در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخب این شد 18% تعدیل تا به اینجا
ولی بنده منتظر گزارش حسابرسی شده هستم
حداقل سود همون 650 ریال خواهد بود
تازه این 650 ریال رو با نگاه بدبینانه بهش رسیدم و برای همین اصرار دارم که این عدد کف سود هست
وگرنه میشه به اعداد بالاتری فکر کرد و منطقی هم هست که سود بالاتر از 650 ریال باشه
تحلیل گزارش هم باشه برای وقتی که سود حسابرسی شده اعلام شد
چون میخوام برم سراغ سود 92 و در صورت لزوم آپدیتش کنم
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبهنام عزیز : حفاری هم همانند فاراک و فاذر تجهیزاتی محسوب میشود . در گزارش اخیر حفاری تعدیلی از بابت نرخ ارز داده است که این نوع تعدیل را در نماد فاذر و فاراک هم میتواند بوقوع بپیوندد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تعدیل برای تمام سهام تجهیزاتی خواهد بود
و البته فاذر هم میتونه سود خوبی از این محل شناسایی کنه
اما ...
فاذر پتانسیلش خیلی بالاتر از فاراک و حفاریه
نمیگم اینا بد هستن،نه
قبل از نوروز امسال هم عرض کردم که بیشترین رشد رو در بازار امسال سهام تجهیزاتی خواهند داشت
البته یه سری میگن حفاری یا مپنا برای خودشون توی شاخه جدایی هستن
اما من همگی رو در یک رده قرار میدم
روندشون یکیه
اما چیزی که هست هر سهمی یه توانی داره که اون بر میگرده به پتانسیلش
خب فاراک پتانسیل فاذر رو نداره
حفاری هم پتانسیل مپنا رو نداره
در مجموع باید بگم سود آتی فاذر از اهمیت ویژه ای برخورداره
برگ آس این شرکت هم همون افزایش سرمایه چند صد درصدیه که رایگان خواهد بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دوستان علی الحساب این دو بند مربوط به گزارش حسابرسی نشده را داشته باشند تا گزارش حسابرسی شده بیاد
سایر اطلاعات:
3) مزيد اطلاع مطابق اطلاعات دريافتي از شرکت ، مبلغ 785ر94 ميليون ريال (316 ريال به ازاي هر سهم) بابت سود ناشي از تسعير داراييها و بدهيهاي ارزي عملياتي در سرفصل ساير درآمدهاي عملياتي به ثبت رسيده است.
4) مطابق اعلام شرکت، مبلغ ثبت شده در سرفصل "وجوه دريافتي بابت افزايش سرمايه" در ترازنامه به مبلغ 000ر700 ميليون ريال، بابت مازاد تجديد ارزيابي دارائيهاي ثابت مي باشد.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام دوستان
سهام باقي مونده در دست سهامداران جزء خيلي كمه. اگه سهم رو فردا بگره هم ببرن فروشنده انچناني نخواهد داشت مگر اينه خودشون براي ترسوندن سهامدارها كد به كد بكنند كه اين هم مسلما تاثيري در عملكرد دوستاني كه سري قبل در 450 فروشنده نبودند نخواهد داشت. من مدت زيادي كه روند معاملاتي فاذر رو دنبال مي كنم(نزديك به 2 سال). در هيچ زماني مثل اين 3 ماه اخير خريدار گروهي نداشته و اين يعني اينكه فقط مي خوان فاذر رو جمع كنند و قيمت هم زياد براشون ملاك نيست چون به ارزش واقعي اين سهم واقفند.
همه بزرگان اين تالار به ارزش فاذر در اين قيمتها اعتراف دارن. سهم ارزشمند خودتون رو مفت نفروشيد. بعد از 500 تازه مشكل حجم مبنا مطرح خواهد شد.
باز هم تبريك به سهامداران فاذر
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postسلام دوستان
سهام باقي مونده در دست سهامداران جزء خيلي كمه. اگه سهم رو فردا بگره هم ببرن فروشنده انچناني نخواهد داشت مگر اينه خودشون براي ترسوندن سهامدارها كد به كد بكنند كه اين هم مسلما تاثيري در عملكرد دوستاني كه سري قبل در 450 فروشنده نبودند نخواهد داشت. من مدت زيادي كه روند معاملاتي فاذر رو دنبال مي كنم(نزديك به 2 سال). در هيچ زماني مثل اين 3 ماه اخير خريدار گروهي نداشته و اين يعني اينكه فقط مي خوان فاذر رو جمع كنند و قيمت هم زياد براشون ملاك نيست چون به ارزش واقعي اين سهم واقفند.
همه بزرگان اين تالار به ارزش فاذر در اين قيمتها اعتراف دارن. سهم ارزشمند خودتون رو مفت نفروشيد. بعد از 500 تازه مشكل حجم مبنا مطرح خواهد شد.
باز هم تبريك به سهامداران فاذر
گفته های شما به طور کامل درسته
اما ...
یه نکته رو در نظر نگرفتین
نماد سهم باید برای گزارش حسابرسی شده متوقف بشه
پس از 500 به بعد یه جهش سریع و پر قدرت داریمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
میگن سود سال 91 باید 90 تومان باشه حالا باید دید این سود رو گزارش میدن یا میخوان سهم جمع کنن فعلاخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خيلي جالبه بصورت بسيار نامحسوس به صف خريد اضافه ميشه تا در صورت عرضه بتونن خريد داشته باشند. سعي مي كنن طوري به صف اضافه بشن كه فروشنده رو تحريك به عدم فروش نككن. در هميت 20 دقيقه اخر بيش از 200 هزارتا به صف اضافه كردن كه معلوم نيست چقدر هيدن نشستن.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postباز هم جناب صحرایی قانون را رعایت نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز باید مشمول گره میشد!!!!!!!!! چه بهتر فردا و یا شنبه مشمول گره بشه حرکت شارپی ان بهتر میشود
البته در گام اول
وگرنه تارگتش خیلی بالاتره
به این موارد زیاد بها ندین
فوقش اینه که 3 تا 4% میخوره و سه روز معامله میشه که کار همون گره معاملاتی رو انجام میده
فاذر برگهای زیادی داره که هر کدوم به تنهایی باعث رشد قیمت سهم خواهند شدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postسهم داره هر روز صف خريدش آب مي ره امروز رسيد به 5 ميل فكر نمي كنيد وقتي صف خريد و بدن و معاملات روون بشه يه چند وقتي درجا بزنه يا يه مقدار اصلاح كنه توي بازه كوتاه مدت؟
درسته که سهم، صف خرید آب رفته. ولی بدون حمایت زیادی پشت سهم هست.
از عمد صف خرید رو آوردن پایین که حقیقی های نوسان گیر خالی کنند.همانطور که این اتفاق هم تا حدودی افتاد. بهترین کاررفتن به مجمع هست
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postسهم داره هر روز صف خريدش آب مي ره امروز رسيد به 5 ميل فكر نمي كنيد وقتي صف خريد و بدن و معاملات روون بشه يه چند وقتي درجا بزنه يا يه مقدار اصلاح كنه توي بازه كوتاه مدت؟
این صفی هست که شما داری می بینی
حتما دسترسی به معاملات آنلاین دارین
شما میتونین به صورت هیدن درخواست خرید یا فروش رو توی سیستم بذارین
شما مثلا میخوای 100 تا فاذر بخری
این مقدار رو وارد سیستم میکنی ولی حجم قابل نمایش رو میزنی 10 تا
این جوری درخواست شما ثبت سیستم میشه ولی فقط 10 درصدش که میشه 10 تا به حجم صف اضافه میشه
اما نکته بعد ...
این سهم فروشنده ای نداره
تعداد خرید امروز حقیقی چقدر بوده ؟
شما اگه توی صفر هم باشی نمیتونی سهم بخری
اصلاحی در کار نیست
ممکنه به گره بره و متعادل هم بشه
ولی دوباره صف میشه
چون خریدار دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر