بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلاد سودی
    ستاره دار (1)
    • Apr 2020
    • 1034

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

من که امروز خریدم خیلی هم خریدم از نظر من نهایتا سایه کندل تو بدترین حالت به ۹۹۰ بخوره و از اون پایین تر عددی براش متصور نیستم خرید خودم ۱۰۶۵ الی ۱۰۸۰ تومن
    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      من که امروز خریدم خیلی هم خریدم از نظر من نهایتا سایه کندل تو بدترین حالت به ۹۹۰ بخوره و از اون پایین تر عددی براش متصور نیستم خرید خودم ۱۰۶۵ الی ۱۰۸۰ تومن

سلام دکتر ...

حجم شانه ی راست مقداری کمتر از حجم شانه ی چپ بود ...

با این منفی شانه ها متعادل تر شدند ...

ظاهرا
      تراز و شاقول به دست در حال مهندسی سازه هستند ...!!

البته عرض کردم هیچ توصیه ای به خرید و فروش این سهم نداشتم و ندارم و
      خودم هم یک برگ از سهم را ندارم ....

صرفا به یاد
      رفیق قدیمی افتادم که در تالار بورس در کف قیمتی 300 تومان , این سهم را معرفی کرد ( همین )

.

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

جناب تمام سلام
        لطفا شماهم نظر کارشناسیتون رو راجع به وآیند بگید استفاده کنیم
        متشکرم

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          سلام دکتر ...

حجم شانه ی راست مقداری کمتر از حجم شانه ی چپ بود ...

با این منفی شانه ها متعادل تر شدند ...

ظاهرا
          تراز و شاقول به دست در حال مهندسی سازه هستند ...!!

البته عرض کردم هیچ توصیه ای به خرید و فروش این سهم نداشتم و ندارم و
          خودم هم یک برگ از سهم را ندارم ....

صرفا به یاد
          رفیق قدیمی افتادم که در تالار بورس در کف قیمتی 300 تومان , این سهم را معرفی کرد ( همین )

بهرام خان فک کنم این از اون سهم هایی هستش که تو کف قیمتی نخری سودی تو کوتاه مدت نمیده اگه بتونه خط روند نزولیش رو بشکنه این قیمت ها مسخره خواهد بود البته اگه بتونه من خودم که شخصا خیلی امیدوارم تا الان هم دوبرابر میانگین ۹۰ روزه تو کف قیمت معامله شده بازار امروز گویای همه چیز خواهد بود یا از اینجا برمیگرده یا از ۹۹۰ تومن
          واگرایی rsi دیدنی هستش از اونایی که شپنا ۸۰۰ تومنی رو تا ۱۵۹۰ برد
          باید صبر کرد و دید
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ثامن
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 313

شانه هایت را با تمام بدبیاریهاش دوست دارم /:.wacsmiley.:/

Mp3Ahang :: دانلود آهنگ شانه هایت از هایده

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

من فکر میکنم یه عده ای که توانایی این کار رو دارند عمدا معاملات سهم رو میبرند تو صف فروش که روی اعصاب بقیه باشه. وآیند سهامدار خرد خیلی داره و زیاد معامله گرها خریدند. این فشار روی هیئت مدیره و نهادهای دیگه میاره. یه جوری التیماتوم روی تابلو آوردن که این اهرم فشاری باشه برای این عده که به خواسته هاشون برسند.

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
                من فکر میکنم یه عده ای که توانایی این کار رو دارند عمدا معاملات سهم رو میبرند تو صف فروش که روی اعصاب بقیه باشه. وآیند سهامدار خرد خیلی داره و زیاد معامله گرها خریدند. این فشار روی هیئت مدیره و نهادهای دیگه میاره. یه جوری التیماتوم روی تابلو آوردن که این اهرم فشاری باشه برای این عده که به خواسته هاشون برسند.
                من که متوجه نشدم چی فرمودید
                ولی انشاالله که هرچی خیر هست اتفاق بیافتد
                خریدیم انداختیم یه گوشه

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                  من که متوجه نشدم چی فرمودید
                  ولی انشاالله که هرچی خیر هست اتفاق بیافتد
                  خریدیم انداختیم یه گوشه
                  ما هیچ وقت همدیگر رو درک نکردیم.

نظر

• ثامن
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 313

دیشب داشتم نمودارها رو نگاه میکردم کگل، شپدیس، کچاد، شفن، پارس، هرمز و خیلی سهم های دیگه سهامدارهاشون رو پولدار کردن بعضی هاشون سقف قبلی رو زدن. اما این طاعون ما رو یک ساله بدبخت کرد. حس فوموی بدی داره. نمیدونم شاید روش خریدم اشتباه بوده و باید در مورد این سری سهم ها مثل وآیند تجدید نظر کنم و از این به بعد سهم های معدنی مثل کگل یا پتروشیمی هایی مثل پارس که اقتصاد و بودجه کشور روشون سوار شده رو خرید و سهامداری کرد.

نظر

• b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1055

درود بر سهامداران واقعی
                      صبور باشید به تابلوی معاملات نگاه نکنید (مگر موقعی که قصد خرید یا فروش دارید) به گروه های مربوطه هم (مخصوصا تلگرام و غیره) خیلی سر نزنید که دست کمی از تابلوی معاملات ندارند چون تابلوی معاملات سه ساعت و نیمه، این گروهها تابلو رو تکمیل می کنند و با اعصاب و روان سهامدارن بازی می کنند. اخبار سهم مشخصه دروغ هم نداره حالا شاید به دلایلی مجامع مربوطه هم دیرتر تشکیل بشه ، مهم نیست واسه سهامدار واقعی فرقی نمی کنه
                      سهامدار واقعی هم یعنی کسی که با مدیریت سرمایه بصورت پله ای سهمی را از نوسانگیران و سایر سهامدارن می خرد تا به سود معقول برسد.حالا اگر خواست ریسک کنه و یه جا بخره باید صبور باشه چون خودش خواسته ریسک زیاد بکنه تا به سود زیاد برسه (و حالا اگر نگرفته تنها راهش یا باید خارج بشه بره سایر سهام که منطقی نیست و یا باید نگاهش رو به بلند مدت تغییر بده که البته آسان نخواهد بود)
                      در رابطه با علم تکنیکال که دیگه همه می دونید یعنی بررسی تصویری دیتای اطلاعات قیمت زمان (به همراه حجم معاملات) و مختص بازار معاملات هم نیست تو علوم هواشناسی، زمین شناسی، زیست شناسی ووو به وفور استفاده می شود (فقط ورودیها فرق می کند)منتهی در علم آمارو احتمال، مهم این است که جامعه آماری رو درست انتخاب کنید و در مورد سهام سهامی که دیتای بیشترو شناوری بیشتری داشته باشند مفیدتر خواهد بود (برای مثال سهام تازه وارد یا سهامی که بیشتر وقت ها تعلیق می خورند یا سهامی که شناوری پایین دارن و حجم معاملات کمی دارند استفاده از تکنیکال باید همراه با احتیاط باشد)و اینکه این روش نمی دونم علمی یا منطقی نیست حرف بیخودیه خیلی از فعالان بازارهای بین المللی هم از علم تکنیکال استفاده می کنند..
                      خریدهای بانک برای کارمندانشون حدود 1000 تومن بوده تا حالا هم دوبار به 1000 نزدیک شده و برگشته و حالا برای بار سوم 1000 تومن واسه میانگین کم کردن و یا خریدهای جدید قیمت جذابیه بررسی کنید و با قبول ریسک خرید کنید.
                      پر سود باشید

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                        درود بر سهامداران واقعی
                        صبور باشید به تابلوی معاملات نگاه نکنید (مگر موقعی که قصد خرید یا فروش دارید) به گروه های مربوطه هم (مخصوصا تلگرام و غیره) خیلی سر نزنید که دست کمی از تابلوی معاملات ندارند چون تابلوی معاملات سه ساعت و نیمه، این گروهها تابلو رو تکمیل می کنند و با اعصاب و روان سهامدارن بازی می کنند. اخبار سهم مشخصه دروغ هم نداره حالا شاید به دلایلی مجامع مربوطه هم دیرتر تشکیل بشه ، مهم نیست واسه سهامدار واقعی فرقی نمی کنه
                        سهامدار واقعی هم یعنی کسی که با مدیریت سرمایه بصورت پله ای سهمی را از نوسانگیران و سایر سهامدارن می خرد تا به سود معقول برسد.حالا اگر خواست ریسک کنه و یه جا بخره باید صبور باشه چون خودش خواسته ریسک زیاد بکنه تا به سود زیاد برسه (و حالا اگر نگرفته تنها راهش یا باید خارج بشه بره سایر سهام که منطقی نیست و یا باید نگاهش رو به بلند مدت تغییر بده که البته آسان نخواهد بود)
                        در رابطه با علم تکنیکال که دیگه همه می دونید یعنی بررسی تصویری دیتای اطلاعات قیمت زمان (به همراه حجم معاملات) و مختص بازار معاملات هم نیست تو علوم هواشناسی، زمین شناسی، زیست شناسی ووو به وفور استفاده می شود (فقط ورودیها فرق می کند)منتهی در علم آمارو احتمال، مهم این است که جامعه آماری رو درست انتخاب کنید و در مورد سهام سهامی که دیتای بیشترو شناوری بیشتری داشته باشند مفیدتر خواهد بود (برای مثال سهام تازه وارد یا سهامی که بیشتر وقت ها تعلیق می خورند یا سهامی که شناوری پایین دارن و حجم معاملات کمی دارند استفاده از تکنیکال باید همراه با احتیاط باشد)و اینکه این روش نمی دونم علمی یا منطقی نیست حرف بیخودیه خیلی از فعالان بازارهای بین المللی هم از علم تکنیکال استفاده می کنند..
                        خریدهای بانک برای کارمندانشون حدود 1000 تومن بوده تا حالا هم دوبار به 1000 نزدیک شده و برگشته و حالا برای بار سوم 1000 تومن واسه میانگین کم کردن و یا خریدهای جدید قیمت جذابیه بررسی کنید و با قبول ریسک خرید کنید.
                        پر سود باشید

درود من فقط میخواستم در تکمیل حرفتون بگم که اینکه گفتید این جمله رو قبول ندارید که «تکنیکال علمی و منطقی نیست» به این دلیل که خیلی از فعالان بازارهای بین المللی هم از علم تکنیکال استفاده میکنند دلیلتون خودش منطقی نیست چون ممکنه اکثر فعالان بازارهای بین المللی هم مثل اکثر فعالان بورس تهران اشتباه فکر کنند و حتما اکثر آدمها مملو از خطاهای شناختی و اعتقاداتی هستند که شبه علمه.

نظر

• گل یاس 3
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 74

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
                          دیشب داشتم نمودارها رو نگاه میکردم کگل، شپدیس، کچاد، شفن، پارس، هرمز و خیلی سهم های دیگه سهامدارهاشون رو پولدار کردن بعضی هاشون سقف قبلی رو زدن. اما این طاعون ما رو یک ساله بدبخت کرد. حس فوموی بدی داره. نمیدونم شاید روش خریدم اشتباه بوده و باید در مورد این سری سهم ها مثل وآیند تجدید نظر کنم و از این به بعد سهم های معدنی مثل کگل یا پتروشیمی هایی مثل پارس که اقتصاد و بودجه کشور روشون سوار شده رو خرید و سهامداری کرد.
                          سلام........حرفتون کاملا درسته....اگه شما و من بفروشیم هم خودمون خلاص میشیم هم بقیه از دست ما خلاص میشن :.thumbsupsmileyanim

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

درود مجدد به همگی
                            از اینکه امروز تاپیک رو برای بار دوم بالا آوردم عذرخواهی می کنم.
                            دوستان گروهی به خاطر منافع پشت پرده به سهامدار عمده گیر داده اند که مسئله مازاد بر 33 درصد را حل کند(البته خوب چطوریش مهمه) این گروه توی سازمان بورس(فرابورس) ، داخل هیات مدیره بانک، بانک مرکزی و شواری پول و اعتبار حضور دارند.
                            درسته که برخی از اینها با افراد جدید جایگزین خواهند شد ولی به هر حال سهم خواهی ادامه خواهد داشت .
                            انحلال بانک رو کسی از بانک مرکزی یا سایر ارگان ها پیگیری نمی کنه چون در اینصورت سهامدار عمده با فروش داراییها ضرری نمی کنه و به نفع گروه سهم خواه هم نیست و البته به نفع نظام هم نیست(این را گفتم چون در گروهها دیدم واسه اعتراض این راه رو پیشنهاد می دهند)

بانک هم نمی تونه مورد بالا به راحتی شفاف سازی کنه .اگر مالکیت مازاد بر 33 درصد حل نشه عملا برگزاری مجمع و تصمیم گیری افزایش سرمایه و منافع حاصل بی نتیجه خواهد بود.

تو دقیقه نود هم که به این موضوع گیر دادند به خاطر این بود که سیگنال منفی به بازار داده بشه تا در قیمتهای پایین جوجه های این گروه سهم بخرند ..

و البته فرابورس هم هماهنگی کامل داشت که در دقیقه نود بگه سهم دوهفته تعلیق می خوره که به سهامدار عمده سیگنال اخطار بفرسته که اجازه رشد قیمت و برگزاری مناقصه بلوک در قیمت های بالا رو نمی دهم و البته به سهمدار خرد هم سیگنال منفی بده .
                            این ناظر به اعتراض های سیستمی من و امثال من در 9تیر (اگر اشتباه نکنم) 12 تیر و 16 تیر ماه توجهی نکرد و مشکوک به دخالت در قیمت نشد(موقع نزول قیمت) ولی روزی که سهامدار عمده از سهم حمایت کرد (قبل مجمع) متوجه شد؟!

سهامدار عمده در حال رایزنی با اعضاء جدید شورای پول اعتبار و منتظر رئیس جدید بانک مرکزی می باشد و مسئله انشالله حل خواهد شد.
                            مطمئن باشید انصاری بابک زنجانی نیست که سر و صدا و حساسیت ایجاد کند.
                            صبور باشید
                            بدرود

نظر

• ثامن
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 313

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                              درود مجدد به همگی
                              از اینکه امروز تاپیک رو برای بار دوم بالا آوردم عذرخواهی می کنم.
                              دوستان گروهی به خاطر منافع پشت پرده به سهامدار عمده گیر داده اند که مسئله مازاد بر 33 درصد را حل کند(البته خوب چطوریش مهمه) این گروه توی سازمان بورس(فرابورس) ، داخل هیات مدیره بانک، بانک مرکزی و شواری پول و اعتبار حضور دارند.
                              درسته که برخی از اینها با افراد جدید جایگزین خواهند شد ولی به هر حال سهم خواهی ادامه خواهد داشت .
                              انحلال بانک رو کسی از بانک مرکزی یا سایر ارگان ها پیگیری نمی کنه چون در اینصورت سهامدار عمده با فروش داراییها ضرری نمی کنه و به نفع گروه سهم خواه هم نیست و البته به نفع نظام هم نیست(این را گفتم چون در گروهها دیدم واسه اعتراض این راه رو پیشنهاد می دهند)

بانک هم نمی تونه مورد بالا به راحتی شفاف سازی کنه .اگر مالکیت مازاد بر 33 درصد حل نشه عملا برگزاری مجمع و تصمیم گیری افزایش سرمایه و منافع حاصل بی نتیجه خواهد بود.

تو دقیقه نود هم که به این موضوع گیر دادند به خاطر این بود که سیگنال منفی به بازار داده بشه تا در قیمتهای پایین جوجه های این گروه سهم بخرند ..

و البته فرابورس هم هماهنگی کامل داشت که در دقیقه نود بگه سهم دوهفته تعلیق می خوره که به سهامدار عمده سیگنال اخطار بفرسته که اجازه رشد قیمت و برگزاری مناقصه بلوک در قیمت های بالا رو نمی دهم و البته به سهمدار خرد هم سیگنال منفی بده .
                              این ناظر به اعتراض های سیستمی من و امثال من در 9تیر (اگر اشتباه نکنم) 12 تیر و 16 تیر ماه توجهی نکرد و مشکوک به دخالت در قیمت نشد(موقع نزول قیمت) ولی روزی که سهامدار عمده از سهم حمایت کرد (قبل مجمع) متوجه شد؟!

سهامدار عمده در حال رایزنی با اعضاء جدید شورای پول اعتبار و منتظر رئیس جدید بانک مرکزی می باشد و مسئله انشالله حل خواهد شد.
                              مطمئن باشید انصاری بابک زنجانی نیست که سر و صدا و حساسیت ایجاد کند.
                              صبور باشید
                              بدرود
                              این صحبتهای شما چیزی از گره های سهم و سوالات سهامداران باز نکرد. به نظرتون چطور این مشکلی که در بالا اشاره کردید حل میشه؟ خواهشا اگر اطلاعاتی دارید در اختیار دوستان قرار بدین.

نظر

• b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1055

درود بر ناظر
                                ناظر جان با 800هزارتا راضی شدی اگر نشدی به ظن دستکاری تعلیقش کن.

نظر

در حال کار...
                                X