقوقی خرید بازی‌شان را (اگر دقت کرده باشید) قطع کردند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                      همه چیز مطابق سناریو پیش میرود
                      نمادی که چهار روز است تا ساعت 12:30 به زور حجم مبنا میخورد
                      الان در 09:01:40 حجم مبنا را دادند و اطلاعیه ی از قبل تهیه شده هم آمد روی کدال

فردا هم اجازه 20 درصد رشد میدهند میشود 2550 ریال
                      و تمام

این یاداشت که ارسال کردم تصورم این بود که 255 تومان یک مقاومت جدی است که برای عبور از آن نیاز است حجم های 30 میلیونی در سهم ایجاد بشود تا از آن عبور کند
                      ولی این مقاومت به راحتی شکسته شد و سهم تا 300 رفت
                      به نظرم 255 به کف حمایتی خوبی تبدیل شده است.
                      خرید در این محدوده کم ریسک است.

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3443

سلام به همگی....@};-@};-@};-

سهمی که حجم معاملات روزانه اش به طور میانگین بین 20 تا 40 برابر حجم مبنایش معامله میشود! ارزش نگهداری را بدون توجه کردن به نوسانات قیمتش دارد!! به همین دلیل بنده با اینکه به طور کلی از بازار به طور موقت خروج کرده ام اما حتی یک دونه از این سهم رو جرعت نکردم بفروشم!! چون به تجربه و به کررات مشاهده کردم خروج همانا و جا ماندن از این سهم نازنین همانا... حقوقی بازیگرسهم با فروش تنها 1000 برگه سهم سیگنال خرید و پایان اصلاح قیمتی رو به عمد و یا غیر عمد به بازار مخابره نمود. کم شدن تدریجی حجم معاملاتش از 33 میلیون 10 روز گذشته تا 4 میلیون امروز هم گواه این گمانه زنی است... بعضی شاید منتظرند سهم حتمآ باید تا فیبوی 61.8 را تاچ کرده تا اقدام به خرید کنند!! و مسئله را خیلی ساده و تصنعی در نظر گرفته که شاید حقیقت امر بدین گونه کلید نخورد...یا حق@};-@};-

نظر

• NewAge
                          عضو عادی
                          • Jun 2018
                          • 285

فاذر به پیروی از فاراک در آستانه صف خرید... فاراک هم اکنون 86 میلیون صف خرید
                          [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• mrouzbehi
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 219

عجب سهامدارای مزخرفی داره داشت صف خرید میشد رنج منفی زدن اینم تو این بازار

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

امروز فاذر احتمالا از از اون روزهای 30 میلیون معامله رو ثبت کنه
                              اون هم روی 5 درصد مثبت
                              تا اینجای نزدیک به 6 میلیون معامله شده. خیلی عالیه

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                امروز فاذر احتمالا از از اون روزهای 30 میلیون معامله رو ثبت کنه
                                اون هم روی 5 درصد مثبت
                                تا اینجای نزدیک به 6 میلیون معامله شده. خیلی عالیه
                                سلام و صبح به خیر خدمت مهندس عزیز

گفتیم که کلا از فاذر کوچ کردی و فعلا چسبیدین به گین گرفتن حسابی از بازار پایه/.:biggrinsmiley.:/

ایشالله که این سهم فلک زده ما هم بعد از رشدهای 100 و 200 درصدی سهام مهم بازار یه تکونی بخوره و عقب موندگی خودش رو جبران کنه!!!
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X