کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در نرم افزار ادونس موج 4 به صورت دیفالت اما چون PTI ان کمتر از 35 پس باید از ALT1 استفاده کنیم که موج 3 صعودی میباشد و درضمن اندیکاتور شاخص روند (جریان سرمایه ) رنگش قرمز و این نشان از ورود سرمایه به این سهام است .
روند سهام از لحاظ کمربند میانگین متحرک HL 21 روزه و ابر و اندیکاتورهای MACD -RSI- ADX صعودی میباشد و همانطور که در بالا گفتم هدف الگو حوالی 400 بود که دیده و حد ضرر 340 تومان هست لو میانگین و کف قبلی البنه در همین 370 احتمالا حمایت هست اگر حمایت شود مقاومت مهم سهام قله 430 میباشد اگر بشکند و تثبیت شود میتوان اهداف 550 و 600 را برای سهام دید
البته این تحلیل با استراتژی بنده میباشد شاید نظر دوستان نظر دیگری باشد .
من امروز مجبور شدم خریخت را بفروشم چوت پالایشی ها باز شدند و شتران جایگزین کردم. 800.000 تا شتران داشتم حساب کرده بودم 3000 تومان باز شود ولی طی یک توطیه دولتیون 500 باز شد و من هم از کفرم هر چی سهام دیگه داشتم فروختم و تا خرخره شتران خریدم.
من امروز مجبور شدم خریخت را بفروشم چوت پالایشی ها باز شدند و شتران جایگزین کردم. 800.000 تا شتران داشتم حساب کرده بودم 3000 تومان باز شود ولی طی یک توطیه دولتیون 500 باز شد و من هم از کفرم هر چی سهام دیگه داشتم فروختم و تا خرخره شتران خریدم.
به تصمیمتون احترام میگذارم و امیدوارم که ضررتون سریع جبران بشه. محض اطلاعتون امروز تایید افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو از شرکت خریخت گرفتم. /:.winksmiley02.:/
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
به تصمیمتون احترام میگذارم و امیدوارم که ضررتون سریع جبران بشه. محض اطلاعتون امروز تایید افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو از شرکت خریخت گرفتم. /:.winksmiley02.:/
لولی جون.....یه توضیحی میدی....کلا عاشق تجدید ارزیابیم..............دمت گرم......چند درصده...تو چند مرحلست........گزارش فرستادن سازمان یا نه...........عیدتم مبارک
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
جناب لولی بابا کف کردیم....شما که امار سهمو داری.....نمیدونی فرستادن سازمان یا نه.......درود
ببخشید نبودم
خریخت باید سرمایه اش رو از 5 میلیارد برسونه به 40 میلیارد که طبق براوردها همه اش از تجدید ارزیابیه منتها ممکنه در دو مرحله اجرایی بشه. ولی همه اش باید توی سال 94 انجام بشه. کار گزارش تمام شده و فعلا در مراحل اداریه. ولی اگه کسی باهاش حداقل تا مهرماه 94 بمونه کل 800 درصد بهش تعلق میگیره. یعنی یک سهمش میشه 8 سهم. سود فعلی سهم هم 31 تومنه که قاعدتا تعدیل خوبی هم سال بعد داره چون تولیدش بیشتر از بودجه خواهد بود. حدس بنده اینه که سود سال بعدش حداقل 60 تومنه. بعد از افزایش سود سهم میشه حدود 7 تومن. با شبیه سازی خکمک میشه گفت که ارزش سهم تا مهر ماه میتونه به 1000 تومن برسه.
فکر کنم حداکثر تا اوایل اردیبهشت بیاد روی کدال. اطلاعات بیشتر رو از امور سهامش بپرسید. کمی سمج بشید بهتون اطلاعات میده ولی همون اولش صاف و پوست کنده بهتون میگه که کار گزارش تموم شده. بنده اطلاعاتم همین حدوداست و مابقی گفتنش کمی ریسک داره/:.winksmiley02.:/
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
امروز با امور سهام تماس گرفتم گفت در فروردین 94 گزارش رو میفرستیم بورس برای تایید
کسانی که این چند وقته سهم رومیخریدند ........نیستند مطمئنا خبرهایی در سهم است
تعدیل در گزارش 12 ماهه هم قطعی است حدود 50 درصد تعدیل داره که اونم اواخر فروردین ماه اعلام میشه
سلام تاییدیه تون کتبی و مهر خوردست؟ من روی شتران با همیت تاییدیه ها کار کردم ولی ...
نظر