کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با 10 میلیارد تومان صرفهجویی؛
برج پالایشگاهی در آذرآب اراک ساخته شد
دهمین برج پالایشگاهی طراحی و ساخته شده کارخانه آذرآب اراک در سال ۹۷ راهی محل نصب شد.
به گزارش ایلنا از اراک، محمدی مدیر تولید کارخانه آذرآب اراک با بیان اینکه، وزن برج ۶۰ تن است، گفت: برای اولین بار در ساخت برجها از ۳ تریب فلزی از جمله استنلس و استنلس استیل همزمان استفاده شد.
محمدی افزود: طبق این قرارداد ۸ برج پالایشگاهی باید در دو سال ساخته شده و تحویل پالایشگاه اصفهان شود که هفتمین برج تولیدی این قرارداد که دهمین برج پالایشگاهی طراحی و ساخته شده کارخانه آذرآب اراک است، راهی محل نصب در اصفهان شد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه زمینه اشتغال بیش از ۲۵۰ نفر را تضمین کرد، اضافه کرد: آخرین برج قرارداد با پالایشگاه اصفهان هم در حال تحویل است و اختتامیه پروژه عملا در روزهای آینده ثبت شد.
مدیر تولید کارخانه آذرآب اراک توان ساخت برج در این کارخانه را بدون سقف در سال و به اندازه تقاضا عنوان کرد و افزود: برای ساخت برجها باید ۱۰ مرحله از جمله قطعه زنی، نورد گرم، تنش گیری و دیگر مراحل طی میشود.
افتخارزاده مدیر پروژه هم با اشاره به اینکه برجها به صورت یکپارچه تحویل اصفهان شد گفت: با این کار ۳۰ درصد در وقت و هزینهها صرفه جویی شد و هر برج حداقل ۱۰ میلیارد تومان صرفه جویی برای کشور دارد.
روی تابلو من احساس میکنم فروشندهاش کم شده. نمیدانم دوستان نگرشان چیست؟
راستی چند روزی است جناب علیرضا (iligal) فعال نیستند... امیدوارم حالشان خوب باشد و هر کجا هستند سلامت و شاد باشند. (و البته امیدوارم فاذرهایشان را هم نفروخته باشند!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
چون درصد فاذر در سبدم زیاد است بسیار به این نماد میاندیشم...
از خودم میپرسم نکند باید اینجا فروخت... و هرگاه به این فروش میاندیشم با خودم میگویم آیا قرار نیست نیروگاهاتمی قرارداد ببندد؟ آیا قرار نیست ملک تفریحی را بفروشند؟ آیا قرار نیست سهامدار عمده عوض شود؟ آیا قرار نیست درآمدها به دلار باشد؟ آیا قرار نیست فاذر کاسب تحریم باشد؟ آیا قرار نیست سلمانفارسی و دنا و سیراف و و و درست شود؟ آیا فاذر زیانده است؟ آیا قرار نیست گزارش ششماههی خوبی داشته باشند؟
اگر اینها هست پس روند بلند مدت افزایشی است.
روند بلند مدت افزایشی است.
آن هم چه افزایشی.
شاید قیمت سهام بتواند ده برابر هم بشود!
در زمانی که نمادهای دلاری عالیای چون معدن و فلز و پترو و پالایش به خاطر نرخگذاری دستوری/دولتی دارند درجا میزنند. این میتواند دلاری (موشکی) رشد کند.
در زمانی که رقبای خارجی با تحریم رفتهاند بیرون این میتواند عالی کاسب تحریم باشد و رشد کند.
به اینها که میاندیشم میبینم فروشی نیست. هر کسی میخواهد بفروشد بفروشد. میخواهد حقوقی آبشاری بفروشد، میخواهد سهامدار حقیقی درصدی بفروشد... آنها سیاستهای خاص خودشان را دارند... من نمیفروشم که هیچ افزایش هم میدهم. اتفاقا فروشنده پیدا شود چه بهتر در قیمت پایین گیرم میآید.
اینها را از روی احساس نمیگویم. نه.
هر جور میاندیشم میبینم این قیمتها قیمت فاذر نیست.
حتی اگر بسیاری از آن پروژهها و پتانسیلها عملی نشود هم باز اینجا قیمت فاذر نیست.
من دارم صف خرید فاذر را در ۴۵۰۰ ریال میبینم... من دارم آذرآب را در ۶۰۰۰ ریال میبینم... حالا هر چقدر میخواهد جو کوتاه مدت متزلزل باشد یا حقوقی بازی در بیاورد و رنج منفی بکشد... نه... آذرآب اینجا فروشی نیست.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کاش یک جستار بود برای نمادهای مشابه.
خودم میخواستم جستارش را بزنم (چون احتمالا چند ماه - یا دست کم یک ماه- درگیر این گروه هستم و میخواهم به شدت رویشان تمرکز داشته باشم.)
منتها نمیدانستم نام جستار چه باشد و اعضایش دقیقا کدامها هستند...
ببینید... فاذر و فاراک هستند... در گروه محصولات فلزی... از آن سو رمپنا هست... در گروه فنیمهندسی... از آن سو خصدرا هست.... در گروه پیمانکاری صنعتی...
کیسون هم هست؟ کیسون اگر مشابه اینها باشد در گروه انبوهسازی است!
رتکو هم هست؟ رتکو یک بار یک جهش عالی داشت... که اگر اشتباه نکنم به همین تحریم مربوط میشد...
نمیدانم باز هم نمادهای دیگر مشابه اینها هستند یا نه؟ احتمالا باید چندین نماد مشابه در گروههای ذکر شه وجود داشته باشند که مانند اینها باشند. یعنی هم کارهای فنیمهندسی انجام دهند و هم با دلار سودآوری خوبی داشته باشند و هم کاسب تحریم باشند.
به هر روی...
ما اینجا مینویسیم...
امروز فاراک بیشترین ارزش را به خود اختصاص داد! فاراک ۲۰۰ میلیارد ریال داد و ستد شد! از منفی کامل به سمت مثبت کامل... میخواستند صف خریدش هم بکنند که فروشندهی نیرومندش نگذاشت.
رمپنا با ۱۳۰ میلیارد ریال در جایگاه دوم ایستاد. رمپنا هم مانند فاراک نوسان روزانهی زیادی داشت و از مثبت کامل به منفی زیاد در نوسان بود.
خصدرا اما با ۱۰۰ میلیارد ریال در جایگاه سوم ایستاد. خصدرا امروز (اصطلاحا) صف خرید بود که البته صفش را دادند. و ده درصد مثبت را در پایانی خودش ثبت کرد.
فاذر عزیز هم با ۳۰ میلیارد ریال در جایگاه آخر ایستاد و روی صفر درصد پایانی خودش را بست.
این نمادها دارند تصمیم گیری میکنند و من دلم بسیار روشن است که اینها به زودی به روند افزایشی نیرومند خودشان باز گردند. البته در کوتاه مدت همچنان در این حالت بیم و امید هستند و همانگونه که گفتم دارند تصمیمگیری میکنند که راهشان را مشخص کنند.
بسیار متشکر.
خدمت دوستان بگویم که این ویدئو از شبکهی تلویزیونی اراک بود که در آن نشان داد هفتمین برج از هشت برج پالایشگاه اصفهان فرستاده شد و هشتمینش هم در کارخانه در حال ساخت بود.
چیزی که پیشتر مسئولین آذرآب گفته بودند و اکنون هم در ویدئو روی آن تاکید شد این بود که ظرفیت ساخت این برجها بینهایت است! /.:blinksmiley.:/:^o و پالایشگاههای ایران هرچقدر سفارش بدهند آذرآب میتواند برایشان برج بسازد! (اصلا همچنین چیزی ممکن است؟)
از دوستان کسی اطلاعات تکمیلی در این خصوص دارد؟ که این برجها چقدرشان تصفیه شده؟ و اگر تصفیه شده تصفیه به ریال بوده یا به دلار جهانگیری یا به دلار آزاد؟ و در بخش مطالبات است یا در بخش درآمدها پیشتر لحاظ شده یا چه؟....
«محمد حسین» هستم.
بسیار متشکر.
خدمت دوستان بگویم که این ویدئو از شبکهی تلویزیونی اراک بود که در آن نشان داد هفتمین برج از هشت برج پالایشگاه اصفهان فرستاده شد و هشتمینش هم در کارخانه در حال ساخت بود.
چیزی که پیشتر مسئولین آذرآب گفته بودند و اکنون هم در ویدئو روی آن تاکید شد این بود که ظرفیت ساخت این برجها بینهایت است! /.:blinksmiley.:/:^o و پالایشگاههای ایران هرچقدر سفارش بدهند آذرآب میتواند برایشان برج بسازد! (اصلا همچنین چیزی ممکن است؟)
از دوستان کسی اطلاعات تکمیلی در این خصوص دارد؟ که این برجها چقدرشان تصفیه شده؟ و اگر تصفیه شده تصفیه به ریال بوده یا به دلار جهانگیری یا به دلار آزاد؟ و در بخش مطالبات است یا در بخش درآمدها پیشتر لحاظ شده یا چه؟....
با سلام
این گزارش امروز(7 شهریور)از اخبار ساعت 14 شبکه یک هم پخش شد که متعاقب اون از خبرگزاری صداوسیما جستجو، و فایلش رو پیدا کردم. از شبکه استانی هم حتما قبلش پخش شده.
با سلام
این گزارش امروز(7 شهریور)از اخبار ساعت 14 شبکه یک هم پخش شد که متعاقب اون از خبرگزاری صداوسیما جستجو، و فایلش رو پیدا کردم. از شبکه استانی هم حتما قبلش پخش شده.
با این عنوان:
تولید برجهای وطنی برای پالایشگاههای کشور
شرکت صنایع آذرآب اراک با طراحی و تولید برجهای مختلف توانسته است علاوه بر صرفه جویی اقتصادی در کشور نیاز پالایشگاهها را نيز مرتفع کند.
روی تابلو من احساس میکنم فروشندهاش کم شده. نمیدانم دوستان نگرشان چیست؟
راستی چند روزی است جناب علیرضا (iligal) فعال نیستند... امیدوارم حالشان خوب باشد و هر کجا هستند سلامت و شاد باشند. (و البته امیدوارم فاذرهایشان را هم نفروخته باشند!)
سلام خدمت محمد حسین عزیز و دوست داشتنی
عارضم به خدمتت که گفته بودم 1 هفته ای دارم میرم مسافرت و در خدمت دوستان نیستم ، در خصوص فاذز هم باید بگم که مگه چوب به سرم خورده که الان تخم طلای خود را بفروشم پس از 5 سال صبر تازه تبدیل به گاو شیردهی میشود فاذر خان (گاو شیر ده تکه کلام امامقلی خان هست) خلاصه اینکه 5 سال صبوری کردیم و بالا پایین سهم را دیدیم دیگر امسال سال آخر است و خدا را چه دیدی شاید نوبتی هم باشد نوبت فاذر ذلیل مرده باشد که عقب ماندگی خود از بازار و فاراک را جبران نماید و ما را رو سفید نماید و خستگی 5 سال را از تنمان در بیاورد
تو هم این روزها داری میای جز درصدی ها و میخوای تو قطار فاذر گین سنگین ببری که ایشالله گوشت بشود به تنت و در این مسیر همدیگر را یاری نماییم
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
عارضم به خدمتت که گفته بودم 1 هفته ای دارم میرم مسافرت و در خدمت دوستان نیستم ، در خصوص فاذز هم باید بگم که مگه چوب به سرم خورده که الان تخم طلای خود را بفروشم پس از 5 سال صبر تازه تبدیل به گاو شیردهی میشود فاذر خان (گاو شیر ده تکه کلام امامقلی خان هست) خلاصه اینکه 5 سال صبوری کردیم و بالا پایین سهم را دیدیم دیگر امسال سال آخر است و خدا را چه دیدی شاید نوبتی هم باشد نوبت فاذر ذلیل مرده باشد که عقب ماندگی خود از بازار و فاراک را جبران نماید و ما را رو سفید نماید و خستگی 5 سال را از تنمان در بیاورد
تو هم این روزها داری میای جز درصدی ها و میخوای تو قطار فاذر گین سنگین ببری که ایشالله گوشت بشود به تنت و در این مسیر همدیگر را یاری نماییم
با سلام
به نکته مهمی اشاره شد اون هم عقب افتادن فاذر از فاراک، جایی که مارکت ماشین سازی بالای 800 میلیارد هست و آذراب زیر 300 میلیارد. عجب!
نکته مهمتری که شنیدم این هست که اواخر سال 95 هم ماشین سازی بیش از 300 میلیارد بین سهامداران خودش سود تقسیم کرده تایید می فرمایید؟
به نکته مهمی اشاره شد اون هم عقب افتادن فاذر از فاراک، جایی که مارکت ماشین سازی بالای 800 میلیارد هست و آذراب زیر 300 میلیارد. عجب!
نکته مهمتری که شنیدم این هست که اواخر سال 95 هم ماشین سازی بیش از 300 میلیارد بین سهامداران خودش سود تقسیم کرده تایید می فرمایید؟
اطلاعات و صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)
شهریور 95 نسبت به 94 :
1- فروش : 17 درصد کاهش
2- سود ناخالص : 25 درصد کاهش
3- سود عملیاتی : 33 درصد کاهش
4- سود خالص : 22 درصد کاهش
5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 12 ماهه : 65 ریال
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر