کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وقتی شخصی (از جمله خودم) سهمی با این حجم از ابهام و اما و اگر رو میخره درواقع پیه همه چیز رو به تن زده!
هر اتفاقی اعم از مثبت یا منفی در این نماد بیافتد تعجبی ندارد، اعم از افزایش سرمایه ادغام و توقف نماد و...
پیشنهاد هیات مدیره تقریبا 2ماه پیش درخصوص افزایش سرمایه در کدال قرار گرفت اما هیچ اعتباری به اون نیست بخصوص کل هیات مدیره و مدیرعامل تغییر کردند و باید دید سیاست دولت در این خصوص چیه
دعواهای سهامدار عمده و... هم که جای خود
شاید خاص ترین نماد کل بازار باشه
هرشخصی باید خودش درمورد این نماد تصمیم بگیره و به هیچ عنوان ترغیب و تشویقی نه به خرید میشه داشت و نه به فروش
یک نکته ای که خیلی خودنمایی میکنه کاهش شناور سهم و کم شدن محسوس سهامداران خرد در نماد
توقع نداشته باشید که بعد نارویی که سال 99 زدید رای معی هم بدیم!؟ همیشه هم آرزوی دیدن داغتون رو داریم. از ما که گذشت ولی بدونید که شما هم بفاک میرید. دیر زود داره اما سوخت و سوز نداره
سلام. دوستان من این سهم رو تقریبا 40 درصد ضررم.
البته حجم خیلی خیلی کمی از سبدم رو بهش اختصاص دادم.
اما الان نمی دونم چی میشه و بمونم با سهم یا نه.
نکنه اینم مثه بانک دی که به فنامون داد بشه؟؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
شما خودتون آخه هر روز فحش میدید به این سهم که /:.rolleyessmileyani
پول لازم که نیستم. اما با اعتبار خریدم. اعتبارم برسه باید بفروشم.
البته از اول میدونستم که نباید اینو با اعتبار بخرم. اما خریدم.
گفتم یه وقت نخوام اعتبارم رو با ضرر تسویه کنم. خواستم اگه یه سهمی باشه که زودبازده باشه واردش بشم به جای این.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر