بانک آینده (وآیند)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b-asgharne
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1055

    #436
    پاسخ : بانک آینده (وآیند)

    صورتهاي مالي شرکت آترينا نگين آسمان
    https://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=J9gul9u4Fj9ETeB0gz%2B2m Q%3D%3D&rt=1&let=6&ct=0&ft=-1

    نظر

    • ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

      #437
      پاسخ : بانک آینده (وآیند)

      این بانک اول زمین و ساختمون بوده بعد دست و پا در اورده هر شرکتی که شفاف سازی کرده فقط در حال خون ریزی بوده هیچ کدومشون درآمد ندارند. پس چه جوریه که مجبور نشده دارایی هاش رو به فروش بزاره پس چه جوری سر پاست چه جوری حقوق کارکنانش رو میده؟ من بانک رو با خودم مقایسه میکنم هزینه های ماهانه ام رو از کجا باید بدم؟ یا باید قرض بگیرم یا باید سهام بفروشم! بانک که چیزی نفروخته تا الان پس نتیجه میگیریم که قرض گرفته اما اون کسی که قرض میده هم یه جایی دیگه این فرآیند رو قطع میکنه و اصل پول و فرعش رو از حلقوم بانک میکشه بیرون. حالا این سوال رو میپرسم از خودم: قرض دهنده چه کسی است؟ بانک مرکزی یا سپرده گذارن بانک؟ بر فرض که یکی از این دو باشد چرا قرض دهنده اجازه میدهد به بانک که همچنان پنجره ی اعتباریش باز باشد و به فعالیت های کذایی اقتصادیش بانک ادامه دهد؟ چرا قرض دهنده بانک را مجبور نمیکند که دارایی هایش را برای پرداخت قرضهایش بفروش بگذارد؟



      در جواب سوال آخر بالا این پاسخ به ذهنم میرسد که عدد پول قرض بسیار سنگین است بانک سرمایه گذاری بالایی در زمینه گردشگری کرده است که تحریم و کورنا باعث شده که سرمایه گذاری ها به نتیجه نرسند. آدمهای بانک با لابی از قرض دهنده مهلت میگیرند که زمان تسویه اعتبار را تمدید کند. در ضمن سناریوی احتمالی تعطیلی بانک هم منتفی است چون باعث بیکاری کارکنان و نارضایتی های اقتصادی میشود. پس ما با بانکی طرف هستیم که با اعتباری که چند بار مهلتش گذشته است و با لابی که هر بار این اعتبار را تمدید کرده به فعالیت اقتصادیش ادامه میدهد. اقتصاد کشور هم که بیمار است تورم افسار گسیخته باعث شده که حتی سرمایه گذاری های شکست خورده بانک امروز اگر نقد شوند و وامها تسویه باز هم بقای بانک تضمین شده است. بانک نیز با اهرم اعتباری در شرایط تورمی سوپر میلیارد شده است. فقط بحث اذیت کردن سهامداران است که سیاستگذار دوست ندارد بدون اذیت کردن کسی سود کند و با مشت آهنینش فشار آورده و قیمت سهم را در این محدوده ها مدیریت کرده است. با این تحلیل بحث فقط بحث زمان است. سوال اینجاست که این بازی موش و گربه را تا کی میخواهند بر روی سهامداران اجرا کنند. زمان مهم است ما میخواهیم سریع نتیجه بگیریم و اجازه نمیدهیم با ما بازی کنند ولی بحث بحث استقامت است. با سهام ماندن تمرین شجاعت و تحمل درد میخواهد و الا فکر کردن به اینکه بانک بازی را در اخر میبرد منطقی است. سوال اینجاست که کی اژدها از نگهبانی غار گنج قارون دست برمیدارد تا ما منتظران بتوانیم به غار گنج دسترسی پیدا کنیم.

      در جواب اینکه کی این اتفاق میافتد با خودم میگویم کسی نمیداند زمان آن را ولی حتما سیاستمدار میگوید دسترسی شما به گنج را بر حسب میزان شاخص تعیین میکنیم. تا زمانی که وضع اینگونه است و وامها تسویه نمیشود. بازدهی قیمت سهام همراه با شاخص و مقدار نرخ بهره سالانه تعیین میشود. شاید این بازدهی کمتر از شاخص نیز باشد ولی با صبر بیشتر و به ثمر نشستن سرمایه گذاری های شکست خورده بانک دیگر اژدها نیز قدرتش را از دست میدهد. آن موقع کسی دیگر نمیتواند با مشت آهنینش جلوی صعود قیمت سهم را در بازار بگیرد. با پاسخ دادن به تمام این سوالات به سوالی دیگر میرسم و آن اینست آیا واقعا این سهم ارزش این همه درد، صبر و مبارزه با اژدها را در آخر دارد؟ جواب این سوال نمیدانم.
      آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/09/25, 14:46.

      نظر

      • b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1055

        #438
        پاسخ : بانک آینده (وآیند)

        صورت هاي مالي شرکت بازرگاني همراه عرشيـــا پارسيـــان

        https://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=3nFO1ml6o6ehN%2ByzY0yO2 g%3D%3D&rt=5&let=6&ct=0&ft=-1

        نظر

        • ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

          #439
          پاسخ : بانک آینده (وآیند)

          بچه ها چی شد داشتیم عادت میکردیم که بانک هر روز یک شفاف سازی بیاره روی کدال. اگه آشنا دارید بهشون بگین بیکار نباشند حوصله نداریم دلمون باهاشون جور نیست. خدا رو چه دیدی یه موقع تاوان این بلاها را تو این دنیا بدین.

          نظر

          • Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3143

            #440
            پاسخ : بانک آینده (وآیند)

            .................................................. ....................

            نظر

            • b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1055

              #441
              پاسخ : بانک آینده (وآیند)

              افشاي معاملات موضوع ماده 129 لایحه اصلاحی قانون تجارت یا ساير اشخاص وابسته - گروه ب
              https://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=tl%2B6Sl3kQzYGid5Lg%2BE UZQ%3D%3D&rt=3&let=11&ct=0&ft=-1

              نظر

              • ثامن
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 313

                #442
                پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                افشاي معاملات موضوع ماده 129 لایحه اصلاحی قانون تجارت یا ساير اشخاص وابسته - گروه ب
                https://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=tl%2B6Sl3kQzYGid5Lg%2BE UZQ%3D%3D&rt=3&let=11&ct=0&ft=-1
                1180 میلیارد تومان 0.05 درصد ارزش دفتری دارایی های بانک آینده است که درست هم هست. میگه 1180 میلیارد تومان 4.9 درصد کل درآمدهای فروش در سال قبل شرکت است که اینم درسته. چون درآمد تسهیلات اعطایی و سپرده گذاری و اوراق بدهی بانک آینده در سال 1399 حدودا 24 هزار میلیارد تومانه.

                نظر

                • ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

                  #443
                  پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                  وآیند برای ما درآمدمان بود. برای ما این بود که خواستگاری میرفتیم میگفتیم سهامدار بانک آینده هستیم ولی سیاست گذار دقت نکرد به این موضوع و زندگی این افراد این جوانان که من نیز عضویی از آنها بودم را خراب کرد. سر چی؟ سر ندانم کاری. سر سطحی فکر کردن و حسادت بی مورد. سر اینکه وقتی تصمیم میگیرند ته کار را نگاه نمیکنند که با نیتهای پاکشان مثل یک ابلیس بالهای فرشتگان را پر پر میکنند. سر این مورد که باید با فساد مبارزه کنند اما دیدیم که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند و فقط سهامدار خرد رو له کردند.

                  نظر

                  • FirstLine
                    عضو عادی
                    • Jun 2015
                    • 60

                    #444
                    پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                    در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    بنا به تشخیص شرکت فرابورس تا 1400/7/14 تعلیق شد!
                    پس چی شد؟/:.wacsmiley.:/
                    [COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/

                    نظر

                    • b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1055

                      #445
                      پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                      در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                      ............................... و منتظر رئیس جدید بانک مرکزی می باشد و مسئله انشالله حل خواهد شد.
                      ............................
                      خوب رئیس بانک مرکزی هم مشخص شد.

                      نظر

                      • b-asgharne
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1055

                        #446
                        پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                        افشای جزئیات زمین و ساختمان هم فرستاد.

                        نظر

                        • سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

                          #447
                          پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                          سلام
                          بنظرتون امروز باز میشه؟

                          نظر

                          • EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2122

                            #448
                            پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                            در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                            سلام
                            بنظرتون امروز باز میشه؟
                            09:36 پیام ناظر بازار


                            تداوم تعلیق نماد معاملاتی (وآیند1)

                            تداوم تعلیق نماد معاملاتی (وآیند1)
                            به اطلاع می‌رساند؛ مطابق با اطلاعیه منتشره در تارنمای کدال، با توجه به عدم رفع ابهام، تعلیق نماد معاملاتی بنا به تشخیص شرکت فرابورس ایران حداکثر تا تاریخ 1400/07/28 ادامه می یابد.
                            مدیر عملیات بازار فرابورس ایران
                            آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/10/09, 09:44.
                            نگرش ، همه چیز است .

                            نظر

                            • Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

                              #449
                              پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                              در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                              درود،

                              Bear trap دام خرس های بازار نیست، تله ای است که خرس های بازار در آن می افتند

                              برای مثال سال 97 وقتی شاخص از 65.000 به حدود 190.000رسید (پس از 5 سال ریزش و رکود)

                              سهامی که بعد از مدتها ریزش، یه بالایی زده بودند، دوباره برگشتند به همان قیمت قبل از صعود و پایینتر

                              .
                              این وسط خرس ها (اخزابازها و نزول خورها) که در شاخص 190.000 نقد کرده بودند و رفته بودند اخزا خریده بودند


                              در شاخص. 160.000 بشکن میزدند و می گفتند صعود شاخص رفت برای 4 سال دیگه

                              اما وقتی سهام از همان نقطه 30 - 40 برابر رشد کردند، خودشون را داشتند حلق آویز می کردند

                              اسم نمیارم کیا بودند ... خودشون بهتر می دونن

                              درود دود

                              چند وقتی واقعا فرصت نداشتم که سر بزنم به تالار و همچنان گرفتاریهام اونقدر زیاده که نمیتونم فعال باشم. با این وجود گهگداری به تالار سر میزنم و از نظرات دوستان، استفاده میکنم.

                              القصه

                              تعریفت از تله خرسی درسته، فقط این نکته رو هم در نظر بگیر که این تعریف تو بازار ما کاربرد نداره. چرا که خرس ها تو بازار ما فقط از بازار خارج میشن (اکثرا با این تعبیر، با سود هم خارج میشن چون معتقدند بازار بالاتر نمیره و سودهای بدست آمده رو سیو میکنند) و اگر هم اخزا بخرند، باز هر چند اندک، اما سود میکنند. این بار که شانس هم باهاشون یار بوده و حال میتونند برخی سهم ها رو یک پنجم قیمت هم شکار کنند که فرقی با نوسانگیری 400 درصدی نداره تو بازه یک ساله.

                              در حالکیه این موضوع تو بازار دو طرفه معنی پیدا میکنه و اگر کسی تو این تله بیافته، ناچاره حد ضرر فعال کنه، چیزی که تو بورس ما معنی نمیده باز. برای اینکه اهرم نداریم یا نهایتش یک اعتبار 50 درصدی یا اهرم نیم برابر.

                              و باز به خاطر همین ریزه کاری ها بود که معتقد بودم تو بازار ایران نباید تکنیکال رو خیلی بهش بها داد. هر سهمی خصوصیات و شخصیت خودشو داره و از قاعده کلی پیروی نمیکنه.

                              شرط اصلی برای موفقیت بیشتر تو این بازار خاص ایران، اینه که رفتار سهم ها، یعنی حقوقی هاشون شناخته بشه ابتدا به ساکن. چرا که افسار سهم دست حقوقی هاشونه و نه چند بازیگر خرد. در حالیکه در بازار جهانی، منهای برخی شرکت های کوچیک، سفته بازی به این شکل که تو ایران رواج داره، نیست. مخصوصا توی فورکس که اصلا نمیشه از این بازی ها روی ارزهای اصلی در آورد و اسپرد ارزهای کمتر رایج هم اونقدر زیاده که با اهرم هایی که بر میدارند، عملا ریسک کار رو میبره بالا و برای پولهای سنیگن، کارآیی نداره.

                              رمز ارزها هم که داستانشون جداست و فعلا خارج از گود دارند خودشونو گرم میکنند تا بیان به میدون و یک مقوله کاملا جداست و بحثهای فوق تخصصی میطلبه. مخصوصا که از خصوصیتی برخورداره که هیچ بازاری حتی فورکس نداره و اون هم 24 ساعته بودنشه.

                              ولی بریم سر بحث همیشگی من. تکنیکال تو ایران

                              این همه شاهد فقط تو همین چند صفحه اخیر همین تاپیک، خود گویای بسیاری از مسائله

                              حداقل ده تکنیکالیست بسیار مدعی و پر توان، حتی یکی از پیش بینی هاشون در مورد این سهم درست در نیامده و زیان 30-40 درصدی هم کرده اند.

                              خب این چه ابزاری است که صد درصد ضرر زده به استفاده کننده ازش؟ (دو تا پیش بینی اخیر بهرام خان در مورد این سهم غلط از آب در آمد. تو اولی بیش از 25 درصد زیان شناسای شده چرا که سهم عملا رفت زیر 1000 و حتی داشت میرفت زیر 900 و دومین پیش بینیش هم باز فرمود که اگر بره زیر 1000 تحلیل فیل میشه که شد و باز یک ضرر تقریبا 5 درصدی. تازه معلوم نیست سهم چند باز میشه و شاید زیان سنگین تری هم شناسایی بشه.... داریم کاغذیشو میگیم، واقعیت که بماند)

                              و بعد برای اینکه از موضع خود کوتاه نیان، تقصیر رو میندازند سر سهم که این سهم با بقیه فرق داره و مثل آدم رفتار نمیکنه، در حالیکه ابزار ما حرف نداره و کارش درسته. یا میگن باید حجم بخوره توی یک باند. خب مگه تکنیکال برای این نیست که به این چیزها کار نداشته باشی؟ مثل صورتمالی و سود و زیان که میگیم همش صوری است و تکنیکال میتونه کشف رمز کنه و واقعیات رو نشون بده؟

                              من نمیفهمم باند 40 درصدی هم شد دقت که میگی پس چی شد این کف سوراخ شد یا سقف چرا نشکست که حرف از باند میزنند نه نقطه.... پس دقت در تارگت چی میشه؟ 40 درصد تلرانس، میشه دقت؟

                              یا سهمی که شناوریش 3 میلیارده یا 20 درصد از کل و 1.5 میلیارد حجم میخوره، این کمه بعد از یک ریزش 70 درصدی که تو اوجش هم 1.5 میلیارد سهم جابجا شده؟ یعنی کل شناوری یک بار چرخیده بین معامله گران و میشه گفت هر چی شناوری داشته یک بار تو قیمتهای بالا کاملا جابجا شده و بعدش با بیش از 50 درصد ریزش دیگه از 2400 تا 1200، دوباره تو همین قیمت ها ریزش های 20 درصدی تجربه میکنه با بیش از 50 درصد چرخش شناوری در معاملات.

                              کفسازی بتنی روی قیمتهای 2400 الی 2200 کم بود (با بیش از 2.5 میلیارد سهم جابجایی) که الان تقریبا همون حجم تو بازه 1000- 1300 حجم خورده و همچنان سهم جهتش مشخص نیست و گیج میخوره؟

                              خب همین تعلیق رو با چه ابزاری میشه اندازه گرفت و پیش بینی کرد؟

                              تمدید تعلیق چی؟

                              و تکنیکال فانکشنش چیه با وجود این اتفاقات، وقتی نتونی تارگتهاتو بزنی و به موقع ورود یا خروج کنی؟؟؟؟؟؟؟

                              به اینها اضافه کنیم که محدودیت اردر گذاری و حجم های سنگین نتونستن گذاشتن، در حالیکه حقوقی به چشم بهم زدنی میتونه هم اردر چند ده میلیونی بذاره و هم اردرهای تو رو ببینه که چه قیمت هایی داری میذاری، ابزار تکنیکال چه کمکی میتونه به من بکنه؟
                              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

                              نظر

                              • "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

                                #450
                                پاسخ : بانک آینده (وآیند)

                                مومنان ز اقرار مست و منکران ز انکار مست
                                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X