کیسون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liverno
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1742

پاسخ : کیسون

سلام
    به این سهم با این قیمت اعتماد می کنیم
    مسیری که ترسیم شده روشن است

نظر

• liverno
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1742

بنده کاری به خرید امروز سه تا صندوق نام آشنا ندارم
      در کل بگم سهم خیلی مفت شده اما طبق صحبت ها 4 قرارداد بزرگ دیگر در شرف بسته شدن با کیسون پیش می رود

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

خوب سهمیه بنظرم سهامداری میکنیم در مرداد سال گذشته در 3200تومان !! معامله میشده!! و از اخرین سهامی هست که صعودش متوقف شد در سقف!! تا لحظه اخر خریدار داشت

با احتساب افزایش سرمایه انگار از 800ریخته تا 140تومان!! 80درصد و الان در کف قیمت هست محدوده 160تومان شاید هم اکازیون بازار باشد باید دید در اینده چی میشود
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• riskman
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 208

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
          بنده کاری به خرید امروز سه تا صندوق نام آشنا ندارم
          در کل بگم سهم خیلی مفت شده اما طبق صحبت ها 4 قرارداد بزرگ دیگر در شرف بسته شدن با کیسون پیش می رود
          قويترين فاند رو در صنعت انبوه سازي داره و انحصاري كه در اخذ پروژه داره در حد قرارگاه خاتمه ...
          اما اگه بخاطر پروژه و اطلاعيه هاي الف و شفاف سازي هاش مي خريد بدونيد كه اين سهم هر ماه افشاي الف داشته ولي خاندان انصاري و رفقا ريالي به سهامدار نمي دهند.
          اين سهم غير شفاف ترين ترنور مالي رو داره و بخاطر همين به بازار بورس ارتقاء نمي دهند و بهانه اي كه جناب انصاري ميارن دور زدن تحريمهاست.
          لذا اگر مي خواهيد سهامدار اين سهم بشويد با صبر ايوب و عمر نوح مي توانيد وارد شويد و انتظار بكشيد كه كي اين سهم رشد خواهد كرد.

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

مناقصات و قراردادهای منعقد شده در کیسون....

لینک

نظر

• liverno
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1742

سلام و صبح بخیر
              حقیقتش چند تا نکته میگم چون اطلاعاتی در حد بضاعتم دارم
              بله دوستان قدیمی تالار هم اینجا هستند و بنده بسیار مسرور هستم از حضور دوستان و سهامداران گرامی
              صحبتهای دوستان درست است بله از قیمت 3200 ریزش داشته و خیلی به سهامداران ضربه زده اما من جسته گریخته با اطلعاتی که دارم و به اشتراک میگذارم فکر کنم راه را برای دوستان شفاف کنم
              اولا درست که هر شرکتی اول به فکر منافع خودشون هست اما تحریم های 3 سال اخیر کیسون را خیلی ضربه زد
              اما اکنون حدود 7 ماه است که شرکت داره کلی قرارداد و تفاهم نامه چه داخلی و چه بین المللی امضا می کنه که خیل ها افشا نشده
              سهم خیلی سقوط کرد و دلیلش واضح فروش سهم به قیمت بالا توسط انصاری و شرکت دوم ایشان فراسر بود..هم توجیه فروش خود شرکت و هم وثیقه های جناب انصاری که رو به اتمام است
              مبلغ سود سهام سال قبل از ماه قبل واریز شده و تا چند روز دیگر که حدود 88.5 میلیارد تومان هست هم توسط حقوقی ها دریافت میشه
              آخرین خرید و پایین نگه داشتن سهم به منظور خرید سهم با این قیمت عالی توسط حقوقی ها است....
              می دونم خیلی ها همین الان بخاطر شرایط بد قیمتی و ضرر هنگفت در عذاب و ناراحتی هستند اما دوران رشد و شکوفایی این شرکت بین المللی آغاز شده است
              ترکیب سهامداران و جابایی کدها مشهود است
              کلا بگم کیسون مجددا شروعی بزرگ خواهد داشت
              مطمئن باشید کیسون بهترین سهم سال 1401 خواهد بود و استارتش از همین طرف سال خواهد خورد
              موفق باشید

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 703

سلام و صبح بخیر
                بله دوستان قدیمی تالار هم اینجا هستند و بنده بسیار مسرور هستم از حضور دوستان و سهامداران گرامی
                صحبتهای دوستان درست است بله از قیمت 3200 ریزش داشته و خیلی به سهامداران ضربه زده اما من جسته گریخته با اطلعاتی که دارم و به اشتراک میگذارم فکر کنم راه را برای دوستان شفاف کنم
                اولا درست که هر شرکتی اول به فکر منافع خودشون هست اما تحریم های 3 سال اخیر کیسون را خیلی ضربه زد
                اما اکنون حدود 7 ماه است که شرکت داره کلی قرارداد و تفاهم نامه چه داخلی و چه بین المللی امضا می کنه که خیل ها افشا نشده
                سهم خیلی سقوط کرد و دلیلش واضح فروش سهم به قیمت بالا توسط انصاری و شرکت دوم ایشان فراسر بود..هم توجیه فروش خود شرکت و هم وثیقه های جناب انصاری که رو به اتمام است
                مبلغ سود سهام سال قبل از ماه قبل واریز شده و تا چند روز دیگر که حدود 88.5 میلیارد تومان هست هم توسط حقوقی ها دریافت میشه
                آخرین خرید و پایین نگه داشتن سهم به منظور خرید سهم با این قیمت عالی توسط حقوقی ها است....
                می دونم خیلی ها همین الان بخاطر شرایط بد قیمتی و ضرر هنگفت در عذاب و ناراحتی هستند اما دوران رشد و شکوفایی این شرکت بین المللی آغاز شده است
                مطمئن باشید کیسون بهترین سهم سال 1401 خواهد بود و استارتش از همین طرف سال خواهد خورد
                موفق باشید
                دوست عزيز اينقدر با اطمينان صحبت نكنيد .................شما چند ماه است كه از وپترو مينويسيد و نظرتان اين است كه وپترو ميتركد و.......ولي وپترو كلي ريزش داشته

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1742

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                  دوست عزيز اينقدر با اطمينان صحبت نكنيد .................شما چند ماه است كه از وپترو مينويسيد و نظرتان اين است كه وپترو ميتركد و.......ولي وپترو كلي ريزش داشته
                  سلام بله وپترو هم سهم خوبی هست و بنده سهمش را دارم .....اگر روی هر سهمی صحبت کردم معتقدم خوب است..چون دوستان بزرگوار تالار نظری در مورد کیسون داده بودند بنده هم در حد بضاعتم اطلاعات کوچکی عنوان کردم
                  سهم خوب تو بازار هست فقط اعتماد سهامداران کل بورس از دست رفته
                  نکته بعدی با اطمینان بالا صحبت کردن نبود بلکه چشم انداز آتی سهم هست...وگرنه کسی از فردایش خبر ندارد

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

سلام و صبح بخیر
                    موفق باشید
                    موافقم صبر میکنیم با سهم از منفی ها نمیترسیم هر سهمی که بخریم روزهای منفی و مثبت و تعادلی داره نمیشه که هی خرید و فروخت اخرش میبینی هیچی از سرمایه نمانده......

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

به اطلاع ميرساند: نماد معاملاتي (كيسون1) به دليل افشاي اطلاعات با اهميت مصاديق گروه (الف) براي شركت شركت كيسون متوقف شد. بديهي است نماد مذكور حداكثر دو روز كاري پس از توقف و با اعلام اين مديريت، از طريق حراج ناپيوسته بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
                      باز هم متوقف شد برای گزارش الف ماشالله به اینهمه قرارداد!!!!

نظر

• liverno
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1742

انقدر که این شرکت افشای الف و ب داده و قرارداد بسته هیچ شرکتی تو بورس نداده
                        حقوقی ها و جابجا کردنهای کدهای بین خود

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

نمیدونم شاید هم من اشتباه کنم معلوم نیست!! اما بنظرم این شرکت نیز سود زیادی از رفع تحریمها خواهد برد حتی بیشتر از لیدر گروه خودرویی ایران خوردو!!!

یه چالش با قیمت این سهم و ایران خودرو میذاریم ببینیم کدام برنده میشوند در بازه بلند مدت

قیمت پایانی خودرو 206تومان

کیسون 158تومان

قیمت خودرو 31درصد بالاتر از کیسون است

ثبت میشود تاریخ 21/10/1400
                          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/01/11, 23:07.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

انتظار رسیدن قیمت به عدد فعلی رو نداشتم و باتوجه به اینکه صف فروش دوشنبه رو جذاب دیدم خرید در قیمت 1364 ریال انجام شد.
                            درصورت افت بیشتر اضافه خواهم کرد. بنظر اصل ریسک و گرفتاری سهم سپری شده و هرقدرم بخوان روی سهم بازی دربیارن این قیمت دیگه نتونستم نخرم!
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              انتظار رسیدن قیمت به عدد فعلی رو نداشتم و باتوجه به اینکه صف فروش دوشنبه رو جذاب دیدم خرید در قیمت 1364 ریال انجام شد.
                              درصورت افت بیشتر اضافه خواهم کرد. بنظر اصل ریسک و گرفتاری سهم سپری شده و هرقدرم بخوان روی سهم بازی دربیارن این قیمت دیگه نتونستم نخرم!
                              چندروزیست حجم معاملات خوبی دارد و سهامداران درصدی هم درحال خرید هستند. چهارشنبه بازهم زیر140تومان افزوده شد و کم کم خریدم تکمیل ...مگر افت بیشتر کند تا بازهم اضافه کنم.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• liverno
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1742

این سهم میشه الماس بورس
                                ببینید کی گفتم
                                این همه سقوط کردن برای شرکتی که این همه دارایی داره و بین المللی است افت داره
                                یاد جمله انصاری عضو هیات مدیره شرکت افتادم گفت اگر برجام امضا بشه مجدد برمیگردیم به دوران طلایی

نظر

در حال کار...
                                X