ریخته گری ایران (خریخت)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : ریخته گری ایران (خریخت)

خدا رو شکر، حقوقی داد و سقف کانال فردا میشکنه و میریم برای 640 پله بعدی
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 554

سلام جناب بربط ميخواستم راهنمايي بفرماييد اگر 10000 سهم داشته باشيم بعد افزايش سرمايه كلا سهام ما چه تعداد ميشود ايا پس از افزايش سهام متعلقه به صورت جايزه اي به ما داده ميشود يا بايد مابه التفاوت پرداخت كنيم و 2 ماه صبر كنيم خلاصه يه راهنمايي اساسي بفرماييد ممنون از لطفتان

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
        سلام جناب بربط ميخواستم راهنمايي بفرماييد اگر 10000 سهم داشته باشيم بعد افزايش سرمايه كلا سهام ما چه تعداد ميشود ايا پس از افزايش سهام متعلقه به صورت جايزه اي به ما داده ميشود يا بايد مابه التفاوت پرداخت كنيم و 2 ماه صبر كنيم خلاصه يه راهنمايي اساسي بفرماييد ممنون از لطفتان
        سلام عزیز
        افزایش سرمایه از 5 میلیارد به 40 میلیارد، تعداد سهام شما می شود 80 هزارتا و چون از محل تجدید ارزیابی داراییهاست پس همه اش از محل جایزه است و شما هیچ وجهی نباید بپردازید. معمولا سهم جایزه 2 ماه طول میکشد تا ثبت شود و در سبد شما بنشیند ولی اصل سهم یکهفته پس از جلسه فوق العاده گشایش میشود. چون در گروه قطعاتی است پس از گشایش کمتر از 130 تومان قیمت نمیخورد و اگر با ان سهامداری کنید و تا پاییز بمانید و توافق جامع هسته ای هم انجام شود این سهم تا پایان سال 94، 200 تومان را خواهد دید بنابراین:
        1- شرکت در افزایش سرمایه و فروش بلافاصله پس از گشایش: 80000*130 تومان یا بعبارتی برای اصل هر سهم حداقل قیمت 1000 تومان
        2- شرکت در افزایش سرمایه و نگهداری تا پایان سال 94 : 80000*200 یا بعبارتی برای اصل هر سهم حداقل قیمت 1600 تومان

* نکته مهم اینکه این سهم در سل 94 تعدیل خوبی هم خواهد داشت قطعا لاریب فیه

پس کف سهم 1000 تومان و سقف سهم در سال 94، 1600 تومان است. تصمیم و مسوولیت با خودتان

پاینده باشید
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• mahzad
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 898

دیروز حجم مبنا رو نداد امروز زیادی عرضه کرد
          90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
            عوضش فردا عرضه نمیکنه. امروز توی خیلی از سهمها عرضه دستوری بود. توی خریخت حقوقی بندرت عرضه میکنه. از اونطرف هم بخشی رو سرجاش میگذاره. مثل امروز

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

فقط و فقط فرصت خرید بود امروز

نظر

• mahzad
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 898

گل سرسبد این روزهای سبدم معاملات خریخت یادآور معاملات وآتی هست
                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

me 2

ظاهرا گزارش 800 درصدی افزایش از تجدید اواخر اردیبهشت روی کدال خواهد امد. /:.winksmiley02.:/

پ.ن: حقوقی هم دست از خودکشی برمیداره ، دیروز و امروز 2 درصد شرکت رو داد رفت. ادامه بده تا شرکت از چنگت دربیاد. خبر دارم که یک گروه از 308 تومن شروع کرده و بهیچ وجه فروشنده نیست و میخواد باهاش بره افزایش سرمایه. تارگتشون بالای هزاره. تا امروز هم داشتن می خریدن

نظر

• saaaaeeeed
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 43

گل گفتین ای گل گفتین.....
                    اگه مثل واتی یه کله بره تا 900 دیگه چی میشه/:.yead.:/

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

حدود 6درصد کل سهام شرکت امروز معامله شد که یکی از بیشترین حجم های تاریخش بود.

اگر افزایش سرمایه 800درصدی در یک محله باشه همچنان جای رشد خوبی داره . برخی شرکتها شفاف سازی میزنن کدال که قصد افزایش سرمایه داریم باید دید این هم همینکارو میکنه
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                        me 2

ظاهرا گزارش 800 درصدی افزایش از تجدید اواخر اردیبهشت روی کدال خواهد امد. /:.winksmiley02.:/

پ.ن: حقوقی هم دست از خودکشی برمیداره ، دیروز و امروز 2 درصد شرکت رو داد رفت. ادامه بده تا شرکت از چنگت دربیاد. خبر دارم که یک گروه از 308 تومن شروع کرده و بهیچ وجه فروشنده نیست و میخواد باهاش بره افزایش سرمایه. تارگتشون بالای هزاره. تا امروز هم داشتن می خریدن
                        منم امروز سنگین وارد شدم
                        30 درصد سرمایه رو دادم خریخت و فنوال
                        آخرین ویرایش توسط H.samimi؛ 2015/04/06, 18:59.

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

فرصت خرید خوبی داده
                          یادگاری بمونه اینجا519

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                            me 2

پ.ن: حقوقی هم دست از خودکشی برمیداره ، دیروز و امروز 2 درصد شرکت رو داد رفت. ادامه بده تا شرکت از چنگت دربیاد. خبر دارم که یک گروه از 308 تومن شروع کرده و بهیچ وجه فروشنده نیست و میخواد باهاش بره افزایش سرمایه. تارگتشون بالای هزارهدم بروز دی. تا امروز هم داشتن می خریدن
                            لولی جان دیروزدیدم بهمن خفن میفروشه خارج شدم..........خبر نداری چه مرگشونه......... بااحتساب 800 درصد قیمت سهم نباید این باشه.......به نظرت احتمال نداره به کد شخصی زده باشن.............با تشکر
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              لولی جان دیروزدیدم بهمن خفن میفروشه خارج شدم..........خبر نداری چه مرگشونه......... بااحتساب 800 درصد قیمت سهم نباید این باشه.......به نظرت احتمال نداره به کد شخصی زده باشن.............با تشکر
                              ممکنه کمی اصلاح کنه ولی روند کلی اش صعودیه. کسانیکه خریدوشن پایینه بهیچ وجه فروشنده نیستن و فقط اونایی فروختن که خریدشون کمی بالا بوده به امید نوسان. روی حمایت قاعدتا باید برگرده و کمی بازی کنه تا گزارشش بیاد. سهم اگه یه کله میخواست تا دو ماهه دیگه همینطوری بره که سر از 1500 در میاورد. اگر به سابقه این دو ماهش دقت کرده باشید روی 360، 390، 430 و اخیرا 540 کمی درجا زده و دو سه روز منفی خورده ولی دوباره روند صعودیش رو ادامه داده. کد شخصی رو هم نمیدونم ولی مطمئنم که با احتساب افزایش سرمایه، سهم 1000 تومن رو میبینه فقط کمی صبر میخواد مثل خکمک

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 937

هر کس خرید از فرصت استفاده کرد

نظر

در حال کار...
                                X