باسلام و تشکر از اطلاعتان ولی ازصدراکه ترمز سهم و عدم رشد این سهم وتجهیزات است غافل نشوید ؟؟؟؟
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
در اصل توسط masoudtb پست شده است View Postامروز رفتم نمایشگاه غرفه آذراب یک خانمی مسئول امورسهام و جوابگوی مراجعین بود وضعیت آذراب راخیلی عالی توصیف کردند. افزایش سرمایه آذراب هم با مکاتباتی که اذراب کرده قرار شده تا آخراردیبهشت جواب بدهند مشکل سازمان بورس بااداره دارایی بوده که اون هم حل شده.قبل از مجمع هم حتمآ یک تعدیل خیلی خوب میدهند.افزایش نرخ ارز به نفع شرکت آذراب شده ومقداری ازتعدیل هم به دلیل افزایش نرخ ارز است.مجمع آذراب اخر خرداد هستش.......اینجوری که میگفت این قیمتهابرای خرید سهام آذراب به زودی به روئیا تبدیل میشود.........!!!!!!!!
سود سال 90 حدود 25 تا 30 درصد تعدیل دارد که اعلام خواهد شد
نظر
-
عین نقل قول در سایت همسایه
دوستان دیروز در مورد فاذر از یکی از مسولین شرکت سوال کردم گفت در صورتی که بورس هم با افزایش سرمایه فاذر موافقت کند چون باید مالیات سنگینی به دولت پرداخت شود شرکت افزایش سرمایه نخواهد داد پس فروشنده باشید.
معافیت مالیاتی برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی مربوط به سال 90 بوده است واگر در سال 91 افزایش سرمایه دهیم مشمول مالیات خواهیم بود پس افزایش سرمایه توجیه نداردThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
امسال آذرآب سود تقسیم می کند
مهندس اسماعیل جوانبخت قائم مقام مدیر عامل شرکت صنایع آذرآب در حاشیه نمایشگاه ششم بورس،بانک و بیمه به افزایش سرمایه شرکت اشاره کرد و گفت:" این شرکت 30 درصد دارایی ها تجدید ارزیابی کرده است و پیش بینی می شود که بیش از 200 درصد افزایش سرمایه داشته باشد." وی ادامه داد:" در حال حاضر افزایش سرمایه آذرآب در سازمان بورس است اما با توجه به ابهام موجود در آئین نامه تا این تاریخ مجوز صادر نشده است و به محضی که مجوز از سازمان اخذ شود، مجمع افزایش سرمایه برگزار خواهد شد."
از جوانبخت در خصوص سود تقسیمی سال مالی 90 پرسیدیم؛وی گفت:"آذرآب در سال مالی 90 پس از 9 سال سود تقسیمی خواهد داشت ." وی ادامه داد:" آذرآب درسال مالی 90 زیان انباشته را پشت سر گذاشته و با توجه به الزام قانون تجارت باید 10 درصد سود را تقسیم کند تصمیم گیری برای تقسیم بیش از آن به عهده مجمع است."
قائم مقام مدیر عامل درخصوص سود هر سهم سال مالی 91 ابراز داشت:" شرکت برای سال مالی مذکور مبلغ 338 ریال سود برای هر سهم پیش بینی کرده است که این پیش بینی بر اساس قراردادهای واقعی شرکت صورت گرفته است."
وی در خصوص ارائه تعدیل شرکت درسال مالی 91 گفت:"در صورتی که پروژه های جدید اخذ شود و بر بودجه 91 اثر داشته باشد تعدیل را بر بازار ارائه خواهیم کرد."
قائم مقام مدیر عامل در خصوص اثر تحریم ها بر آذرآب گفت:" اگر چه تحریم ها می تواند مشکلاتی را ایجاد کند اما با توجه به قراردادهای منعقده و در حال مذاکره شرکت ،در چند سال آتی با مانعی روبرو نخواهیم بود."
وی در خصوص قیمت سهام آذرآب هم می گوید:" قیمت کنونی سهام بسیار پائین است که با توجه به پتانسیل بالای این سهم برای رشد می تواند فراتر از قیمت کنونی باشد." جوانبخت به سهامداران مژده داد:"روند رو به رشد آذرآب با توجه به مدیریت کلان و اینکه توانسته از زیان انباشته خارج شود این روند را ادامه خواهد داد و بطور یقین سال 91 بهتراز سال 90 خواهد بود.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postعین نقل قول در سایت همسایه
دوستان دیروز در مورد فاذر از یکی از مسولین شرکت سوال کردم گفت در صورتی که بورس هم با افزایش سرمایه فاذر موافقت کند چون باید مالیات سنگینی به دولت پرداخت شود شرکت افزایش سرمایه نخواهد داد پس فروشنده باشید.
معافیت مالیاتی برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی مربوط به سال 90 بوده است واگر در سال 91 افزایش سرمایه دهیم مشمول مالیات خواهیم بود پس افزایش سرمایه توجیه ندارد
مهلت استفاده از معافیت مالیاتی تا پایان شهریور 91 تمدید شده
در ضمن افزایش سرمایه فاذر چه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و چه از محل آورده قطعی استافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
معافیت مالیاتی برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی مربوط به سال 90 بوده است واگر در سال 91 افزایش سرمایه دهیم مشمول مالیات خواهیم بود پس افزایش سرمایه توجیه ندارد
هرشرکتی که تاقبل از سال91افزایش سرمایه خود{تجدیدارزیابی داریی} رابه بورس اعلام کندمیتوانداز معافیت مالیاتی استفاده کند.واین قانون دربودجه درسال 91 هم آمده وتمدید شده.این موضوع رادربان شرکت آذراب وسازمان بورس هم میداند.این مسئول شرکت که شما ازش سوال کردی کی بوده که ازهیچی خبر نداره؟؟؟؟؟؟
شما میتوانید امروز بروی نمایشگاه غرفه اذراب بیشتر مسئولین آذراب انجا هستند وسئوالات خود رابپرسید.........
نظر
-
در اصل توسط masoudtb پست شده است View Postهرشرکتی که تاقبل از سال91افزایش سرمایه خود{تجدیدارزیابی داریی} رابه بورس اعلام کندمیتوانداز معافیت مالیاتی استفاده کند.واین قانون دربودجه درسال 91 هم آمده وتمدید شده.این موضوع رادربان شرکت آذراب وسازمان بورس هم میداند.این مسئول شرکت که شما ازش سوال کردی کی بوده که ازهیچی خبر نداره؟؟؟؟؟؟
شما میتوانید امروز بروی نمایشگاه غرفه اذراب بیشتر مسئولین آذراب انجا هستند وسئوالات خود رابپرسید.........
دوست عزیز اولا" من نوشته ام نقل قول از سایت همسایه
ثانیا" این طرز کلام شما که فردی را دربان شرکت آذر آب می نامید اصلا" صحیح نیست
اینجا فروم بورسی است که کلی خواننده دارد و این طرز نوشتن اصلا" صحیح نیست
من سعی می کنم که نوشته های دوستان و نظرات را جمع آوری و اراده نمایم تا سایر دوستان بتوانند نظرات خود را عنوان کنند
شما هم می توانستید همانند بهنام خان نظر خود را عنوان نمایید نه اینکه بخواهید حتی به نویسنده این متن بی اجترامی نماییدآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/05/11, 12:23.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
من ديروز تقريبا يك ساعت تو اين غرفه بودم و با مسئولينش صحبت كردم !
آنچه كه مسلمه انجام افزايش سرمايه قطعيه ! تمام مدارك لازم به سازمان بورس ارسال شده و زمان اعلام به سازمان بورس بستگي داره ! ( به اين معني كه مشكل خاصي جهت انجام وجود نداره!)
طي يك ماهه آينده قطعا تكليف افزايش سرمايه مشخص خواهد شد !
