بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ثامن
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 313

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

فردا ساعت دوازده حضوری سهامداران قراره برند ساختمان مرکزی بانک آینده الهیه خیابان بیدار و نارضایتی خودشون رو اعلام کنند. خواهشاً دوستان تهرانی اگر حضور پیدا میکنند پاسخ عوامل بانک در جواب ما سهامداران را عمومی کنند. من که دارم هملت میشم از صبح های منفی وآیند.

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

(ایّوب از نابودی اموال و فرزندان خود آگهی می‌یابد)

«عریان از بطن مادر برون گشتم،
      و عریان به آنجا باز خواهم گشت.
      یَهُوَه داد و یَهُوَه بازگرفت:
      نام یَهُوَه متبارک باد!»

34.jpg
      آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/03, 21:44.

نظر

• ثامن
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 313

رفقا هر چقدر میخواهید قیمت را پایین بیاورید.

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
          رفقا هر چقدر میخواهید قیمت را پایین بیاورید.

درود

حالا جناب ثامن

از کجا معلوم این رفقا، از جنس آفتاب نباشند؟

یعنی آمادگیشو داری؟

واقعا شما بر چه اساسی وارد این سهم شدی و از کجا پیداش کردی؟

و دیگر اینکه محاسباتتون چگونه بوده در مورد ارزندگی این سهم؟

البته اگه مایلید در موردش صحبت کنید

مرسی
          در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
          نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ثامن
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 313

نه برخورد من مثل آفتابه. رفقا مرد رهگذرند : ))

من براساس نسبت P/B و ترازنامه ی بانک سهام رو خریدم. محاسبات بنده هم اینه که بانک حداقل 100 هزار میلیارد تومان ارزش داره و در قیمت 25 هزار میلیارد تومانی نسبت P/B سهم الان حدودا 1/4 هست.
            ارزش افزوده ایران مال 50 همت، زمین خرازی 16 همت، مشهد مال و فرمانیه مال 50 همت،سهام مدیریتی تملیکی جدید ورازی وهنر و وتوس 10 همت. جمعا 129 همت. زیان انباشته رو ازش کم کنیم 100 همتی میشه. در ضمن تجدیدارزیابی ورازی 40 همت بانک رو ارزشگذاری کرده. حق ما نیست که سهام ما کف قیمتی نداشته باشه و این همه ترس و هیجان روی تابلو برای افراد ایجاد بشود و کام سهامداران این مقدار در عید تلخ باشد.

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

تعبیر «سوار شدن بر ببر» را نخستین بار در کتاب سال تصمیم، نوشته‌ی هری ترومن دیدم. او در شرح خاطرات خود جایگاهش را به کسی تشبیه می‌کند که سوار بر ببر شده است: باید ناگزیر تا آخرین لحظه به سواری ادامه داد که اگر پیاده شوی،‌ ببر تو را خواهد خورد. بعداً دیدم که این تعبیر در قرن سوم و چهارم میلادی در ادبیات چین هم به کار رفته است. به شورشیانی که در میانه‌ی کار، از عمل خود پشیمان شده بودند، گفته شد که: «شما دیگر سوار ببر شده‌اید، ناگزیرید بر پشت آن بمانید و برانید که اگر پیاده شوید، خورده خواهید شد.» تاریخ از این نمونه‌ها کم ندیده و شاید بتوان این استعاره را از سیاست به همه‌ی انواع قدرت تعمیم داد و گفت: قدرت ببری است که سوار شدن بر آن ساده و به اراده‌ی انسان است؛ در حد پریدن از روی درخت بر روی شانه‌ی ببر. اما پیاده‌شدن، دیگر به انتخاب او نیست. استعاره‌ی ببر برای قدرت و سیاست، کمک می‌کند که تصمیم‌ها و انتخاب‌های اصحاب قدرت و سیاست را بفهمیم، و بهتر درک کنیم که چرا در میانه‌ی کار – بر خلاف انتظار‌ آن‌ها که صحنه را از دور می‌بینند – بازی قدرت را ترک نمی‌کنند و تا مرحله‌ی بلعیده شدن پیش می‌روند.
              محمدرضا شعبانعلی

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

من براساس نسبت P/B و ترازنامه ی بانک سهام رو خریدم. محاسبات بنده هم اینه که بانک حداقل 100 هزار میلیارد تومان ارزش داره و در قیمت 25 هزار میلیارد تومانی نسبت P/B سهم الان حدودا 1/4 هست.
                ارزش افزوده ایران مال 50 همت، زمین خرازی 16 همت، مشهد مال و فرمانیه مال 50 همت،سهام مدیریتی تملیکی جدید ورازی وهنر و وتوس 10 همت. جمعا 129 همت. زیان انباشته رو ازش کم کنیم 100 همتی میشه. در ضمن تجدیدارزیابی ورازی 40 همت بانک رو ارزشگذاری کرده. حق ما نیست که سهام ما کف قیمتی نداشته باشه و این همه ترس و هیجان روی تابلو برای افراد ایجاد بشود و کام سهامداران این مقدار در عید تلخ باشد.
                آقا خیلی تبریک

چون شما از من هم واقع بین تر هستی

من البته با ملاحظات خودم ب این سهم ورود کرده ام و ارزش گذاریم با شما قدری فرق داره، اما به اندازه شما نگران نیستم

مخصوصا که الان فهمیدم سوار ببر هم شده امlaughingsmiley

دیگه ترسیدن فایده ای داره؟

بذار از سواری لا اقل لذت ببریم

امروز حمایت نشد و بعیده با این جو بازار حمایت بشه تا سطح بعدی که فیبوی 62 درصد باشه.

ولی اگر نقدینگی داری، به نظر من اضافه کن.

این سهم با توجه به ارزش ذاتی ای که خودتون هم بهش معترفید، ریسک به ریواردش منفی 20 درصد نهایت در ازای مثبت 400 درصده. پس ارزش ریسک کردن داره.

تا سهمی رو نفروشی، نه زیان شناسایی شده و نه سود. حداقل حس مالکیت رو خرابش نکنیم

تو بازار هم خبری نیست و دور نما بدتر هم خواهد بود، پس لا اقل احساس عقب افتادگی هم به کسی دست نمیده.

موفق باشید

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

کاشکی یه جور میشد که به آینده سفر میکردم. این روزها خیلی سخت بهم میگذره. حس راسکلینکف جنایت و مکافات رو دارم. پنج سال تموم نخوردم همه رو آینده کردم. الان همش شرمه.

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

کاشکی یه جور میشد که به آینده سفر میکردم. این روزها خیلی سخت بهم میگذره. حس راسکلینکف جنایت و مکافات رو دارم. پنج سال تموم نخوردم همه رو آینده کردم. الان همش شرمه.
                    چه شرابی بهتر از ادبیات و فیلم و شعر؟ بنوش و غم کن فراموش!!!

حافظ میگه:

دی پیر می فروش که ذکرش به خیر باد
                    گفتا شراب نوش و غم دل ببر ز یاد

گفتم به باد می‌دهدم باده نام و ننگ
                    گفتا قبول کن سخن و هر چه باد باد

سود و زیان و مایه چو خواهد شدن ز دست
                    از بهر این معامله غمگین مباش و شاد

بادت به دست باشد اگر دل نهی به هیچ
                    در معرضی که تخت سلیمان رود به باد

حافظ گرت ز پند حکیمان ملالت است
                    کوته کنیم قصه که عمرت دراز باد

>>>>>>>>>>>>>>>>

دیگه از سلیمان ثروتمند تر و قدرتمند تر و زیرک تر که نداشتیم!

مولانا میگه:

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

دانی که پس از عمر چه ماند باقی
                    مهر است و محبت است و باقی همه هیچ

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

بیمه رازی بانک آینده رو 40 همت ندیده. قیمت سهم رو 2570 در نظر گرفته که میشه 40 همت، که ارزیاب ملاکش تاریخ آخرین معامله بوده به تاریخی که سهم بسته شده با قیمت 2068 که به نسبت درصدش میشه 32 همت. یعنی قیمت بانک آینده بر اساس قیمت سهم ارزیابی شده خودش نه ارزش دارایی هاش.

مشکل این سهم اینه که خیلی ها روش زوم شده اند، چرا که مدتها چراغ خاموش حرکت کرده تا تو چشم نباشه و عده ای دهان گشاد، رازهای مگو رو فاش ساخته اند و مشکل ایجاد شده برای ادامه مسیر.

الان خود بانک داره سهام بورسیشو میکشه بالا که خود ورازی جزئشه، وهنر، وتوس و زنجان و هر چی قیمت اینها بالاتر بره، تو ناو بانک آینده تاثیر داره.
                      در واقع وقتی ارزش بانک آینده بیشینه میشه که بتونه با اهرم هایی که داره، دارایی هاشو پر ارزش تر جلوه بده. مثلا همین ایرانمال قیمت امروزش دیگه 120 همت تیر ماه پارسال نیست و شیرین 190 همت ارزششه. در حالیکه بدهیش همچنان همون قبلی است. البته اعتبارات جدیدی هم گرفته ولی قابل قیاس با ارزش افزوده تورمیش نیست. نهایت ده درصد بدهیش زیاد شده که میشه 44 همت در حالیکه 60 درصد کل پروژه قمیتش با تورم و دلار رفته بالا که عرض شد میشه 190 همت. یعنی خالص ارزشش میرسه به 150 همت. و این یک قلمه.

حالا ببین اگر عرضه اولیه میشد تو اون بازار خوب که در صددش بودند عرضه کنند، چطور ناو سهم رو میبرد بالا.

به هرجهت سهم بسیار ارزنده تر از اونی هست که شما محاسبه کرده اید (به نظر من البته که یه شمه اشو نشون دادم) ولی دیدتون رو با توجه وقایع اتفاقیه باید قدری بلند تر کنید و انتظار رسیدن به ارزش ذاتی میافته برای حداقل یک سال دیگه یعنی حوالی عید 1401

مخصوصا اگر اوضاع اقتصادی ایران خوب بشه و دلار کاهشی بشه، بانک آینده بیشتر سود میبره چرا که فروش مغازه ها ایران مال بیشتر میشه و سود آور تره تا فروش خود پروژه که فقط یک باره و از اختیار بانک خارج میشه. سود تلفیقی قابل تکرار کجا و مزایده گذاشتن و فروش همیشگی ایرانمال کجا.

این دعواییست بین بانک مرکزی و بانک آینده که به نظر میاد با توجه به موارد مشابه، بانک آینده بتونه امتیاز بگیره از بانک مرکزی و مقاصدش رو پیش ببره

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

گنج در ویرانه پیدا می شود. کسی برای یافتن گنج نمی رود زیر زمین برج میلاد یا میدان آزادی یا بیمارستان آتیه را حفر کند. یک جستجوگر کاربلد در بیابان های حسن آباد فشافویه یا خانه های مخروبه علی آباد کتول یا قبرستان متروکه نیستانک، آواره آرزوهایش می شود. گنج همیشه نشانه دارد. تاریکی، تنهایی سکوت و جغدی که تنها چشمانش را به حرکت در میاورد، نشانه گنج است. در ازدحام و رفت و آمد بی حساب و کتاب آدم ها تنها رنج یافت می شود. رنج.. رنج که می دانی چیست؟! اتمسفر این روزهای بورس، این ویرانی، این خلوتی بی معنا، این حرکت جغدهای ترسناک که نه حرف می زنند، نه پرواز می کنند نه ما را به حال خودمان رها می کنند، نشانه ای از گنج درون خودش دارد.
                        امروز دانشجویی برای انجام کار پایان نامه اش مهمان من بود. عنوان پایان نامه اش شناسایی عوامل موثر بر بازده غیر عادی سهام بود. لیستی از سهامی که در ده سال اخیر (۸۸-۹۸) و در بازه زمانی ۱۲ ماهه نامتقارن بیشتر از هزار درصد بازدهی داشتند را استخراج کرده بود. باور کردنی نبود. باور کردنی نیست.... این همه گنج....
                        هر کاسه شکسته ای، هر کوزه بند خورده ای، هر مفرغ سیاه شده ای اگر در عمق زمین یافت شود، گنج است. هر سهمی که در اوج دوره رکود به کمتر از ارزش ذاتی خریداری شود گنج است....
                        گنج سرنوشت یک نسل را عوض می کند، به شرط آن که جستجوگر آن نقشه داشته باشد. بفهمد و بداند کجا را باید چال کند، از تنهایی و‌ تاریکی و اسکلت مردگان نترسد..نترسد...نترسد...
                        بورس خلوت شده، ترسناک شده،ترسوها رفته اند، تستسترن دارها مانده اند. فردا گنج می خریم. مثل امروز مثل دیروز. گنج سرنوشت نسل ما را عوض می کند. ما نان تستسترون خود را می خوریم. علی برکت الله.

محمد مشاری

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

یک روز پسری از پدرش سوال کرد ارزش این زندگی چقدر است؟

پدرش به جای جواب دادن یک تکه سنگ به او داد و گفت برو در بازار آن را بفروش. هر که قیمتش را پرسید، فقط دو انگشتت را بالا ببر و چیزی نگو.

بعد از اینکه پسر به بازار رفت یک زن قیمت این سنگ را پرسید و گفت می خواهم آن را بخرم و بگذارم در باغچه ام.

پسرک چیزی نگفت. دو انگشتش را بالا آورد و زن گفت دو دلار؟ باشه میخرم.

پسر به خانه برگشت به پدرش گفت که یک زن حاضر است سنگ را دو دلار از من بخرد.

پدر گفت پسرم حالا ازت می خواهم که این سنگ را به موزه ببری هر کسی ازت خواست که سنگ را بخرد چیزی نگو و فقط ۲ انگشتت را بالا بگیر.

پسر به موزه رفت. یک مرد خواست که سنگ را بخرد پسر بدون اینکه چیزی بگوید ۲ انگشتش را بالا برد

مرد گفت ۲۰۰ دلار؟ میخرمش.

پسر متعجب زده با عجله به خانه برگشت و به پدرش گفت یک مرد حاضر شده است که این سنگ را به قیمت ۲۰۰ دلار بخرد.

پدر گفت پسرم آخرین جایی که ازت می خوام سنگ را ببری فروشگاه سنگ های قیمتی است. به صاحب مغازه نشان بده و چیزی نگو و اگر قیمتش را پرسیدند فقط ۲انگشت خود را بالا ببر.

پسر به فروشگاه سنگ های قیمتی رفت آن سنگ را به صاحب مغازه نشان داد. مغازه دار پرسید این سنگ را از کجا پیدا کردی؟ این یکی از کمیاب ترین سنگهای جهان است. باید بخرمش چقدر می فروشی؟

پسر دو انگشتش را بالا آورد و مرد گفت: حاضرم ۲۰۰ هزار دلار بخرم.

پسر که نمی دانست چه بگوید با عجله به پیش پدر رفت و گفت پدر یک مرد میخواهد سنگ را به قیمت ۲۰۰ هزار دلار بخرد.

پدرش گفت پسرم اکنون ارزش زندگی را درک کردی؟

دیدی مهم نیست که از کجا آمده ای؟
                          کجا به دنیا آمده و پوستت چه رنگی است!
                          و چه مقدار پول در زندگی داشته ای !

مهم این است که چه نقطه ای را برای ایستادن انتخاب کرده ای.

شاید کل زندگی خود را با خیال اینکه یک سنگ ۲ دلاری هستی گذرانده باشی.
                          شاید کل زندگی ات را در میان کسانی گذرانده باشی که ارزشت را فقط به 2 دلار دانسته باشند.

هر انسانی نگهدارنده یک الماس در وجودش است و ما اختیار این را داریم که اطرافمان را با کسانی پر کنیم که ارزش مان و الماس وجود مان را ببینند.

ما این انتخاب را داریم که الماس وجودمان را در بازار بگذاریم
                          یا در فروشگاه سنگ های قیمتی.

همچنین این انتخاب را داریم که ارزش دیگران را ببینیم و درک کنیم و می توانیم به دیگران کمک کنیم که الماس نهفته در وجودشان را ببینند.

در انتها خودت را در میان کسانی قرار بده که بر خرد و دانایی ات بیافزایند

بدین ترتیب میتوانی بر کل زندگی ات، تاثیر گذار باشی!!! (معمار سرنوشت خود)

آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2021/04/04, 22:55.

نظر

• ثامن
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 313

خدایا از آن روزی که دانشجو بودم سال ۹۴ تمام یارانه‌هایم را پس انداز میکردم. شاید این پنج سال ۵۰ میلیون تومان خرج نکردم. به تعویق انداختم. سالی پنجاه کتاب خواندم و سعی کردم بیاندیشم و ثروتمند شوم. سبک زندگیم بر اساس آرمان اخلاق پروتستانی و روح سرمایه‌داری مکس وبر بود. سعی کردم بهره‌وریم را در زندگی بالا ببرم. مالک ربات‌ها و ماشین ها بشوم. مهره‌ی حیاتی ست‌گودین شوم. اما نشد. ناامید نیستم. اگر صفر شوم باز هم میخواهم بیاندیشم و ثروتمند شوم. نمیدانم چرا در جامعه‌ای زندگی میکنم که نتوانستم پرواز کنم. جامعه من را راهنمایی نکرد. شاید به آن چیزی که من می‌اندیشیدم او نمی‌اندیشید. همیشه در زندگیم به دنبال ابرانسان زرتشت نیچه هستم. بازار که بالا رفت می‌دانستم حبابی شده است برای همین دنبال سهام دارایی محوری مثل آینده آمدم. اما نشد. به این امید که روزی پرواز خواهم کرد زنده ام. تا آخرین لحظه‌ی تنفسیم به ابرانسان می‌اندیشم. میخواهم پرواز کنم.
                            آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/04, 23:31.

نظر

• ثامن
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 313

شروع بورس من با کپی کردن از کامیار بوده. کم خون دل نخوردم بخاطر آینده ام. لعنت به باختن و سوختن. ای خدا جواب خانواده و دوستانم را هر روز نمیدانم چه بگویم. لعنت به من که در زیان به دنیا آمده‌ام.

آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/05, 21:33.

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

گرسنه امه به موقعش مشتم رو میزنم.

آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/06, 13:01.

نظر

در حال کار...
                                X