فیلتر نویسی در tsetmc

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iran1400up
    عضو عادی
    • May 2011
    • 47

پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام. برنامه‌نویسی است. برنامه‌نویسی رایج. یعنی شما باید یک مدت کلا برنامه‌نویسی کنید (حالا به هر زبانی... به خصوص جاوا سکریپت) تا بیاید دستتان. غیر از این همه‌اش متغیرهای خود شرکت مدیریت فناوری است که در همان آموزش آمده. همین.
    قبلا کمی ویژوال بیسیک و پاسکال کار کردم.
    الان یعنی زبان برنامه نویسی سایت فن آوری جاوا اسکریپت است و همان سینتکس های اونو یاد بگیریم، کافیه؟!

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط iran1400up پست شده است View Post
      نمیدونم چجوریه که گاها واسه منم اعمال نمیشه و همون صفحه سفید میاد! با وجود اینکه رو همین کامپیوتر و با همون تنظیمات قبلی اقدام میکنم و تمام Delete All و دیگر نکاتی که گفتید رو انجام میدم. فکر میکنم مشکل از طرف سرور هست که یکی در میون جواب میده
      این مشکل به هیچ وجه از سوی سرور نیست.
      سرور تنها هر یک ثانیه یک بار یک سری داده در اختیار ما می‌گذارد. همین. باقی‌اش اینجاست. روی رایانه‌های ما. جمع و تقسیم و ضرب و ... نمایش چه و چه و...
      یعنی غیر از آن داده‌هایی که از سوی مدیریت فناوری می‌آید دو چیز وجود دارد:
      ۱- تنظیماتی که ما اعمال کرده‌ایم که در همین متغیر هست و
      ۲- توابع و کوکی‌هایی که یک بار از سوی سرور می‌آید و دیگر هست که هست...

دو تا نکته که شاید کمک کند:
      یکی حذف (delete) تمام چیزهایی که تارنمای tsetmc روی رایانه ما ذخیره کرده. یعنی نه تنها local storage را باید حذف کنیم بلکه cookies و دیگر چیزهایی که وجود دارد را نیز باید حذف کنیم.
      و دیگر اینکه حذف‌ها را که کردیم یک F5 بزنیم که صفحه تازه (Refresh) شود و دوباره بارگیری شود. اگر نشد می‌خواهید این کار را هم بکنید و یک بار مرورگر (فایرفاکس) را ببندید و دوباره باز کنید.

البته... من باز دوباره گیج شدم... منظور شما از برگه سپید دقیقا چه بود؟ عین همان که من تصویرش را گذاشتم؟ یا اینکه صفحه کامل می‌آید و سرستون‌ها (عناوین ستون‌ها) هم کامل هست و رنگ‌ها (بنفش و سبز و قرمز و سپید) هم هستند و تنها هیچ نمادی نشان داده نمی‌شود؟ این دو با هم فرق می‌کند. مورد نخست با راه حل بالا حل می‌شود. مورد دوم به این مربوط می‌شود که پالایه (فیلتر) ما هیچ نمادی را با مشخصات مذکور پیدا نکرده که به ما نشان دهد. همین.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/28, 22:24.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

قبلا کمی ویژوال بیسیک و پاسکال کار کردم. الان یعنی زبان برنامه نویسی سایت فن آوری جاوا اسکریپت است و همان سینتکس های اونو یاد بگیریم، کافیه؟!
        پاسکال برای چه کار می‌کنید آقا؟
        پاسکال می‌دانید مال کی است؟؟؟ پاسکال را یادش به خیر... پدرم رویش کار می‌کرد! زمانی که تازه رایانه‌های پنتیوم۲۳۳ آمده بود!
        همزمان با کوبول و فورترن و فاکس پرو! اینها زبان‌های منسوخ شده هستند...

بلی... جاواسکریپت زبان مورد استفاده است.
        این جاواسکریپت و ویژوال‌بیسیک و جاوا و سی++ و پایتون... اکنون اینها رو بورس هستند.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/28, 22:24.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

احتراما درباره این فیلتری که در این پست فرستادید (که درصد تغییر رو داخل پرانتز و میزان تغییر رو خارج پرانتز نشون میده)، اگر بخام دقیقا برعکس عمل کنه و مثلا میزان تغییر ریالی رو داخل پرانتز و میزان تغییر درصدی رو خارج پرانتز نشون بده، چه تغییری باید روی اون فیلتر اعمال کنم؟

پالایه پیشین این بود:

minimum=[ih][0].PriceMin;maximum=[ih][0].PriceMax;
          for(n=1;n<29;n++){
          if(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)
          minimum=[ih][n].PriceMin;
          if(maximum<[ih][n].PriceMax)
          maximum=[ih][n].PriceMax;
          }
          min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
          max_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));
          (cfield0)=minimum==0?"":""+minimum+"("+min_percent+"%)";
          (cfield1)=maximum==1?"":""+maximum+"("+max_percent+"%)";
          max_percent<10;

که ما باید به جایش این را بگذاریم:

minimum=[ih][0].PriceMin;
          maximum=[ih][0].PriceMax;
          for(n=1;n<29;n++){
          if(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)
          minimum=[ih][n].PriceMin;
          if(maximum<[ih][n].PriceMax)
          maximum=[ih][n].PriceMax;
          }
          min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
          max_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));
          (cfield0)=minimum==0?"":""+min_percent+"%"+"("+minimum+")";
          (cfield1)=maximum==0?"":""+max_percent+"%"+"("+maximum+")";
          max_percent<10;

البته خودم آزمایش نکردم. احتمالا درست است. اگر هم نبود دیگر خودتان که نکته‌اش را احتمالا گرفته‌اید.
          یا علی
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/28, 22:30.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• iran1400up
            عضو عادی
            • May 2011
            • 47

منظورتان مشخص نیست. از کدام فیلد خروجی می‌گیرید؟ چرا کامل نیست (چه فرقی می‌کند) ؟ یک نمونه از خودتان و یک نمونه از من قرار بدهید متوجه بشوم.
            از همان فیلد MarketWatchSettings
            ------------------------------
            نمونه شما: تکستی که در لینک زیر نمایش داده میشود:

نمونه من: متن زیر
            "UpdateSpeed":1000,"ColorChangeSpeed":7000,"ColorC hangeEnable":1,"ViewMode":0,"Market":0,"BasketNo":-1,"FilterNo":12,"SectorNo":"","sortField":"cfield0 ","sortDirection":-1,"ActiveTemplate":11,"Baskets":[],"Filters":[{"FilterCode":"minimum=[ih][0].PriceMin;\nmaximum=[ih][0].PriceMax;\nfor(n=1;n <29;n++){\nif(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)\nminimum=[ih][n].PriceMin;\nif(maximum<[ih][n].PriceMax)\nmaximum=[ih][n].PriceMax;\n}\nmin_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);\nmax_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));\n(cfield0)=minimum ==0?\"\":\"\"+minimum +\"(\"+min_percent +\"%)\";\n(cfield1)=maximum ==1?\"\":\"\"+maximum +\"(\"+max_percent +\"%)\";\n\n(l18).indexOf('اج')!==0 && (l18).indexOf('ص')!==0 && (l18).indexOf('ط')!==0 && (l18)[(l18).length-1]!=='2' && \n(l18).indexOf('اش')!==0 && (l18).indexOf('ض')!==0 && (l18).indexOf('ظ')!==0 && (l18)[(l18).length-1]!=='ح' &&\n(l18).indexOf('اف')!==0 && (l18).indexOf('سلامت')!==0 && (l30).index

نظر

• iran1400up
              عضو عادی
              • May 2011
              • 47

این مشکل به هیچ وجه از سوی سرور نیست.
              سرور تنها هر یک ثانیه یک بار یک سری داده در اختیار ما می‌گذارد. همین. باقی‌اش اینجاست. روی رایانه‌های ما. جمع و تقسیم و ضرب و ... نمایش چه و چه و...
              یعنی غیر از آن داده‌هایی که از سوی مدیریت فناوری می‌آید دو چیز وجود دارد:
              ۱- تنظیماتی که ما اعمال کرده‌ایم که در همین متغیر هست و
              ۲- توابع و کوکی‌هایی که یک بار از سوی سرور می‌آید و دیگر هست که هست...

دو تا نکته که شاید کمک کند:
              یکی حذف (delete) تمام چیزهایی که تارنمای tsetmc روی رایانه ما ذخیره کرده. یعنی نه تنها local storage را باید حذف کنیم بلکه cookies و دیگر چیزهایی که وجود دارد را نیز باید حذف کنیم.
              و دیگر اینکه حذف‌ها را که کردیم یک F5 بزنیم که صفحه تازه (Refresh) شود و دوباره بارگیری شود. اگر نشد می‌خواهید این کار را هم بکنید و یک بار مرورگر (فایرفاکس) را ببندید و دوباره باز کنید.

البته... من باز دوباره گیج شدم... منظور شما از برگه سپید دقیقا چه بود؟ عین همان که من تصویرش را گذاشتم؟ یا اینکه صفحه کامل می‌آید و سرستون‌ها (عناوین ستون‌ها) هم کامل هست و رنگ‌ها (بنفش و سبز و قرمز و سپید) هم هستند و تنها هیچ نمادی نشان داده نمی‌شود؟ این دو با هم فرق می‌کند. مورد نخست با راه حل بالا حل می‌شود. مورد دوم به این مربوط می‌شود که پالایه (فیلتر) ما هیچ نمادی را با مشخصات مذکور پیدا نکرده که به ما نشان دهد. همین.
              نمیدونم چرا نمیتونم عکس صفحه رو ارسال کنم تو این پست:(

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

از همان فیلد MarketWatchSettings
                نمونه شما: تکستی که در لینک زیر نمایش داده میشود:

نمونه من: متن زیر
                "UpdateSpeed":1000,"ColorChangeSpeed":7000,"ColorC hangeEnable":1,"ViewMode":0,"Market":0,"BasketNo":-1,"FilterNo":12,"SectorNo":"","sortField":"cfield0 ","sortDirection":-1,"ActiveTemplate":11,"Baskets":[],"Filters":[{"FilterCode":"minimum=[ih][0].PriceMin;\nmaximum=[ih][0].PriceMax;\nfor(n=1;n <29;n++){\nif(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)\nminimum=[ih][n].PriceMin;\nif(maximum<[ih][n].PriceMax)\nmaximum=[ih][n].PriceMax;\n}\nmin_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);\nmax_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));\n(cfield0)=minimum ==0?\"\":\"\"+minimum +\"(\"+min_percent +\"%)\";\n(cfield1)=maximum ==1?\"\":\"\"+maximum +\"(\"+max_percent +\"%)\";\n\n(l18).indexOf('اج')!==0 && (l18).indexOf('ص')!==0 && (l18).indexOf('ط')!==0 && (l18)[(l18).length-1]!=='2' && \n(l18).indexOf('اش')!==0 && (l18).indexOf('ض')!==0 && (l18).indexOf('ظ')!==0 && (l18)[(l18).length-1]!=='ح' &&\n(l18).indexOf('اف')!==0 && (l18).indexOf('سلامت')!==0 && (l30).index
                آهان!!!
                خوب شد گفتید... من گمان کردم اشتباهی همین‌جوری از واژه‌ی فیلد استفاده کرده‌اید و منظورتان خروجی ِ نمایشی جایی است... (البته بماند که اینجا هم اشتباه است و اینجا دو چیز داریم: Key و Value)
                عارضم به خدمت شما که...
                این احتمالا مشکل فایرفاکس قدیمی یا کروم قدیمی است... ببینید... در فایرفاکس قدیمی از خود آنجا که من نشان داده‌ام نمی‌توان مقدار (Value) را برداشت... ولی روی همان که کلیک کنید سمت راست یک جایی می‌آید که در آن متن مقدار قابل کپی است... از آنجا که من نشان داده‌ام کپی کنید نصفه می‌آید و از آنجا درسته... ایراد ِ فایرفاکس است... فایرفاکس ِ دو سه نسخه پیش... اگر به این فایرفاکس کوانتوم ِ لعنتی مهاجرت بفرمایید می‌توانید از همین‌جا مقدار را کامل کپی کنید.

پی‌نوشت: اگر درست شد و خواستید و توانستید حتما یک نمونه هم برای ما بگذارید ببینیم شما چگونه به جهان نگاه می‌کنید. /:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• iran1400up
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 47

پاسکال برای چه کار می‌کنید آقا؟
                  پاسکال می‌دانید مال کی است؟؟؟ پاسکال را یادش به خیر... پدرم رویش کار می‌کرد! زمانی که تازه رایانه‌های پنتیوم۲۳۳ آمده بود!
                  همزمان با کوبول و فورترن و فاکس پرو! اینها زبان‌های منسوخ شده هستند...

بلی... جاواسکریپت زبان مورد استفاده است.
                  این جاواسکریپت و ویژوال‌بیسیک و جاوا و سی++ و پایتون... اکنون اینها رو بورس هستند.
                  خدای متعال، پدرتان را حفظ فرماید.
                  واقعیتش پاسکال من برمیگرده به دوران جوانی و دانشجوییم؛ البته اون دوره توربو پاسکال میگفتیم... حدود 24 سال پیش...

پس همون برم سینتکس های جاوا اسکریپت رو یاد بگیرم، میتونم هر برنامه ای که میخام رو تو محیط سایت دیده بان بنویسم و کافیه همون؟

نظر

• iran1400up
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 47

آهان!!!
                    خوب شد گفتید... من گمان کردم اشتباهی همین‌جوری از واژه‌ی فیلد استفاده کرده‌اید و منظورتان خروجی ِ نمایشی جایی است... (البته بماند که اینجا هم اشتباه است و اینجا دو چیز داریم: Key و Value)
                    عارضم به خدمت شما که...
                    این احتمالا مشکل فایرفاکس قدیمی یا کروم قدیمی است... ببینید... در فایرفاکس قدیمی از خود آنجا که من نشان داده‌ام نمی‌توان مقدار (Value) را برداشت... ولی روی همان که کلیک کنید سمت راست یک جایی می‌آید که در آن متن مقدار قابل کپی است... از آنجا که من نشان داده‌ام کپی کنید نصفه می‌آید و از آنجا درسته... ایراد ِ فایرفاکس است... فایرفاکس ِ دو سه نسخه پیش... اگر به این فایرفاکس کوانتوم ِ لعنتی مهاجرت بفرمایید می‌توانید از همین‌جا مقدار را کامل کپی کنید.

پی‌نوشت: اگر درست شد و خواستید و توانستید حتما یک نمونه هم برای ما بگذارید ببینیم شما چگونه به جهان نگاه می‌کنید. /:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/
                    1: بله، منظورم مقدار Value که به Key مزبور داده میشود بود
                    2: فایرفاکس من 63.0.3 هست. ورژن کوانتوم رو از همون سایت موزیلا بگیرم؟
                    3: حتما میفرستم خدمتتون و بابت اشکالاتی که داره مزاحمتون میشم رفعشون بفرمایید. فعلا که مقدار ولیو موردنظر رو کنترل ایکس کردم و پریده و لازمه از نو تنظیمات و قالب نمایش رو بدم بهش. البته متن فیلترهام رو دارم و این قسمت رو با کپی پیست میتونم تو محیط فیلترنویسی ببرم

نظر

• iran1400up
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 47

آهان!!!
                      عارضم به خدمت شما که...

درباره پی نوشت:
                      ببینید 3 بخش داریم:
                      1: تنظیمات: خروجی که از Value در Key آیتم MarketWatchSettings میگیرم، بخوبی کار میکنه:
                      {"UpdateSpeed":1000,"ColorChangeSpeed":7000,"Color ChangeEnable":1,"ViewMode":0,"Market":0,"BasketNo" :-1,"FilterNo":-1,"SectorNo":"","sortField":"tno","sortDirection ":-1,"ActiveTemplate":2,"Baskets":[],"Filters":[],"GroupBySector":0,"LightBackground":1,"BigNumberS ymbol":1,"ShowHousingFacilities":0,"ShowSaham":1," ShowPayeFarabourse":1,"ShowHaghTaghaddom":0,"ShowO raghMosharekat":0,"ShowEkhtiarForoush":0,"ShowAti" :0,"ShowSandoogh":0,"ShowKala":0,"AutoScroll":0,"L oadClientType":1,"LoadInstStat":1,"LoadInstHistory ":1,"CustomTemplate":{"colNo":10,"fontSize":12,"ro wHeight":20,"cols":[],"all":"","rowStyle":"","row":""}}

2: قالب نمایش و 3: فیلترها
                      اما موارد 2 و 3 اذیت میکنن و مثلا خروجی زیرو که ازش میگیرم، با پیست مجدد، صفحه سفید بهم میده/:.wacsmiley.:/
                      {"UpdateSpeed":1000,"ColorChangeSpeed":7000,"Color ChangeEnable":1,"ViewMode":1,"Market":0,"BasketNo" :-1,"FilterNo":-1,"SectorNo":"","sortField":"tno","sortDirection ":-1,"ActiveTemplate":11,"Baskets":[],"Filters":[],"GroupBySector":1,"LightBackground":1,"BigNumberS ymbol":1,"ShowHousingFacilities":1,"ShowSaham":1," ShowPayeFarabourse":0,"ShowHaghTaghaddom":1,"ShowO raghMosharekat":1,"ShowEkhtiarForoush":1,"ShowAti" :1,"ShowSandoogh":1,"ShowKala":1,"AutoScroll":0,"L oadClientType":0,"LoadInstStat":0,"LoadInstHistory ":0,"CustomTemplate":{"colNo":19,"fontSize":11,"ro wHeight":20,"cols":[{"ColTitle":"نماد","ColData":"0","ColAlign":"right ","ColColor":"#000000","ColStyle":"","ColWidth":"4 0","ColBackground":"","ColBorder":""},{"ColTitle": "تعداد","ColData":"3","ColAlign":"left","ColColor" :"#000000","ColStyle":"","ColWidth":"40","ColBackg round":"","ColBorder":""},{"ColTitle":"حجم","ColDa ta":"4","ColAlign":"left","ColColor":"#000000","Co lStyle":"","ColWidth":"70","ColBackground":"","Col Border":""},{"Co

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

1: بله، منظورم مقدار Value که به Key مزبور داده میشود بود
                        2: فایرفاکس من 63.0.3 هست. ورژن کوانتوم رو از همون سایت موزیلا بگیرم؟
                        3: حتما میفرستم خدمتتون و بابت اشکالاتی که داره مزاحمتون میشم رفعشون بفرمایید. فعلا که مقدار ولیو موردنظر رو کنترل ایکس کردم و پریده و لازمه از نو تنظیمات و قالب نمایش رو بدم بهش. البته متن فیلترهام رو دارم و این قسمت رو با کپی پیست میتونم تو محیط فیلترنویسی ببرم
                        خدا عزیزان شما را هم برایتان حفظ کند. @};-
                        نه... لزومی نیست فایرفاکس را به روز کنید. از نسخه‌ی ۶۰ به بعد اگر اشتباه نکنم اسمش شده کوانتوم و یک سری مسخره‌بازی جدید به آن افزوده شده (من‌جمله اینکه برای حذف به‌روزرسانی خودکار باید آدم برود رجیستری را دستکاری کند! و دیگر گزینه‌اش را از داخل برنامه برداشته‌اند! نامردها! /:.nono.:/
                        پس اگر فایرفاکس شما هم مانند من است باید مانند من زمانی که متن را کپی می‌کنید همه‌اش کپی شود... پس چرا نمی‌شود؟؟؟ :-/ :-?
                        احتمالا به خاطر این است که شما آن را قشنگ انتخاب نمی‌کنید... رویش (یعنی روی Value) دابل کلیک بفرمایید که قشنگ انتخاب شود و سپس کپی (Ctrl+c) بفرمایید.

بگذار آزمایش کنم:
                        ای بابا...
                        اکنون هم که آزمایش کردم نشد...
                        بگذارید یک لحظه...

این دوستمان
                        اینجا (https://stackoverflow.com/a/40623024/6914931) می‌گوید باید این دستور زیر را در بخش کنسول وارد کنیم... ولی من کردم و باز هم نصفه آمد!

localStorage.getItem('MarketWatchSettings')

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

بلی...
                        همین درست است...
                        تنها اینکه در کنار آن متنی که می‌آید یک مثلثی هست که باید رویش بزنید... بگذارید تصویرش را بگذارم:
                        (تصویر یک مقدار بزرگ است.. دیگر اصلش را قرار نمی‌دهم و تنها پیوندش را قرار می‌دهم.)
                        https://vgy.me/druW1X.jpg

یا علی
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/28, 23:13.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• iran1400up
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 47

خدا عزیزان شما را هم برایتان حفظ کند. @};-
                          نه... لزومی نیست فایرفاکس را به روز کنید. از نسخه‌ی ۶۰ به بعد اگر اشتباه نکنم اسمش شده کوانتوم و یک سری مسخره‌بازی جدید به آن افزوده شده (من‌جمله اینکه برای حذف به‌روزرسانی خودکار باید آدم برود رجیستری را دستکاری کند! و دیگر گزینه‌اش را از داخل برنامه برداشته‌اند! نامردها! /:.nono.:/
                          پس اگر فایرفاکس شما هم مانند من است باید مانند من زمانی که متن را کپی می‌کنید همه‌اش کپی شود... پس چرا نمی‌شود؟؟؟ :-/ :-?
                          احتمالا به خاطر این است که شما آن را قشنگ انتخاب نمی‌کنید... رویش (یعنی روی Value) دابل کلیک بفرمایید که قشنگ انتخاب شود و سپس کپی (Ctrl+c) بفرمایید.

بگذار آزمایش کنم:
                          ای بابا...
                          اکنون هم که آزمایش کردم نشد...
                          بگذارید یک لحظه...

این دوستمان
                          اینجا (https://stackoverflow.com/a/40623024/6914931) می‌گوید باید این دستور زیر را در بخش کنسول وارد کنیم... ولی من کردم و باز هم نصفه آمد!
                          localStorage.getItem('MarketWatchSettings')

بگذارید یک لحظه...
                          در حال نوشتن ادامه متن...
                          تا نوشتن باقی متن... شما هم مورد بالا را در کنسول (کنار Storage) آزمایش کنید ببینید نصفه می‌آید؟

ببخشید که زحمت هم افتادید. اما کامل خروجی نمیده/:.wacsmiley.:/ دیوانه کرد منو راستش/.:blinksmiley.:/
                          من حتی بخاطر اینکه مطمئن بشم کامل انجام میشه، بجای CtrlC، از CtrlX استفاده میکنم حتی اما نمیشه که نمیشه

درباره آپدیت فایرفاکس هم اتفاقا منم همیشه آپدیت خودکار رو قطع میکردم و الان مشکل دارم با بروز شدنش؛ البته گفتم اجازه بگیره که بازم هی پیام میده و داستان میشه
                          ---------------------------------------------------------------
                          ببینید اون متنی که تو لینک https://dl.dropboxusercontent.com/s/...A%20TseTmc.txt ارائه کردین، هیچ مشکلی نداره و همزمان هم اعمال تنظیم میکنه هم اعمال قالب نمایش هم فیلترهارو میاره. اونجا نمیدونم چه دستوری دادین و چیو تنظیم کردین که مشکل نداره

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ببخشید که زحمت هم افتادید. اما کامل خروجی نمیده/:.wacsmiley.:/ دیوانه کرد منو راستش/.:blinksmiley.:/
                            من حتی بخاطر اینکه مطمئن بشم کامل انجام میشه، بجای CtrlC، از CtrlX استفاده میکنم حتی اما نمیشه که نمیشه

