کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا به مدد اعتراضات دیروز و گزارش خوب پالایشی ها و بعضی فولادي ها و بعضی پترویی ها بازار میتونه مثبت باشه
پس تو فروش در معاملات فردا عجله نکنید لااقل صبر کنید صف خرید که شدن بفروشید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا به مدد اعتراضات دیروز و گزارش خوب پالایشی ها و بعضی فولادي ها و بعضی پترویی ها بازار میتونه مثبت باشه
پس تو فروش در معاملات فردا عجله نکنید لااقل صبر کنید صف خرید که شدن بفروشید
خاورح در حالی روز کاری قبل بازگشایی شد که هنوز حق تقدم ها در پروتفوی ها ثبت نشده
اگر این حق تقدم در بازار بالاتر میبود و دامنه نوسان 10 درصد میداشت واقعا یه بازی زیبا روی این حق بازی میکردن
ولی در بازار پایه دامنه نوسانش روزی 3درصد خواهد بود
در کل انتظار دارم بین 15 تا20 تومان بازگشایی بشه
فعلا در این سهم و حق تقدمش سهامداری میکنیم تا ببینیم کجا متعادل میشه
خدا خواست و ما توانستیم
استاد تمام در مورد سهم کیمیا اطلاعاتی دارید . ممنون
استاد نیستم عزیزم
در مورد کیمیا بررسی نداشتم ولی یکی از دوستان روی سهم کار میکنه خیلی ازش تعریف میکنه چند باری هم به من پیشنهاد داده ولی فعلا من وقت نکردم بررسی کنم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خاورح در حالی روز کاری قبل بازگشایی شد که هنوز حق تقدم ها در پروتفوی ها ثبت نشده
اگر این حق تقدم در بازار بالاتر میبود و دامنه نوسان 10 درصد میداشت واقعا یه بازی زیبا روی این حق بازی میکردن
ولی در بازار پایه دامنه نوسانش روزی 3درصد خواهد بود
در کل انتظار دارم بین 15 تا20 تومان بازگشایی بشه
فعلا در این سهم و حق تقدمش سهامداری میکنیم تا ببینیم کجا متعادل میشه
با سلام
خاور ح قیمت 15 تا 20 تومان به نظرم خطرناک هست و میتونه قیمتش یک سوم بشه
با سلام
خاور ح قیمت 15 تا 20 تومان به نظرم خطرناک هست و میتونه قیمتش یک سوم بشه
سلام
بازار چنان ناجوانمردانه همه چیزو به خاک و خون میکشه که هر چیزی امکان پذیره
امروز عرضه های سنگین در خاور و حق تقدمش نشانه خوبی نبود
خدا خواست و ما توانستیم
فردا صف فروش احتمالی سهم زیر نظر باشه اگر برگرده و کف بالاتر بسازه اونجاست که میشه به رشد کوتاه مدت سهم امیدوار شد
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل
اگر فردا آخر وقت بازار سبز شد تعجب نباید کرد
به نظر میاد فردا روز خوبی برای فروش سهام نباشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر