بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2577

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
    سهام در حال نزول قیمتی است. از این وضعیت مرغ پخته هم در فر خنده‌اش می‌گیرد.
    دوست عزیز شما چه انتظاری از سهم دارید؟
    بانک آینده 18 هزار میلیارد تومان ضرر و زیان انباشته دارد.
    آنوقت شما توقع رشد از این سهم دارید!؟:O
    الان بازار سهم بنیادی و سود ده و eps دار و با سود انباشته را با زور و ناز و ادا میخره.
    آنوقت با چه حساب و کتاب و تحلیلی بیاید، سهم ضررده و بانک ورشکسته با کوهی از زیان بخرد.!؟ /:.mellowsmiley.:/
    آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/03/28, 19:07.

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

بانک آینده را از 340 تومان اسفند پارسال دارم. به کسب و کار شرکت اعتقاد دارم و این شاموتی بازی های مسخره هم بلاخره تموم میشه. این رو بدون که کودن نیستیم. ایران مال و املاک شرکت را میبینیم. پایین اومدن قیمت سهم فقط فرصت خرید را برای سودجویان مهیا میکند. من هم به اندازه ی خودم فقط سمت خریداران سهم هستم.

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
        دوست عزیز شما چه انتظاری از سهم دارید؟
        بانک آینده 18 هزار میلیارد تومان ضرر و زیان انباشته دارد.
        آنوقت شما توقع رشد از این سهم دارید!؟:O
        الان بازار سهم بنیادی و سود ده و eps دار و با سود انباشته را با زور و ناز و ادا میخره.
        آنوقت با چه حساب و کتاب و تحلیلی بیاید، سهم ضررده و بانک ورشکسته با کوهی از زیان بخرد.!؟ /:.mellowsmiley.:/
        درود

چقدر خوب که شما این سهمو با تحلیل فاقد ارزش خرید میدونید

میشه بفرمایید بر اساس چه تحلیلی شما به این جمع بندی رسیده اید که بانک ضرر ده و ورشکسته است؟

البته کوهی از زیانش رو میشه تو صورتهای مالی دید ولی آیا اقیانوسی از دارایی هاشو نمی بینید که چندین برابر این زیان رو پوشش میده؟

بنده سهامدار این شرکت هستم و خیلی دوست دارم شما مستند و مستدل نشان دهید که چرا بانک ورشکسته است!!

با سپاس فراوان
        در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
        نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
          درود

چقدر خوب که شما این سهمو با تحلیل فاقد ارزش خرید میدونید

میشه بفرمایید بر اساس چه تحلیلی شما به این جمع بندی رسیده اید که بانک ضرر ده و ورشکسته است؟

البته کوهی از زیانش رو میشه تو صورتهای مالی دید ولی آیا اقیانوسی از دارایی هاشو نمی بینید که چندین برابر این زیان رو پوشش میده؟

بنده سهامدار این شرکت هستم و خیلی دوست دارم شما مستند و مستدل نشان دهید که چرا بانک ورشکسته است!!

با سپاس فراوان
          به حرفش گوش نده. درسته اعصاب ما رو خورد کردند ولی سهامدارهای شرکت لجبازتر از این حرفها هستند که رویه تابلو همه رو سلاخی کنند وقتی سهمی مثل بپاس 80 هزار میلیارد ارزش بازار میخوره این رفتار توهینه به همه ی سهامداران شرکت.

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

به حرفش گوش نده. درسته اعصاب ما رو خورد کردند ولی سهامدارهای شرکت لجبازتر از این حرفها هستند که رویه تابلو همه رو سلاخی کنند وقتی سهمی مثل بپاس 80 هزار میلیارد ارزش بازار میخوره این رفتار توهینه به همه ی سهامداران شرکت.
            چرا گوش ندم؟

خب شاید ما اشتباه کرده باشیم و باید جلوی ضرر رو بگیریم که منفعته

آدم عاقل با کسی لج نمی کنه. صدای مخالف رو استقبال میکنه، شاید حق با مخالفین باشه!

ارزش گذاری شرکت ها و قیمت بازارشون هم دال بر بی ارزشی دیگر شرکتها و ارزندگی شرکت ارزان تر نیست! باید جو عمومی بازار رو هم در نظر گرفت

بیمه پاسارگاد هم شرکت کوچکی نیست و این دلیل نمیشه چون اون شرکت شاید خارج از واقع ارزش گذاری شده باشه دخلی به سایر شرکتها داشته باشه که زیر قیمت ارزشگذاری شده اند.

اصولا هر کسی مسئول سرمایه گذاری خودشه و نباید به اینکه چرا بازار با سایر سهم ها رفتار خارج از عرفی داره، کاری داشته باشه! اگر اشتباه باشه، بازار بالاخره به اشتباهش پی میبره!

صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

کسی که به ارزندگی سهمش اعتقاد داره، هر از چندگاهی باید معیارهاشو بازنگری کنه، مبادا شاید به خاطر عادت یا تعلق خاطر، هشدارها رو نادیده بگیره و دچار زیان بشه.

به همین خاطر من همیشه از صدای مخالف استقبال میکنم.

برای همین دوست دارم توضیح و تحلیل ایشان رو بدونم!!!

و همیشه از تعصب دوری میکنم

تعصب باعث کور دلی میشه و پرده ایست بر عقل و تصمیم گیری درست
            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2021/03/28, 20:54.

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

چرا گوش ندم؟

خب شاید ما اشتباه کرده باشیم و باید جلوی ضرر رو بگیریم که منفعته

آدم عاقل با کسی لج نمی کنه. صدای مخالف رو استقبال میکنه، شاید حق با مخالفین باشه!

ارزش گذاری شرکت ها و قیمت بازارشون هم دال بر بی ارزشی دیگر شرکتها و ارزندگی شرکت ارزان تر نیست! باید جو عمومی بازار رو هم در نظر گرفت

بیمه پاسارگاد هم شرکت کوچکی نیست و این دلیل نمیشه چون اون شرکت شاید خارج از واقع ارزش گذاری شده باشه دخلی به سایر شرکتها داشته باشه که زیر قیمت ارزشگذاری شده اند.

اصولا هر کسی مسئول سرمایه گذاری خودشه و نباید به اینکه چرا بازار با سایر سهم ها رفتار خارج از عرفی داره، کاری داشته باشه! اگر اشتباه باشه، بازار بالاخره به اشتباهش پی میبره!

صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

کسی که به ارزندگی سهمش اعتقاد داره، هر از چندگاهی باید معیارهاشو بازنگری کنه، مبادا شاید به خاطر عادت یا تعلق خاطر، هشدارها رو نادیده بگیره و دچار زیان بشه.

به همین خاطر من همیشه از صدای مخالف استقبال میکنم.

برای همین دوست دارم توضیح و تحلیل ایشان رو بدونم!!!

و همیشه از تعصب دوری میکنم

تعصب باعث کور دلی میشه و پرده ایست بر عقل و تصمیم گیری درست
              قبول دارم حرفتون رو ولی اینجا دنبال فکر باز، نگاه و تحلیل متفاوت نباشید. من خودم خیلی سهم رو بررسی کردم. استقبال هم میکنم کسی ما را از گمراهی نجات بده ولی هیچ چیزی پیدا نکردم تا الان. تا الان نتیجه گیریم این بوده که یه مشت آدم نامرد فقط رویه مخ سهامدارهای شرکت دارند راه میرند و این سبک قیمت رویه تابلو تنها توهین به شعور مخاطب و سهامداران شرکته.

در مورد بیمه پاسارگاد هم اعتقاد ندارم قیمتش حبابه اما تویه بورس جدیدا قیمت ها رو مثل زنجیر به هم وصل کردند یعنی وقتی یه سهم صف فروش باشه بقیه ی سهم ها هم بدون اینکه حالا ارزنده باشند یا نه صف فروش میشن و برعکس. این اوج بدسلیقگیه که همه ی سهام رو مجبور به ریزش کردند.
              آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/03/28, 21:08.

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

قبول دارم حرفتون رو ولی اینجا دنبال فکر باز، نگاه و تحلیل متفاوت نباشید. من خودم خیلی سهم رو بررسی کردم. استقبال هم میکنم کسی ما را از گمراهی نجات بده ولی هیچ چیزی پیدا نکردم تا الان. تا الان نتیجه گیریم این بوده که یه مشت آدم نامرد فقط رویه مخ سهامدارهای شرکت دارند راه میرند و این سبک قیمت رویه تابلو تنها توهین به شعور مخاطب و سهامداران شرکته.

در مورد بیمه پاسارگاد هم اعتقاد ندارم قیمتش حبابه اما تویه بورس جدیدا قیمت ها رو مثل زنجیر به هم وصل کردند یعنی وقتی یه سهم صف فروش باشه بقیه ی سهم ها هم بدون اینکه حالا ارزنده باشند یا نه صف فروش میشن و برعکس. این اوج بدسلیقگیه که همه ی سهام رو مجبور به ریزش کردند.
                جای شکرش باقیه که شما هم مثل من خیلی این سهمو بررسی کرده اید و بهش اطمینان دارید ولی بدبینی به قصد و نیت دار بودن افراد هم به سهممون کار درستی نیست!

بیش از 600 شرکت تو بازاره و هیچ کس رو توان بررسی تمامی این شرکت ها رو نداره

خودم به شخصه لایف استایلم طوریه که نمیتونم تو بازار فعال باشم، برای همینه که یک سهم گرفته ام با خاطر جمع و انداخته ام یک گوشه. این خاطر جمعی هم البته همش به خاطر سواد خودم نیست و از طرف افراد مورد اطمینان بهم توصیه شده این شرکت

لذا خوشحال میشم صدای مخالف رو هم بشنوم، شاید چیزی از قلم افتاده که من متوجه اش نشدم و سپاسگزارشون هم هستم بابت این روشن سازی

ایشون یعنی کاربر محترم ایرانی 1 مدعی هستند که بنیادی کار هستند و خط به خط صورتهای مالی رو مطالعه میکنند (تو تاپیک اپال) و حال نمیدونم آیا صورتهای مالی این شرکت رو هم مطالعه کرده اند که به چنین جمع بندی رسیده اند که بانک آینده ضرر ده و حتی ورشکسته است!!!

برای همین از ایشون خواستم که با سند و دلیل بفرمایند چرا چنین اعتقاد و نظری روی این بانک دارند و بنده ابداً احساس نکردم که از روی بدخواهی و یا خدای ناکرده از روی غرض، چنین نظری داشته باشند با توجه به اینکه کاربر فعال و معتبری هم هستند. به هر حال تجربه ایشون و زمان فعالیتشون از من بیشتره و باشد که از همدیگه بیاموزیم چرا که من زمان بیشتری روی تک سهم گذاشته ام و شاید ایشون به اندازه من از چم و خم شرکت آگاه نباشه با توجه به تعداد بالای شرکتهای حاضر در بورس و فرابورس و بازار پایه!

بیش از 600 سهم داریم و یک بازار بی سر و ته و سفره ای باز و پر برکت، چرا باید کسی به داشته های من طمع کنه که نه منو میشناسه و نه جای کسی تنگه با این وسعت بازار و دنیا؟

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

جای شکرش باقیه که شما هم مثل من خیلی این سهمو بررسی کرده اید و بهش اطمینان دارید ولی بدبینی به قصد و نیت دار بودن افراد هم به سهممون کار درستی نیست!

بیش از 600 شرکت تو بازاره و هیچ کس رو توان بررسی تمامی این شرکت ها رو نداره

خودم به شخصه لایف استایلم طوریه که نمیتونم تو بازار فعال باشم، برای همینه که یک سهم گرفته ام با خاطر جمع و انداخته ام یک گوشه. این خاطر جمعی هم البته همش به خاطر سواد خودم نیست و از طرف افراد مورد اطمینان بهم توصیه شده این شرکت

لذا خوشحال میشم صدای مخالف رو هم بشنوم، شاید چیزی از قلم افتاده که من متوجه اش نشدم و سپاسگزارشون هم هستم بابت این روشن سازی

ایشون یعنی کاربر محترم ایرانی 1 مدعی هستند که بنیادی کار هستند و خط به خط صورتهای مالی رو مطالعه میکنند (تو تاپیک اپال) و حال نمیدونم آیا صورتهای مالی این شرکت رو هم مطالعه کرده اند که به چنین جمع بندی رسیده اند که بانک آینده ضرر ده و حتی ورشکسته است!!!

برای همین از ایشون خواستم که با سند و دلیل بفرمایند چرا چنین اعتقاد و نظری روی این بانک دارند و بنده ابداً احساس نکردم که از روی بدخواهی و یا خدای ناکرده از روی غرض، چنین نظری داشته باشند با توجه به اینکه کاربر فعال و معتبری هم هستند. به هر حال تجربه ایشون و زمان فعالیتشون از من بیشتره و باشد که از همدیگه بیاموزیم چرا که من زمان بیشتری روی تک سهم گذاشته ام و شاید ایشون به اندازه من از چم و خم شرکت آگاه نباشه با توجه به تعداد بالای شرکتهای حاضر در بورس و فرابورس و بازار پایه!

بیش از 600 سهم داریم و یک بازار بی سر و ته و سفره ای باز و پر برکت، چرا باید کسی به داشته های من طمع کنه که نه منو میشناسه و نه جای کسی تنگه با این وسعت بازار و دنیا؟
                  من اصلا مخاطبم کاربر خاصی در این فروم نیست. من در کل دلگیر هستم از روزگار و اعتقاد دارم کسانی که برای ما تصمیم می‌گیرند بدسلیقه و امل هستند.

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

من اصلا مخاطبم کاربر خاصی در این فروم نیست. من در کل دلگیر هستم از روزگار و اعتقاد دارم کسانی که برای ما تصمیم می‌گیرند بدسلیقه و امل هستند.
                    من هم دیدگاهی مشابه شما داشتم مدتها پیش

تا اینکه متوجه شدم این رویه بهم کمکی نمیکنه و سعی کردم از دریچه و دیدگاه فرد مقابل به قضایا نگاه کنم

بعنوان مثال و نمونه همین عقیده شما رو بیایید روی همین شرکت اعمال کنیم و ببینیم چه قدر بد سلیقه و امل هستند

شما در نظر بگیرید تو همین شرکت، مگه من یا شما چقدر سهم داریم؟ اینجا مقدار عددی منظورمه و آیا با توجه به خرده پا بودن و سرمایه اندکی که من دارم در قیاس با سرمایه داران کلانی که بانک رو اداره میکنند، آیا وزنه ای محسوب میشم؟

خب. وقتی عده ای دور هم جمع شده اند دور هم و سرمایه هاشونو گذاشته اند روی هم با یک اساسنامه بانکی در قد و قواره های آینده رو بنا نهاده اند، من کجای داستانم که بخوام نظری بدم و تو تصمیماتشون دخیل کنند و ما رو هم حساب بیاروند؟

معلومه من با توجه به میزان سهامم، باید انتظار و توقع از شرکتی که سهامدارش شده ام، داشته باشم نه بعنوان یک سهامدار عمده و کلان!

و اگر بنیان گذاران یک شرکت رو ارجح میدونم به خاطر هم اقداماتشون و هم میزان سرمایه اشون و ایده هاشون، واقعا آیا باید خودم رو در حد و اندازه های اونها بدونم؟

کی برای شرکت دلسوز تر از سرمایه دار عمده؟
                    کی برای شرکت اولویت داره غیر از بانی و سهامدار کلان؟
                    کی برای شرکت بیشتر ارزش داره غیر از سهامدار بلند مدتی و وفا دار؟

اونی که از پذیره نویسی با شرکت مونده و با همه ناملایماتش ساخته، اولویت بیشتری داره یا منی که وسط راه به طمع خورده سودی سوار سهمی میشم حالا چند روز این ور اون ور باهاشون هستم و بعدش خدا حافظی میکنم، کجای این معاملات قرار میگیرم؟

و چرا باید به هیت عامل و مدیره، بگم امل و بد سلیقه؟

اگر امل و بد سلیقه هستند، تقصیر اونهاست؟؟؟؟

ولی چرا من باید سهم چنین شرکتی با مدیریت فشل و ناکارآمد رو بخرم و بعد اونها رو مسبب و مقصر شرایط موجود بدونم؟ آیا باید بدهکار ما باشند بابت اینکه سهمشون خریده ایم؟

و فکر میکنید جواب اعتراض ها چیه؟

غیر از اینه که یک شبه کسی نمیتونه ره صد ساله بپیماید؟

و نباید به مدیران شرکت اعتماد کرد تا اونها که ابتدا به ساکن، از اولویت و صلاحیت بسیار بالاتری نسبت به ما در تمامی جهات برخوردار هستند، تصمیم بگیرند و کارها رو جلو ببرند؟

البته کسی منکر حق و حقوق تمامی سهامدارن حتی خرده ها نیست!

باید مدیریت پاسخگو باشه بابت عملکردش

ولی هم شما و هم من، با بررسی هایی که کرده ایم، فعلا عملکرد شرکت رو مناسب ارزیابی کرده ایم که اذعان داریم که شرکت موفق بوده و موفقیت های بیشتری هم در انتظارش خواهد بود.

جواب منصفانه این سئوالات بود که به من آموخت

ذی فن به جهان به ز ذی فنون

پس من به یک متخصص تر از خودم اتکا میکنم، بسیار بهتر از اینه که توی ده ها جا سرک بکشم ببینم چی کار میکنند

البته اینو با توجه به لایف استایل خودم دارم میگم

لایف استایلی که محدودیت های خودمو تو تصمیماتم لحاظ می کنم و می بینم، همه دنبال نهایت بهره وری هستند و هیچ کسی فی نفسه، دنبال کلاه برداری و تنبلی و سو مدیریت و دزدی نست

اگر مشکلی هست، اگر مانعی هست، برای همه هست و اگر اونی که از من متخصص تره اگر تو کارش داره لنگ میزنه، قطعا منی با سرمایه کم تر، ارتباطات ضعیف تر و عدم امکانات کافی، فلج هستم در برابر چنین متخصصانی

پس یا باید تخصص خودم رو بالاتر ببرم

یا با شرایط کنار بیام و صبر پیشه کنم

ولی دقت کنید

نفس خرید شرکتها با سرمایه های خرد، یعنی اینکه من ابتدا به ساکن، قادر به راه اندازی حرفه و ارائه هنر خود نیستم!

یعنی خود ب خود، چاره ای ندارم که بسازم به هر سازی که میزنند و با همون ساز من هم برقصم (بپذیرم خواست متخصص تر از خودم رو)

حتی اگر بد سلیقه باشند و امل

امیداورم که شما هم دلگیریتون بر طرف بشه با راه اندازی کسب و کار خود

چرا که

کس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من

هیچ وقت انتظار نداشته باشید کسی دیگر، بهترین ها رو برای شما بخواد. چرا که ذات انسانها ایجاب میکنه که ابتدا به منافع خود و سپس به حلقه دوستان و در انتها به سایرین و اغیار بپردازند

وقت خوش

نظر

• ثامن
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 313

چرا شما بدسلیقگی و امل بودن را به مدیران شرکت فقط ربط دادید. به کشوری که در آن زندگی میکنیم ربط نمی‌دهید. کشوری که می‌توانست حداقل در حد اسپانیا تولید ناخالص ملی داشته باشد. من چاره را در صبر کردن میبینم ولی قبول کنید که آنانی که برای ما تصمیم می‌گیرند در حقمان جفا کردند.

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

الگوی ما باید تبارشناسی اخلاق باشد.

«ارزش در شرارت و اربابی‌ست. چه جای شگفتی است که اگر گوسفندها پرندگان شکاری بزرگ را خوش ندارند؟ چه جای سرزنش است اگر که این پرندگان شکاری گوسفند های کوچک را بربایند؟ و اگر بره ها در میان خود بگویند: این پرندگان شکاری شراند و مگر آن که هیچ به پرنده ی شکاری نمی ماند و چه بسا ضد آن است یعنی بره - آری بره ها هستند که بایستی خوب باشند؟؟ بر این آرمان سازی چه خرده ای می توان گرفت؟ جز آن که پرندگان شکاری نیز با پوزخند نگاهی به آنان اندازند و ای بسا بگویند که: ما از اینان از این بره‌های خوب، بدمان نمی آید که هیچ، خوشمان هم می آید! به راستی چه چیز خوش تر از گوشت بره ی نرم و نازک است.»

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وآیند یک مقدار به نگر می‌آید که می‌تواند روند بسیار منفی‌اش را تغییر دهد.
                          در حال حاضر ۱۸۰ میلیون صف فروش دارد و ۴ میلیون خرید و فروش شده است.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Inspired
                            عضو فعال
                            • May 2016
                            • 494

الگوی ما باید تبارشناسی اخلاق باشد.

«ارزش در شرارت و اربابی‌ست. چه جای شگفتی است که اگر گوسفندها پرندگان شکاری بزرگ را خوش ندارند؟ چه جای سرزنش است اگر که این پرندگان شکاری گوسفند های کوچک را بربایند؟ و اگر بره ها در میان خود بگویند: این پرندگان شکاری شراند و مگر آن که هیچ به پرنده ی شکاری نمی ماند و چه بسا ضد آن است یعنی بره - آری بره ها هستند که بایستی خوب باشند؟؟ بر این آرمان سازی چه خرده ای می توان گرفت؟ جز آن که پرندگان شکاری نیز با پوزخند نگاهی به آنان اندازند و ای بسا بگویند که: ما از اینان از این بره‌های خوب، بدمان نمی آید که هیچ، خوشمان هم می آید! به راستی چه چیز خوش تر از گوشت بره ی نرم و نازک است.»
                            وقت به خیر

آقا شما اونقدر عصبانی هستی از دست روزگار که به نظر میاد خون جلوی چشات رو گرفته

اگر خشمگین نبودید، بنده نوشتم که این کلی گویی شما در مورد بد سلیقگی و امل بودن رو بیایید بعنوان مثال روی این شرکت، بررسی کنیم. این مثال بود و قابل تعمیم به همه عرصه ها

پس در کلیت مسئله، داستان فرقی نداره. باید دیدگاه ها رو مورد بررسی قرار داد

آیا گربه، ظالم نیست که مرغ رو میخوره؟
                            آیا مرغ ظالم نیست که کرم رو میخوره؟
                            آیا ما ظالم نیستیم که اون پرنده شکاری رو شکار میکنیم؟
                            آیا همون بره‌ی رام و بی زبون، ظالم نیست وقتی علف رو میخوره؟

اگر حرف من مورد قبول شما نیست، جواب شما رو مولوی به نیکویی داده

مرغکی اندر شکار کرم بود
                            گربه فرصت یافت او را در ربود

آکل و ماکول بود و بی‌خبر
                            در شکار خود ز صیادی دگر

دزد گرچه در شکار کاله‌ایست
                            شحنه با خصمانش در دنباله‌ایست

عقل او مشغول رخت و قفل و در
                            غافل از شحنه‌ست و از آه سحر

او چنان غرقست در سودای خود
                            غافلست از طالب و جویای خود

گر حشیش آب و هوایی می‌خورد
                            معدهٔ حیوانش در پی می‌چرد

آکل و ماکول آمد آن گیاه
                            هم‌چنین هر هستیی غیر اله

آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2021/03/30, 12:45.

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              وآیند یک مقدار به نگر می‌آید که می‌تواند روند بسیار منفی‌اش را تغییر دهد.
                              در حال حاضر ۱۸۰ میلیون صف فروش دارد و ۴ میلیون خرید و فروش شده است.
                              درود

تو بازار پول نیست و البته جرات هم نیست

وگرنه این سهم جاش اینجا نیست. قیمت متعادلش باید 5 رقمی باشه. باید

البته برخی هم خلاف نظر بنده و سهامداران سمجش رو دارند و میگن: این شرکت ضرر ده و حتی ورشکسته است، در حالیکه هیچ سندی رو نمی کنند که بر چه اساسی به این نتیجه رسیده اند و سند و مدرک و دلیلشون چیه؟

مدام زیان انباشه 18 همتیش رو بولد میکنند و حرفی از دارایی های بی مثالش نمیزنند

فقط یک فقره ایران مال، (تازه با ارزش گذاری رسمی 9 ماه پیش و نه حال که همه چیز قیمتش تغییر کرده و البته افزایشی بوده) قادره 4 برابر زیانش رو پوشش بده. الباقی دارایی ها بماند و اشانتیون

چنین نماندو، چنین نیز هم نخواهد ماند

قیمت هر دارایی بالاخره به سمت ارزش ذاتیش میل میکنه

ارزش ذاتی وآیند کمتر از 300 همت نیست!!!

و الان نزدیک 10 درصد ناوش داره معامله میشه

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

ببخشید من فقط متنی از کتاب تبارشناسی اخلاق نیچه را نشر کردم. عصبانی هم نبودم. در جواب شما هم منظورم اینست که مثال شما قابل تعمیم به همه عرصه ها نیست. ممنون بابت شعر مولانا کاملش را در اینترنت خواندم. اما با بیان حقایق تلخ از زبان نیچه راحت‌ترم تا اینکه کسانی با بیان مولانا بیایند قدرت را در بر بگیرند ولی در عمل حقیقت همان باشد که نیچه گفته است.

نظر

در حال کار...
                                X