بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
    چی بگیم اقا ثامن جان جز اینکه دعا کنیم سهم با بهترین گزارشها بازگشایی شود و سود خوبی ببری بعد اینهمه تحمل و بردباری..........

حالا دیگه گفتنش هم شاید فایده نداشته باشد اما شاید تجربه ای بشود برای افراد تازه وارد که سهم اگر طلای ناب هم باشد و صدهزارتا هم خبر موثق رانتی و بنیادی پشتش باشد ادم نباید تک سهم شود

اگر حداکثر 20درصد سبد باشد هر سهمی هر بلایی سرش بییاد باز میشه با بقیه سرمایه هم نقد کرد هم در بازار بود این رعایت داشتن سبد بسیار بالاتر از رعایت حد زیان نیز هست!!

گرچه برای ماندن در بازار هر دو را باید رعایت کرد و نکته مهم که در اصل باید گفت دستور مهم بعدی ورود به بازار نیاوردن سرمایه مورد لزوم هست...

با برخی اصولهای تریدری و سرمایه گذاری در بازار که حاصل تجربه و توصیه پیشینیان هست و از نکات ابتدایی ورود به بازار نیز هست نمیتوان بسادگی گذشت

موفق باشید

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
    بهرحال اشتباه از طریق کدال اطلاعات را منتشر کردند. ما را گول زدند. زمانی که سهام را خریدیم حقوق صاحبان سهام منفی نبود و ارزش بانک را هر جور حساب میکردیم 10 یا 5 برابر تابلو بود ولی امروز اشکال از ماست که تک سهم شدیم و عبرت بازار هستیم.

خب همین هست فداتم دیگه فکر میکنی افرادی که این توصیه ها را کردند برای چی بوده دیگه؟؟!! اینا بازار را میشناختند که سر و ته نداره!! گزارشها قابل اعتماد نیست مدیران شرکتهای بورسی و سازمان و دولت و....بشکل صد درصدی قابل اطمینان نیستند اتفاقهایی رخ میدهد برای شرکتها که از حیطه حدس و گمان و تحلیل خارج است است!!!

حالا تغییر گزارش بانک اینده که چیزی نیست شرکت داشتیم در همین بورس که داشته از زیان خارج میشده متوقف شده برای مجمع فوق العاده و دیگه باز نشده و مجمع رای به انحلال شرکت داده!!!و شرکت منحل شده !!!!!!!
    .................
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

خب همین هست فداتم دیگه فکر میکنی افرادی که این توصیه ها را کردند برای چی بوده دیگه؟؟!! اینا بازار را میشناختند که سر و ته نداره!! گزارشها قابل اعتماد نیست مدیران شرکتهای بورسی و سازمان و دولت و....بشکل صد درصدی قابل اطمینان نیستند اتفاقهایی رخ میدهد برای شرکتها که از حیطه حدس و گمان و تحلیل خارج است است!!!

حالا تغییر گزارش بانک اینده که چیزی نیست شرکت داشتیم در همین بورس که داشته از زیان خارج میشده متوقف شده برای مجمع فوق العاده و دیگه باز نشده و مجمع رای به انحلال شرکت داده!!!و شرکت منحل شده !!!!!!!
      .................

انشالا درش رو میبندند که تکلیف خودمون رو بفهمیم

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

خب همین هست فداتم ..

دست خط مثل اثر انگشت می مونه , نمیتونی برای مدت طولانی نقش بازی کنی ....

صدها نفر می نویسند صرفا گیر داده اید به بهرام ...

آن نوشته صرفا پاسخی به کامنت روزقبل شما بود ...
        .

نظر

• ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

انشالا پولدارمون کنه

نظر

• ثامن
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 313

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

اپیکیور می‌گوید: «یا خداوند می‌خواهد شر را از میان بردارد و نمی‌تواند؛ یا اینکه او می‌تواند، اما نمی‌خواهد؛ یا اینکه نه می‌تواند، نه می‌خواهد؛ اگر او می‌خواهد اما نمی‌تواند پس ناتوان است؛ اگر می‌تواند اما نمی‌خواهد پس او شرور و نابکار است؛ اما اگر خداوند هم می‌تواند و هم می‌خواهد که شر را براندازد، پس چگونه است که شر در جهان هنوز وجود دارد؟»
              اینم جریان این آخوندها هست که همه رو مچل مزخرفات اون دنیایی خودشون کردند و دو دستی صاحب دنیای مردم شدند. پول ما رفت ولی حروم زاده ها ما هنوز هستیم.

نظر

• ثامن
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 313

این دیگه اوج نامردیه

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

حروم لقمه های دزد سهم رو باز کنید ما بفروشیم بعد هر غلطی میخواهید بکنید

نظر

• baran
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 704

جناب ثامن قبلا هم خدمتت عرض کردم ای کاش بانک آینده را نقد کرده بودید و اگر اعتقاد به رشد سهم و افزایش سرمایه سنگین آن داشتید بجای بانک آینده بیمه رازی یکی از سهامداران درصدی آن را خریده بودید که هم نقدینگی شما قفل نمیشد و هم اگر منفعتی در سهم بود از منافع آن بواسطه سهامدار عمده بودن ورازی بهره مند میشید....البته این همش ای کاش است انشا الله مزد سهامداری و صبوریتان را در این سهم خواهید گرفت

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

ظاهرا ابلاغیه بانک مرکزی درباره تفویض حق رای مالک اصلی بانک آینده ( علی انصاری) به وزارت اقتصاد ، از سوی دیوان عدالت اداری ابطال شده است.

خبر در مجموع به نفع سهامدار خرد هست آن هم در روز هایی که اختلاف شدید انصاری با بانک مرکزی بیشترین صدمه را به سهامدار زده . این اواخر

هم شایعات زیادی به گوش می رسه که تقدم انجام افزایش سرمایه از تجدید ( اصلی ترین دلیل ارزندگی سهم ) فعلا مد نظر نیست و قصد دارند

همزمان ! افزایش سرمایه از آورده و تجدید را انجام دهند. در صورت تحقق افزایش از آورده قبل از تجدید هم جیب سهامدار خرد زده میشه و هم

موقعیت انصاری به شدت تضعیف میشه.

به همین دلایل هست هست که اینک منافع سهامداران و انصاری مجددا به هم گره خورده و به نظر میاد این ابطال اگه رسمی بشه اتفاق مبارکی هست.

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                        جناب ثامن قبلا هم خدمتت عرض کردم ای کاش بانک آینده را نقد کرده بودید و اگر اعتقاد به رشد سهم و افزایش سرمایه سنگین آن داشتید بجای بانک آینده بیمه رازی یکی از سهامداران درصدی آن را خریده بودید که هم نقدینگی شما قفل نمیشد و هم اگر منفعتی در سهم بود از منافع آن بواسطه سهامدار عمده بودن ورازی بهره مند میشید....البته این همش ای کاش است انشا الله مزد سهامداری و صبوریتان را در این سهم خواهید گرفت
                        من که به شخصه همه چیزم رو تو این سهم از دست دادم. روابطم با اطرافیان، دوستان و خانواده هم بهم ریخته. هر اتفاقی برای سهم بیافته دیگه نمیفروشمش. رفتم تویه یک فاز دیگه. فاز نفرت فاز بغض و کینه از همه چیز.

نظر

• شروع مجدد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 919

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
                          من که به شخصه همه چیزم رو تو این سهم از دست دادم. روابطم با اطرافیان، دوستان و خانواده هم بهم ریخته. هر اتفاقی برای سهم بیافته دیگه نمیفروشمش. رفتم تویه یک فاز دیگه. فاز نفرت فاز بغض و کینه از همه چیز.
                          دوست عزیز ، ببخشید فضولی میکنم! شما شاید جوگیر شدی یا به حرف کسی اعتماد کردی و بخش زیادی از سرمایه خودت رو وارد این سهم کردی. بهر حال اشتباه مسلم خودت بوده. بنده هم اتفاقا کمی از همین سهم بخاطر تعریف و تبلیغ یکی از کاربران این فروم خریدم و الان کاملا خودم رو مقصر میدانم که طمع کردم و سهم زیاندهی که اطلاعاتی ازش ندارم رو خریداری کردم. شما اول باید مسئولیت اشتباه خودت رو ۱۰۰ درصد بپذیری که در اینصورت بغض و کینه و نفرت معنایی نخواهد داشت و از طریق دیگری به جبران این ضرر و زیان اقدام کنی ، هر چند که ممکنه خیلی سخت باشه. فقط خواستم بگم کینه و خشم بار سنگینی هست که بیدلیل داری بدوش میکشی و باید اون رو رها کنی تا بتونی منطقی فکر کنی و تصمیم بگیری. البته این سهم هم انشالله عاقبتش خوبه.
                          آنکه نامخت از گذشت روزگار
                          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• ثامن
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 313

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                            دوست عزیز ، ببخشید فضولی میکنم! شما شاید جوگیر شدی یا به حرف کسی اعتماد کردی و بخش زیادی از سرمایه خودت رو وارد این سهم کردی. بهر حال اشتباه مسلم خودت بوده. بنده هم اتفاقا کمی از همین سهم بخاطر تعریف و تبلیغ یکی از کاربران این فروم خریدم و الان کاملا خودم رو مقصر میدانم که طمع کردم و سهم زیاندهی که اطلاعاتی ازش ندارم رو خریداری کردم. شما اول باید مسئولیت اشتباه خودت رو ۱۰۰ درصد بپذیری که در اینصورت بغض و کینه و نفرت معنایی نخواهد داشت و از طریق دیگری به جبران این ضرر و زیان اقدام کنی ، هر چند که ممکنه خیلی سخت باشه. فقط خواستم بگم کینه و خشم بار سنگینی هست که بیدلیل داری بدوش میکشی و باید اون رو رها کنی تا بتونی منطقی فکر کنی و تصمیم بگیری. البته این سهم هم انشالله عاقبتش خوبه.
                            اتفاقا خیلی منطقی هم فکر میکنم کسی که چیزی برای از دست دادن نداشته باشه بایدم سینه اش از بغض و نفرت پر باشه

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

من موندم چرا فکر میکنید این سهم بده ؟
                              جواب یکیش می‌تونه افزایش از آورده باشه که احتمالش داره کم رنگتر و کم رنگتر میشه دوم هم ۷ ماه بسته بودنش باشه که از نظر من بهتر تا ارزش کارشناسی زمین ها و ایران مال بیاد بیرون ثامن جان بنظرم این همه صبر کردی از این بازار فعلا بیا بیرون حتی ۱۰ برابر هم بشه این سهم به سلامتیت داری ضرر میزنی ارزش نداره
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                من موندم چرا فکر میکنید این سهم بده ؟
                                جواب یکیش می‌تونه افزایش از آورده باشه که احتمالش داره کم رنگتر و کم رنگتر میشه دوم هم ۷ ماه بسته بودنش باشه که از نظر من بهتر تا ارزش کارشناسی زمین ها و ایران مال بیاد بیرون ثامن جان بنظرم این همه صبر کردی از این بازار فعلا بیا بیرون حتی ۱۰ برابر هم بشه این سهم به سلامتیت داری ضرر میزنی ارزش نداره
                                سلام آقا میلاد امیدوارم که عقب موندگیش رو جبران کنه و اینو بگم که من نمیتونم از بازار سهام جدا بشم چون بشدت بهش علاقه‌مندم. خیلی هم انسان مادی هستم. می‌خوام از صبرم نتیجه بگیرم دوست ندارم ببازم دوباره از صفر شروع کنم با بدبختی جمعشون کردم.

نظر

در حال کار...
                                X