صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

خیلی از دوستان می پرسند که تارگت 1200 تومنی فاذر در میان مدت،بر چه اساسی هستش

بنده در پاسخ به این موارد اشاره میکنم :

1 - افزایش سرمایه 500 درصدی از محل سود ناشی از تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته

2 - روند بسیار عالی سودآوری و توانایی اعلام تعدیلهای پیاپی تا پایان سال

3 - خروج از یک روند نزولی بلند مدت و شکستن سقف تاریخی 400 تومنی

4 - تاثیر سود ناشی از تسعیر ارز که فاراک لحاظ کرد و فاذر لحاظ نکرد

5 - قراردادهای جدید و تاثیر آن بر سودآوری امسال و سال آینده

6 - ارتقا level شرکت با افزایش سرمایه پیش رو و تحولات اساسی در بخش حقوق صاحبان سهام

7 - شناوری بسیار پایین سهم ( کاهش شدید سهامداران خرد حقیقی)

فکر میکنم کافی باشه

حالا بحث روانشناسی سهم و نوع و حجم معاملات به کنار
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• yousefip
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 42

سلام
      آقا بهنام ولصنم فاندش خوبه؟

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

اطلاعیه عرضه بلوکی فاذر
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• creator_65
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 269

صدرا،طلای پنهان

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          دوست گرامی
          اگر خوب نبود این همه به خاطرش صبر نمیکردم و بخش بزرگی از سبد سهام خودم رو بهش اختصاص نمیدادم
          من گزینه های بسیاری برای تعویض داشتم ولی با صدرا موندم و خواهم ماند
          فاذر 180 تومنی و مپنای 170 تومنی تنها دو مورد مهمی بودند که به خاطر صدرا از اونها گذشتم
          در زمینه تحلیلی،جایی برای شوخی وجود نداره
          فک کنم دو ماه میشه اینجا ننوشتم
          اما صدرا که اومد دلم نیومد سکوت کنم.
          دوستان صدرا سهم بسیار ارزشمندیه، اما با دید پایان سال
          اینو کسی میگه که تا چند وقت پسش شرکتشون 80 درصد صدرا داشت.
          در مورد انتقال به خصوصی هم شک نکنید، انجام شده، امضا هم شده
          مشکل بدهی بانکی خریدار نیز حل شده، دویست میلیارد بدهی به مالیات هم حل شده تقریبا

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

شفاف سازی "فاذر"

شرکت آذر آب طی نامه ای به مدیر اداره نظارت بر ناشران بورسی اعلام کرد، اطلاعات ارسال شده در خصوص پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 92،12،29 به مبلغ 408 ریال می باشد و با توجه به بررسی انجام شده شرایطی که مستلزم تعدیل پیش بینی فوق باشد به وقوع نپیوسته است.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• felfel
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 378

امروز بازار بسیار احساسی برخورد کرد کمتر از 20 روز کاری خبر افزایش سرمایه اذراب بصورت رسمی اعلام خواهد شد ضمن اینکه معامله بلوکی اذراب نیز در پیشه نوسانگیری در این سهم اصلا کار عاقلان نیست و احتمال ضرر خیلی بیشتر از سود کردن هست اخبار مثبت این سهم بمراتب بیشتر از خبر منفی هست 10%نوسانگیری مساوی 100% زیان در میان مدت این موارد فقط جهت اطلاع رسانی هست خود دانید
              دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• motenaweb
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 226

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                امروز بازار بسیار احساسی برخورد کرد کمتر از 20 روز کاری خبر افزایش سرمایه اذراب بصورت رسمی اعلام خواهد شد ضمن اینکه معامله بلوکی اذراب نیز در پیشه نوسانگیری در این سهم اصلا کار عاقلان نیست و احتمال ضرر خیلی بیشتر از سود کردن هست اخبار مثبت این سهم بمراتب بیشتر از خبر منفی هست 10%نوسانگیری مساوی 100% زیان در میان مدت این موارد فقط جهت اطلاع رسانی هست خود دانید
                آقا حرفت طلا هست :) این 1.5 میلیون فروشنده ای که امروز روی 790 فاذر رو مفت دادن رفت ، چه سهم ارزنده دیگه ای روجایگزین کردن؟ به ما هم بگن لطفا :)
                امیدوارم فردا باز فرصت خرید باشه :) فاذر - فاذر - فاذر :)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

فاذر

در این پست نگاهی داریم به معاملات امروز سهم ...

معاملات امروز رو میشه در سه بخش دید

بخش اول از ساعت 9 تا 10 : معاملات مثبت و پر حجم که به صف خرید سهم منتهی شد

بخش دوم از ساعت 10 تا 11 : معاملات در قیمتهای پایین تر از اول صبح،ولی همچنان مثبت که با کاهش حجم محسوس معاملات همراه بود

بخش سوم : افزایش شدید حجم معاملات به همراه رنج منفی که در نهایت به صف فروش منتهی شد

اما نکات مهم :

1 - با همه این شرایط سهم روی قیمت مثبت بسته شد

2 - صف فروش امروز حتی پایین تر از 4% منفی فردا بود ؟!

3 - حجم معاملات امروز که به صف فروش ختم شد بسیار کمتر از حجم معاملات دیروز بود که به صف خرید ختم شد

4 - صف فروش سهم در مقابل حجم معاملات به هیچ عنوان سنگین نبود

نتیجه :

با توجه به همه این موارد میشه این جور نتیجه گیری کرد که سهامداران حقیقی ( خرد) بسیاری امروز از سهم خارج شدند و سهم باز هم خشک تر شد

با توجه به اینکه دو هفته دیگه معامله بلوکی انجام میشه و قیمت پایه 950 تومنه،افت زیادی قابل تصور نیست
                  نهایت چیزی که میشه انتظار داشت،اینه که سهم یه مدت درجا بزنه و بعد خودش رو برای رسیدن به تارگت 1200 تومنی آماده کنه

از نظر بنده،هر روزی که سهم صف خرید نباشه،فرصت خریده و باید اضافه کرد
                  آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/28, 23:13.
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• riskman
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 208

با سلام! نزدیک افزایش سرمایه است و من پرهیز دارم از نقل مطلب یا تحلیل ! اما به دوستانی که قصد شرکت در افزایش سرمایه را دارند توصیه می کنم با جملاتی مانند : اصلاح قیمت - پایین تر آوردن میانگین - افزایش تعداد سهام در قیمت پائین تر - نوسان معکوس و ... سرمایه خود را به خطر نیاندازید ! چرا که ریسک بازی با سهم بسیار بالاست ! و در صورت جاماندن جبران ضرر امکان پذیر نمی باشد ! بعد از افزایش سرمایه فاذر این درصدها را می توان در جاهای دیگر در سرمایه ضرب کرد !

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

فاذر هم در سوریه کارخانه دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• riskman
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 208

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                        فاذر هم در سوریه کارخانه دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        پروژه بانیاس در سوریه توسط شرکت آذراب اجراء و تحویل شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است! ولی سوریه خواهان اخذ دیرکرد از شرکت شده که پرونده آن در دادگاه سوریه جاری است!
                        به این جهت شرکت آذراب هر ساله مبلغی را به عنوان زیان در صورتهای مالی لحاظ کرده است! که اگر پرونده به نتیجه برسد زیان مذکور حذف و شاهد تعدیل خواهیم بود!
                        لذا EPS شرکت آذراب با لحاظ همه زیانها مبلغ 408+ ریال می باشد! که شائبه درج زیان بیش از مقدار واقعی نیز در آن وجود دارد!
                        آخرین ویرایش توسط riskman؛ 2013/08/28, 16:55.

نظر

• far
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 51

درود
                          فکر کنم مربوط به شرکت انرژی آذرآب که 100% سهام آن در اختیار آذر آب است میباشد
                          در اصل توسط riskman پست شده است View Post
                          پروژه بانیاس در سوریه توسط شرکت آذراب اجراء و تحویل شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است! ولی سوریه خواهان اخذ دیرکرد از شرکت شده که پرونده آن در دادگاه سوریه جاری است!
                          به این جهت شرکت آذراب هر ساله مبلغی را به عنوان زیان در صورتهای مالی لحاظ کرده است! که اگر پرونده به نتیجه برسد زیان مذکور حذف و شاهد تعدیل خواهیم بود!
                          لذا EPS شرکت آذراب با لحاظ همه زیانها مبلغ 408+ ریال می باشد! که شائبه درج زیان بیش از مقدار واقعی نیز در آن وجود دارد!

نظر

• riskman
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 208

در اصل توسط riskman پست شده است View Post

نظر

• under line
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 137

اقا بهنام 1 سوال فاذر مجمع نرفته هنوز؟؟؟؟؟؟؟ مجمعش کیه ؟؟؟؟چند درصد؟؟؟؟میخوام ببینمتا اون موقع میتونم اضاف کنم!!!!!
                              [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط under line پست شده است View Post
                                اقا بهنام 1 سوال فاذر مجمع نرفته هنوز؟؟؟؟؟؟؟ مجمعش کیه ؟؟؟؟چند درصد؟؟؟؟میخوام ببینمتا اون موقع میتونم اضاف کنم!!!!!
                                دوست عزیز
                                مجمع سالیانه فاذر برگزار شده و 58 ریال هم سود نقدی به ازای هر سهم،تقسیم کرده

اما ...

سهم خوب اونی نیست که میره مجمع و n تومن سود میده

معیار انتخاب یک سهم از نظر من،پتانسیلهای موجود در اون سهمه

فاذر پتانسیلهایی داره که در هیچ سهمی به جز صدرا یافت نمیشه

در پایان این رو بگم که سهم خوب رو ممکنه مفت بفروشن که خب دیروز خیلی از سهام تاپ بازار رو مفت فروختند
                                اما این مفت فروشی و فرصت خرید سهام تاپ،همیشگی و پایدار نیست

تارگت فاذر برای پله نخست : 1200 تومن

اهداف بعدی باشه به وقتش
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X