150 هزار سهم رو گذاشته روی 180 ...از اون ور 1793 نشسته برای خرید .........حیف که سر مون به سهم های دیگه گرمه و فاذر بلند مدته و در خرید عجله نباید کرد .........وگرنه 180 ی هاشو میخریدم ........:))
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postممنون جناب طیب عزیز
من سود سال بعدش رو حدود 100 و بالاتر در اوردم ...........یعنی فروش شرکت میرسه به بالای 250 میلیارد و نزدیک به 300 میلیارد .......هزینه ها هم به همین ترتیب افزایش پیدا میکنه ....حاشیه سود ناخالص 20 درصدی براش در نظر گرفتم...........
شما که در جریان هستید فاذر یورو رو 1300 تا 1612 در گزارشات یا همون ارزش قراردادهاش در نظر گرفته.....یا من اشتباه میکنم و این طور نیست؟....ایا فروش سال بعد شرکت به حدود و نزدیک به 300 میلیارد تومن میرسه یا من اشتباه میکنم؟؟
از طرفی من گزارشات 6 ماهش رو هم نگاه کردم خیلی فرقی با اولین پیش بینی سهم در مبلغ فروش نمیزد با اینکه دلار و یورو از مهرماه امسال دوبرابر شدن ......تقریبا .به نظر شما امسال 70 تومان را خواهد سخت و فروش شرکت به 200 میلیارد تومن خواهد رسید؟؟
مثلا همون قرارداد ساخت دو بویلر برای شپنا که 37 میلیون یورو هست رو با یوروی 1612 تومنی مگه محاسبه نکردن؟ که در حال حاضر یورو در مرکز مبادلا 3200 تومن حدودا قیمتشه ..........
باسلامی مجدد
بله میثم جان ضمن تایید فرمایشات شما حداقل سود امسال 60و ...........70تومان خواهد بود .
تا اونجاییکه بنده اطلاع دارم استارت رشد شرکت های تجهیزاتی با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد بود.
در تحلیل های بنیادی بیشترین و موثرترین را برای تصمیم خرید شرکت ارزش جایگزینی میدانم
حتی ........هم به ارزش واقعی شرکت های تجهیزاتی پی نبرده است .........................
فعلا در این مقطع شرکت هایی را با قیمت هایی میبینم که از نزدیک با این شرکت ها آشنا هستم حتی اگه 10تا از این شرکت ها را جمع کنی در مقابل کیفیت تولیدات فاذر عددی نیستند ولی قیمت هاش 600الی ......................................3500تومان!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مقطع گذراست ...........به قول معروف زمستان رود و روسیاهی به .......................................میماند .
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وعرض ادب
همین الان خبری بدستم رسید .........................حیفم اومد نگم ...............................
واما خبر این بود که تا آخر همین ماه خبر افزایش سرمایه اعلام خواهد شد .
نظر
-
-
در اصل توسط masoudtb پست شده است View Postجناب طیب لطفا" منبع خبر رو لطف میکنید بگید چون امور سهام میگویند خبر ندارند با تشکر .....
باسلام وعرض ادب .........................معذورم
در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Postبا سلام و عرض ارادت وافر منبع خبر از کجاست طیب بزرگوار؟؟؟؟؟؟؟
باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر
جناب زاهدی دوست بزرگوارم .......................عذر حقیر را بپذیرید
نظر
-
در اصل توسط masoudtb پست شده است View Postجناب طیب لطفا" منبع خبر رو لطف میکنید بگید چون امور سهام میگویند خبر ندارند با تشکر .....در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وعرض ادب
همین الان خبری بدستم رسید .........................حیفم اومد نگم ...............................
واما خبر این بود که تا آخر همین ماه خبر افزایش سرمایه اعلام خواهد شد .
چون همیشه امکان تغییر زمان در اخبار وجود دارد
دوستان وسرورانم
این خبر را در معاملاتتان دخیل نفرمایید و صرفا بعنوان یه خبر نگاه کنید .
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وعرض ادب .........................معذورم
طیب بزرگوار چند درصد به منبع خبرتون اعتماد دارین و همچنین طیب جان افزایش سرمایه چه میزان و از چه محلی میباشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر
جناب زاهدی دوست بزرگوارم .......................عذر حقیر را بپذیرید
نظر
-
درسایر نمادهای گروه تجهیزات فاذردر حالی که شرایط بنیادی مناسبی دارد و امروز نیز قائم مقام آذراب در گفتگو با بورس 24 از احتمال تعدیل مثبت و همچنین افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیها سخن گفته بود ولی در بازارتحت تاثیر اخبار صدرا منفی معامله شد فاذر اکنون در کف تاریخی قیمت قرار دارد و هم به لحاظ بنیادی و هم تکنیکال احتمالا در میان مدت رشد قیمتی مناسبی خواهد داشت
نظر
-
باید به این سهم با دید حداقل 6 ماهه نگاه کرد ..........اگه زودتر هم بازدهی داد چه بهتر .........فعلا منتظر گزارش 9 ماهه میمونیم تا تغییرات نرخ ارز و دوبل شدنش رو بر فروش این شرکت و بهای تمام شدش ببینیم ........
اگه خوب بود که درصد بیشتری رو میخریم .............فقط من نگران بهای تمام شدش هستم همین ........
گزارش 6 ماهه سیگنال ورود داد ......گزارش 9 ماهه اگه خوب بود نگه میداریم .........اگه نبود خروج میکنیم و 9 ماهه خیلی مهمه ..............چون هم قیمت یورو و دلار حداقل 2 برابر شده .....هم تحریم ها جدی تر .......
ولی به نظرم باید 9 ماهش خوب باشه ...........وتا -50-40 تومن پوشش بده .اگه بیشتر پوشش داد که چه بهتر .......
==================================================
راستی کسی ازپیشرفت پروژه کارخانه سیمان 1 میلیون تنی در بلاروس خبری داره؟ تا 50 سال این کارخونه در اختیار فاذر خواهد بود؟؟!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/11, 23:10.///
نظر
-
بنازم فاذر رووووووووووووو
نقل قول از مجسن نظری:
============================
به شدت پيگير افزايش سرمايه هستند احتمال بخشي از انباشته و بخشي از اورده خواهد بود
تعديل مثبت هم قطعي است///
نظر
-
این هم از صف خرید امروز ...............;) البته شاید صف رو بدن ............بریم ببینیم چه خبری اومده براش ......///
نظر
-
نظر