كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

تا اخر وقت بايد يک اتفاقي تو کالسمين بيفته و به 700تومان نفوذ کنه تا فردا روز قشنگتري را رغم بزنه.
    منتظر مي مانيم.

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      هدف قیمتی ایشون هم با هدف ما یکی است؟؟
      توی جه سایتی فعال هست ایشون؟؟
      جای خاصی فعال نیستن منتها نظزشون مقاومت رو 710 هستش
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

با بررسی که کردم تعدیل 30% رو با قیمت جهانی فعلی توی گزارش 9ماهه قطعی میدونم
        و در صورتی که قیمت جهانی به 1900 دلار برسه تعدیل به 50% میرسه و حالا شما حساب کنید اگه قیمت جهانی بالای 2هزار دلار تثبیت بشه سود سهم برای امسال چقدر تعدیل داره
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

به نظر اگه قیمتهی جهانی هم بالا نره کروی فسرب اسمین فراور یه حهش 15درصدی دارند از معاملات فسرب که اینگونه پیداست

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

نمودار جهانی روی
            چه کف دوقلوی زیبایی:

بازار جهانی کف دوقلو رو بوسید و با افزایش قیمت گام در تکمیل الگوی این دوقلوها زد همیشه از این کف خوشم میاد چون بازدهی خوبی در کوتاه مدت داره

ظرف چند روز آینده قیمت به 1900 برمیگرده انشالله
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

توی کاسمین غرق شدم اشباع شدم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

فسرب باید متعادل شود شاید فردا هم برای متعادل کردن فسرب سپری شود گروه روی هیچ رشدی نکرده تو بازار

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

تعدیل مثبت 55% هر سهم کالسمین تا پایان سال با دلار 2500 تومانی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

گرچه کالسمین با همین قیمت 1800 دلاری روی سود 200 تومانی تا آخر سال خواهد داشت اما بازم نمودار قیمت جهانی رو براتون میزام تا خیالتون راحت بشه
                    یه کج ساخت که با شکسته شدن ضلع بالایی راه صعود باز میشه واگرایی مثبت هم توی نمودار ساعتی کاملا مشهوده

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

وای بروزی که بالای 2000 تثبیت شود>:d<....

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

گرچه کالسمین با همین قیمت 1800 دلاری روی سود 200 تومانی تا آخر سال خواهد داشت اما بازم نمودار قیمت جهانی رو براتون میزام تا خیالتون راحت بشه
                        یه کج ساخت که با شکسته شدن ضلع بالایی راه صعود باز میشه واگرایی مثبت هم توی نمودار ساعتی کاملا مشهوده

خوب دیروز یه 5 دلاری تا کف فاصله داشت دوست داشتم اون قیمت رو ببینه و برگرده ولی خوب دیگه مجالی نداد و قیمت برگشت بالای 1800 دلار باید دید تا آخر هفته چطور میتونه بیاد بالای 1900 دلار
                        تو نرخ برابری یور به دلار هم احتمال تشکیل یه الگوی پرچم رو میدم که خودش میتونه به راحتی روی رو به 2000 دلار برسونه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

فاسمین هم به زودی لیدری این گروه دست فسرب هست اون شرکت عجیب غریب هم دیگه سهامش داره ته یکشه اما دوستانی که منتظر فسرب 240 تومانی هستند که فکر نکنم به اونجا برسه الان قیمت جهانی هم دیگه کاملا اصلاح شده تو همین محدوده 262-272 بازی کنه امروز و فدا به امید خدا فاسمین هم همینجا خودشو گرم کنه یه رالی 20-30 درصدی میگیریم باز هم میگم این گروه هیچ رشدی نکرده و به بازار بده کاره این نه تنها حرف من بلکه حرف یکی از بزرگان تکنیکال میباشد;)

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در حال تجهیز نقدینگی هستم تا فاسمین اضافه کنم روی 680 بخرم روی 1000 میفروشم
                            قیمتهای جهانی هم داره رشد میکنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• noori
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 206

کاش نقدینگی داشتم تا تعداد سهامم رو بیشتر میکردم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

بازار رفت تو فاز استراحت فکر کنم چند وقتی لازمه اصلاح کنه در این بین اصلاح اونایی که بیشتر رشد کردن بیشتر خواهد بود
                                اما در این بین به یه لیدر احتیاج دارن
                                گروه روی میتونه تا دو هفته آینده لیدر بازار باشه
                                انشالله فردا هم غمارگ باز بشه تا بتونم از فروشش مجدد کالمسین اضافه کنم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X