کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با بررسی که کردم تعدیل 30% رو با قیمت جهانی فعلی توی گزارش 9ماهه قطعی میدونم
و در صورتی که قیمت جهانی به 1900 دلار برسه تعدیل به 50% میرسه و حالا شما حساب کنید اگه قیمت جهانی بالای 2هزار دلار تثبیت بشه سود سهم برای امسال چقدر تعدیل داره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار جهانی کف دوقلو رو بوسید و با افزایش قیمت گام در تکمیل الگوی این دوقلوها زد همیشه از این کف خوشم میاد چون بازدهی خوبی در کوتاه مدت داره
ظرف چند روز آینده قیمت به 1900 برمیگرده انشالله
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
گرچه کالسمین با همین قیمت 1800 دلاری روی سود 200 تومانی تا آخر سال خواهد داشت اما بازم نمودار قیمت جهانی رو براتون میزام تا خیالتون راحت بشه
یه کج ساخت که با شکسته شدن ضلع بالایی راه صعود باز میشه واگرایی مثبت هم توی نمودار ساعتی کاملا مشهوده
خدا خواست و ما توانستیم
گرچه کالسمین با همین قیمت 1800 دلاری روی سود 200 تومانی تا آخر سال خواهد داشت اما بازم نمودار قیمت جهانی رو براتون میزام تا خیالتون راحت بشه
یه کج ساخت که با شکسته شدن ضلع بالایی راه صعود باز میشه واگرایی مثبت هم توی نمودار ساعتی کاملا مشهوده
خوب دیروز یه 5 دلاری تا کف فاصله داشت دوست داشتم اون قیمت رو ببینه و برگرده ولی خوب دیگه مجالی نداد و قیمت برگشت بالای 1800 دلار باید دید تا آخر هفته چطور میتونه بیاد بالای 1900 دلار
تو نرخ برابری یور به دلار هم احتمال تشکیل یه الگوی پرچم رو میدم که خودش میتونه به راحتی روی رو به 2000 دلار برسونه
خدا خواست و ما توانستیم
فاسمین هم به زودی لیدری این گروه دست فسرب هست اون شرکت عجیب غریب هم دیگه سهامش داره ته یکشه اما دوستانی که منتظر فسرب 240 تومانی هستند که فکر نکنم به اونجا برسه الان قیمت جهانی هم دیگه کاملا اصلاح شده تو همین محدوده 262-272 بازی کنه امروز و فدا به امید خدا فاسمین هم همینجا خودشو گرم کنه یه رالی 20-30 درصدی میگیریم باز هم میگم این گروه هیچ رشدی نکرده و به بازار بده کاره این نه تنها حرف من بلکه حرف یکی از بزرگان تکنیکال میباشد;)
در حال تجهیز نقدینگی هستم تا فاسمین اضافه کنم روی 680 بخرم روی 1000 میفروشم
قیمتهای جهانی هم داره رشد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
بازار رفت تو فاز استراحت فکر کنم چند وقتی لازمه اصلاح کنه در این بین اصلاح اونایی که بیشتر رشد کردن بیشتر خواهد بود
اما در این بین به یه لیدر احتیاج دارن
گروه روی میتونه تا دو هفته آینده لیدر بازار باشه
انشالله فردا هم غمارگ باز بشه تا بتونم از فروشش مجدد کالمسین اضافه کنم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر