صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط بارسا پست شده است View Post
    بهنام عزيز
    سهام جايزه كه به ما تعلق مي گيره بعد از چه مدت قابل خريد و فروش مي شه ؟ قانون خاصي داريم در اين زمينه ؟ چون معلومه كه افزايش سرمايخ از محل اورده يا انباشته نيست كه داراي حق تقدم باشه و تكليفش روشن ؟ اگر اطلاعاتي داشته باشيد در اين زمينه ممنون مي شم كه با ما هم به اشتراك بذاريد
    دوست گرامی
    همون طور که خودتون هم گفتین،اینجا نه حق تقدم داریم و نه زمان دو ماهه استفاده از اون

تنها چیزی که هست یک پروسه اداریه که باید نامه اجرایی شدن افزایش سرمایه از شرکت بره برای ثبت شرکتها
    ثبت شرکتها هم بعد از بررسی مدارک و در یک زمان کوتاه،افزایش سرمایه شرکت رو ثبت نهایی خواهد کرد

فکر میکنم با نهایت یکی دو ماه زمان،کارای ثبت نهایی افزایش سرمایه تموم بشه و سهامش قابل معامله باشه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• احسان147
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 937

بهنام جان سلام
      امروز حدود ساعت 10 این خبر اومد به نظرت تاثیری رو فاذر یا وگستر داره ؟

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
        بهنام جان سلام
        امروز حدود ساعت 10 این خبر اومد به نظرت تاثیری رو فاذر یا وگستر داره ؟
        http://www.iraneconomist.com/fa/news/40097
        درود

البته بنده پاسخ شما رو در تاپیک خودم نوشتم
        اما چون ممکنه پرسش سایر دوستان هم باشه،دوباره پاسخ میدم

این خبر رو همون صبح دیدم
        بحث مربوط میشه به تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو و بلوکه شدن داراییهای این شرکت
        و البته ارتباطی با فاذر نداره
        نهایت چیزی که ممکنه پیش بیاد،فروش سهم این شرکت در فاذر هست که به وسیله رای دادگاه خواهد بود
        در اون صورت هم این مورد در نهایت به نفع سهامداران فاذر خواهد شد ( چون سهامدار عمده خودش خریدار خواهد بود)
        تا قبل از این هم این حقوقی به هیچ عنوان روی سهم فعال نبوده که حالا بخواد بلوکه شدن سهمش مشکل ساز باشه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• shahnam_eb
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 32

سلام
          کسی میدونه چه تاریخی بسته میشه برای افزایش سرمایه؟

نظر

• بارسا
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 184

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            دوست گرامی
            همون طور که خودتون هم گفتین،اینجا نه حق تقدم داریم و نه زمان دو ماهه استفاده از اون

تنها چیزی که هست یک پروسه اداریه که باید نامه اجرایی شدن افزایش سرمایه از شرکت بره برای ثبت شرکتها
            ثبت شرکتها هم بعد از بررسی مدارک و در یک زمان کوتاه،افزایش سرمایه شرکت رو ثبت نهایی خواهد کرد

فکر میکنم با نهایت یکی دو ماه زمان،کارای ثبت نهایی افزایش سرمایه تموم بشه و سهامش قابل معامله باشه

باز هم متشكرم بهنام عزيز
            جبران كنيم

نظر

• yesman
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 541

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
              خب همون شد که گفتیم و دیروز اخرین منفی سهم بود. و امروز از ابتدا پرواز کرد مثل من که دارم پرواز میکنم اگه گفتید چرا؟ چود دیشب من بابا /:.Heart.:/ شدم. خدا بهم یه دخمل سالم داده. ای جانممممممم
              من همتون رو دوست دارم بورسیهای عزیز
              من رفتم فعلا
              در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
              تبريك دوست عزيز
              با اين خبر شما، خوشحاليمون مضاعف شد
              در اصل توسط far پست شده است View Post
              شاد باش بنده را پذیرا باشید
              در کنار خانوده عزیزتان همواره تندرست و شادکام باشید
              در اصل توسط felfel پست شده است View Post
              عرض تبریک خدمت شما دوست عزیز و سلامتی برای کوچولی بابا ...انشالله سایت همیشه بر سر خانوادت باشه ..برقرار باشی
              در اصل توسط mohammadl22 پست شده است View Post
              من هم به نوبه ی خودم به شما تبریک میگم .
              و

amir.r, Ardavan, behnam, e.hamedi, ehsanksh, far, felfel, hamid57, KEYAN5533, majid190cm, mehdi020, Mehdi1400, meisam_em, mohammadl22, narsis78, norman, نرگس مزنگی, هم بازی, حجازی

از اظهار لطف همه دوستان بینهایت ممنونم.
              من خودم پارسال منتظر خبر این افزایش سرمایه (به میزان 200 درصد بودم:طی تماس تلفنی با امور سهام). ولی حالا شب تولد دخترم خبر افزایش سرمایه اومده و چون بیشترین وزن سبدم مربوط به فاذره ، این خبر رو اینجا زدم.
              آرزوی بهترینها رو برای همه تون دارم. و امیدوارم که به همه ارزوهاتون برسید من که دیگه بغیر از خوشبختی دخترم آرزویی ندارم.
              شاد باشید دوستان
              شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 14:00 روز یکشنبه مورخ 1392/07/21 درمحل تهران ،خيابان وليعصر، بالاتر از جام جم ،نرسيده به چهار راه پارک وي مجتمع فرهنگي ورزشي وزارت کار وامور اجتماعي (سالن تلاش) برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
                تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
                سایر موارد
                توضیحات:

http://www.codal.ir/Reports/Exports/...goWQ%3d%3d.pdf
                (کوروش بزرگ)

نظر

• amir.r
                  ستاره دار(3)
                  • Apr 2013
                  • 613

تاثیرپذیری سودآوری از فرایند تجدید ارزیابی

اطلاعات حسابداری درباره وضعیت مالی و عملکرد مالی واحدهای اقتصادی نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دارد و هرچه این اطلاعات از کیفیت بهتری برخوردار باشد آگاهی لازم برای اتخاذ تصمیمات بهتر افزایش می‌یابد و هر چه تصمیمات اتخاذ شده بهینه و کارآمد باشد اثربخشی واحد اقتصادی بهبود یافته و به اهداف سازمان که همانا سودآوری بیشتر است منجر خواهد شد.
                  اگرچه در نگاه اول این موضوع بصورت کیفی بوده و غیرقابل محاسبه و اندازه‌گیری به نظر می‌آید لیکن با توجه به مزایای زیر که برای تجدید ارزیابی دارائی ها توسط صاحب‌نظران متصور شده می توان آن را به صورت کمی بیان کرد و تاثیرات آن بر سودآوری شرکت را به اثبات رساند:

1)واقعی‌تر شدن بهای تمام شده محصولات تولیدی و سودآوری آن.

2)تقویت منابع مالی شرکت.

3)بکارگیری سیاست متوازن در تقسیم سود.

4)افزایش نسبت مالکانه در صورت‌های مالی و افزایش مالکیت سهامداران فعلی.

5)کاهش نرخ سود مورد انتظار اعتبار دهندگان شرکت به دلیل کاهش ریسک اعتباری و افزایش رتبه اعتباری سهامداران.

6)نشان دادن قیمت بازار دارائیها که از تاریخ تحصیل قیمت آنها به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.

7)امکان دریافت تسهیلات بیشتر از بانکها یا مؤسسات تأمین مالی با وثیقه‌گذاری دارائی‌های ثابت ضمن اینکه ارزش گذاری مناسب دارائی های ثابت میتواند به امکان دریافت مبلغ تسهیلات بیشتر کمک کند.

بنابراین مطمئناً افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیها مزایای بسیاری داشته که این مهم در سالهای اخیر مدنظر صاحب‌نظران و سیاست‌گذاران کلان کشور قرار گرفته و بجهت کمک و مساعدت به واحدهای اقتصادی بخصوص واحدهای تولید در قانون بودجه سالهای 90 و 91 لحاظ شده است.
                  با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• سیگنال
                    Banned
                    • Nov 2012
                    • 714

فردا خرید فاذر در اولیت خواهد بود

برای میانمدت با توجه به افزایش سرمایه پیش رو بالای 100 درصد گین خواهد داد

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 2124

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                      فردا خرید فاذر در اولیت خواهد بود

برای میانمدت با توجه به افزایش سرمایه پیش رو بالای 100 درصد گین خواهد داد
                      البته افزایش سرمایه با تعدیل شش ماهه.....
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• سیگنال
                        Banned
                        • Nov 2012
                        • 714

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                        البته افزایش سرمایه با تعدیل شش ماهه.....

ازین بهتر نمیشه

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

فعلا در حال تکمیل خرید فاذر هستم

سهمی با این پتانسیل و شناور پایین بعد از افزایش سرمایه و احتمالا تعدیل در بالاترین قیمت بازگشایی خواهد شد. و فقط سهام جایزه مفت در اختیار سهامدار زیرک قرار خواهد گرفت
                          ......

نظر

• motenaweb
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 226

امروز سه شنیه ، 3 مورد از عجایب بورس ایران شد :

یکی صف فروش فاذر روی 850 تومن که واقعا باید با فروشندگانش عکس یادگاری گرفت
                            دومی منفی خوردن وبصادر بزرگ :)
                            سومی . . . خصدرا . . . .
                            خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

امروز فرصت فوق العاده اي دست داد در كف قيمت (8230) اين نماد ناب رو اضافه كنم.

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوستان عزیز : نگران فاذر نباشید : تا جاییکه من تحقیق کردم و می دانم !
                                فاذر پس از افزایش سرمایه و رسیدن به سرمایه صد میلیارد تومان .
                                یک افزایش سرمایه 20 درصدی دیگر هم از سود تقسیم نشده دارد .
                                و همچنین صحبتهایی از یک افزایش سرمایه صد درصدی یا حتی بیشتر از آورده نقدی هست .
                                ساختمانهای انرژی آذرآب را هم برای فروش گذاشته اند .
                                کارهایی هم برای ساخت سه برج انجام شده است .
                                کنسرسیوم متشکل از سه شرکت فاذر و پترو تک سان و یک شرکت دیگر برای خط لوله ،
                                بندرعباس به چادرملو انجام شده است . که ارزش 1400 میلیاردی دارد .
                                ساخت تجهیزات صنعت نفت مانند پمپ و فلنچ و غیره هم هست .
                                صحبتهایی هم با شاراک و پالایش نفت تهران برای تعمیر ونگهداری آنها شده است .
                                و چندین خبر خوب دیگر .
                                منتظر باشید تا پس از باز شدن سهم به همین قیمتهای امروز خواهد رسید .
                                و من الله توفیق .

نظر

در حال کار...
                                X