صف خرید فردا رو از همین الان میشه دید
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
با نگاهی به اطلاعات مالی شرکت كالسيمين مشخص شد:
احتمال رشد سود در "فاسمین"طبق محاسبات فوق شركت قادر به تعديل حداقل 25 درصد عايدي هر سهم خود در سال 91 مي باشد و با فرض تحقق اين EPS داراي P/E برابر با 4.37 خواهد شد. ضمن آنكه صادرات محصولات اين شركت به لحاظ نوع محصول و حمل و نقل كمترين ريزش ناشي از تحريم ها را دارد.
به گزارش بورس نیوز، شرکت کالسیمین یکی از شرکت های پرپتانسیل معدنی می باشد که در 2 ماه گذشته بازدهی مناسبی را نصیب سهامداران خود کرده و همچنان توجه اهالی بازار سرمایه را به خود جلب نموده است. در گزارش ذیل وضعیت بنیادی شرکت مورد تحلیل قرار گرفته تا سرمایه گذاران با دید مناسب تری نسبت به روند آتی آن تصمیم مناسب را اتخاذ نمایند.
1- ظرفيت اسمي و ميزان توليد شركت بشرح جدول زير است:
2- فروش شركت شامل 4 محصول كنستانتره روي خام و پخته، شمش روي و كنستانتره سرب مي باشد.
3- بازار فروش شركت 55 درصد خارج از كشور و 45 درصد در داخل كشور مي باشد. منابع تامين مواد اوليه شركت نيز 90 درصد در داخل كشور و 10 درصد خارج از كشور مي باشد.
4- براي پيش بيني نرخ فروش هر محصول با عنايت به اينكه شركت در بودجه 91 خود قيمت روي و سرب را به ترتيب 1900 و 2000 دلار برآورد كرده و نرخ تسعير ارز را 19000 ريال در نظر گرفته است، قيمت هاي جهاني روي و سرب و روند نرخ ارز در كشورمان در نظر گرفته شد و با توجه به برآوردهاي تكنيكال و فاندامتالي كه از فاكتورهاي فوق وجود دارد نرخ فروش محصولات را به شرح جداول زير تا سال 95 برآورد نموديم:
نمودار قيمت جهاني روي:
نمودار قيمت جهاني سرب:
5- براي پيش بيني بهاي تمام شده، نسبت بهاي تمام شده به فروش در بودجه 91 را به سال هاي آينده تعميم داديم.
6- هزينه هاي عمومي اداري را براي سال 91 برابر با بودجه 91 فرض كرديم و براي سال هاي بعدي با نرخ 15 درصد رشد داديم.
7- براي هزينه هاي مالي نيز سالي 10 درصد رشد در نظر گرفتيم.
8- بهاي تمام شده شركت در سال مالي 90، بودجه 91، 3 ماهه 91 و 6 ماهه 91 به شرح زير است:
9- ترازنامه و نسبت هاي مالي شركت در سال مالي 90 و 3 ماهه 91 به شكل زير مي باشد.
10- ارزش گذاري سهام:
نتيجه گيري:
طبق محاسبات فوق كه با رويكردي محافظه كارانه برآورد شده است شركت قادر به تعديل حداقل 25 درصد عايدي هر سهم خود در سال 91 مي باشد و با فرض تحقق اين EPS داراي P/E مرتبه 4.37 خواهد شد. ضمن آنكه صادرات محصولات اين شركت به لحاظ نوع محصول و حمل و نقل كمترين ريزش ناشي از تحريمها را دارد. ارزش ذاتي 9800 ريال و در نتيجه قيمت بازار آن در فاصله 70 درصد ارزش ذاتي نيز بر جذابيت هاي اين سهم مي افزايد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در 6 ماهه اول میانگین قیمت روی کمتر از 1900 دلار بوده و این شرکت با توجه به قیمت دلار(حدود 1800 تومانی) تعدیل خوبی داده است اما با توجه به نمودار جهانی روی قیمت روی در 6 ماهه دوم سال حدود 2هزار دلار خواهد بود ( که البته به نظر من 2 هزار رو هم رد خواهد کرد)و اینجوری کالسمین با این قیمت جهانی و قیمت دلار 3500 تومانی قاعدتا سودی به مراتب بالاتر از 200 تومان برای امسال خواهد ساخت
از نظر من کالسمین الان با پی به ای 3.5 داره معامله میشه
گزارش 9 ماهه شرکت گویایه همه چیز خواهد بودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام این 384 درصد در سال 90 تایید شده که 120 درصد سال گذشته اجرایی شده و 120 درصد دیگر مانده در اختیار هیت مدیره که احتمالا در سال 93 اجرایی می گردد با تشکر
ممنون از بابت توضیحی که دادیدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
کالسمین بعد از شکستن این سقف در 700 تومان میره برای قیمتهای بالای 1000 تومانخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
دوست خوبم جناب تمام فکر کنم رو 710 یه مقاومت داشته بشه البته نظر استاد نادرعلی اینه که رو 710 -715 مقاومت سختی داره ببینیم قیمتای فردا به کمک میاددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدوست خوبم جناب تمام فکر کنم رو 710 یه مقاومت داشته بشه البته نظر استاد نادرعلی اینه که رو 710 -715 مقاومت سختی داره ببینیم قیمتای فردا به کمک میاد
توی جه سایتی فعال هست ایشون؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر