بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
    امروز زنگ زدم شماره اش هم هست 02185932517
    گفت سهم خبر خوب داره و دیروز جلسه داشتیم برای اینکه برنامه بزارند این شرایط رو مدیریت کنند و برای فروشنده‌ها خریدار پیدا کنند.
    گفتم خبر خوب چیه و کی میاد گفت نمیتونم بگم کی میاد ولی مربوط به افزایش سرمایه است که درصدش بالاست. استیکر خنده‌ هم از استیصالمه : )
    گویند سنگ در مقام صبر لعل شود آری ولی به خون جگر
    با پیگیری که از بچه های بانک آینده انجام شد افزایش سرمایه سنگین وآیند را تایید کردن
    در خصوص مقدار اون اعلام شد که قصد بانک خروج از ماده 141 است(با توجه به زیان انباشته بانک این مقدار حداقل باید 4700% باشید)
    در خصوص خرید سهام وآیند برای پرسنل بانک آینده تا سقف 200 میلیون تومان اعلام شد که مرحله اول این خریدها در حال انجام است
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

درود به همه سهامداران صبور
      متن زیر خلاصه پیگیریهای جناب عبدی مدیر سبدگردان کاریزماست که توسط یکی از ادمین های خوب گروه سهامدارن بانک آینده ، جناب میر شجاعی گردآوری شده است:

از اونجاییکه جناب عبدی مدیر سبدگردان شرکت کاریزما هستند ظاهرا فایلی که قرار بود تهیه کنند به دلیل مشغله کاری تا یک شنبه اماده نمیشه من با کسب اجازه ای که ازشون گرفتم چکیده ای که فرستادن پایین میزارم

در خصوص اینکه برنامه کلان بانک به چه شکلی هست دکتر فطانت گفتن که تو شورای پول و اعتبار بعد از 4 جلسه که در مورد وآیند بود یه برنامه راه مشخص کردن برای بانک که مقرر شده طبق اون برنامه بانک بره جلو جزئیات این برنامه راهبردی به‌شرح زیره:

1) صورت‌های مالی حسابرسی‌شده 97 و 98 رو فرستادن برای بانک مرکزی و منتظر تایید بانک مرکزی هستن برای برگزاری مجامع این دو سال، مهلت برگزاری مجامع این دو سال انتهای شهریور امساله که خود فطانت میگفت میرسیم که تاآخر شهریور برگزار کنیم!

2) در خصوص بحث اینکه آیا دارایی‌های بانک مشاع هست یا غیرمشاع این مجوز رو از شورای پول و اعتبار گرفتن که تمام دارایی‌های بانک رو غیرمشاع کنن و از همش افزایش تجدید بدن (سرمایه‌گذاری‌ها)
      تکلیف بانک مرکزی این بوده که این افزایش سرمایه تا انتهای شهریور امسال انجام بشه
      3) با توجه به اینکه بانک‌ مرکزی به این داستان که بانک به شرکت‌های زیرمجموعه خودش وام میده تا پروژه ران کنن گیر داده رفتن مجوز شورای پول و اعتبار گرفتن که پروژه‌هایی که نزدیک اتمامشون هست رو نهایتا ظرف مدت 1 سال تکمیل بکنن (تامین مالی از طریق تسهیلات خود بانک) و این یک‌سال در صورت پیشرفت مناسب پروژه‌ها و نزدیکی زیاد به تکمیل نهایتا تا یک سال دیگه تمدید خواهد شد.
      من پرسیدم کدوم پروژه‌ها رو دقیقا منظورتونه که از جواب دادن طفره رفت

4) در خصوص عرضه اولیه شرکت‌های دارنده ایران‌مال و فرمانیه‌مال گفتن که شورای پول و اعتبار با شورای عالی بورس هماهنگی‌ها رو انجام داده که اگه ما مدارک مورد نیاز پذیرش رو ارائه بدیم دیگه بورس بهمون گیر نده برای عرضه این دو تا شرکت

5) در خصوص اختلافش با انصاری گفت اصلا چنین چیزی نیست و هیچ‌کس استعفایی نداده!!

6) در خصوص عرضه سهام توسط حقوقی‌های مختلف من خیلی سعی کردم از زیر زبونش بکشم که چنتا سهم دیگه دارن این عرضه‌کننده‌ها ولی متاسفانه جوابی نداد به من ولی در نهایت بعد از چندین بار پرسیدن ضمنی گفتش دیگه سهمی براشون نمونده اینایی که دارن بد میفروشن و آخراشه

7) در خصوص شناور بانک گفت تقریبا 25% هست

8) اینکه آیا سپرده‌گذاران عمده از سهام‌داران بانک هستند رو تکذیب کرد و گفت چنین چیزی نیست

9) در خصوص افزایش سرمایه هم گفت آورده و تجدید رو با هم انجام میدیم
      این هم بار چندین بار سعی کردیم عدد بگیریم ازشون که موفق نشدیم
      من بهش گفتم حداقل باید 30 هزار میلیارد تومان بدید که از 141 در بیاین گفت اونو که میدیم

پرسیدم عدد بالاتر از این حرفاست؟ گفت بله

10) در خصوص نرخ فرمانیه مال و ایران مال هم بحث زیادی شد که چقدر اینا ارزش دارن گفت از اون گزارش کارشناسی ایران مال تا الان نرخ زمین خیلی گرون شده تو تهران و اینکه کلی مغازه و واحد تجاری ایرانمال باز شدن
      میگفت برید آمار اطلس‌مال و پالادیوم رو بگیرین که همین یکی دو ماهه که معامله داشتن متری چند معامله شدن. بهشون گفتم من میدونم که پارسال اطلس مال متری 500 تومن معامله شده که پاسخی که به من‌ دادن این بود که این اعداد شوخیه الان!!!

11) یه سری دارایی‌های بانک هم بودن که تو صورت مالی نبودن و همیشه شایعه بودن
      به‌تفکیک ازشون پرسیدم که اینا آیا برای بانک هستن یا خیر
      دارایی‌های که پایین میارم به من گفتن که بدون معارض سند 6 دانگش در اختیار خود بانکه
      ایران مال
      فرمانیه مال
      مرکز مالی بین‌المللی
      بازار مبل
      بازار موبایل
      زمین ساوه
      کاخ ثابت پاسال
      ساختمان مرکزی بانک نبش الهیه
      هتل دزاشیب
      (ساختمان جهان‌کودک برای بانک نیست)

۱۲- دکتر فطانت به ناو دارایی هایی که تحلیلگران تا این لحظه تهیه کردن هم انتقاد داشتن و معتقد بودن ارزش سهم خیلی بالاتر از اعداد اعلامی تحلیلگران است و با مزایده هایی که ظرف دو سه هفته آینده برگزار میشود از بسیاری از دارایی های بانک رونمایی میشود

Hamid Mirshojaei, [11.08.21 15:06]
      اصلا اطلاعاتی درز نداد که فروشندگان سهم که با رنج منفی سهم میفروختن کیا بودن حتی در مورد این ازش سوال کردم که اینطوری میدونیم که برخی از اینا پیمانکارای ایران مال هستن که پول لازمن و سهام وآیند بهشون دادین که تکذیب کرد و گفت اینطوری نیست

ولی اینطوری که میگفت اگه بخوایم به حرفش استناد کنیم دیگه تقریبا داره تموم میشه سهام این فروشنده‌ها

میگفت اینا به من میگن نمیفروشیم ولی یهو میبینم میفروشن میپرسم داستان چیه میگن مثلا چک داشتیم

خیلی سعی کردم آمار در بیارم که اینایی که میفروشن چند درصد دارن که جواب نداد به هر طریقی پرسیدم

نظر

• b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1055

photo_2021-08-11_21-50-19.jpg

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

ایشون نیروی آقای انصاری در پروژه ایران مال هستن مسئول امور ورزشی ایران مال بود
          بانک آینده و انصاری خوب در دولت جدید نفوذ کردن
          البته دولت خودشونه و طبیعی است که هر کاری که بخوان انجام بدن
          سال پیش روی ایرانمال 118 همت قیمت گذاشتن امسال که حداقل 50 درصد بالاتر رفته ولی همون 118 همت میشه به ازای هر سهمش 7350 تومان
          و اگر بقیه دارایی ها را کنارش بزاری و با قیمت روز مجدد کارشناسی بشه دارایی های این بانک بالای 200همت ارزش پیدا میکنه
          میشه هر سهم 12500 تومان
          دولت جدید هم که خدارو شکر با خودشونه پس ممکنه با یه تجدید سنگین این بانک به بزرگترین بانک در کشور و شاید بزرگترین سرمایه در بازار بورس تبدیل بشه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            یه بلوک هم روی تابلو دوم زدن تا نشون بده یه خبری افتاده پشت سهم
            من همیشه از بلوک‌های که تو کف قیمتی زده میشه خاطره خوب دارن
            انشالله اینبار هم تکرار بشه

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...10432031442038
            بلوک دوم هم در کف قیمت معامله شد تا ذهن بازار بیشتر درگیر اتفاقات احتمالی و پشت پرده سهم باشد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

یه حقوقی با خرید 152 میلیون سهم وآیند دیروز وارد لیست عمده ها شد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• گل یاس 3
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 74

سلام.......احتمالا همون خرید کارکنان نیست ؟؟؟؟؟
                یه حقوقی با خرید 152 میلیون سهم وآیند دیروز وارد لیست عمده ها شد

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
                  سلام.......احتمالا همون خرید کارکنان نیست ؟؟؟؟؟
                  سلام
                  به نظر میاد قسمتی از خرید ها همین باشه
                  و اگر بازم بتونن از حقوقی بلوکی بخرن اضافه میکنن
                  در غیر اینصورت مابقی سهام باید از بازار جمع کنن
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• 20reza
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 310

سلام
                    به ازای هر سهم چقدر بدهی داره ؟
                    این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                    لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
                      سلام
                      به ازای هر سهم چقدر بدهی داره ؟
                      سلام
                      وآیند فقط از محل ایران مال،مشهد مال، فرمانیه مال حدودا 17 هزار تومان دارایی داره حالا هنوز بازار مبایل و بازار مبل و زمین خرازی و زمین جنوبی ایران مال و املاک ونک و.... هنوز حساب نشده
                      و از اون طرف 2350 تومان هم به ازای هر سهمش زیاد انباشته داره
                      و برای اینکه از ماده 141 خارج بشه مجبوره از اون دارایی ها سنگین حداقل 4700 درصد تجدید ارزیابی کنه
                      جیزی که مشخص هست اینکه مقدار تجدید ارزیابی میتونه خیلی سنگین تر از این اعداد بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

لیست دارایی ها بانک آینده و درصد مالکیت بانک در آنها

۱. شرکت کارگزاری بانک آینده ۱۰۰ درصد
                        ۲. شرکت ارزش آفرینان آینده ( مجری پروژه بزرگ فرماینه) ۱۰۰ درصد
                        ۳. شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا ۴۳ درصد
                        ۴. شرکت سنجش امید آیند ۴۹ درصد
                        ۵. شرکت توسعه عمران فردا گستر ۱۰۰ درصد
                        ۶. شرکت توسعه تجارت نگین بینالود ۱۰۰ درصد
                        ۷. شرکت ارزش آفرینان سیراف ۱۰۰ درصد
                        ۸. شرکت سفیر امواج دریا ۱۰۰ درصد
                        ۹. شرکت ستاره تابناک هشتم توس ۴۴ تا 50 درصد (مجری پروژه بزرگ مشهد مال)
                        ۱۰.شرکت توسعه بین المللی ایران مال ۱۰۰ درصد(مجری پروژه بزرگ ایران مال)
                        ۱۱. شرکت بازرگانی بهار اقتصاد کامیاران ۱۰۰ درصد(مجری پروژه بزرگ برج تجارت جهانی ایران)
                        12. و املاک تملیکی و زمین ها و دارایی های ملکی فراوان و سهام های داخل بورس و خارج بورس(به صورت مستقیم و غیر مستقیم) که درصد دقیق آنها تا زمان اعلام رسمی از سوی بانک قابل محاسبه نیست و شرکتهای فراوان زیر مجموعه که آنها نیز تا زمان اعلام دقیق توسط بانک قابل محاسبه نمیباشند
                        .....
                        بیشترین ارزش دارایی ها بانک در ردیف 2،9،10 قرار گرفته کم کم سعی میکنیم اطلاعاتی از این پروژه ها به اشتراک بزاریم
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/16, 11:25.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

امروز یا نهایت فردا قبل از شروع معاملات نماد سهم برای مجمع روز چهارشنبه باید بسته بشه
                            اگر امروز صف خریدش عرضه بشه فرصت خرید خوبی خواهد شد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

امروز یا نهایت فردا قبل از شروع معاملات نماد سهم برای مجمع روز چهارشنبه باید بسته بشه
                              اگر امروز صف خریدش عرضه بشه فرصت خرید خوبی خواهد شد
                              فرصت خرید خوبی شده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

بنده هم امروز به جمع شما پیوستم
                                امیدوارم پاقدمم بد نباشه واسه سهم

نظر

در حال کار...
                                X