نظر
-
اذراب به لیدری صدرا بعد از گزارش صدرا می ترکونه هنوز برای خیلیها این تصور جا نیفتاده که گروه تجهیزات بدون صدرا هرگز اجازه حرکت نداره ولی با گذشت زمان و بازگشایی صدرا این موضوع کاملا جا می افتهدو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
دوست عزیز اولا" من نوشته ام نقل قول از سایت همسایه
ثانیا" این طرز کلام شما که فردی را دربان شرکت آذر آب می نامید اصلا" صحیح نیست
اینجا فروم بورسی است که کلی خواننده دارد و این طرز نوشتن اصلا" صحیح نیست
من سعی می کنم که نوشته های دوستان و نظرات را جمع آوری و اراده نمایم تا سایر دوستان بتوانند نظرات خود را عنوان کنند
شما هم می توانستید همانند بهنام خان نظر خود را عنوان نمایید نه اینکه بخواهید حتی به نویسنده این متن بی اجترامی نمایید
این که یک نفر بیایدوبگوید.................دوستان دیروز در مورد فاذر از یکی از مسولین شرکت سوال کردم گفت در صورتی که بورس هم با افزایش سرمایه فاذر موافقت کند چون باید مالیات سنگینی به دولت پرداخت شود شرکت افزایش سرمایه نخواهد داد پس فروشنده باشید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما چه منظوری میتواند داشته باشد؟؟؟
حال انکه تمام مسئولین آذراب امورسهام آذراب کارکنان آذراب می گویند افزایش سرمایه آذراب به زودی اعلام خواهدشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط masoudtb پست شده است View Postجناب بابک52این جواب من به اقای غیبگو درتالاربورس بود واین رادرجواب صحبت بی دلیل ومنطق اقای غیبگو نوشتم ودراین فروم تکرارکردم واصلا"قصد بی احترامی به شما رانداشتم.
این که یک نفر بیایدوبگوید.................دوستان دیروز در مورد فاذر از یکی از مسولین شرکت سوال کردم گفت در صورتی که بورس هم با افزایش سرمایه فاذر موافقت کند چون باید مالیات سنگینی به دولت پرداخت شود شرکت افزایش سرمایه نخواهد داد پس فروشنده باشید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما چه منظوری میتواند داشته باشد؟؟؟
حال انکه تمام مسئولین آذراب امورسهام آذراب کارکنان آذراب می گویند افزایش سرمایه آذراب به زودی اعلام خواهدشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام مجدد
1) به نظر من هر فردی خود مسئول خرید و فروش خویش است و آیا به نظر شما با صحبت این شخص اتفاقی بر روی روند قیمتی سهم میفتد؟؟؟؟
2)ضمنا" این نوشته را من از تالار بورس بر نداشتم و اصلا" فردی که شما معرفی نموده اید را نمیشناسم
3) اصلح است هر فردی نظر خود را در خصوص هر نمادی عنوان نماید تا در خصوص آن ، کاربران مختلف نظر خود را عنوان نمایند و به نظر من بی احترامی در هیچ تاپیکی و به هیچ فردی جایز نیست و کاربران باید با احترام نسبت به نظر همدیگر بحث نمایند
4) من خودم از سهمهای تجهیزاتی به غیر از رتکو از هیچ سهم دیگری خوشم نمیاد و خودم هم آذر آب نداشته و ندارم ولی سعی می نمایم تا کلیه کاربران با نظرهایی که می گذارند به بحث مفید با یکدیگر اقدام نمایندThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
با نظر موافق
شروط معافیت مالیاتی بنگاه های اقتصادی تعیین شد
نمایندگان مجلس با بندی در لایحه بودجه ۹۱ موافقت کردند که براساس آن سرمایه بنگاه های اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های آنها از شمول مالیات معاف است مشروط بر آنکه متعاقب آن به نسبت استهلاک دارایی مربوطه و یا در زمان فروش، مبنای محاسبه مالیات اصلاح گردد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه ۲۴ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی و در ادامه بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۹۱ کل کشور با جزء ۴ بند ۱۲ این لایحه موافقت کردند.
بر اساس این جزء،افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای آنها، از شمول مالیات معاف است مشروط بر آنکه متعاقب آن به نسبت استهلاک دارایی مربوطه و یا در زمان فروش، مبنای محاسبه مالیات اصلاح گردد و بنگاه یادشده طی پنج سال اخیر تجدید ارزیابی نشده باشد./
پایان پیام
icana.ir/NewsPage.aspx?NewsID=196285
نظر
-
آذراب متعادل
پرينت
ايميل
دسته: خبرهای داغ
تاریخ ایجاد در یکشنبه, 24 ارديبهشت 1391 10:23
سيگنال بورس : در حال حاضر شاهد معاملات متعادل در قيمتهاي 244 تومان هستيم با توجه به افزايش سرمايه اين شركت كه بزودي قطعي خواهد شد و همچنين احتمال تعديل مثبت در گزارش 12 ماهه در قيمتهاي فعلي كم ريسك ارزيابي ميشود
نظر
نظر