درباره آپدیت فایرفاکس هم اتفاقا منم همیشه آپدیت خودکار رو قطع میکردم و الان مشکل دارم با بروز شدنش؛ البته گفتم اجازه بگیره که بازم هی پیام میده و داستان میشه
                            ---------------------------------------------------------------
                            ببینید اون متنی که تو لینک https://dl.dropboxusercontent.com/s/...A%20TseTmc.txt ارائه کردین، هیچ مشکلی نداره و همزمان هم اعمال تنظیم میکنه هم اعمال قالب نمایش هم فیلترهارو میاره. اونجا نمیدونم چه دستوری دادین و چیو تنظیم کردین که مشکل نداره
                            خوب... حالا که این درست شد خدا را شکر... (نوشته پیشین را ویرایش کردم.)
                            اما دو موردی که گفتید:
                            ۱- برای بارگذاری بسیار آسان تصاویر و عکس و فیلم گرفتن از صفحه و کلا همه کارهای عالی را انجام دادن حتما این برنامه را نصب و استفاده بفرمایید: ShareX
                            خودش همه کار می‌کند... فقط شاید یک مقدار آن آغاز که آدم می‌خواهد با آن کار کند یک کوچولو عجیب و سخت باشد که چون برنامه نویس هستید احتمالا دو دقیقه‌ای راه می‌افتید.
                            ۲- برای اینکه به روز رسانی اجباری این فایرفاکس را قطع کنید از این راه اقدام کنید که اینجا گفته‌اند: https://www.ghacks.net/2018/07/28/mo...refox-updates/
                            گفته:

The Registry option

Firefox users may also make changes to the Windows Registry if they use Windows to disable automatic updates.
                            1. Open the Start menu.
                            2. Type regedit.exe and select the result.
                            3. Confirm the UAC prompt that may be displayed.
                            4. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Mozilla\Firef ox.
                              1. If any of the keys do not exist create them with a right-click on the previous key and the selection of New > Key.

5. Right-click on Firefox and select New > Dword (32-bit) Value.
                            6. Name it DisableAppUpdate.
                            7. Set its value to 1.
                            البته من هنوز یکی دو روز است که آزمایش کرده‌ام و نتیجه‌اش را ندیده‌ام... ولی دست کم از آن مصیبت همیشگی که آن بالا می‌آمد راحت شدم! و صفحه‌ی about فایرفاکسم هم این‌گونه شده:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• iran1400up
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 47

اما دو موردی که گفتید:
                              ۱- برای بارگذاری بسیار آسان تصاویر و عکس و فیلم گرفتن از صفحه و کلا همه کارهای عالی را انجام دادن حتما این برنامه را نصب و استفاده بفرمایید: ShareX
                              خودش همه کار می‌کند... فقط شاید یک مقدار آن آغاز که آدم می‌خواهد با آن کار کند یک کوچولو عجیب و سخت باشد که چون برنامه نویس هستید احتمالا دو دقیقه‌ای راه می‌افتید.
                              ۲- برای اینکه به روز رسانی اجباری این فایرفاکس را قطع کنید از این راه اقدام کنید که اینجا گفته‌اند: https://www.ghacks.net/2018/07/28/mo...refox-updates/
                              گفته:

البته من هنوز یکی دو روز است که آزمایش کرده‌ام و نتیجه‌اش را ندیده‌ام... ولی دست کم از آن مصیبت همیشگی که آن بالا می‌آمد راحت شدم! و صفحه‌ی about فایرفاکسم هم این‌گونه شده:

متشکرم. برم روش کار کنم، ببینم باتوجه به نکاتی که فرمودید، میتونم درستش کنم یا نه...

نظر

• iran1400up
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 47

اما دو موردی که گفتید:
                                گفته:

نشد متاسفانه/:.sadsmiley.:/ احساس میکنم تنظیماتی که تحت عنوان Value در Key آیتم MarketWatchSettings در Storage مینشینند، وقتی از یک حدی بیشتر میشوند، جای دیگر (؟!) قرار میگیرند...
                                -----------------------------------------------------------------
                                ضمنا، اینم لینک صفحه سفیدی که میگفتم:

آخرین ویرایش توسط iran1400up؛ 2018/11/29, 00:38.

نظر

در حال کار...
                                X